Cara Memasang Debrid Sebenar pada Kodi


Pengaya Kodi terkenal kerana mengikis pautan dari seluruh internet untuk mengembalikan aliran percuma untuk hampir mana-mana video yang anda cari. Walau bagaimanapun, jika anda telah menggunakan Kodi untuk beberapa waktu, anda’akan menyedari bahawa beberapa pautan sama ada’t bekerja, mereka terus buffering, atau mereka hanya bukan HD.

Di sinilah Real-Debrid masuk, dan kami’akan memberitahu anda semua yang anda perlu tahu tentang perkhidmatan dan menunjukkan kepada anda cara memasang Real-Debrid pada Kodi.

Apa itu Debrid Tanah?

Real-Debrid adalah perkhidmatan multi-hosting yang menawarkan akses pelanggan kepada sumber streaming premium yang sebaliknya tidak dapat diakses oleh pengguna Kodi lain. Ia bukan add-on, tetapi sebaliknya merupakan sumber aliran yang boleh diintegrasi pada kebanyakan pengaya Kodi untuk menyediakan pelbagai sumber streaming 1080p, HD, dan SD.

Real-Debrid’aliran sungai biasanya sangat cepat, dan mereka menghilangkan buffering video yang biasanya disebabkan oleh aliran miskin. Oleh itu, perkhidmatan ini sangat meningkatkan penggunaan Kodi dengan membuat aliran lancar.

Bermula dengan Real-Debrid Kodi

Sebelum anda boleh mula menggunakan Real-Debrid, anda’anda perlukan akaun. Perkhidmatan ini menawarkan pelan percuma dan berbayar.

Percuma vs Premium Real-Debrid account

Real-Debrid’Pelan bebas s membolehkan anda mendapat rasa kebanyakan hoster’ciri s. Walau bagaimanapun, pengguna bebas hanya boleh menggunakan perkhidmatan ini semasa jam selamat. Tempoh ini adalah antara pukul 6 pagi dan 12 malam waktu Eropah Tengah, memandangkan perkhidmatan ini terletak di Perancis. Selanjutnya, anda menang’t mempunyai akses kepada semua tuan rumah premium, tetapi anda masih akan mendapat beberapa pautan premium.

Dengan akaun Debrid Real premium, anda boleh memanfaatkan perkhidmatan ini’potensi penuh. Perkhidmatan ini akan disediakan sepanjang masa, dan anda’akan mendapat sehingga 300 Mbps kelajuan muat turun (dengan baik, jika sambungan anda menyokongnya). Anda juga akan mendapat trafik tanpa had, muat turun selari (serentak), dan pengalaman sepenuhnya tanpa iklan.

Mendaftar untuk Real-Debrid

Di sini’proses membuat akaun Real Debrid

 • Buka https://real-debrid.com dan klik Daftar pilihan di bahagian atas sebelah kanan laman web
  memasang Debrid Tanah pada kodi - langkah 1
 • Borang pendaftaran akan muncul. Masukkan butiran yang diperlukan dan kemudian klik Daftar
 • Anda kini akan menerima e-mel Pengaktifan Akaun yang memerlukan anda untuk mengesahkan alamat e-mel. Cukup klik pada pautan dalam e-mel, dan akaun anda akan diaktifkan
 • Sekarang, kembali ke www.real-debrid.com dan klik Log masuk di sebelah kanan atas laman web. Masukkan kelayakan baru anda

Sekiranya anda ingin menaik taraf akaun anda menggunakan Real-Debrid tanpa sekatan, terdapat pelbagai pelan harga yang boleh anda pilih untuk:

 • 15 hari: 3 Euro (kira-kira $ 3.36). Anda mendapat 150 mata kesetiaan
 • 30 hari: 4 Euro (kira-kira $ 4.48). Anda mendapat 200 mata kesetiaan
 • 90 hari: 9 Euro (kira-kira $ 10,08). Anda mendapat 450 titik kesetiaan
 • 180 hari: 16 Euro (kira-kira $ 17.92). Anda mendapat 800 mata kesetiaan

Catatan: Harga yang diberikan dalam USD mungkin berbeza-beza. Perkara di atas telah ditukar menggunakan kadar pada hari penulisan ini.

memasang Debrid Tanah pada kodi - langkah 2

Titik kesetiaan boleh digunakan untuk mendapatkan akses tambahan. Sebagai contoh, 1,000 titik kesetiaan boleh digunakan untuk mendapatkan akses premium 30 hari.

Penting: aliran secara peribadi dan tanpa nama

Penyiaran Kodi semakin mendapat perhatian baru-baru ini kerana pengguna boleh dengan mudah menyiarkan kandungan berhak cipta melalui Kodi add-ons. Real-Debrid tidak menyimpan sebarang fail yang distrim atau dimuat turun oleh pengguna pada pelayannya dan dengan cara ini ia membebaskan dirinya daripada sebarang liabiliti undang-undang. Selanjutnya, mereka merekodkan dan menyimpan alamat IP anda apabila anda mengalir di pelayan mereka, dan mereka dengan jelas menyatakan bahawa mereka boleh memberi maklumat jika dikemukakan dengan perintah mahkamah.

Sejak beribu-ribu pengguna Kodi telah menerima notis DMCA kerana aliran haram, ia’s penting untuk sentiasa menggunakan VPN dengan Kodi dan Real-Debrid. VPN yang baik akan menyulitkan semua aktiviti anda supaya ISP anda dimenangi’t memahami mereka, dan ia juga akan memberi anda alamat IP baharu. Dengan cara ini, malah Debrid Real menang’t tahu identiti sebenar anda, dan anda’akan menstrimkan tanpa nama.

VPN juga akan membantu anda mengatasi geo-larangan dan throttling ISP.

Lihat senarai kami VPN Terbaik untuk Kodi

Bagaimana untuk memasang Real-Debrid pada Kodi

Sekarang anda mempunyai akaun Real-Debrid yang berfungsi, mari’s menetapkannya pada Kodi.

Nota: Panduan ini dibuat menggunakan Kodi 18 Leia, yang merupakan versi terbaru Kodi. Prosesnya adalah sama untuk pengguna Kodi Krypton 17.6.

 • Pada skrin utama Kodi anda, klik ikon tetapan. Ia kelihatan seperti cog, dan ia’s di sebelah kiri atas skrinmemasang Debrid Tanah pada kodi - langkah 3
 • Dalam halaman sistem, Klik pada Sistemmemasang Debrid Tanah pada kodi - langkah 4
 • Di sebelah kiri bawah skrin, ada’satu butang sama ada tertulis Asas, Standard, Lanjutan atau Pakar. Klik sehingga ia berubah Advancedmemasang Debrid Tanah pada kodi - langkah 5
 • Tuding padanya Menu Addons dan klik Urus kebergantunganmemasang Debrid Tanah di kodi - langkah 6
 • Sekarang, tatal ke bawah sehingga anda dapati URLResolver. Klik padanyamemasang Debrid Tanah di kodi - langkah 7
 • Klik Konfigurasikan butangmemasang Debrid Tanah pada kodi - langkah 8
 • Sorotan Penyelesai Universal dan tatal ke bahagian yang dinamakan Real-Debrid. Tukar Keutamaan dari 100 hingga 90 dan klik Selesai. Selepas itu klik pada okey butangmemasang Debrid Tanah pada kodi - langkah 9
 • Klik Konfigurasikan butang sekali lagi. Sorotan Penyelesai Universal dan tatal ke bahagian yang dinamakan Real-Debrid sekali lagi. Klik (Re) Mengotorkan Akaun Saya. Tunggu pop timbul.memasang Debrid Tanah pada kodi - langkah 10
 • Tulis kod yang muncul di tetingkapmemasang Debrid Tanah pada kodi - langkah 11
 • Kini, buka https://www.real-debrid.com/device dalam pelayar dan ketikkan kod kebenaran yang disediakanmemasang Debrid Tanah di kodi - langkah 12
 • The “Resolver Real-Debrid URLResolver Dibenarkan” mesej akan muncul selepas menaip dalam kod.
  memasang Debrid Tanah pada kodi - langkah 14

Anda kini telah mendayakan Real-Debrid pada peranti Kodi anda. Apabila anda mencari pautan pada pengaya Kodi yang menyokong perkhidmatan (kebanyakan filem dan rancangan TV Kodi addons do), anda akan melihat aliran Real-Debrid.

memasang Debrid Tanah di kodi - langkah 15

Ingatlah bahawa aliran Real-Debrid ditandai dengan “RD.” Dan sentiasa hidupkan VPN anda sebelum menggunakan mana-mana aliran.

memasang Debrid Tanah di kodi - langkah 16

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =