Cara memasang Garam pada Kodi


Keupayaan untuk memasang Kodi pada semua dari kotak TV Android ke PC anda bermakna ramai orang di seluruh dunia menggunakannya untuk memainkan koleksi media mereka. Pada tahun 2017, dilaporkan terdapat lebih 38 juta pengguna Kodi di seluruh dunia. Jadi, populariti perisian media ini sememangnya tidak dapat dinafikan dan terus berkembang setiap hari.

Kodi’Potensi sebagai pemain media dapat ditingkatkan dengan sangat baik dengan memasang add-ons - baik resmi maupun tidak resmi. Jika anda memutuskan untuk memasang add-ons pada platform, maka dapat dikatakan pengalaman Kodi Anda akan dibawa ke tahap yang sama sekali baru. Bukan sahaja anda mempunyai akses kepada lebih banyak kandungan, tetapi anda’juga akan dapat memanfaatkan sepenuhnya antara muka mesra pengguna yang ditawarkan oleh Kodi.

Dengan itu, adalah selamat untuk mengatakan bahawa tambahan pihak ketiga yang tidak rasmi pasti ada’t kurang bekalan. Ini termasuk seperti SALTS (Stream All The Sources), yang merupakan add-on yang akan kita sampaikan dalam artikel ini. Walaupun Garam telah wujud sejak sekian lama sekarang, ia masih menjadi kuat sebagai tambahan Kodi yang sangat popular. Ia telah melihat banyak perubahan sejak ia meletup ke tempat kejadian, namun tetap menjadi pilihan hebat ketika datang ke kandungan streaming di Kodi.

Menawarkan pautan kepada kebanyakan kandungan dalam talian, Tambahan garam bernilai menambahkan kepada persediaan Kodi anda jika anda ingin melihat semua rancangan TV kegemaran anda dan filem dengan mudah untuk menggunakan plugin. Artikel berikut akan merangkumi semua yang perlu anda ketahui mengenai Garam. Di sepanjang jalan, kami akan memberikan arahan penuh langkah demi langkah bagaimana cara memasang Garam pada Kodi. Jadi, mari’tidak melambatkan perkara lagi, ia’masa untuk mendapatkannya!

Bagaimana untuk memasang Tambahan garam pada Kodi

Dalam bahagian ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara memasang SALTS pada Kodi. Menggunakan tambahan hebat ini, anda akan mendapat akses ke perpustakaan besar filem dan rancangan TV.

SALES (atau Stream All The Sources) adalah alat yang hebat untuk sesiapa pun yang bosan mengutak atau membeli semua langganan platform streaming. Ia mempunyai banyak TV yang paling popular dan kandungan skrin besar hanya satu klik sahaja.

Apa yang perlu anda lakukan sekarang adalah belajar cara memasang SALTS pada Kodi - jangan’jangan bimbang, itu’bukan perkara yang sukar dilakukan. Untuk memasang SALTS pada Kodi, ikuti langkah berikut:

  1. Lancarkan aplikasi Kodi, dan klik ikon Tetapan untuk membuka halaman Sistem.

Langkah 1 - melancarkan kodi dan klik ikon Tetapan

2. Sebaik sahaja anda’ada di sana, klik Pengurus Fail (di sudut kanan bawah).

Langkah 2 - klik 'Pengurus fail'

3. Sekarang klik Tambah sumber.

Langkah 3 - klik 'tambah sumber'

4. Anda akan melihat kotak seperti yang di bawah - klik .

Step 4 - click <none>

5. Di sinilah anda akan memasukkan sumber fail untuk memasang SALTS pada Kodi dari - http://androidaba.com/addons/. Pastikan anda tidak’t miss mana-mana huruf!

Langkah 5 - masukkan laluan untuk lokasi media

6. Pilih nama sumber fail - sebarang nama akan dilakukan.

Langkah 6 - pilih nama untuk sumber fail

7. Sekarang kembali ke skrin utama dan klik Add-ons.

Langkah 7 - dari skrin utama klik Tambah-ons

8. Di sebelah kiri bahagian atas skrin, anda’akan melihat ikon kotak terbuka - klik ia.

Langkah 8 - klik ikon kotak terbuka

9. Sekarang pergi ke Pasang dari fail zip.

Langkah 9 - pergi ke Pasang dari fail zip

10. Dalam senarai sumber, anda’akan melihat yang anda boleh mendapatkan SALTS pada Kodi dari - dalam kes ini, “androidaba,” tetapi ia akan berbeza jika anda’telah memilih beberapa nama lain.

Langkah 10 - pilih fail sumber

11. Sekali di dalam, klik pada repositori.

langkah 11 - klik pada repositori

12. Cari kemasukan “repository.kodil-1.3.zip” dan klik.

Langkah 12 - cari repositori

13. Tunggu popup di bahagian atas sebelah kanan skrin, mengumumkan bahawa Kodil Repository telah dipasang.

Langkah 13 - Kodil Repository telah dipasang

14. Klik Pasang dari repositori.

Langkah 14 - Klik Pasang dari repositori

15. Dapatkan kemasukan “..Repositori Kodil” dan klik.

Langkah 15 - cari kemasukan

16. Pergi ke Tambahan video.

langkah 16 - Pergi ke Tambah video

17. Tatal ke bawah senarai panjang add-on sehingga anda dapati Stream Semua Sumber. Klik padanya.

Langkah 17 - cari 'Stream Semua Sumber'

18. Anda’semula hampir di sana - terkena Pasang.

Langkah 18 - tekan 'pasang'

19. Tunggu pop timbul untuk muncul di penjuru kanan sebelah atas skrin. Itu’s ia - anda kini mempunyai SALTS pada Kodi.

Langkah 19 - tunggu pop timbul

20. Anda akan mendapati SALT add-on dalam anda Menu Add-ons.

Langkah 20 - cari tambah Garam dipasang

Berharap bahawa menyelesaikannya “Bagaimana untuk memasang SALTS pada Kodi?” soalan!

Nota: jika anda tidak mempunyai tempat tinggal’Belum selesai, dapatkan VPN yang baik sebelum memasang SALTS pada Kodi - lebih selamat daripada maaf.

Apakah jenis tambahan Garam??

Garam, atau dikenali sebagai “Stream Semua Sumber,” adalah Kodi add-on yang sangat popular, yang telah wujud sejak sekian lama. Apabila anda memasang Garam pada Kodi, anda’akan mendapati ia menyediakan pautan ke seluruh rancangan TV dan filem, sesuai untuk kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa.

Pastinya bernilai memasang Garam bersama pilihan lain yang serupa, termasuk Elysium, Exodus, dan Specto. Walaupun setiap add-on ini menyediakan perkhidmatan yang sama, adalah selalu idea yang baik untuk memastikan pilihan anda terbuka seperti yang anda akan mempunyai akses kepada lebih banyak pautan.

Anda tidak’t malah perlu bimbang tentang mengemaskini Garam Kodi secara manual sama ada. Ini kerana Kodi mengemas kini secara automatik add-on. Walaupun, anda sentiasa mempunyai pilihan untuk menaik taraf Garisan Tambahan sendiri secara manual - pilihan sepenuhnya kepada anda! Mengekalkan perkara terkini sehingga membolehkan anda menggunakan semua ciri terkini dan memastikan bahawa add-on tetap bebas-bug.

Walau bagaimanapun, sedar bahawa Garam adalah tambahan pihak ketiga yang tidak rasmi dan tidak disahkan oleh Kodi. Menggunakannya pada asasnya adalah pelanggaran undang-undang hak cipta dan dengan itu boleh dihukum di kebanyakan negara-negara Barat. Oleh itu, jika anda memutuskan untuk memasang Garam pada Kodi, anda perlu menggunakan perkhidmatan VPN untuk melindungi diri anda. Don’jangan bimbang, kami’lagi tentang untuk melihat ini dengan lebih terperinci.

Kenapa anda perlu menggunakan VPN

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, keperluan untuk menggunakan Rangkaian Peribadi Maya (VPN) untuk semua jenis aktiviti telah semakin meningkat. Ini kerana tanpa seseorang, anda menghadapi risiko untuk mendedahkan data peribadi anda. Serta ini, alamat IP anda akan dapat dilihat oleh sesiapa yang cuba mengintip pada data anda. Dengan itu, adalah selamat untuk mengatakan bahawa mendaftar ke perkhidmatan VPN haruslah tinggi pada senarai keutamaan anda.

Selepas anda mengikuti langkah lengkap kami dengan panduan langkah bagaimana memasang Garam pada Kodi, anda perlu mengambil langkah-langkah yang diperlukan untuk melindungi diri anda dalam talian. Penyelesaian ideal tepatnya ialah perkhidmatan VPN.

Anda’akan senang mengetahui bahawa terdapat banyak pilihan yang tersedia ketika memilih layanan VPN yang harus Anda gunakan. Sesetengah perkhidmatan VPN adalah percuma untuk digunakan, termasuk alat seperti ProtonVPN, Hotspot Shield dan Windscribe. Setiap perkhidmatan ini mudah digunakan dan menyediakan banyak lokasi, hanya sedar bahawa versi percuma Hotspot Shield dan Windscribe mengehadkan berapa banyak data yang anda boleh mentransfer.

Oleh kerana batasan-batasan ini dan lain-lain, anda mungkin perlu mempertimbangkan melabur dalam perkhidmatan VPN berbayar. Mereka boleh dibeli secara bulanan, atau anda boleh membayar untuk tempoh yang lebih lama. Ini biasanya lebih berkesan kos - anda’akan membayar lebih sedikit wang setiap bulan. Ini, tentu saja, bergantung kepada belanjawan anda.

Sama ada cara, perkhidmatan berbayar biasanya bernilai naik taraf kerana mereka menawarkan lebih banyak fleksibiliti daripada mereka yang bebas menggunakan rakan-rakan. Sesetengah pilihan popular termasuk orang-orang seperti IPVanish dan NordVPN - keduanya menawarkan perkhidmatan yang boleh dipercayai untuk kos bulanan yang munasabah.

Ia tidak’Tidak kira sama ada anda membuat keputusan untuk menggunakan perkhidmatan percuma atau melabur dalam langganan VPN berbayar, perkara utama adalah bahawa anda akan melindungi data anda daripada sebarang mata yang bersuara. Pada masa yang sama, anda secara besar-besaran akan mengurangkan kemungkinan menerima notis pelanggaran hak cipta daripada badan Kerajaan atau penyedia perkhidmatan internet anda (ISP).

Ini telah menjadi satu kejadian biasa di kalangan mereka yang menyalurkan bahan melalui tambahan pihak ketiga yang tidak rasmi seperti Garam pada Kodi. Oleh itu, dengan mengambil semua langkah berjaga-jaga yang diperlukan, anda akan dapat menggunakan Kodi dengan selamat. Seperti kata pepatah lama, lebih selamat daripada maaf!

Disyorkan baca:

VPN terbaik untuk Kodi

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =