Cara Memasang Kovenan pada Kodi


Jika awak’kembali pengguna Kodi yang ghairah, kami’pastikan anda’sentiasa mencari penjual kodi terbaik yang akan datang. Jika itu’kes ini, anda’telah datang ke tempat yang betul. Panduan langkah demi langkah ini akan menunjukkan kepada anda cara memasang tambahan Perjanjian pada Kodi.

Bagaimana untuk memasang Tambahan Koven pada Kodi

Baiklah, mari’s mendapatkan apa yang anda ingin tahu, dan itu’s bagaimana untuk memasang Kovenan pada Kodi. Di sini’panduan panduan langkah demi langkah kami bersama-sama dengan tangkapan skrin itu’akan membuat proses ini selesa seperti yang mungkin:

  1. Lancarkan aplikasi Kodi dan buka Tetapan berbentuk cog menu.
   Langkah 1 - tetapan aplikasi kodi
  2. Buka Pengurus Fail butang (yang ada di dalam gambar).langkah 2 - pengurus faili kodi
  3. Pilih Tambah Sumber butang.langkah 3 - kodi bagaimana menambah sumber
  4. Apabila anda mengklik butang, kotak akan muncul. Pilih sahaja .Langkah 4 - kodi menambah sumber pilih tiada
  5. Menu baru akan muncul yang akan meminta anda memasukkan nama laluan atau alamat URL. Taip saja http://www.lvtvv.com/repo/ ke dalam kotak sama seperti yang ditunjukkan dan klik okey.Langkah 5 - masukkan nama laluan
  6. Letak Kodil dalam nama sumber media. Untuk memasang Kovenan di Kodi dengan betul, pastikan anda menamakan sumbernya seperti yang ditunjukkan. Setelah selesai, klik sahaja okey.Langkah 6 - masukkan nama sumber kodil
  7. Kembali ke menu utama dengan menekan butang kekunci backspace pada papan kekunci anda beberapa kali. Kemudian, masukkan Add-ons menu dan buka pemasang pakej (ikon di sebelah kiri atas seperti ditunjukkan di bawah).langkah 7 - buka pemasang pakej
  8. Pilih Pasang dari Fail Zip pilihan.langkah 8 - pasang dari fail zip
  9. Cari dan pilih Kodil, buka Kodil.zip, dan klik okey. Pemasangan Kovenan akan bermula.langkah 9 - buka kodil.zip
  10. Selepas pemasangan selesai, kembali ke menu utama dengan menekan ruang belakang. Klik Add-ons, dan pilih pemasang pakej seperti anda’telah melakukan beberapa langkah sebelum ini. Hanya kali ini, pilih Pasang dari Repositori pilihan. Pilih Repositori Kodil dan klik Tambah Video.Langkah 10 - pasang dari repositori kodil
  11. Tatal ke bawah dan cari Perjanjian, kemudian klik pada nama itu.Langkah 11 - tatal ke bawah untuk Kovenan
  12. Klik Pasang untuk memulakan muat turun automatik. Setelah muat turun selesai, anda’akan diminta untuk memasang Kovenan pada Kodi.Langkah 12 - klik memasang perjanjian

  Tahniah! Anda’telah berjaya memasang Kovenan pada Kodi! Kini duduk dan nikmati semua Kovenan media terbaik yang boleh ditawarkan, atau teruskan membaca beberapa petua Kovenan & helah.

  Kovenan untuk Kodi: rupa yang mendalam

  Pengaya untuk Kodi biasanya tertumpu pada beberapa jenis kandungan, dan keadaan itu tidak’t berbeza dengan Perjanjian. Tambahan ini difokuskan pada filem dan rancangan TV, secara aktif mengikis Web untuk pautan strim terkini. Dan kerana ia bergantung pada banyak sumber yang boleh dipercayai, anda seharusnya tidak’t menemui mana-mana tajuk penstriman yang lambat.

  Cara terbaik untuk mengenali anda dengan tambahan Covenant pada Kodi ialah menerangkan jenis kandungan dan ciri yang anda boleh jangkakan:

  • Wayang: apabila anda memasang Kovenan, kategori kandungan pertama anda’lihat juga berkaitan dengan filem. Terdapat 15 cara untuk menyemak imbas pilihan yang tersedia. Sebagai contoh, anda boleh melihat subkategori seperti genre, paling popular, paling banyak dipilih, pemenang Oscar, bahasa, filem baru, dan banyak lagi.
  • Rancangan TV: segala yang kami katakan dalam perenggan terdahulu terpakai kepada kategori ini juga. Kami’d suka untuk menyerlahkan bahawa anda dengan cepat dapat menangkap episod terkini dengan melayari rangkaian TV serta dengan tarikh.
  • Filem Saya & Rancangan TV Saya: baiklah, di sini’ciri yang berguna. Kovenan membolehkan anda menggunakan akaun Trakt dan IMDb anda untuk mengimport senarai kegemaran anda dengan mudah. Oleh itu, ini adalah cara terbaik untuk membuat senarai tersuai dan menjejaki filem dan rancangan TV yang anda tonton.
  • Filem baru & Episod Baru: jangan’t mempunyai masa untuk menyelam menjadi Kovenan’sub-kategori komprehensif? Tidak menjadi masalah! Anda boleh menyemak dengan cepat filem dan rancangan TV terkini dari pengaya’skrin utama s.
  • Saluran: Buat masa ini, kategori ini telah menjadi percubaan. Ia direka untuk membawa pilihan filem premiering pada saluran TV popular seperti HBO. Walau bagaimanapun, kita harus mengatakan bahawa kategori kandungan ini bukan’t yang paling boleh dipercayai sepanjang masa.
  • Alat: tidak seperti add-on lain, Kovenan memberi anda kawalan penuh bagaimana anda menggunakan addon ini. Anda boleh menapis pengalaman pengguna anda dengan mudah, menambah sarikata, memberi kuasa kepada akaun Trakt / IMDb, dan banyak lagi.
  • Carian: Anda tidak’t perlu mencari Kovenan secara manual’perpustakaan besar-besaran. Dengan menggunakan pilihan yang berguna ini, anda boleh mencari tajuk tertentu dengan mudah dan mengarahkan add-on untuk mengikis Web untuk sumber penstriman.

  Apakah jenis kandungan yang ditawarkan Kovenan?

  Ia’selamat untuk mengatakan bahawa Kodi add-on ini boleh membawa banyak filem atau rancangan TV itu’terdapat dalam talian. Oleh itu, ia memenuhi pelbagai pengguna yang sangat luas.

  Ketika datang ke filem, ada’sedozen cara untuk mencari sesuatu yang menarik. Selain blokbuster terkini, Perjanjian menawarkan cara mudah untuk menyelam ke dalam apa’s yang ditawarkan. Anda boleh menghiburkan diri dengan melihat koleksi curated. Dan anda boleh memastikan anak-anak anda mempunyai sesuatu untuk ditonton dengan menyelam ke beratus-ratus kartun yang ada.

  Begitu juga dengan rancangan TV. Anda boleh mencari tajuk tertentu atau hanya melayari pemilihan berdasarkan tarikh. Dan cukup menarik, Kovenan menyediakan akses kepada rancangan TV asing, yang merupakan cara terbaik untuk mengembangkan pilihan anda.

  Bagaimana untuk mendapatkan yang terbaik daripada Kovenan?

  Beberapa perkara penting perlu dikatakan mengenai addon ini. Yang paling penting, anda perlu memahami bahawa Perjanjian adalah Kodon tidak rasmi. Biarkan’s melihat apakah sebenarnya ini.

  Sebagai tambahan tidak rasmi, Perjanjian berasal dari repositori berasaskan web. Ini bermakna untuk memasang Kovenan di Kodi, anda perlu tahu di mana untuk mencarinya dalam talian. Kita boleh’Tekanan cukuplah fakta bahawa anda perlu menggunakan repositori yang boleh dipercayai untuk memasang Kovenan. Itu’s kerana anda dengan mudah boleh dijangkiti dengan malware kerana terdapat banyak klon malware yang ditunggangi di luar sana. Oleh itu, sentiasa berhati-hati semasa memasang tambahan tidak rasmi.

  Sebaik sahaja anda memasang Kovenan di Kodi menggunakan panduan langkah demi langkah kami, di sana’s banyak yang boleh anda lakukan untuk memperhalusi pengalaman pengguna anda. Kami sangat mengesyorkan anda untuk mengimport akaun Trakt / IMDb anda, yang menjadikannya lebih mudah untuk membuat senarai tersuai. Perkhidmatan ini juga direka untuk memberikan cadangan peribadi, jadi anda’Akan selalu ada sesuatu yang menarik untuk ditonton.

  Di sini’satu lagi tip tambahan untuk anda. Apabila melayari tajuk yang tersedia, anda boleh klik kanan pada mana-mana filem atau rancangan TV yang terdapat dalam Kovenan. Kemudian kamu’akan melihat menu lungsur yang membolehkan anda menambah tajuk tertentu pada kegemaran anda - supaya anda boleh dengan mudah kembali dan menyalurkannya pada bila-bila masa.

  Dan akhirnya, anda mungkin mendapati bahawa beberapa tajuk boleh’t distrimkan. Ini bergantung kepada di mana di dunia anda’terletak semula dan jika ISP anda sedang mempercepat trafik Web anda. Walau bagaimanapun, penyelesaian yang mudah untuk ini adalah untuk menggunakan aplikasi VPN (lebih banyak lagi yang kemudiannya).

  Adakah terdapat alternatif untuk Kovenan?

  Salah satu perkara terbaik mengenai Kodi ialah anda boleh mencari beribu-ribu alat tambahan di luar sana. Walau bagaimanapun, ramai yang tidak’t bekerja seperti yang diiklankan, dan mereka boleh disekat di negara-negara tertentu. Ini juga terpakai kepada tambahan Kovenan untuk Kodi.

  Jika awak’d suka meneroka pilihan lain, kami mempunyai beberapa cadangan untuk anda. Mengenai filem, kami mengesyorkan untuk menyemak add-on yang dinamakan Midian dan Wolf Pack. Dan ketika datang ke rancangan TV, anda boleh’t mencari pilihan yang lebih baik daripada Naga Magic.

  Dan akhirnya, anda perlu tahu bahawa di sana’s Klon Perjanjian yang dipanggil Exodus. Kedua-dua alat tambah berkongsi kod yang sama dan mereka kelihatan hampir sama. Walau bagaimanapun, mereka bergantung pada sumber Web yang berbeza, yang mengapa ia’baik untuk mempunyai kedua-duanya dipasang.

  Dapatkah Kovenan disekat oleh ISP?

  Penyedia Perkhidmatan Internet Individu (ISP) mensasarkan pengguna Kodi dengan mempercepatkan kelajuan sambungan Web mereka. Ini boleh menjadikannya hampir mustahil untuk menstrim fail video menggunakan Kovenan atau sebarang tambahan Kodi lain.

  Secara umum, ISP dari United Kingdom, Australia, dan Amerika Syarikat mengetuai pek tersebut. Mereka mempunyai cara untuk mengesan aktiviti Web anda kerana mereka sudah aktif mengawasi apa yang anda lakukan secara dalam talian. Jika mereka menangkap anda menggunakan Kodi, mereka akan membuat sambungan anda lebih perlahan.

  Sekiranya anda membaca artikel ini secara keseluruhannya, anda akan mempelajari cara yang paling berkesan untuk memerangi throttling yang dikenakan oleh ISP. Kami’Kembali bercakap mengenai aplikasi Rangkaian Peribadi Maya yang menghalang sesiapa daripada mengintai mengenai apa yang anda lakukan dalam talian.

  Kenapa anda perlu menggunakan VPN?

  Rangkaian Peribadi Maya adalah sekutu terbesar kepada mana-mana pengguna Kodi. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, mereka telah menjadi sangat berkuasa. Di sini’s apa yang anda perlu tahu tentang jenis perisian ini.

  Pertama sekali, VPN menyulitkan semua lalu lintas Web masuk dan keluar anda. Ini bermakna penyedia ISP anda menang’t dapat melihat apa yang anda lakukan dalam talian. Oleh itu, mereka menang’t dapat mempercepatkan kelajuan sambungan Web anda jika mereka mendapati anda menggunakan Kodi.

  Seterusnya, VPN adalah cara yang berkesan untuk membuka sekatan kandungan. Apabila anda menggunakan Tambahan Kovenan untuk Kodi, anda’akan melihat bahawa beberapa tajuk dimenangi’t tersedia kerana ia disekat geo. Apabila anda menyambung ke pelayan VPN jauh, anda akan mendapat alamat IP baharu di sepanjang jalan - yang menyahsekat kandungan yang sebelumnya tidak boleh diakses.

  Akhir sekali, VPN direka untuk menghalang akses tanpa izin. Mereka menyimpan penggodam, dan juga meminimumkan peluang anda untuk dijangkiti malware. Itulah sebabnya’s sering mengatakan bahawa menggunakan VPN adalah penting jika anda sering menyambung ke hotspot Wi-Fi yang berbeza, terutama orang awam.

  Lihat senarai kami VPN Terbaik untuk Kodi akan melindungi privasi dan keselamatan anda semasa streaming.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3