Minecraft-tekniikan paras VPN vuonna 2020 – Korosta pelaamista tänään!


Emme’Ei tarvitse kertoa sinulle, että Minecraft on maailmanlaajuinen ilmiö. Siellä on myyty yli 150 miljoonaa kappaletta ja yli 90 miljoonaa aktiivista käyttäjää’Paljon tutkittavaa, rakennettava ja puolustettava tässä virtuaalimaailmassa. Minecraft ei kuitenkaan’t tule ilman sen ongelmia, ja me’täällä keskustelemaan kuinka ratkaista ne.

Koko tämän artikkelin, me’Puhun parhaasta Minecraft VPN: stä. Tämäntyyppinen ohjelmisto voi olla paras liittolainen, koska se voi lievittää IP-kieltoja, suojata sinua pelin pelaamisen aikana ja jopa estää pääsyn Minecraftiin riippumatta siitä, missä olet. Joten anna’Aloita.

Ei ole aikaa lukea? Tässä ovat parhaat VPN: t:

#PROVIDERMINIMUM HINTA. kurssi1. NordVPN1.NordVPN 3. 3,449 dollaria. CyberGhost2.CyberGhost 2. 2 753 dollaria. Surfshark VPN3.Surfshark VPN 1. 1,994 dollaria. IPVanish4.IPVanish 6. 6 495 dollaria. ExpressVPN5.ExpressVPN 8 8,326 dollaria. Hotspot-kilpi6.Hotspot-kilpi ‣ 7,997 dollaria. VyprVPN7.VyprVPN ‣ 2,58 dollaria. PrivateVPN8.YksityinenVPN ‣ 3,82 dollaria

Paras Minecraft VPN - 7 suositusta

Testattuamme tähän mennessä noin 200 VPN: ää, tiedämme mitkä tarjoavat parhaan mahdollisen kokemuksen. Joten, tässä on 7 parasta valintaamme.

1. NordVPN

NordVPN-palvelun logo Käy NordVPN: ssä

NordVPN on yksi markkinoiden arvostetuimmista VPN-palveluntarjoajista. Vaikka se’Väitetysti siitä, onko NordVPN ehdottomasti paras VPN siellä, ei ole epäilystäkään siitä, että se on oikein ylhäällä ja sitä voidaan ehdottomasti suositella online-pelaamiseen, mukaan lukien Minecraft.

Mikä tekee siitä niin suuren palvelun, on heidän huippuluokan tietoturvapaketti. Tämä tulee armeijan luokan salauksesta (AES-256-CBC), vuodonsuojauksesta ja turvallisista tunnelointiprotokollista. Yksinkertaisesti sanottuna, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia verkkohyökkäyksistä ja DDoS-vuodoista. Ja muista, että saat kaiken tämän pääsyn yli 5500+ palvelimelle 58 maassa, joten siellä’on ehdottomasti oltava palvelin lähellä.

NordVPN on myös erittäin kunnollinen, kun kyse on suoratoistoverkkosivustojen ja torrentin estämisestä. Kokemus on kuitenkin toisinaan esteenä NordVPN: lle’nopeuden puute, vaikka viimeisimmät päivitykset tarjosivat kaivattuja parannuksia.

Hinta on 3,49 dollaria / kk, jos tilaat 3 vuotta, NordVPN on myös yksi halvimmista VPN-verkoista, kun ajatellaan mitä saat hinnasta.

2. CyberGhost

CyberGhost -palvelun logo Käy CyberGhostissa

CyberGhost on rakentanut käyttäjäystävällisen VPN: n maineen. Ollessaan muutaman vuoden markkinoilla, se’S kehittyy jatkuvasti sopeutumalla käyttäjiinsä’ palaute. Tämän sanomalla uskomme, että CyberGhost on yksi perimmäisistä VPN-peleistä, varsinkin kun kyse on Minecraftista.

Toisin kuin useimmat VPN: t, CyberGhost tuo erittäin erikoistuneita palvelimia. Jotkut niistä ovat upeita pelaamiseen, kun taas toisia käytetään torrentien lataamiseen tai median suoratoistoa käyttävien verkkosivustojen lukituksen poistamiseen. Alhainen viive, nopea ping, virheetön vapauttaminen ja luotettava suojaus DDoS: ää vastaan ​​- kaikki nämä ovat asioita, joita CyberGhost tarjoaa.

3. Surfshark VPN

Surfshark VPN -palvelun logo Käy Surfshark VPN: ssä

Surfshark VPN on loistava valinta pelaamiseen, ja sinun kannattaa ehdottomasti harkita tätä palvelua’etsit VPN: tä pelaamaan Minecraftia.

Se sai 48 ms viivekokeessa, mikä on vaikuttava tulos ja tarkoittaa, että voit nauttia pelaamisestasi viiveettömästi.

Tämä VPN saa myös lisäpisteitä kustannustehokkuudestaan, koska se tukee rajattomia yhteyksiä yhdellä tilauksella. Surfshark tukee myös kaikkia tärkeimpiä alustoja, joten voit pelata Minecraftia ilman rajoituksia riippumatta siitä, missä käyttöjärjestelmässä tai laitteessa olet’uudelleen, olipa se sitten Windows, Linux, Android tai iOS.

4. IPVanish

IPVanish-palvelun logo Käy IPVanishissa

Kuten aiemmin todettiin, Minecraft on läsnä monilla laitteilla ja alustoilla. Tämä tarkoittaa, että tarvitset VPN: n, joka tarjoaa natiivisovelluksia kaikille noille alustoille. Ja tuo’Siksi uskomme IPVanishin olevan erittäin tehokas Minecraft VPN.

Tämä on yksi vanhimmista VPN-verkoista, joka on useaan otteeseen todistanut pitävänsä käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit yhdistää OpenVPN-protokollan AES-256-CBC: n kanssa salataksesi verkkoyhteyden, pitääksesi haitalliset yritykset loitolla ja estääksesi minkä tahansa Minecraft-palvelimen.

5. ExpressVPN

ExpressVPN -palvelun logo Käy ExpressVPN: ssä

Koska ExpressVPN on erittäin hyvämaineinen tuotemerkki, se varmasti kohtaa kaikki pelaajat’s tarvitsee. Me’Olemme sijoittaneet tämän VPN: n luetteloomme, koska uskomme sinut’rakastamme sen turvaominaisuuksia, kykyä poistaa palvelun esto ja myös sen nopea suorituskyky.

Yli 3000 palvelimella löydät helposti läheisen palvelimen. Tämä tuottaa pienen viiveen ja nopeat nopeudet minimaalisella kuristimella. Ja kun on kyse suojaamisesta pelisessioiden aikana, ExpressVPN käyttää AES-256-CBC-salausta sekä erilaisia ​​VPN-protokollia. Ja viimeiseksi, siellä’s 30 päivän rahat takaisin -jakso, joten siellä’ei ole mitään menetettävää.

6. Hotspot-kilpi

Hotspot Shield -palvelun logo Käy Hotspot Shieldissä

Harva VPN-palvelu voi väittää olevansa nopeampi kuin Hotspot Shield. Minecraft-pelaajat hyödyntävät Yhdysvaltain VPN: ää’oma Catapult Hydra-tunnelointiprotokolla, joka parantaa suorituskykyä - etenkin hitaissa tai epävakaissa yhteyksissä.

Hotspot Shieldillä on tähtitieteellisiä 3200+ -palvelimia yli 70 maassa. Tämä tarkoittaa, että palvelu palvelee Minecraft-käyttäjiä hyvin sijainnista riippumatta - siellä’s aina pakko olla palvelin lähellä sijaintiasi. Lisäksi Hotspot Shield sopii erinomaisesti muun tyyppisiin viihdeohjelmiin, mukaan lukien Netflixin vapauttaminen ja turvallinen torrentti. Palvelussa on yleisesti ottaen hienoja tietoturvaominaisuuksia, kuten kiinteä salaus, helppokäyttöiset sovellukset ja tappaja.

7. VyprVPN

VyprVPN-palvelun logo Käy VyprVPN: ssä

Kun kyse on parhaasta Minecraft VPN: stä, voimme’kaipaamme mainitsemasta VyprVPN: tä. Voit usein löytää tämän Sveitsissä toimivan VPN: n nopeimpien VPN-luetteloista - ja voimme todistaa vaatimuksesta.

Mitä’Mielenkiintoinen VyprVPN: n suhteen on, että se’s rakennettu protokolla nimeltä Chameleon. Sinä voitit’t löydä tätä protokollaa muualta, ja tämä voi tehdä pelisi unelmistasi totta. Se’se on käytännössä erehtymätön, voi helposti voittaa Minecraftin IP-kiellot, ja voit estää tämän pelin mistä tahansa paikasta planeetalla.

8. YksityinenVPN

PrivateVPN -palvelun logo Käy PrivateVPN: ssä

PrivateVPN tuo harkittujen yhdistelmän turvallisuutta, yksityisyyttä ja suorituskykyä. Tämä on suhteellisen uusi VPN’s tunnetaan jo tähtitieteellisestä asiakastuesta. Ja koska voit käyttää sitä jopa 6 laitteessa samanaikaisesti, voit pelata Minecraftia mistä tahansa laitteesta.

Aivan kuten muutkin Minecraft VPN -suositukset, myös PrivateVPN soveltuu hyvin pelaamiseen. Se’s ei’Meillä ei ole suurinta palvelinverkkoa, mutta meillä’ole varma siitä’Vastaan ​​kuitenkin tarpeitasi. Tämä VPN’palvelimet on sijoitettu strategisesti, ne eivät ole’t ovat liian täynnä käyttäjiä ja tarjoavat tyypillisesti nopeita nopeuksia. Mitä’Älä rakasta täällä, eikö niin?

Joten näiden 7 vaihtoehdon avulla tiedämme, että voit palata Minecraftin pelaamiseen ilman mitään ongelmia.

Ohje

Miksi tarvitset VPN: n Minecraftille?

Sinä’luin uudelleen tämän artikkelin, koska sinä’olet intohimoinen Minecraft-fani. Ja tarkemmin sanottuna sinä’olet todennäköisesti edessään ongelma, joka estää sinua pelaamasta peliä. Siksi anna’Nähdään, millaisia ​​ongelmia voidaan ratkaista pelaamiseen sopivalla VPN-sovelluksella.

 • Poista Minecraft-esto mistä tahansa: Ymmärrämme, miksi koulut, korkeakoulut ja yritykset estävät pääsyn Minecraft-palvelimiin. Koska se on niin koukuttava peli, se voi nopeasti kuluttaa paljon aikaa. Entä jos haluat tarkistaa virtuaalimaailmasi tauon aikana? Entä jos kampuksellasi’ wifi estää Minecraftia? Nämä ongelmat voidaan helposti ratkaista käyttämällä VPN: ää.
 • Ylitä Minecraftin IP-kielot: Kuten tiedät, jokaisella Minecraft-palvelimella on tietyt säännöt. Ja rikkomalla näitä sääntöjä, IP-osoitteesi voi päättyä kiellettyjen IP-luetteloon. Tämä estää sinua pelaamasta peliä. Onneksi sinulle VPN antaa sinulle uuden IP: n, joka torjuu Minecraft-kieltoja tehokkaimmalla tavalla.
 • Hanki suojaus DDoS-hyökkäyksiltä: Kuten kaikki erittäin suositut online-pelit, Minecraft houkuttelee hakkereita ja haitallisia henkilöitä. DDoS-hyökkäyksiä on ollut paljon, joiden tehtävänä oli poistaa Minecraft-palvelin käytöstä. Jälleen kerran, VPN salaa tietosi, minimoimalla mahdollisuudet sinusta tulla DDoS-kohde.

Kuinka Minecraft VPN voi auttaa sinua?

Tiedät jo vähän VPN: ien mahdollisista rooleista. Kuitenkin me’Käytän tätä tilaisuutta opettaaksesi sinulle lisää tämän tyyppisistä ohjelmistoista ja niiden roolista Minecraft-maailmankaikkeudessa. Joten tässä’mitä sinun on tiedettävä Minecraft VPN -sovelluksen käytöstä.

Kaikkien VPN-verkkojen ensisijainen tehtävä on luoda turvallinen tunneli tietoillesi. Toisin sanoen näiden sovellusten avulla voit muodostaa yhteyden suojattuun palvelimeen helposti. Kun yhteys on muodostettu, saat automaattisesti uuden IP-osoitteen (virtuaalisen). Tämä tarkoittaa, että Minecraft-palvelin näkee virtuaalisen IP-osoitteesi, kun taas todellinen IP on aina piilotettu.

Kuten näette, juuri tällä tavoin voit ratkaista Minecraftin IP-kiellot. Koska sinulla on uusi IP, voit näin myös avata Minecraft-esteen koulussa tai toimistossa. Ja mikä tärkeintä, tunnelit-matkustustietosi salataan, mikä pitää DDoS-hyökkäykset loitolla.

Kuinka pelata Minecraftia VPN: llä?

Ymmärrämme täysin, jos kaikki toistaiseksi sanottu kuulostaa hiukan hämmentävältä. Sinun on myös ajateltava, että VPN-verkot on tehty tekniikan harrastajille, eikö niin? No, ei tarkalleen.

Tässä’s kuinka pelata Minecraftia, kun sinulla on aktiivinen VPN-tilauksesi.

 • Vaihe 1: Ensin sinun on ladattava valitsemasi VPN tietokoneellesi. Asenna sovellus ja kirjaudu sisään käyttämällä käyttöoikeustietojasi.
 • Vaihe 2: Sinä’Näen luettelon palvelimista tässä vaiheessa. Kaksoisnapsauta mitä tahansa näistä ja VPN-yhteyden muodostaminen vie muutaman sekunnin.
 • Vaihe 3: Tästä hetkestä lähtien sinä’Selaamme verkkoa uudella virtuaalisella IP: llä ja kaikki saapuvat ja lähtevät tietosi salataan. Tämä tarkoittaa myös, että voit pienentää VPN: n, käynnistää Minecraftin ja pelata peliä kuten yleensä. Se’s niin helppoa!

Kuinka valita paras VPN Minecraftille?

Voitimme’t piilottaa tosiasian, että sinä’Löydät satoja VPN-palveluita verkosta. Joten todellinen kysymys on - miten tietää, kumpi valita? Mitä Minecraft-VPN: llä pitäisi olla? Tämän sanotun kanssa täällä’s mitä sinun on pidettävä mielessä:

 • Alhainen viiveaika: Minecraft on online-peli, joten se’On välttämätöntä olla vahingoittamatta pelikokemustasi. Sinun tulisi kiinnittää huomiota siihen, millaista pingia ja latenssia voit odottaa. Ihannetapauksessa haluat VPN: n, joka toimii samalla tavalla kuin sinun ‘alasti’ yhteys.
 • Nopea suorituskyky: Yleensä VPN-verkkoilla on tapana kuristaa verkkoyhteyden nopeutta. Parhaat siellä minimoivat kuitenkin tämän heikentymisen. Kiinnitä huomiota alla olevaan suositusluetteloomme auttaaksesi sinua tässä.
 • Laaja alusta-tuki: Minecraft on läsnä monilla eri alustoilla. Tämän vuoksi on välttämätöntä valita VPN, jonka voit asentaa valitsemallesi alustalle.

Pitäisikö sinun käyttää ilmaista VPN: ää Minecraftille?

Ennen kuin saamme suosituksemme, anna’lopeta hetkeksi. Meidän on korostettava sitä, että sinun ei pitäisi koskaan käyttää ilmaista VPN: tä, ja tässä’s miksi:

 • Ilmaisissa VPN-yhteyksissä on vakavat kaistaleveys ja suorituskyvyn rajoitukset. Kukaan niistä ei tue Minecraftia, ja he voivat’t tarjoa sujuvaa pelikokemusta
 • Ilmaiset VPN-verkot ansaitsevat rahaa näyttämällä mainoksia. Sen sijaan, että päästäisit eroon mainoksista, sinäkin’Tulet hämmästymään heistä, mikä myös vaikuttaa negatiivisesti yhteyden nopeuteen
 • Ilmaisilla VPN-verkkoilla on vaikea estää tiedonvuotoja. Jos oikea IP-osoitteesi vuotaa pelin aikana, sinä’Koet pitkällä tähtäimellä vakavia ongelmia. Tarpeetonta sanoa, että tämä voitti’t auttaa sinua Minecraftin IP-estämisessä.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =