Ranskan paras VPN vuonna 2020


Viranomaiset ympäri maailmaa ovat tulleet yhä enemmän tunkeutuvaksi henkilötietoihimme. Ranskassa tiedustelupalvelut eivät enää tarvitse tuomioistuimen määräystä valvonnan toteuttamiseen, ja kaikkia Internet-palveluntarjoajia voidaan jäljittää käyttämällä “musta laatikko” algoritmeja. Maailman kansalaisena pidätät oikeuden yksityisyyteen. Jos asut Ranskassa tai vierailet vain maassa, nyt’on aika alkaa miettiä VPN: n (Virtual Private Network) saamista.

VPN: n avulla voit muodostaa yhteyden palvelimiin kaikkialla maailmassa, mikä vaikeuttaa viranomaisten tekemistä henkilökohtaisista tiedoistasi. Sen avulla voit käyttää myös maantieteellisesti rajoitettua sisältöä muodostamalla yhteydet kyseisen alueen palvelimiin. Tämä tarkoittaa, että sinä’uudelleen kiinni suosikkiohjelmistasi missä tahansa, Mikäli sinä’uudelleen turisti Ranskassa tai ranskalainen henkilö, joka asuu tai työskentelee ulkomailla.

Jotta voimme löytää parhaan VPN: n Ranskalle, me’Ve etsin näitä ominaisuuksia:

 • vahva turvallisuus ja yksityisyys
 • hinnan ja ominaisuuksien yhdistelmä
 • sijainti 9/14/14 Eyes -tarkkailuryhmän ulkopuolella.

Ei ole aikaa lukea? Tässä ovat parhaat VPN: t:

#PROVIDERMINIMUM HINTA. kurssi1. NordVPN1.NordVPN 3. 3,449 dollaria. Surfshark VPN2.Surfshark VPN 1. 1,993 dollaria. PrivateVPN3.YksityinenVPN ‣ 3,824 dollaria. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ 8,325 dollaria. Astrill VPN5.Astrill VPN 10 10,006 dollaria. VyprVPN6.VyprVPN ‣ 2,57 dollaria. TorGuard7.TorGuard 4.1 4 078 dollaria. CyberGhost8.CyberGhost 2. 2,75 dollaria

1. NordVPN

NordVPN-palvelun logo Käy NordVPN: ssä

 • Sijainti: Panama
 • hinnoittelu: alkaa hinnasta 3,49 dollaria / kuukausi
 • Ominaisuudet: Suuri tietoturva, palvelinluettelo, geo-vapauttaminen, tuki

NordVPN on loistava VPN ja ehdottomasti yksi parhaimmista VPN-verkoista Ranskalle. Sen sijainti tässä luettelossa viittaa optimaaliseen laatuun, mikä ei ole’t outoa - jos sinä’Olet kuullut NordVPN: stä’Olen melkein varmasti kuullut siitä hyviä asioita.

Sen tärkeimmät edut ovat tähtitieteellinen luettelo turvaominaisuuksista, suuret nopeudet ja hinta: hiukan yli 3 dollarilla kuukaudessa voit levätä tietäen, että yksityisyytesi on ilmatiivis ja tietosi ovat aina täysin turvallisia.

Se ei ole vain hienoa pitää henkilökohtaiset tietosi poissa ranskalaisten tiedustelupalvelujen silmistä, se’s myös erinomainen maantieteellisesti rajoitetun sisällön lukituksen avaamiseen. Kuten aiemmin totesimme, tämä on pakollinen monille Ranskassa lomailijoille sekä muualle matkustaville ranskalaisille paikallisille. Jos jotain menee pieleen, siellä’Se on aina fantastinen tukitiimi’s käytettävissä 24/7!

2. Surfshark VPN

Surfshark VPN -palvelun logo Käy Surfshark VPN: ssä

 • Sijainti: Britannian Neitsytsaaret
 • hinnoittelu: alkaa 3,49 dollaria / kuukausi (tai 1,99 dollaria tytäryhtiöiltä)
 • Ominaisuudet: Suuri tietoturva, geo-vapauttaminen, torrent-tuki, latausnopeudet

Tämä suhteellisen uusi VPN on täydellinen kaikille alustoille. Joten miksi Surfshark VPN on Ranskan parhaiden VPN-luettelossa? Ensinnäkin se’se on erittäin nopea palvelu, joka käyttää AES-256-GCM: ää hitaamman teollisuusstandardin AES-256-CBC sijasta. Tämä yhdessä hyvän palvelinluettelon kanssa tekee siitä täydellisen torrentia varten.

Se’S on myös muilta osin erittäin turvallinen ja sillä on kaikki asiaankuuluvat ominaisuudet sen todistamiseksi, mukaan lukien tappikytkin ja a “varkain tilassa.” Parempi vielä, koska se’rekisteröityneenä Britannian Neitsytsaaret, sen ei tarvitse noudattaa mitään tietojen säilyttämistä koskevaa lakia. Tämä tarkoittaa, että Surfshark on jokaisen sentin arvoinen suhteellisen alhaisesta kysyntähinnastaan.

3. YksityinenVPN

PrivateVPN -palvelun logo Käy PrivateVPN: ssä

 • Sijainti: Ruotsi
 • hinnoittelu: alkaa hinnasta 3,82 dollaria / kuukausi
 • Ominaisuudet: suuret nopeudet, turvallisuus, geo-vapauttaminen, torrent-tuki

PrivateVPN on salamannopea VPN. On yksi tärkeä ero sen ja joidenkin muiden välillä tässä luettelossa: PrivateVPN on erittäin halpa. Jos sinä’Kun olet budjettikohdan kiehtova fani, niin PrivateVPN voi hyvinkin olla tie.

Ensinnäkin meidän on kuitenkin pantava merkille sen Ruotsin rekisterin sijainti. Tämä on 14-silmäinen maa, joten kannattaa ehkä mennä jonkin verran vähemmän riskialtiseksi. PrivateVPN: llä on kuitenkin riippumattomasti auditoitu kirjautumattomuuskäytäntö, jonka pitäisi vähentää pelkosi, että snooperit saavat haltuun henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Jos teet joitain kaivauksia PrivateVPN: ään’mekaniikan lisäksi, saatat huomata, että sillä on vain pieni palvelinkanta. Kuinka se onnistuu olemaan niin nopea? No, PrivateVPN: n takana oleva yritys ostaa Internet-kapasiteettia suoraan IP-siirtojen tarjoajalta, mikä on hieno tulevaisuuteen suuntautuva ja säästää paljon prosessointitehoa, kun’suoritetaan tämä VPN uudelleen taustalla.

Vaikka PrivateVPN ei välttämättä ole parhaat Ranskan VPN sitten’s varmasti nopeimpia. Ja jos aloitushinta on hyvin pienillä budjettialueilla, voisit varmasti tehdä paljon huonommin ottaen huomioon sen turvatoimet ja latausnopeudet.

4. ExpressVPN

ExpressVPN -palvelun logo Käy ExpressVPN: ssä

 • Sijainti: Britannian Neitsytsaaret
 • hinnoittelu: alkaa 8,32 dollaria / kuukausi
 • Ominaisuudet: Suuri turvallisuus, saavutettavuus, geo-vapauttaminen, torrenting

Halusit turvallisuutta ja ExpressVPN on suojannut sinua. Vaikka Express onkin varmasti yksi hinnoitelluimmista vaihtoehdoista, sitä pidetään perustellusti yhtenä hienoimmista olemassa olevista kyberturvallisuuden välineistä ja se on mielestämme Ranskan parhaimpien VPN-verkkojen joukossa..

Sovelluksilla jokaiselle suurelle käyttöjärjestelmälle’Se on myös yksi saatavissa olevista VPN-verkoista, ja sijainti Britannian Neitsytsaaret tarkoittaa sitä’on kaukana 5/9/14 Eyes -ryhmän (joka tietysti sisältää myös Ranskan) uteliailta silmiltä.

Ilmaista’ käyttöoikeuksia vahvistaa sen AES-256-bittinen salaus, kill-kytkin ja yksityiset DNS-palvelimet, jotka kaikki muodostavat rajoittamattoman voittamattoman turvajärjestelmän. VPN’Geonpoistotoiminnot ovat myös vertaansa vailla, koska se voi käyttää luotettavasti Netflixiä, BBC iPlayeriä, HBO Goa, Amazon Videoa ja monia muita katkaisematta hikeä..

Ominaisuudet, kuten jaettu tunnelointi, myös parantavat käyttökokemusta, koska tämän avulla käyttäjä voi käyttää Express-sovellusta’ kyberturvallisuuden kyky tietyille, eristetyille kanaville. Toisin sanoen et’t on huolehdittava siitä, että menetät mobiilipankkipalvelun tai sijaintipohjaiset palvelut (jotka usein sammuvat, kun niitä käytetään ulkomaisista IP-osoitteista).

Kun sinä’maksatko keskimääräistä enemmän VPN: stä, sinun on tiedettävä, jos’saada rahasi’arvoinen; kuten näet, ExpressVPN: ssä olet varmasti.

5. Astrill VPN

Astrill VPN -palvelun logo Käy Astrill VPN: ssä

 • Sijainti: Seychellit
 • hinnoittelu: alkaa 10,00 dollaria / kuukausi
 • Ominaisuudet: Suuri turvallisuus, palvelinluettelo, torrentit, latausnopeudet, tuki

Tämä Seychellien rekisteröity VPN on kaukana 5/9/14 Eyes -liittojen lainkäyttövallasta. Se’Se on myös paljon nopeampi kuin monet muut valinnat parhaalle VPN: lle Ranskassa ja maksaa suunnilleen saman summan kuukaudessa. Asioiden suuressa järjestelmässä on kuitenkin tiettyjä tärkeitä tekijöitä, jotka erottavat Astrill VPN: n.

Yleensä Astrill näyttää olevan suunniteltu pelaajien mielessä. Sillä on oma torrentisointiohjelma (P2P VPN) ja erittäin nopea latausominaisuus. Tämä ei’t tehdä siitä redundantti VPN tavallisille verkkokäyttäjille sellaisenaan - se’s yhtä ilmatiiviisti kuin muut tässä luettelossa - mutta siellä’Astrillin avulla vähemmän painotetaan geo-vapauttamista, mikä tarkoittaa sitä’Vaihtoehtoja kannattaa harkita huolellisesti valitsemallasi tavalla.

Vaikka se ei ole’t paras vaihtoehto suoratoistopalveluille, Astrill tekee on mahdollisuus poistaa esto useimmista muista sensuroiduista sisällöistä ympäri maailmaa. Tämä ei ehkä ole ongelma Ranskassa, jossa sisällön sensuuri on suhteellisen harvinaista, mutta ranskalaisille, jotka matkustavat vähemmän salliviin merentakaisiin alueisiin,’On syytä huomata, että Astrill pystyy tarjoamaan vain muutamia verkkotunnuksia’t avaa. Kaiken kaikkiaan tämä on luotettava ja tukeva pieni VPN, joka tarpeistasi riippuen voisi olla tarkalleen mitä’etsitkö uudelleen.

6. VyprVPN

VyprVPN-palvelun logo Käy VyprVPN: ssä

 • Sijainti: Sveitsi
 • hinnoittelu: alkaa hinnasta 2,5 dollaria / kk
 • Ominaisuudet: Suuri tietoturva, palvelinluettelo, geo-vapauttaminen, torrenting, latausnopeudet

Pelaajat voivat iloita VyprVPN räätälöityjen Chameleon-protokollien avulla. Tämä kätevä ominaisuus estää Internet-palveluntarjoajaasi kuristamasta kaistanleveyshyvitystäsi, mikä yleensä tapahtuu tietoraskaiden prosessien, kuten torrentin ja pelaamisen, kanssa.

Omalla yksityisellä DNS-palvelimellaan ja AES-256-bittisellä salauksella VyprVPN on myös toinen erittäin turvallinen VPN, joka hyötyy Sveitsin rekisteripaikasta. Sillä ei siis ole noudatettavaa tietojen säilyttämistä koskevaa lakia, mikä pitää sen kaukana 5/9/14-allianssin silmistä.

VyprVPN on siksi loistava keskikokoinen, monipuolinen VPN. Tämä heijastuu sen hinnassa, kohtuullisessa viiden dollarin kuukausimaksussa, joka on suunnilleen alhaisemman ja ylemmän tason VPN-maksujen välillä. Vaikka emme voi suoraan sanoa, että se’Se on todella paras Ranskan VPN koko Ranskassa’s varmasti hyvä ehdokas, jos tiedot me’Tässä katettu tapahtuu vastaamaan tarpeitasi ja kiinnostuksen kohteitasi.

7. TorGuard

TorGuard-palvelun logo Käy TorGuardissa

 • Sijainti: USA
 • hinnoittelu: alkaa 4,17 dollaria / kuukausi
 • Ominaisuudet: suuret nopeudet, turvallisuus, geo-vapauttaminen, torrent-tuki

Sanoa se’TorGuard on aivan 5 Eyes -yhdistysryhmän keskellä ja on huomattavasti luodinkestävä VPN, joka yhdistää nopeuden lataamisen mahtavaan käyttöliittymään, joka tukee torrentiaa.

Sen mukana tulee OpenVPN, IKEv2 ja Stealth VPN, jotka ovat markkinoiden hienoimpia protokollia. TorGuard on AES-256-bittinen salaussalaus, kirjautumattomuuskäytäntö ja tappikytkin. Periaatteessa se on niin turvallinen kuin voi.

Ainoa todellinen ongelma on, että sen sähköpostiohjelma on Gmail, jonka on tunnetusti hakkeroitu. Tietysti monien asioiden pitäisi tapahtua, jotta hakkerit löytävät sähköpostiosoitteesi tämän kautta, mutta se’mainitsemisen arvoinen riippumatta.

Valitettavasti, vaikka TorGuard ei olekin paras VPN Ranskalle, se on hieno, jos torrenting on keikkasi. Sijainnistaan ​​ja sähköpostiohjelmastaan ​​huolimatta turvallisuutesi ei pitäisi olla ongelma (tosin se’on aina syytä pitää mielessä).

8. CyberGhost

CyberGhost -palvelun logo Käy Cyberghostissa

 • Sijainti: Romania
 • hinnoittelu: alkaa 2,75 dollaria / kuukausi
 • Ominaisuudet: suuret nopeudet, turvallisuus, geo-vapauttaminen, torrent-tuki

CyberGhost tarjoaa 14-silmäisen ulottuvuuden ulkopuolella laadukasta palvelua yli 30 miljoonalle käyttäjälle maailmanlaajuisesti. Tarjoaa hyvät nopeudet 6200+ -palvelimillaan yli 90 maassa. Sillä on paljon tarjottavaa, se on turvallisuutta, vakaata nopeutta, maantieteellisesti rajoitettujen palvelujen ja pelien lukituksen vapauttamista, torrentia ja paljon muuta.

Yksityisyys ja turvallisuus ovat Cyberhost’vahvuudet kiitos’s armeijan luokan 256-AES-salaukseen ja siirtoprotokollien linjan yläosaan - OpenVPN (TCP / UDP), IKEv2 ja L2TP / IPSec. Saat myös aina päällä olevan tappikytkimen, joka tarjoaa luotettavan suojan ei-toivotuilta DNS- ja IP-vuotoilta.

Siinä on sovelluksia Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Asiakas näyttää hyvältä ja hänellä on monia vaihtoehtoja räätälöidä edistyneille käyttäjille samalla kun se on riittävän käyttäjäystävällinen uusille tulokkaille. CyberGhost vapauttaa Netflixin luotettavasti ja toimii hyvin torrentien kanssa (saat erityisen palvelinluettelon tätä varten).

Hinnat ovat verrattavissa Cyberhostiin’Kilpailijat ja palautuskäytäntö sallii 45 päivän rahat takaisin -takuun. Plus, siellä’s ilmainen 24 tunnin ilmainen kokeilu.

Ja paras VPN Ranskalle on…

NordVPN-logosiellä’pieni kilpailu: Ranskan paras VPN on NordVPN. Syynä se on edelleen Ranska’numero yksi valinta on, että se’erittäin turvallinen, erittäin luotettava ja loistava geo-rajoitetun sisällön avaamisessa. Yksinkertaisesti, siellä’ei mitään muuta, joka vertaa mahtavaan monipuoliseen kokemukseen.

Silti, jos sinä’kun olet budjetissa, voit aina kokeilla Surfsharkia. Muita toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja 5/14/14 Eyes-maiden ulkopuolelta ovat ExpressVPN, VyprVPN ja Astrill. Jälkimmäinen on lisäksi loistava vaihtoehto pelaamisen ja romahtamisen faneille.

Jos sinä’uudelleen Ranskassa, mitä näistä VPNistä olet käyttänyt aiemmin? Kaipaimmeko hienoa VPN: tä Ranskalle? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 15