Kajian LogMeOnce

Malah orang yang mempunyai memori terbaik akan berjuang dengan menghafal kata laluan yang kuat untuk setiap laman web dan akaun yang mereka gunakan. Bilangan laman web yang kami cenderung untuk melawat adalah terlalu tinggi!


Ia’sungguh menggoda untuk mengulang kata laluan atau menggunakan kata laluan yang sama, tetapi itu’s risiko besar. Cybercrime semakin meningkat dan perkara terakhir yang anda mahukan akan digodam atau dicuri identiti anda. Oleh itu, pengurusan banyak kata laluan sering menjadi perjuangan. Tetapi ia’s juga suatu keharusan.

Pengurus kata laluan boleh membuat tugas ini lebih mudah. LogMeOnce pengurus kata laluan adalah satu contoh.

Kajian ini akan melihat kebaikan dan keburukan LogMeOnce. Kami’juga akan melihat beberapa faktor penting, seperti harga, keselamatan, dan ciri teknikal, serta membandingkan pengurus kata laluan ini dengan produk popular lain, LastPass.

Kami’akan memulakan kajian LogMeOnce ini dengan mengkaji beberapa faedah perkhidmatan tertentu ini.

Kebaikan dan keburukan LogMeOnce

LogMeOnce mempunyai banyak perkara untuknya. Anda boleh menyegerakkannya menerusi Windows, macOS, iOS, dan Android, memberikan keserasian yang hebat. Ia juga mempunyai antara muka yang bersih dan mengagumkan. Perkhidmatan ini dilengkapi dengan satu ton ciri, banyak yang anda menang’t cari dalam mana-mana pengurus kata laluan lain di pasaran. Beberapa ciri termasuk pembekuan akaun, pengesahan diri sendiri dua faktor, akses kecemasan, dan perlindungan anti kecurian.

Con terbesar adalah untuk mendapatkan semua ciri-ciri ini, anda’perlu membayar lebih. Mereka tidak’t semua datang dengan versi percuma. Namun, versi percuma juga mempunyai banyak ciri. Di samping itu, jika anda’sekali lagi mencari pengurus kata laluan dengan ciri-ciri asas, banyak pilihan yang datang dengan LogMeOnce mungkin merasa luar biasa.

Spesifikasi teknikal

LogMeOnce memerlukan Android 4.0 atau lebih tinggi, iOS 8.2 atau lebih tinggi, Windows Vista, Windows XP, Linux, Windows 7, Windows 8, atau Windows 10.

Terdapat juga sambungan penyemak imbas untuk Chrome, Firefox, Safari, dan Internet Explorer. Anda’Anda mahu penyemak imbas yang paling dikemas kini untuk fungsi yang optimum.

Cara menggunakan LogMeOnce

Menggunakan pengurus kata laluan untuk kali pertama boleh menjadi satu proses menakutkan. LogMeOnce menawarkan latihan menyeluruh untuk pengguna baru. Selepas memasang perkhidmatan, daftar akaun dengan memasukkan nama dan alamat e-mel anda. Anda juga boleh mendaftar melalui Facebook.

Anda mempunyai pilihan antara menggunakan Kata Laluan Guru atau menggunakan pengesahan tanpa kata laluan. Pilihan kedua disyorkan kerana ia’s lebih selamat. Pengesahan tanpa kata laluan bergantung kepada pengenalan foto dan cap jari. Anda juga perlu memilih atau membuat pertanyaan keselamatan.

Seterusnya, anda’akan mahu mendapatkan pelanjutan untuk penyemak imbas yang anda gunakan paling banyak. Anda akan ditanya sama ada anda ingin menyimpan bukti kelayakan dalam awan atau pada peranti anda. Pilih keutamaan anda.

Anda kini dapat mengimport kata laluan dari pelayar anda dan menyegerakkan akaun anda ke pelbagai peranti mudah alih anda. Untuk mendaftarkan peranti mudah alih anda, anda’Anda perlukan alamat e-mel anda.

Harga LogMeOnce

LogMeOnce mempunyai a versi percuma. Di sana’s juga a Edisi Profesional yang berharga $ 1 sebulan dan a Edisi Ultimate yang berharga $ 3.25 sebulan apabila anda mendaftar untuk pelan 1 tahun. Walau bagaimanapun, anda mempunyai pilihan untuk pergi untuk pelan 2, 3, 4, dan 5 tahun untuk dapatkan diskaun 3%, 6%, 10%, dan 15% diskaun jumlah bulanan. Semua pilihan ini datang dengan jaminan wang balik 30 hari.

Jika anda pergi dengan versi Ultimate, ia’s salah satu pengurus kata laluan paling mahal di pasaran. Menambah lebih banyak ciri akan membebankan anda. Walau bagaimanapun, versi percuma masih mempunyai banyak fungsi. Kebanyakan pengguna kasual memenangi’tidak memerlukan semua ciri yang datang dengan bungkusan yang lebih tinggi.

Adakah LogMeOnce selamat?

LogMeOnce menggunakan banyak ciri inovatif untuk memastikan data anda selamat. Masuk log masuk secara automatik mencipta pengesahan dua faktor. Sekiranya anda menggunakan alternatif Kata Laluan Master, kata laluan disimpan di dalam negara supaya jika anda mempunyai kata laluan yang kuat, anda’akan selamat.

LogMeOnce juga mempunyai penjana kata laluan yang sangat baik untuk membantu anda membuat kata laluan yang lebih kuat. Ciri-ciri keselamatan lain termasuk alat anti-kecurian dan pembekuan akaun.

Secara keseluruhannya, LogMeOnce adalah pengurus kata laluan selamat.

LogMeOnce vs LastPass

LogMeOnce LastPass
Pengesahan dua faktor Ya Ya
Mengisi borang web automatik Ya Ya
Laporan kekuatan kata laluan Ya Laporan kekuatan mudah. Ciri Cabaran Keselamatan tersedia
Perkongsian selamat Percuma: 5 saham
Profesional: 30 saham
Ultimate: saham tanpa had
Ya
Penyegerakan Ia tidak’t memerlukan penyegerakan. Ia menggunakan data masa nyata dari awan pada semua peranti. MacOS, Windows, Linux, Chrome, iOS, Android

LastPass dan LogMeOnce adalah aplikasi yang sangat baik yang akan memberikan semua ciri yang anda perlukan daripada pengurus kata laluan.

Secara umum, LogMeOnce mempunyai lebih banyak ciri, tetapi tidak semua ciri-ciri ini adalah sesuatu yang anda’akan sering digunakan. Ia’s idea yang baik untuk melihat semua ciri yang mereka tawarkan dan lihat mana yang anda perlukan dan yang mana yang anda berikan’t. Anda mahukan perkhidmatan penuh ciri, tetapi anda mungkin tidak mahu perkhidmatan yang kembung.

Kedua-dua pengurus kata laluan membolehkan anda untuk berkongsi kata laluan dengan selamat, tetapi fungsi ini lebih mudah pada LastPass. Kami memeriksa kedua-dua laporan kekuatan kata laluan, dan terkesan oleh kedua-dua perkhidmatan dan keupayaan penyegerakan mereka juga.

Ringkasnya, LogMeOnce adalah salah satu pengurus kata laluan terbaik di pasaran.

Namun, jika anda’sekali lagi cari pengurus kata laluan mudah, anda’mungkin lebih baik dengan pengurus yang mempunyai kurang ciri. Sekiranya anda mahukan banyak bel loceng dan wisel, bagaimanapun, LogMeOnce adalah mesti ada. Anda akan mendapat pengesahan dua faktor, perkongsian selamat, penjana kata laluan yang sangat baik, peti keselamatan selamat, keserasian yang hebat, dan banyak lagi.

Selain itu, walaupun banyak ciri unik, perkhidmatan ini agak mudah digunakan kerana tutorial video mudah untuk mengikuti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 63