VPN Unlimited vs Windscribe VPN


Översikt

VPN-branschen är hela tiden hög, vilket kan göra det ganska svårt att välja en VPN-lösning som fungerar för dig. Det finns många faktorer som måste beaktas, och i denna VPN Unlimited vs Windscribe-granskning täcker vi alla de viktigaste faktorerna.

Huvudmålet med en VPN är att dölja din riktiga IP-adress samtidigt som du ger säkerhet och integritet för din personliga information och data. Både Windscribe och VPN Unlimited erbjuder sina användare avancerad säkerhet.

Båda spärrar Netflix och låter dig strömma. Om detta är den viktigaste faktorn för dig är Windscribe det bästa alternativet. VPN Unlimited har bara begränsade torrentfunktioner.

Prisstrukturerna för de två VPN-tjänsterna är också i nivå med varandra men VPN Unlimited erbjuder sina användare ett livstidspaket, vilket alltid är en fiskig men potentiellt bra affär. Windscribe har en begränsad gratisversion, vilket innebär att du kan testa vattnet innan du prenumererar på någon av de tillgängliga betalade planerna. Windscribe och VPN Unlimited stöder de flesta enheter och båda gränssnitten är enkla och enkla att använda.

Det gjorde vi inte’t hittar några DNS- eller IP-läckor när vi genomförde våra tester, så igen är de head to head.

Rekommenderar vi någon av dessa två VPN-tjänster efter att ha tittat på alla faktorerna för denna VPN Unlimited vs Windscribe-jämförelse? Båda har mycket förmåner men de har också nackdelar. Fortsätt läsa denna VPN Unlimited vs Windscribe jämförelse för att se om ett av dessa VPN kan vara ditt nästa sekretessverktyg.

Säkerhet och integritet

Windscribe stöder OpenVPN och IKEv2 och använder AES-128-GCM-kodaren (för att surfa på tillägg) och AES-256-chiffer (för stationära appar). Detta är en stor krypteringsnivå som även de behövande användare kommer att uppskatta.

VPN Unlimited använder också Advanced Encryption Standard för att kryptera din information. De flesta VPN, inklusive båda utmanare i denna VPN Unlimited vs Windscribe-kamp, ​​använder redan AES-256 - i den meningen är de lika.

VPN Unlimited har också KeepSolidWise-stealthprotokollet. Denna geniala lösning OpenVPN-modifiering gör det möjligt att kringgå brandväggar som använder Deep Packet Inspection. Det är särskilt bra för användare i länder som Kina, där VPN-användningen är starkt begränsad.

Loggningspolicy

Windscribe loggar inte sina användare’ data som är ett bestämt plus, men de ligger inom Five Eyes jurisdiktion (länder inkluderar Kanada, Storbritannien, Nya Zeeland USA och Australien). Windscribe är baserat i Toronto, Kanada.

Å andra sidan loggar VPN Unlimited en hel del data till sina användare. De baserade också i ett Five Eyes-land - i New York, USA. Därför vinner Windscribe i denna kategori.

Hastighet och prestanda

Windscribe visar stora hastigheter över hela EU-servern, den brittiska servern och den amerikanska servern.

VPN Unlimited kan ha över 400 servrar i 52 länder, vilket leder till att man kan förvänta sig att hastigheterna är halvt anständiga, men det’s runt genomsnittet. Även om det inte är’t det långsammaste VPN som vi har testat, det finns bättre (och billigare) VPN: er om prestanda är den viktigaste aspekten.

När det gäller hastighet är Windscribe vs VPN Unlimited inte ens nära - det förra är betydligt snabbare.

Spännande och strömmande

VPN skapar en säker tunnel runt din strömmande trafik för att skydda dig, men inte alla tillåter P2P-trafik i första hand. Om det’är ditt mål att prenumerera på ett VPN, en sådan tjänst vann’t gör dig mycket bra.

Windscribe tillåter torrenting och erbjuder också tutorials för installation för olika torrentklienter. VPN Unlimited har en mer komplicerad syn på torrenting. De ibland “måste minska anslutningshastigheterna på grund av strömning” och tillåter P2P-trafik endast på vissa servrar.

När du försöker ansluta till Netflix via de normala Windscribe-servrarna kommer du sannolikt att bli besviken, men de har det “Windflix” servrar - specifikt för Netflix. Både de amerikanska och brittiska Windflix-servrarna fungerade utan problem.

VPN Unlimited lyckas komma åt Netflix. Vi har testat deras servrar i USA och Kanada och det fungerade sömlöst. Så om du vill ha en VPN enbart för Netflix kommer båda dessa VPN-tjänster att göra susen.

Appar och tillägg

Både Windscribe och VPN Unlimited skryter med sina användarvänliga appar och våra test avslöjade att båda VPN-tjänsterna var riktiga mot sitt ord.

Windscribe-installationsfilen gjorde det inte’Det tar lång tid att köra och nästan på nolltid var vi anslutna till Dallas-servern. Vi var generellt imponerade.

Vi var lika imponerade av programvaran från VPN Unlimited. Det har ett trevligt gränssnitt och är lätt att starta. Sidofältet ökar bekvämligheten.

Men eftersom Windscribe erbjuder appar för otroligt många plattformar och prylar tar Windscribe denna omgång.

Prissättning

Windscribe erbjuder tre planer.

Månadsplanen till $ 9,00 per månad, den årliga planen till $ 4,08 per månad.

Dessa priser är ganska genomsnittliga men de erbjuder också en gratis plan. Du kan begära återbetalning om du inte är nöjd med deras tjänst, men du kan bara göra detta inom tre dagar efter att du prenumererar, och du måste använda mindre än 10 GB bandbredd under den här korta perioden.

VPN Unlimited erbjuder också tre prenumerationsalternativ.

Prenumerationen på en månad är per månad, den årliga prenumerationen är $ 5,00 per månad och livstidsabonnemanget är $ 199,99.

Obegränsad livstidsåtkomst är definitivt en stark försäljningsplats. De don’t erbjuder en gratis tjänst men de erbjuder en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti, så om du inte är nöjd med tjänsten kan du enkelt få tillbaka dina pengar.

Kundsupport

När du har en fråga eller upplever några problem när du använder din VPN-tjänst är kundsupport där för att hjälpa. När du’Har du tagit ett prenumeration och ett problem dyker upp, kommer du definitivt att vilja ha sinnesfrid och veta att du kan nå någon för hjälp.

Windscribe VPN har en chatbot och även om detta kan låta fantastiskt avslöjade vårt test det “Garry,” även om det är snabbt, kunde det inte’t svarar verkligen på våra frågor i detalj. Lyckligtvis det’är inte det enda sättet att få kundsupport. Det finns också en kunskapsbas med vanliga frågor, installationsguider, ett supportbiljetssystem och ett Reddit-forum.

VPN Unlimited har nu lagt till en livechattfunktion samt en e-postadress och ett biljettsystem. De har också en kunskapsbas med mycket information att bläddra igenom. Där VPN Unlimited en gång vaklade, har de nu stigit upp. Vi måste kalla detta en jämn match.

VPN Unlimited eller Windscribe VPN: vilken är bättre?

Som du kan se från denna VPN Unlimited vs Windscribe-granskning har båda dessa VPN: er några positiva attribut och några nackdelar också.

För att använda endera är det viktigt att veta hur varje verktyg kan hjälpa dig. Exempelvis när det gäller VPN Unlimited är möjligheten att ansluta 5 enheter på en gång alltid trevlig. Så är obuskeringsservrarna, DNS-läckageskydd och lättanvända appar. Inte så trevligt är loggpolicyn och hastigheterna den erbjuder.

När det gäller Windscribe måste vi ge dem fördelen i denna jämförelse. Det kan vara en liten kant men om vi var tvungna att välja mellan dem skulle vi välja Windscribe. Bättre läckageskydd, dubbla humle, inga loggar, annonsblockering, kompatibilitet med massor av plattformar och pålitlig Netflix-avblockering alla samman för att skapa ett vackert paket.

Läs våra fullständiga recensioner:

VPN Unlimited Review

Windscribe VPN Review

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =