Apakah yang dimaksudkan dengan Hotspot Shield Elite?

Hotspot Shield Elite adalah Rangkaian Peribadi Maya percuma. Dibangunkan dan dipasarkan oleh AnchorFree, VPN ini dikenali dengan mudah untuk ditubuhkan dan telah menarik pangkalan pengguna yang luas, dengan sebanyak 650 juta pengguna yang terletak di seluruh dunia.

Tetapi anda tidak’tidak perlu pergi bersama orang ramai. Sebaliknya, gunakan pandangan mendalam kami mengenai apa yang Hotspot Shield Elite’versi percuma dan berbayar yang ditawarkan. Dengan cara ini, anda boleh membuat keputusan termaklum sama ada untuk tetap bersaing dengan VPN percuma atau naik taraf ke versi penuh Hotspot Shield.

Ciri-ciri apa yang ditawarkan oleh Hotspot Shield Elite?

Hotspot Shield Elite adalah AnchorFree’perdana VPN dan datang dalam dua versi: percuma dan Premium.

Bagi mereka yang tidak tahu, VPN berfungsi dengan membuat disulitkan “terowong” antara pengguna’ komputer dan destinasi di web. Lalu lintas diarahkan melalui VPN’pelayan sendiri, yang menyulitkan pengguna’ data dan menyembunyikan alamat IP sebenar mereka, memberikan mereka (mudah-mudahan) tidak mahu disebutkan total.


  • Dalam kes Hotspot Shield Elite’versi percuma s, pengguna mendapat manfaat daripada ciri-ciri berikut:
  • Penyulitan AES 256-bit kelas penyulitan, yang tidak selalu berlaku dengan VPN percuma.
  • Penggunaan pelayan tunggal yang terletak di Amerika Syarikat.
  • Cap bandwidth harian 500MB.
  • Satu peranti disambungkan ke VPN.

Ia’s penting untuk mengetahui bahawa versi percuma Hotspot Shield mempunyai iklan. Yang bermaksud bahawa setiap kali anda menggunakan VPN, anda’akan melihat spanduk di bahagian atas skrin penyemak imbas anda. Ia menang’kelajuan impak, tetapi ia boleh menjadi kacau ganggu bagi sesetengah pengguna.

Bagaimanakah versi percuma berbeza dari pakej penuh Hotspot Shield??

Semua pengguna bermula dengan versi percuma Hotspot Shield, tetapi ia’s mudah untuk naik taraf ke versi Premium melalui “Wall Payment Premium.” Jika anda berbuat demikian, anda akan mendapat satu set ciri yang lebih pelbagai. Sebagai contoh, pengguna premium mendapat manfaat daripada:

  • 24 lokasi pelayan di seluruh dunia.
  • Penggunaan data dan kelajuan yang tidak terhad.
  • Tiada iklan.
  • Keupayaan untuk menggunakan Hotspot Shield pada 5 peranti yang berbeza sekaligus.
  • Sokongan dari AnchorFree’Pasukan perkhidmatan VPN, yang tersedia 24/7 melalui sembang langsung dan e-mel.
  • Keupayaan untuk menyahsekat laman web geo-terhad.

Seperti yang anda mungkin boleh katakan, kedua-dua aplikasi adalah haiwan yang hampir sama sekali berbeza. Sememangnya, pelanggan perlu membayar langganan bulanan untuk versi penuh Hotspot Shield. Kadar boleh agak rendah, dengan pelan termurah tersedia dari $ 2.99 sebulan (jika anda’kembali sanggup melakukan kontrak selama tiga tahun).

Langganan seumur hidup juga boleh didapati pada masa-masa tertentu dan telah ditawarkan untuk pembayaran satu kali sebanyak $ 39,99. Tawaran-tawaran ini adalah salah satu cara yang lebih murah untuk memastikan perlindungan VPN jangka panjang.

Adakah terdapat sebab untuk mengelakkan versi percuma Hotspot Shield?

Walaupun Hotspot Shield mendakwa “Elite”, semua VPN membuat tuntutan besar mengenai kelajuan, keselamatan, dan kebolehpercayaan mereka. Jadi, bagaimanakah versi Hotspot Shield yang penuh dan bebas muat ke dalam gambar yang lebih besar?

Pertama, ingatlah di sana’s perbezaan besar antara versi percuma dan berbayar. Versi percuma Hotspot Shield diketahui menjejaki beberapa aktiviti pengguna untuk tujuan pemasaran.

Pada tahun 2017, versi Android VPN percuma didapati menyuntik javascript berniat jahat ke halaman yang dilawati oleh pengguna. Ini bertujuan untuk mengarahkan pengguna ke halaman AnchorFree’syarikat rakan kongsi dan tidak didedahkan sebagai ciri aplikasinya.

Di samping itu, VPN menyatakan bahawa ia mengumpul “tanpa nama, data agregat tentang laman web mana yang dikunjungi oleh pengguna kami dan aplikasi mana yang digunakan oleh pengguna kami.”

Memandangkan kemasukan ini dan tuduhan yang dibuat terhadap Hotspot Shield, ia’s sukar untuk melihat versi percuma sebagai “Elite” dalam apa-apa cara. Walau bagaimanapun, dengan pernyataan positif, peruntukan bandwidth harian 500MB agak murah hati berbanding dengan VPN percuma lain.

Bagaimana pula dengan edisi penuh Hotspot Shield??

Kebanyakan kebimbangan privasi tentang pengiklan dan pembalakan tidak’t digunakan sepenuhnya untuk versi Hotspot Shield Elite yang dibayar. Malah, ia’s tidak mengesyaki bahawa AnchorFree sengaja meninggalkan versi percuma dengan kekurangan yang cukup untuk menggalakkan pengguna menaik taraf.

Oleh itu, patutkah anda mengambil tawaran mereka? Nah, itu’s patut dicuba. VPN adalah cepat, pantas didirikan dan mudah digunakan. Ia mempunyai sokongan yang baik untuk memuat undur P2P dan lain-lain’murah juga.

Lebih-lebih lagi, anda boleh cuba sebelum anda membeli. Ia’tidak jelas pada VPN’laman web tetapi pengguna boleh mencuba Hotspot Shield Premium selama 7 hari sebelum membuat keputusan untuk memuktamadkan langganan mereka.

Hanya kepala di sini dan klik “Mulakan percubaan percuma anda.” Tetapi berhati-hatilah: jika anda tidak’t membatalkan dalam masa 7 hari, anda’Anda akan dikenakan bayaran langganan jangka panjang sama ada anda suka VPN atau tidak.

Di mana anda boleh memuat turun Hotspot Shield Elite?

Jika awak’d suka mendapatkan pegangan versi percuma Hotspot Shield, ada beberapa cara untuk melakukannya.

Sebagai permulaan, pengguna telefon pintar boleh memuat turun APK Hotspot Shield Elite. Ketahuilah bahawa ia menang’t bekerja dengan Android 3.x, walaupun ia harus bekerja dengan baik dengan Android 2.x, cukup aneh. Sebagai tambahan kepada versi Hotspot Shield Elite APK, pengguna iPhone boleh mendapatkan VPN dari iTunes Store.

Bagi orang lain, cara terbaik untuk memuat turun versi percuma Hotspot Shield adalah dengan mudah untuk melawat laman web mereka. Tatal ke bawah ke bawah skrin untuk mencari pautan ke banyak versi, termasuk sambungan pelayar berganda.

Kesimpulan: Sekiranya anda menggunakan Hotspot Shield Elite?

Hotspot Shield Elite adalah cepat dan sangat mudah digunakan, yang mungkin sebabnya’s begitu popular. Tetapi ia’s bukan tanpa kelemahannya. Versi percuma adalah sangat shell shell yang ditanggalkan dari edisi Premium, dan pengguna harus mengetahui isu keselamatan yang didokumentasikan.

Bagi edisi Premium, ia’s VPN yang kukuh. Pemilihan pelayan tidak’t besar, tetapi ia datang dengan penyulitan kuat, menyekat Netflix, dan mesra P2P. Di atas semua, ia’s sangat berpatutan, jadi anda mungkin harus mempertimbangkan untuk mencubanya.

Bacaan yang disyorkan:

Kajian Perisai Hotspot

Adakah Hotspot Shield Selamat?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =

Adblock
detector