TunnelBear vs SurfEasy

I denne artikkelen, vi’Jeg tar deg gjennom Tunnelbear vs Surfeasy-sammenligning. Vi vil ta opp den vanlige oppfatningen av hver av de to VPN-ene. For det andre vil vi sammenligne prestasjonene deres basert på noen viktige aspekter. La oss rocke og rulle!


TunnelBear vs SurfEasy: sikkerhet og personvern

Vinner: TunnelBear

TunnelBear og SurfEasy VPN-tjenestene tilbyr 256-biters AES-kryptering, som er en av de mest avanserte ikke-sporbare krypteringsstandardene. De to kjører på OpenVPN-protokollen som gir god kryptering.

TunnelBear har en kill switch mens SurfEasy VPN ikke gjør det. Da kill-bryteren er et kritisk element for å skjule utilsiktet eksponering, viser den at TunnelBear klarer seg bedre når det gjelder utilsiktet eksponering sammenlignet med SurfEasy VPN.

DNS- og IPv6-lekkasjebeskyttelsen har som mål å sikre at Internett-leverandøren ikke kan se eller overvåke din online aktivitet mens du’bruker du en VPN.TunnelBear VPN og SurfEasy gir automatisk denne beskyttelsesfunksjonen.

TunnelBear og SurfEasy er designet for å tilby brukerne en brukervennlig opplevelse. Tunnelbear og Surfeasy bruker en vennlig support for telefon / e-post / chat. TunnelBear støtter en uavhengig sikkerhetsrevisjon, og det er uklart om SurfEasy har en uavhengig sikkerhetsrevisjon.

SurfEasy VPN er under overvåkningsavtalen 5 Eyes som gjør det mulig for etterretningsbyråer i medlemsland å dele overvåkningsdata. SurfEasy VPN tilbyr retningslinjer uten logger.

Hastighet og ytelse

Vinner: SurfEasy VPN

Både SurfEasy og TunnelBear lover lynets hastigheter. SurfEasy gir mer enn 1000 servere med 500 av dem som tilbyr ekstremt rask hastighet. SurfEasy-servere er basert i 28 land med antall lokasjoner på en oppadgående bane. TunnelBear-servere er lokalisert i 22 land, og det er ikke klart hvor mange servere de tilbyr.

SurfEasy VPN og TunnelBear VPN tilbyr brukerne gode hastigheter, inkludert muligheten til å streame på HD. Imidlertid er de ikke veldig gode med tanke på ytelse for brukere som utfører intense online aktiviteter. Til tross for manglene tilbyr de ganske gode surfehastigheter for vanlige nettbrukere.

Brukervennlighet og støtte

Vinner: SurfEasy VPN

TunnelBear VPN-klient laster raskt uten rapporter om etterslep og større feil. Den intuitive applikasjonen gir brukerne muligheten til å bytte plassering enkelt. TunnelBear VPN-applikasjonen er designet for å tilby brukerne en enkel og brukervennlig plattform. Applikasjonen viser bare brukerens viktige detaljer og kommer med tilleggsinnstillinger. Nettleserutvidelsene forblir de samme.

SurfEasy har en brukervennlig plattform med alle planene som er tilgjengelige i klientapplikasjonen. Det er enkelt å komme igjennom klientappen, og brukerne synes det er enkelt å samhandle med applikasjonen.

For kundestøtte viser TunnelBear vs SurfEasy-sammenligning at de to har bredt kunnskapsbase-plattformer der brukerne kan feilsøke vanlige feil. I tillegg er SurfEasy-støtte tilgjengelig via en vennlig support for telefon, e-post og chat. For TunnelBear er støtten tilgjengelig via e-postplattformen så vel som telefonstøtte.

Merk at TunnelBear ikke støtter live chat på deres hjemmeside. De har imidlertid en sterk tilstedeværelse på store sosiale medier-plattformer. TunnelBear VPN støtter også en kunnskapsbase hvor brukere kan feilsøke store problemer.

Torrenting og P2P

Vinner: ingen

TunnelBear og SurfEasy er kanadiske baserte leverandører og er derfor en del av 5 Eyes-alliansen. De to støtter ikke P2P-evner, og derfor er det ikke tillatt å strømme på VPN-ene.

Fjern blokkering av Netflix og andre underholdningsplattformer

Vinner: TunnelBear

TunnelBear’s betalte abonnement gir mulighet for Netflix-tilgang. Imidlertid TunnelBear’den gratis utgaven vil ikke tjene deg når du prøver å fjerne blokkeringen av utenlandske Netflix. I tillegg vil tilkobling til en server som er langt borte skuffe deg med tanke på hastighet selv på det betalte abonnementet. For SurfEasy VPN er de fortsatt blokkert av Netflix.

Bruk av TunnelBear og SurfEasy i Kina og andre begrensede land

Vinner: ingen

Kina er en undertrykkende regjering når det gjelder bruk av VPN. Disse VPN-ene er dessverre ikke bra å bruke i Kina. Dermed anbefales det at brukere i Kina finner et annet sikkerhets- og personvernalternativ på høyt nivå enn disse to VPN-ene.

kompatibilitet

Vinner: SurfEasy

TunnelBear er tilgjengelig for Mac-, Windows-, iOS- og Android-enheter. SurfEasy er tilgjengelig for Windows, Mac, iPhone, iPad, Android, Opera, Chrome og Amazon. Derfor kan du glede deg over de to VPN-ene på en av de kompatible plattformene, slik at du kan surfe på internett fritt og samtidig holde konfidensiell informasjon trygg.

Priser

Vinner: SurfEasy

SurfEasy tilbyr en startpakke, som du kan prøve gratis. Gjennom SurfEasy startpakke får du tilgang til 500 MB gratis data. Den andre tilgjengelige pakken er Total og Ultra. Totalplanen koster $ 3,99 per måned for å koble deg opp til fem enheter og tilbyr ubegrenset data sammen med sporing av sporer. Ultra-planen har støtte for opptil fem enheter og koster $ 6,49 per måned. Det kommer med ubegrenset data, tracker-blokkering, tilbyr torrentbeskyttelse i tillegg til tilgjengelighet i 12 andre land.

TunnelBear-priser har en gratis plan som tilbyr 500 MB hver måned. Det er også et månedsabonnement for $ 9,99 som kommer med en prioritert kundeservice. Ettårsplanen TunnelBear koster $ 4,99 per måned, og det er den mest populære planen. Betalingsmuligheter inkluderer MasterCard, Visa, American Express samt Bitcoin. Brukere kan også bruke Jars of Honey-betalingsmetoden.

Konklusjon

TunnelBear og SurfEasy-plattformene gir brukerne en god opplevelse av internett. Vår TunnelBear vs SurfEasy-evaluering har vist at de to VPN-ene er gode for surfing på internett. Imidlertid er SurfEasy vårt mest foretrukne basert på brukeropplevelse og merkevar omdømme.

Anbefalt å lese

TunnelBear-anmeldelse

SurfEasy VPN-gjennomgang

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 89