Kajian Privasi Reddit yang sempurna


Reddit adalah platform pengagregatan, penilaian, dan perbincangan berita yang popular, membanggakan lebih 230 juta pengguna unik setiap bulan. Sebagai laman web ke-6 yang paling banyak dikunjungi di AS, ia sering berfungsi sebagai sempadan terakhir bagi mereka yang mencari ulasan pelanggan yang jujur. Kajian Reddit Privasi Sempurna kami akan membantu anda melihat apa yang redditor berfikir tentang Privasi Sempurna, salah satu yang paling selamat dan paling peribadi VPN yang tersedia.

Privasi yang sempurna seperti yang dilihat pada Reddit

Walaupun Privasi Sempurna bukan di antara VPN terbaik oleh Reddit, ia pasti berada di tempat yang dekat. Ini menjadi jelas apabila melihat kehadirannya dan bilangan komen positif, melebihi jumlah yang negatif.

r / NoLogsVPN

Kami tahu bahawa Privasi Sederhana harus menjadi antara VPN yang paling rendah-pembalakan (mereka bahkan tidak’t menawarkan apl mereka di Google Play dan App Store untuk melindungi pengguna), tetapi komuniti Reddit bersetuju dengan kami? Ternyata itu berlaku.

Jawatan paling hangat di subreddit ini mengisytiharkan bahawa Privasi Sederhana adalah satu-satunya VPN undian 10/10 di antara Akses Internet Swasta, NordVPN, dan TorGuard. Walaupun jawatan itu sendiri masih dianggap sebagai Hot, ia’s telah diterbitkan tahun yang lalu, seperti yang lain dalam subreddit r / NoLogsVPN ini mungkin mati. Walau bagaimanapun, kami yakin bahawa Privasi Sempurna mestilah jika tidak di bahagian atas, maka sudah pasti antara VPN tanpa log masuk.

Walaubagaimanapun, Jadual senarai VPN Log yang sama disimpan dalam R / InternetCondom dengan 74 upvote, beberapa bulan yang lalu. Walaupun terdapat beberapa komen, tiada sesiapa mendapat upvotes, yang bermaksud bahawa kesan post ini harus diukur kemudian atau tidak.

r / homeassistant

Subreddit yang jauh lebih popular dengan 32,000 ahli ditujukan “automasi rumah sumber terbuka yang meletakkan kawalan dan privasi tempatan terlebih dahulu.” Walau bagaimanapun, kami tidak dapat mencari apa-apa dengan “privasi sempurna” kata kunci, yang bermaksud bahawa siaran atau komen yang termasuk nama VPN ini telah dipadam atau yang Reddit’enjin carian telah mendapat beberapa kerja rumah untuk dilakukan.

Terdapat beberapa komen generik VPN di dalam jawatan lain dan komen r / homeassistant tetapi tiada apa yang akan bercakap secara meluas mengenai jenama tertentu.

r / teknologi

Mungkin jawatan yang paling popular adalah tentang Privasi Sempurna’pelayan yang dirampas di Rotterdam pada tahun 2016. Subreddit besar ini dengan lebih daripada 7 juta pelanggan mencatatkan bahawa tiada apa-apa yang ditemui di pelayan, membuktikan bahawa Privasi Perfect benar-benar bukan penyedia log. Tetapi para pengulas weren’t membincangkan penyedia ini secara mendalam, yang mungkin bermakna bahawa sesetengah orang sebenarnya telah mencuba VPN Privasi Sempurna sebelum ini.

r / The_Donald

Satu lagi jawatan di Subreddit Pilihan Raya AS 2016 yang menjadi subreddit dengan 741,000 ahli, menamakan diri mereka sebagai “patriot,” mempunyai Privasi Perfect LLC yang disebut sebagai sebuah syarikat yang VPN digunakan oleh Clinton’Pasukan untuk membeli domain clintonemail.com menggunakan Perfect Privacy LLC sebagai pendaftar. Penyelesaian Rangkaian LLC dilihat dalam imej di bawah adalah pemilik Privasi Sempurna.

Privasi Perfect adalah pendaftar ClintonEmail.com

Kami gagal melihat sebarang skandal di sini, seperti kebanyakan pembaca yang lain, menulis komen sifar untuk cerita ini.

r / penggodam

Jawatan pengguna baru-baru ini menyebut Privasi Sempurna bersama NordVPN sebagai “profil tinggi” perkhidmatan yang mungkin kelihatan selamat dan terjamin tetapi masih ada’sama sekali. Bahagian komen mempunyai ProtonVPN, dan Akses Internet Persendirian ditawarkan sebagai alternatif, tetapi tidak ada yang membela Privasi atau NordVPN.

Memandangkan itu’s penggodam’ subreddit dengan lebih 700,000 pengguna, kami menjangka dapat melihat perbincangan yang lebih besar. Tetapi lebih kerap daripada tidak, orang-orang yang nampaknya mempunyai beberapa pengetahuan menunjuk kepada thatoneprivacysite.com sebagai sumber utama pengetahuan VPN, tidak mengganggu untuk menulis sesuatu dengan sendirinya. Bagaimanapun, sumber ini ditujukan kepada VPN yang paling selamat dan swasta, memberikan maklumat yang kurang bagi pengguna yang berminat untuk menangkap atau menangkap keupayaan alat tertentu.

r / MGTOW

Subreddit yang didedikasikan kepada Lelaki Memasuki Cara Sendiri mempunyai jawatan yang memberikan senarai perkara yang perlu dilakukan oleh lelaki sebenar untuk meningkatkan keselamatan dan privasi dalam taliannya.

reddit r / mgtow membincangkan keselamatan dan privasi dalam talian

Menggunakan VPN adalah perkara kedua selepas e-mel selamat (ProtonMail), dan calon teratas ialah ProtonVPN. Privasi yang sempurna disebut kedua bersama TunnelBear dan NordVPN. Walaupun kami tidak’t bersetuju dengan TunnelBear yang diasaskan di Kanada (persekutuan Five Eyes) dan dimiliki oleh sebuah syarikat AS, melihat Tor dalam senarai membuat kami percaya bahawa sama ada poster asal tidak dimaklumkan cukup untuk memberikan cadangan VPN atau hanya mempromosikan produk berjenama Proton.

Pokoknya

Mengulangi kajian Reddit Privasi Sempurna kami, kami menyimpulkan bahawa kehadiran jenama ini pada “halaman depan internet” rendah.

Privasi yang sempurna tidak mempunyai subreddit yang khusus (tidak bercakap mengenai seorang yang rasmi, yang dipegang oleh beberapa pesaing), dan tidak disebutkan dalam banyak catatan baru-baru ini’d mempunyai upvotes dalam digit ganda.

Bahagian yang baik ialah Privasi Sempurna dilihat terutamanya dalam konteks positif. Subjek yang paling popular ialah penyitaan pelayan mereka oleh pihak berkuasa Belanda yang tidak mempunyai tempat’t mendapati apa-apa yang akan menyebabkan orang lain berfikir bahawa VPN ini menyimpan log pengguna.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 26