Hur man installerar privat internetåtkomst på Firestick


Amazon Fire Stick är en bit strömmande hårdvara som växer popularitet bland streamingentusiaster över hela världen. Fire Stick låter användare ansluta till ett brett utbud av kanaler och strömma dem till sin TV utan att behöva använda kabel eller satellit. Fire Stick ger användare tillgång till tjänster som Netflix, YouTube, HBO, Pandora, Hulu, Hotstar och mer.

Eftersom Fire Stick är så enkelt att använda och ger användare tillgång till ett brett spektrum av innehåll, växer den snabbt inom strömningstjänstbranschen. Med så många användare som vänder sig till Fire Stick för deras strömningsbehov, det’är viktigt att ha risker och nackdelar i åtanke när man överväger att byta till Fire Stick.

Hur du använder din Fire Stick på ett säkert sätt

Hur du använder din Fire Stick på ett säkert sätt

Eftersom Fire Stick ansluts via wifi finns det flera sårbarheter som hackare eller dåliga aktörer kan använda för att stjäla dina data. Även om det inte är’t lika osäkert som att kontrollera ditt bankkonto via wifi, det finns fortfarande en del känslig konto- och betalningsinformation som överförs mellan din internetanslutning och din Fire Stick. För att skydda denna information och se till att du är det’att vara riktad av saker som man-i-mitten-attacker, att installera en effektiv VPN för din Fire Stick är en bra idé.

Virtuella privata nätverk (VPN) hjälper till att skydda din anslutning genom att skicka dina data via en krypterad kanal med extra säkerhetsfunktioner. Detta gör att tjänsten kan stoppa dina uppgifter från att vara intressanta ögon och gör att du kan kringgå saker som regionlåsning för tjänster som Netflix.

Även om det finns många VPN där ute, skapas inte alla lika. Vissa VPN kan inte ens installeras på enheter som Fire Stick, så det’är viktigt att göra nödvändig forskning innan du kan hitta ett VPN som passar dig. Viktiga punkter att komma ihåg är deras säkerhetsstandarder, sekretesspolicyer och lagliga jurisdiktioner som VPN-tjänster driver under.

När du’du har identifierat en bra VPN för dina behov, det är det första du räknar ut hur du installerar och använder tjänsten’Jag vill ta hand om det. Denna process är vanligtvis ganska enkel, och de flesta VPN-företag ger gott om litteratur och guider för att komma igång användare.

Hur man installerar den privata Internet Access Fire Stick-appen

Hur man installerar den privata Internet Access Fire Stick-appenDe flesta välrenommerade VPN-tjänster har specifika appar för Fire Stick, och de kan sökas och installeras på själva Fire Stick utan problem. Andra VPN-tjänster kräver några fler steg, men är vanligtvis kraftfulla nog för att garantera den extra ansträngning som krävs för att använda dem.

Privat Internet Access är ett populärt VPN som faller i den senare kategorin. Även om PIA inte erbjuder en specifik VPN-app för användning med Amazon Fire Stick, kan deras Android-APK enkelt användas för att installera och använda VPN-tjänsten på en Fire Stick. PIA har faktiskt en djupgående guide för denna process här, men vi’Jag går igenom de grundläggande stegen för att ge dig en uppfattning om hur du installerar privat internetåtkomst på Fire Stick.

Till att börja med behöver du några saker innan du börjar:

 • En dator
 • En Android- eller iOS-mobilenhet
 • Din Fire Stick, ansluten till wifi
 • En betald prenumeration på privat internetåtkomst
 • ES File Manager Fire Stick-appen (tillgänglig på Amazon Store för Fire TV)
 • Musväxlande app för Fire TV (tillgänglig i Play Store eller iOS App Store)

När du har alla dessa saker kan du komma igång genom att följa dessa steg:

 1. Ladda ner APK-filen för privat internetåtkomst till din dator. När denna APK-fil finns på din dator kan du överföra den till din Fire Stick med en USB-anslutning.
 2. När filen har överförts till den interna lagringen i Fire Stick kan du koppla bort enheten från din dator och ansluta den till din TV. När du slår på Fire Stick kan du använda appen ES File Manager för att installera APK-filen som du överförde.
 3. Observera att File Manager kan kräva att du aktiverar ABD-felsökning och Appar från okända källor inom utvecklaralternativen. Du kan också ta den här tiden för att aktivera Mouse Toggle-appen, som gör att du kan simulera musrörelser med din Fire TV-fjärrkontroll. För att göra detta öppnar du musen Toggle-appen på din mobila enhet som du laddade ner tidigare.
 4. Om du trycker på ikonen längst upp till vänster i användargränssnittet kommer du till inställningsskärmen. Kran Välj Fire TV för att välja den enhet du vill använda appen med. När din Fire Stick är vald kan du trycka på Installera Fire TV-appen för att starta installationen. När processen är klar kommer du att kunna öppna Mouse Toggle-appen på din Fire Stick.
 5. Nu när det tas hand om kan du använda ES File Manager för att komma åt PIA-installationsprogrammet APK-filen som vi överfört till Fire Stick tidigare. När du kör APK blir du ombedd att ställa in appbehörigheter innan du installerar. När installationen är klar kommer du att kunna använda dina nya Mouse Toggle-funktioner med din Fire Stick-fjärrkontroll för att navigera i PIA-gränssnittet.
 6. Du blir ombedd att tillåta PIA att få åtkomst till anslutningar på din enhet som du bör träffa på OK. Detta tar dig till en inloggningsskärm där du kan ange dina referenser för åtkomst till tjänsten. När du är inloggad kan du använda muspekaren för att klicka på reglaget för att börja ansluta.

Nu när du’om du är ansluten kan du säkert använda din Amazon Fire Stick!

Rekommenderade läsningar

Bästa VPN för Amazon Fire Stick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =