Hvordan installere privat internettilgang på Firestick


Amazon Fire Stick er et stykke streaming-maskinvare som blir stadig mer populært blant streamingentusiaster over hele verden. Fire Stick lar brukere koble seg til et bredt spekter av kanaler og strømme dem til TV-en uten å måtte bruke kabel eller satellitt. Fire Stick gir brukere tilgang til tjenester som Netflix, YouTube, HBO, Pandora, Hulu, Hotstar og mer.

Siden Fire Stick er så enkel å bruke, og gir brukerne tilgang til et bredt spekter av innhold, får den raskt popularitet innen strømmetjenestebransjen. Med så mange brukere som henvender seg til Fire Stick for strømmingens behov, det’er viktig å huske på risikoen og ulempene når du vurderer å bytte til Fire Stick.

Slik bruker du Fire Stick trygt

Slik bruker du Fire Stick trygt

Siden Fire Stick kobles til via wifi, er det flere sårbarheter som hackere eller dårlige skuespillere kan bruke for å stjele dataene dine. Selv om det ikke er’t så usikre som å sjekke bankkontoen din via wifi, det er fremdeles noe sensitiv konto- og betalingsinformasjon som blir overført mellom internettforbindelsen din og Fire Stick. For å beskytte denne informasjonen, og sørge for at du er det’å bli målrettet av ting som midt-mellom-angrep, å installere en effektiv VPN for din Fire Stick er en god idé.

Virtuelle private nettverk (VPN) beskytter forbindelsen din ved å sende dataene dine via en kryptert kanal med ekstra sikkerhetsfunksjoner. Dette gjør at tjenesten kan forhindre at dataene dine blir sett av nysgjerrige øyne, og lar deg omgå ting som regionlåsing for tjenester som Netflix.

Selv om det er mange VPN-er der ute, er de ikke alle skapt like. Noen VPN-er kan ikke engang installeres på enheter som Fire Stick, så det’Det er viktig å gjøre den nødvendige undersøkelsen før du kan finne en VPN som passer for deg. Sentrale punkter du må huske på er deres sikkerhetsstandarder, personvernregler og juridiske jurisdiksjoner som VPN-tjenester opererer under.

Med en gang du’Du har identifisert en god VPN for dine behov, og det er det første du finner ut hvordan du installerer og bruker tjenesten’Jeg vil ta tak i det. Denne prosessen er vanligvis ganske grei, og de fleste VPN-selskaper tilbyr rikelig med litteratur og guider for å få brukere i gang.

Slik installerer du Private Internet Access Fire Stick-appen

Slik installerer du Private Internet Access Fire Stick-appenDe fleste anerkjente VPN-tjenester har spesifikke apper for Fire Stick, og de kan søkes og installeres på selve Fire Stick uten problemer. Andre VPN-tjenester krever noen flere trinn, men er vanligvis kraftige nok til å garantere den ekstra innsatsen som kreves for å bruke dem.

Privat internettilgang er en populær VPN som faller i sistnevnte kategori. Selv om PIA ikke tilbyr en spesifikk VPN-app for bruk med Amazon Fire Stick, kan Android-APK-en deres enkelt brukes til å installere og bruke VPN-tjenesten på en Fire Stick. PIA har faktisk en grundig guide for denne prosessen her, men vi’Jeg går gjennom de grunnleggende trinnene for å gi deg en ide om hvordan du installerer privat Internett-tilgang på Fire Stick.

For det første trenger du noen få ting før du kommer i gang:

 • En datamaskin
 • En Android- eller iOS-mobilenhet
 • Din Fire Stick, koblet til wifi
 • Et betalt abonnement på privat internettilgang
 • ES File Manager Fire Stick-appen (tilgjengelig på Amazon Store for Fire TV)
 • Museskift-app for Fire TV (tilgjengelig i Play Store eller iOS App Store)

Når du har alle disse tingene, kan du komme i gang ved å følge disse trinnene:

 1. Last ned APK-filen for privat Internett-tilgang til datamaskinen din. Når denne APK-filen er på datamaskinen din, kan du overføre den til Fire Stick ved hjelp av en USB-tilkobling.
 2. Når filen er overført til internlagring av Fire Stick, kan du koble enheten fra datamaskinen og koble den til TV-en. Når du slår på Fire Stick, kan du bruke ES File Manager-appen til å installere APK-filen du overførte.
 3. Vær oppmerksom på at filbehandleren kan kreve at du aktiverer ABD feilsøking og Apper fra ukjente kilder innen utvikleralternativene. Du kan også ta deg denne tiden for å aktivere Mouse Toggle-appen, som lar deg simulere musebevegelse med Fire TV-fjernkontrollen. For å gjøre dette, kan du gå til Mouse Toggle-appen på mobilenheten din som du lastet ned tidligere.
 4. Hvis du trykker på ikonet øverst til venstre i brukergrensesnittet, kommer du til innstillingsskjermen. Tap Velg Fire TV for å velge enheten du vil bruke appen med. Når din Fire Stick er valgt, kan du trykke på Installer Fire TV-appen for å starte installasjonen. Når prosessen er fullført, vil du kunne åpne Mouse Toggle-appen på Fire Stick.
 5. Nå som det er ivaretatt, kan du bruke ES File Manager for å få tilgang til PIA-installasjonsprogrammet APK-filen som vi overførte til Fire Stick tidligere. Når du kjører APK, blir du bedt om å angi apptillatelser før du installerer. Når installasjonen er fullført, vil du kunne bruke de nye Mouse Toggle-funksjonene med Fire Stick-fjernkontrollen til å navigere i PIA-grensesnittet.
 6. Du vil bli bedt om å la PIA få tilgang til tilkoblinger på enheten din, som du skal treffe til OK. Dette tar deg til et innloggingsskjermbilde der du kan oppgi legitimasjon for tilgang til tjenesten. Når du er logget inn, kan du bruke musepekeren til å klikke på glidebryteren for å begynne å koble til.

Nå som du’Når du er tilkoblet, kan du trygt bruke Amazon Fire Stick!

Anbefalte leser

Beste VPN for Amazon Fire Stick

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 32 =