Privat internettilgang for Netflix


Streaming av favorittinnholdet ditt er en av hovedårsakene til at folk bruker VPN-er i dag. Og med at Netflix er den mest populære plattformen, og tilbyr tusenvis av filmer og show, og å kunne fjerne blokkering, er det et must for hver premium VPN-tjeneste. I denne artikkelen, vi’Jeg prøver å se om det’er mulig å bruke privat internettilgang for Netflix.

Problemet med Netflix er at du må være i et land der du vil strømme biblioteket. Dette betyr at når du’hvis du er på ferie, mister du tilgang til et av de største innholdsutvalgene i verden i Netflix amerikanske bibliotek. Og selv om du fjernet blokkeringen av det skal være mulig med en VPN, har Netflix gjort det den kan for å holde skattene geo-blokkert. I fjor klarte det til og med å smette unna EU’s forsøk på å oppheve forbudet.

Så hvordan koster PIA (privat internettilgang) seg i dette området? Hold deg med oss ​​de neste minuttene for å finne ut av det.

PIA Netflix felt testing

Vi foretok testene våre fra Europa, med en basishastighet på 250 Mbps ved å bruke Fast.com, som vi også brukte til å sjekke den nominelle hastigheten i alle land med en VPN slått på. Avspillingsinnstillingene våre var satt til Høy.

På Netflix-nettstedet er de anbefalte nedlastingshastighetene som følger:

  • 3 Mbps - for SD-kvalitet
  • 5 Mbps - for HD-kvalitet
  • 25 Mbps - for Ultra HD (4K) kvalitet

Her’er listen over steder som vi testet med VPN til privat Internett-tilgang:

  • USA, østkysten og vestkysten
  • Canada, Montreal
  • Australia, Melbourne
  • Japan, Tokyo
  • Storbritannia, Southampton
  • Nederland
  • Tyskland, Berlin

PIA var i stand til å fjerne blokkering av Netflix og strøm i HD med tilstrekkelige lastetider i alle land bortsett fra Australia, Japan og Tyskland. Selv om resultatene er ganske bra, savnet vi virkelig den japanske versjonen fordi den har det største Netflix-biblioteket i verden. Nedenfor er en sak-til-sak-studie av hvert sted.

PIA for Netflix i USA

USA, New York, 64 Mbps

Privat tilgang til Netflix-hastighetstestresultater i USA, New York

East coat-serveren ga oss veldig solide 64 Mbps, men vestkysten klarte paradoksalt nok enda mer til tross for at han var tusenvis av kilometer lenger fra oss. Dette betyr at det lett skal være mulig å se UHD (4K) og laste innholdet i løpet av et par sekunder eller mindre.

pia netflix-straffer

PIA for Netflix utenfor USA

Canada, Montreal, 9 Mbps

Privat internettilgang Netflix Canada hastighetstest

Å flytte nordover resulterte i at hastigheter gikk sørover - vi sto igjen i utkanten av Montreal med 10 Mbps, noe som heldigvis var nok for HD-streaming. Showet’s lasting og hopping tider tok lenger tid enn i USA, men ikke lenge nok til å irritere oss.

Australia, Sydney, 13 Mbps

Netflix Australia hastighetstest

Svømming til Australia innebar å drukne håpet vårt om å få tilgang til Netflix. Hvis den noen gang blir tilgjengelig via private Internett-tilgangsservere, må du være oppmerksom på at hastighetene kan variere betydelig mellom stedene. I vårt tilfelle ga Melbourne bare 7 Mbps - nesten to ganger saktere enn Sydney og farlig nær minimum 5 Mbps som trengs for HD.

Japan, Tokyo, 15 Mbps

Netflix Japan hastighetstest

Prøver vi å legge igjen våre alvorlige minner, flyttet vi til Japan. Til å begynne med skremte det oss med hastighetstestnumrene som svingte rundt 3 Mbps, men følelsene våre skiftet fra frykt til glede da de sakte krøp opp til 15 Mbps. Dessverre avsluttet vi denne emosjonelle berg-og-dalbanen på en sur lapp med vår tilgang til det største Netflix-biblioteket som ble nektet.

Storbritannia, Southampton, 13 Mbps

Storbritannias Netflix hastighetstest

Etter våre fiaskoer i Asia og Oseania, flyttet vi tilbake til Europa i håp om å kompensere. Vi startet i Storbritannia med et fryktelig hastighetstestresultat på 3,4 Mbps. Selv om det endret seg til 13 Mbps senere, ble det’er fremdeles ubemerkelig lav. Heldigvis opphevet PIA Netflix i Storbritannia. Vi streamet showet vårt jevnt, med ladetid på ikke mer enn et par sekunder.

Nederland, 90 Mbps

PIA Netflix hastighetstest Nederland

Nederland hilste oss med et plutselig tempo. Vi fikk tilgang til Netflix, som sømmet og hoppet over deler av showet sømløst. Med PIA’s nederlandske serveren det eneste du trenger er popcorn.

Tyskland, Berlin, 86 Mbps

PIA Tyskland hastighetstest for Netflix

Den tyske serveren holdt pedalen til metallet med 86 Mbps, som er tre ganger raskere enn hastigheten som trengs for UHD (4K) -strømming. Dessverre forble Netflix blokkert som en Facebook-konto med et falskt navn.

Hvordan bruke privat internettilgang for Netflix?

Å bruke PIA til Netflix er et stykke cupcake. Etter at du har satt opp Netflix-kontoen og valgt ønsket sted (USA, sannsynligvis), må du gjøre det samme i PIA’s klient.

PIA vpn koblet til Danmarks serverpia server valg meny

Ser du pilen nær verdenskartet? At’s der du må klikke for å åpne den alfabetiske listen over tilgjengelige land. Nå du’på egen hånd for å bla ned til USA eller finne den ved å bruke en søkefelt. Hvis du har problemer med å koble til serveren eller Netflix forblir blokkert, kan du prøve en annen by - noen land har mer enn noen få.

Selv om det er enkelt å koble til på stasjonær eller mobil, kan andre enheter være litt vanskelige fordi PIA gjør det ikke’t har apper for rutere eller smarte TV-er. De kan konfigureres manuelt ved å følge instruksjonene på VPN’nettstedet, skjønt.

Konklusjon

Det ville være lett å si at Privat Internett-tilgang ikke er bra for Netflix hvis tjenesten ikke var’t så billig. Hvis du’Hvis du tilbringer mesteparten av tiden i Nord-Amerika og Europa, er dette et godt valg, med mindre du trenger eksklusivt innhold fra Japan. Men hvis du’i Asia eller Oceania - hastighetene er kanskje ikke nok til å strømme i HD eller til og med SD.

En annen advarsel er mangelen på apper for rutere og smarte TV-er, men de kan konfigureres manuelt ved å følge instruksjonene.

Sist men ikke minst, den reelle prisen på PIA’lave kostnader er mangelen på live chat support, noe som betyr at når du opplever et problem, må du være forberedt på å søke i fora og kunnskapsbaser.

Hvis du’er ikke sikker på om du vil forplikte deg til PIA, prøv det gratis i en uke og se om det fjerner blokkeringen av ditt foretrukne Netflix-bibliotek og gir nok hastighet til å strømme i høy kvalitet.

Anbefalte leser:

Privat internettilgang for Kodi

Privat gjennomgang av Internett-tilgang

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 56