GMX E-postgranskning

Många företag som tillhandahåller e-posttjänster marknadsför sina produkter genom att tillskriva buzzwords som “pålitlig”, “säkra”, och “säker” till nämnda produkter. Var och en av dessa adjektiv är dock öppen för tolkning. Dessutom är ett antal av samma företag inte säkra e-postklienter.


Säkra e-postklienter lägger en premium på dataskydd och deras användare’ rätt till integritet. Om du är intresserad av att använda en säker e-postklient är det viktigt att komma ihåg att dessa kunder skiljer sig i kvalitet, pris och prestanda. När vi genomförde denna GMX-e-postgranskning hade vi de tre nämnda egenskaperna i åtanke. Det är vårt mål att illustrera funktioner och funktioner för GMX-post så att du kan fatta ett informerat beslut när du väljer en e-posttjänstleverantör.

Det digitala informationsutbytet har utformat hur individer, företag och myndigheter kommunicerar, vilket gör dataskydd till en nödvändighet av största vikt. Ett VPN (Virtual Private Network) tillåter sina användare att skicka eller ta emot information via ett stängt, skyddat system med servrar som använder en extremt hög datakryptering. När VPN används inom ramen för en e-posttjänstleverantör kan användare vara säkra på att deras kommunikation är skyddad.

En säker e-postklient innehåller vanligtvis en blandning av VPN-teknik. Har du denna kunskap under ditt ordförande bälte, hur många stora e-posttjänstleverantörer kan du tänka dig att använda VPN: er? Svaret är “inte många,” tyvärr. Stora företag som tillhandahåller en digital kommunikationsplattform gratis med avseende på monetära priser gör det på deras användares bekostnad” säkerhet, integritet och personlig information - den senare är inte bara monetiserad utan delas ofta med ett antal tredje part som användaren kanske eller inte känner till.

“När VPN används inom ramen för en e-posttjänstleverantör kan användare vara säkra på att deras kommunikation är skyddad”

En kort historia av GMX och dess posttjänster

Tillsammans med Mail.com är GMX (Global Mail eXchange) Mail ett dotterbolag till Tyskland-baserade United Internet. GMX-post är populärt bland användare på kontinentala Europa, Storbritannien och USA. Innan du studerar “funktioner” segmentet av denna GMX-e-postgranskning, trodde vi att en översikt över företaget’historien skulle ge både nuvarande och blivande GMX-kunder en bättre förståelse för produkten.

GMX Mail grundades 1997 - vilket gör tjänsten mer än 20 år gammal. Från den blomstrande dot-com-bubblan fram till den moderna eran av memes och appar verkar GMX Mail ha framgångsrikt anpassat sig inom ett snabbt globalt teknologiskt landskap och positionerat sig bland några av sina mer kända samtida som en pionjär inom internetkommunikation.

Vad kan GMX’s funktioner gör för dig?

MX-post ger en plattform som är både tillmötesgående och lätt att navigera. Medan GMX Mail erbjuder de grundläggande bekvämligheterna och tjänsterna som den dagliga e-postanvändaren har förväntat sig, finns det några viktiga områden som tjänsten verkligen lyser:

  1. Bilagor och förvaring: GMX Mail går utöver när det gäller att tillhandahålla lagringsutrymme för sina användare. Den maximala storleken för bifogade filer (vare sig en enda fil eller en grupp filer) per e-post är 50 MB. Mer än dubbla storleken (25 BM) för Gmail och Yahoo Mail. GMX’s Cloud-funktion ger också en bekväm 2 GB gratis lagring.
  2. Gränssnitt: GMX Mail har ett gränssnitt som är både bekant och lätt att navigera. Med hjälp av ett blått och vitt färgschema är webbplatsen lätt för ögonen - användbar om du spenderar mer än några få ögonblick på att kontrollera e-postmeddelanden. Denna estetiska användarvänlighet transporteras från webbplatsen till den officiella GMXapp, som har optimerats för både smartphones och surfplattor - både iPhone och Android.
  3. Kontakta import: Ett stort grepp som många e-postanvändare har med sina leverantörer av e-posttjänster är svårigheten de möter när de måste importera kontakter. GMX tillåter sina användare att direkt lägga till kontakter i sina adressböcker från ett antal platser, inklusive Facebook. Vi tycker att den här funktionen är idealisk för både individer och företag, eftersom kontakter och kunder vanligtvis är spridda över flera plattformar.
  4. Språk: detta var ett område av positivt intresse för användare av GMX Mail. Tjänsterna tillhandahålls på eglish, tyska, spanska och franska. Trots att andra e-posttjänstleverantörer har flerspråkiga funktioner kände vi att GMX Mail’implementeringen var extremt smidig och problemfri. Det verkade inte heller vara några större skillnader i kvaliteten på upplevelsen (ur teknisk synvinkel) när man växlar mellan språkinställningarna.
  5. Kundsupport: inte bara var kundsupport snabbt, kortfattat och artigt, utan den totala upplevelsen var okomplicerad och problemfri. Jämfört med några av de större leverantörerna av e-posttjänster ger GMX direkt tillgång till en kundtjänst. Detta var oerhört uppfriskande med tanke på att våra tidigare erfarenheter med konkurrenter såg att vi mötte återvändsgränd och hjälpsamma “Gemenskapsstyrelser.”
  6. Pris: Visserligen är den största försäljningsplatsen för GMX dess försäljningsplats - den’är gratis! Med tanke på alla funktioner, funktioner och element som erbjöds var vi förvånade över att det var gratis att öppna ett konto. Medan GMX verkar generera sina intäkter från reklam på sin webbplats (annonserna varierar i kvalitet och ämne), var annonserna inte påträngande eller olämpliga.

“GMX-post ger en plattform som är både tillmötesgående och lätt att navigera”. Användare kan också hantera flera e-postadresser under ett konto och kan välja mellan ett antal domänavslutningar. GMX Mail’s premiumanvändare behandlas med ännu fler alternativ. Som första gången GMX-användare tillät ovanstående funktioner en överväldigande trevlig upplevelse.

GMX prioriterar användarsäkerhet

GMX Mail var felfritt, felfritt och hade fått mycket lite skräppost jämfört med andra leverantörer av e-posttjänster som vi testade. Vår GMX Mail skräppostmapp var vanligtvis tom, och huvuddelen av vår e-postkorrespondens som vi fick var godkänd och giltig. Att veta att all vår korrespondens var krypterad var isläggningen på den metaforiska e-kommunikationskakan. Om något utfärdat inträffade med hänsyn till användarsäkerhet eller integritet, tog vi tröst i det faktum att vi kunde nå en direkt kundtjänstrepresentant med relativt enkelhet.

För alla som använder en annan leverantör av e-posttjänster för närvarande läser vi upp det sekretessavtal som du tecknade med nämnda tjänsteleverantör. Vi kan nästan garantera att du letar efter ett alternativ - och efter vår forskning måste vi säga att GMX Mail ger den perfekta lösningen. Ett företag vars produkt når rätt balans mellan att möta marknadens krav, skydda konsumenterna och presentera sina användare med en uppfriskande balans mellan tillförlitlighet och tillgänglighet utan att vara klumpig eller visuellt obehagligt.

Sammantaget uppfyllde GMX-post alla våra krav när vi letade efter en ny leverantör av e-posttjänster och överträffade förväntningarna över hela linjen. När vi går framåt är vi glada över att se hur GMX utvecklar sin produkt. Förhoppningsvis har du hittat denna GMX-granskning via e-post och dess resultat har varit både informativt och användbart.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =