Granskning av röststöd

Skandalen som hänför sig till stora e-postleverantörer och deras missbruk av kunddata visar inga tecken på att minska. Digitala jättar som Microsoft, Twitter, Google och Facebook har alla ställts inför rättsliga åtgärder efter att det avslöjades att de var skyldiga till praxis som komprometterat användarens konfidentialitet.


Dessa inkluderade skanning av e-postdata och sedan använda denna data mining för att sälja reklam. Annan information, t.ex. lokaliseringsdata, tillhandahölls annonsörer för liknande syften. När kunddata släpptes ut på marknaden förlorade det ursprungliga företaget naturligtvis kontrollen över dem. Detta innebär att - genom kommersiellt arrangemang eller genom läckage - miljontals kunders privata uppgifter troligen kommer att spridas i det offentliga området.

Det förväntas att detaljer om ytterligare läckor kommer att offentliggöras - i efterhand - över tiden. Naturligtvis när skadorna på förtroende och lagstiftningen har rapporterats om är skadan för länge sedan gjort. E-postanvändare bör också veta att offentliga organisationer som regeringen har rätt och förmåga att skanna e-postinnehåll och data i länder som Storbritannien.

Så om du funderar på att använda en säker e-postklient är det mycket tid att göra det! En säker e-postklient gör vad namnet antyder. Det erbjuder en helt säker och privat e-postupplevelse, med modern teknik för kryptering och integritet. Detta säkerställer att det inte kan inträffa ditt e-postinnehåll.

Dessutom säljs aldrig någon information på eller används för reklam. Även om dessa leverantörer verkligen arbetar inom lagen kommer vissa att lokalisera sitt huvudkontor eller servrar i länder som Schweiz som har några av de tuffaste sekretesslagarna i världen.

Vad är Countermail

Countermail är en av dessa säkra e-posttjänstleverantörer, och vår Countermail-granskning kommer att berätta vad du behöver veta om de funktioner och fördelar som erbjuds. Det passar både för individer och familjer, såväl som för företag.

Countermail-funktioner

Funktionerna i Countermail inkluderar:

 • Webb-servrar utan disk
  Vissa säkra e-postklienter använder skivor i sina servrar, som kan användas för att bevara data. Countermail använder emellertid endast servrar utan skivor som fungerar från en CD-ROM för att säkerställa total integritet.
 • Skydd mot MTM-attacker
  Företaget är den enda säkra e-postleverantören i sitt slag som erbjuder skydd mot det växande hotet från MTM, eller Man In The Middle-attacker. Krypteringen som används - OPenPGP - skyddar e-postinnehåll såväl som användaridentitet.

Andra funktioner och fördelar:

  1. Total säkerhet från slutet till slut - Countermail hasn’t har ännu blivit överträtt
  2. Möjligheten att skicka anonymiserade e-posthuvuden
  3. Säkra och bärbara e-postadresser från valfri webbläsare
  4. Förmågan att skapa säkra former med hjälp av förlagda mallar för att underlätta
  5. Kompatibilitet med Android-telefoner
 1. En enorm mängd anonyma och dynamiska e-postalias
 2. Möjligheten att använda en IMAP-server om du av någon anledning föredrar att använda din e-postklient
 3. Stöd för MacOX X, Windows och Linux
 4. Möjligheten att välja och använda ditt eget domännamn
 5. Kundtjänst support och hjälp vid behov
 6. En grundläggande kalender- och chattfunktion.

Prissättning på räknaren

Du kan prova Countermail i en vecka helt gratis. En 6-månaders prenumeration med 1000 MB data kostar $ 29 eller $ 4,83 per månad. Ett 12-månadersabonnemang med 2000 MB data kostar $ 49 eller $ 4 per månad. Du kan också registrera dig till två års tjänst för $ 79 eller $ 3,29 per månad.

Du kan också köpa extra utrymme mot en engångsavgift.

Är säkerhetsvakt

Ja. Den använder en avancerad krypteringsteknik som kallas OpenPGP. För närvarande finns det ingen känd metod för att knäcka den här koden, så den förblir helt säker. Teknologierna bakom den säkra e-postklienten är extremt avancerade och granskas och förbättras ständigt.

Teamet bakom Countermail-stresstest testar systemet regelbundet och har processer på plats som garanterar konfidentialitet och säkerhet för sina användare. Till exempel loggas inga IP-adresser. Kunder kan registrera sig för tjänsten med hjälp av Bitcoin om de vill ha full integritet.

Många användare väljer dock att använda ett VPN (Virtual Private Network) dessutom. Detta hjälper till att anonymisera dem medan de inte bara skickar e-post, utan också när de surfar på internet. När allt kommer omkring kan en VPN hjälpa till att anonymisera användare genom att använda kryptering av militär kvalitet på deras data, liksom att förfalska deras IP-adress så att de verkar komma från en annan plats.

Faktum är att använda både Countermail och en säker VPN är ett utmärkt val för ökad säkerhet.

Countermail vs ProtonMail

Vår granskning av Countermail fann följande likheter och skillnader mellan de två säkra e-postleverantörerna. Här är Countermail vs ProtonMail jämförelse:

Counter ProtonMail
Grundare Simon Persson Andy Yen, Wei Sun och Jason Stockman
Släppte 2010 2013
Plats Sverige schweiz
Gratis version tillgänglig Ja, bara en vecka Ja
Kosta 6-månaders prenumeration med 1000 MB data: $ 29 eller $ 4,83 / månad.
12-månaders prenumeration med 2000 MB data: $ 49 eller $ 4 / månad
Två års åtkomst: $ 79 eller $ 3,29 / månad.
5-30 euro / månad
betala för extra lagring, domäner eller adresser för EUR 1-2 per månad.
Mailbox-lagring 3-6 månaders konton: 250 MB
1 års prenumerationer: 500 MB Du kan köpa extra utrymme men för en engångsavgift.
Gratis version: 500 MB
Betalas: 20 GB
Max. fästgräns Få: upp till 20 MB i ett e-postmeddelande, inklusive bilagor. Skicka: storleksbegränsning är 16MB 25 MB och 100 bilagor
Säkerhetsfunktioner OpenPGP-kryptering och säkerhetsprogramvara som aldrig har knäckts.
Servrar belägna i Sverige.
Processer som säkerställer total anonymitet för klienter.
Det finns andra funktioner också, till exempel en lösenordshanterare inom Countermail
Ingen loggning av IP-adresser
Alternativet för tvåfaktorautentisering
Inga hårddiskar som servrar kan ‘läcka’ data till.
Ytterligare och specifika krypteringslager som förhindrar MTM-attacker
Inloggningsprocess med två faktorer
End-to-end-kryptering för att säkerställa fullständig integritet
Öppen källkodning

Sammanfattning av granskning av röstmail

Countermail är extremt säkert och idealiskt för användare som vill bevara sina rättigheter till integritet och anonymitet till varje pris. Gränssnittet är utformat för mer ‘techy’ användare och saknar designestetiken för några mer kommersiella plattformar. Det är också viktigt att notera att om du glömmer ditt lösenord vann du’t kunna hämta det och dina e-postmeddelanden går förlorade. Detta är ett bevis på graden av säkerhet som systemet erbjuder!

den’är en utmärkt plattform för användare som har högre teknisk kunskap och som vill ha möjlighet att anpassa hur deras e-postsäkerhet hanteras och hanteras. Countermail är kostnadseffektivt, beprövat och högt betraktat bland det digitala samhället som en kvalitetsleverantör levererad på en öppen källkodsplattform.

Ägaren är helt engagerad i att bygga och underhålla den säkraste möjliga säkra e-postklienten och användare kan ha full förtroende för kvaliteten på tjänsten.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5