Hushmail granskning

Med alla kontroverser som har omringat stora kommersiella e-postklienter tittar många på alternativ. Globala varumärken som Twitter, Google, Microsoft och Facebook har medgett att de säljer kundinformation till annonsörer, vilket leder till oro kring sekretess och säkerhet.


Varför välja en säker e-postklient?

Om du vill kunna skicka ett e-postmeddelande - utan att din klient skannar innehållet för reklamändamål - så gör det’är värt att titta på andra säkra e-postklienter på marknaden, till exempel Hushmail.

Din säkra e-postklient bör vara lämplig för individuella e-postmeddelanden och erbjuda andra typiska administrationstjänster, t.ex. kalender- och kontaktlistefunktioner. Men den viktigaste aspekten av allt i dag’Cyberbrottsåldern är att varje kommunikation och digital dataöverföring ska vara helt säker.

Vår Hushmail-recension kommer att berätta allt du behöver veta.

Vad är Hushmail?

Hushmail är baserat i Kanada, och det erbjuder en egen tjänst för krypterade e-postmeddelanden som använder PGP-protokollet och fåfändsdomäner. Det är byggt på OpenPGP-standarder. I grund och botten’är som alla andra e-postklienter som du kanske känner till, men den erbjuder högsta säkerhetsstandarder och sekretessfunktioner så att du inte’t behöver oroa dig för att dina data kommer i fel hand.

Du kan använda det som du skulle göra “standard” e-posttjänst också - på din dator, din smartphone eller på en digital enhet, oavsett om du’är på kontoret, hemma eller när du är på språng. där’s också en webbläsarbaserad version.

Servicefunktioner

Hur fungerar Hushmail?

De extremt höga säkerhetsnivåerna erbjuds genom avancerad kryptering. Om båda användarna använder Hushmail kommer de att ha offentliga krypteringsnycklar som låter deras programvara låsa upp meddelandets innehåll vid mottagandet. Detta gör att servern kan leverera krypterade och autentiserade meddelanden båda sätten.

Men inget behov av panik om din mottagare inte’t använder Hushmail heller. Lyckligtvis, om du kryssar för Krypterad kryssruta, mottagaren kommer att läsa ditt krypterade e-postmeddelande på en säker webbsida. Dessutom kan du också lägga till en säkerhetsfråga till din e-post som ett extra lager av säkerhet.

Är Hushmail säkert?

Absolut, och detta är en av dess viktigaste funktioner. Faktum är att klienten är så säker att den’används i reglerade branscher, till exempel den juridiska och vårdindustrin. Här’är ett exempel på hur tjänsten erbjuder denna exceptionella säkerhetsnivå på en iPhone.

Krypteringen är på plats oavsett om din mottagare använder Hushmail. Innan informationen skickas från din smartphone, det’s krypterade, med skyddet tillämpas på både kroppsmeddelande och eventuella bilagor. Appen kan stödja Touch ID, Face ID och andra flera alias och konton, och den förblir helt synkroniserad med webmail-kontot. Detta gör att du kan använda andra funktioner som inställningar och kontakter sömlöst.

Klienten använder faktiskt flera säkerhetslager, till exempel OpenPGP som skyddar e-postinnehåll och SSL / TLS som upprätthåller en säker anslutning mellan användaren och servern. Detta liknar tjänsten som erbjuds av en VPN, som ger en säker tunnel mellan avsändare och server, samt kryptering för total konfidentialitet och säkerhet. Det maskerar också din plats genom att låta dig använda en annan IP-adress från en plats du väljer.

I själva verket kan användning av en anonymiserad kraft av ett VPN tillsammans med Hushmail hjälpa till att ge ett extra lager av säkerhet, mer än det som erbjuds av Hushmail ensam. Så vi uppmuntrar dig att kolla in några av de mest pålitliga VPN-leverantörerna på marknaden och prenumerera på en VPN-tjänst.

Hushmail för sjukvård

Vår Hushmail-granskning fann att sjukvårdssektorn till exempel använder den för att leverera säker kommunikation mellan leverantör och patient. Tjänsten är så säker att personlig hälsodata kan delas online medan de förblir i överensstämmelse med strikta lagstadgade krav.

På samma sätt väljer juridiska företag att använda det eftersom de kan skicka konfidentiella klient- och juridiska data utan någon risk för att de kommer åt eller skannas.

den’Det är dock viktigt att notera att Hushmail fungerar helt enligt lagens bokstäver och inte tillåter någon olaglig verksamhet.

Kundservice

Hushmail har ett stort rykte för sin kundservice. Om du skickar in en biljett med en fråga eller fråga bör den lösas inom 24 timmar.

Andra funktioner

Du’Jag hittar även andra funktioner och fördelar som erbjuds, till exempel:

  • En snabb och enkel formbyggare
  • Obegränsade e-postalias för premiumkonton som hjälper till att maskera din identitet
  • Ingen reklam
  • Alternativet att använda tvåstegsautentisering för ökad säkerhet
  • Enkla kontakter som importeras via en CSV-fil
  • Auto-responder anläggning
  • Spam filter
  • Fungerar via iOs app, webb och mobilweb, såväl som stationär dator
  • Möjlighet att få e-postmeddelanden till andra icke-Hushmail-konton
  • Stöder e-postsignaturer

Hushmail vs ProtonMail

Båda dessa säkra e-postklienter är mycket populära bland individer, familjer och företag som vill bevara sin integritet online. Både Hushmail och ProtonMail erbjuder kryptering av topp-till-slut-säkerhet och avancerade säkerhetsfunktioner samt en kostnadsfri testversion för enskilda användare. Det finns emellertid vissa skillnader vad gäller funktioner som lagrings- och bilaggränser och prisstrukturerna varierar också. Sammanfattningen nedan kommer att berätta vad du behöver veta:

HUSHMAIL ProtonMail
Ägare Hushmail Communications Dr. Andy Yen, Wei Sun och Jason Stockman
Släppte 1999 2014
Plats kanada schweiz
Gratis version tillgänglig Ja, gratis 14-dagars testversion tillgänglig för personliga användare. Ja, gratis att använda för ett enkelt privatkonto.
Kosta För småföretag är kostnaden från $ 5,99 per månad per användare.
För individuellt bruk finns det en årlig avgift på 49,98 $ med gratis återbetalning inom en 60 dagars avbokningsperiod. (60-dagars pengarna-tillbaka-garanti gäller alla planer.)
ProtonMail plus-version till $ 48 per år
Professionell till $ 75 per användare per år
Visionär för 288 $ per år.
Mailbox-lagring Affärs- och premiumkonton: 10 GB
Gratis arvkonton: 25 MB
Premiumkunder som inte gör det’t använda skrivbordsversionen: 1 GB gräns.
För vårdplaner med mer än 1 användare: 15 GB
Gratis version: 500MB
Plus och professionellt: 5 GB
Visionär: 20 GB
Max. fästgräns den maximala bifogningsgränsen är 50 MB för både inkommande och utgående e-postmeddelanden. Enskilda bilagor får inte överstiga 20 MB vardera. 25MB per e-post - och du kan bifoga upp till 100 filer per e-post
Säkerhetsfunktioner Tvåfaktorsautentisering,
fullt skydd mot:
- tjuvlyssning
- granskning av ditt innehåll
- e-förfalskning
- identitetsstöld
- statlig övervakning.
Tvåfaktorsautentisering
End-to-end-kryptering
Avancerade säkerhetsfunktioner
Fördel med att vara belägen i Schweiz, som har strikta sekretesslagar.

Slutsats

Om du vill kommunicera digitalt utan att vara rädd för att dina data kommer in i reklam, regerings- eller cyberkriminella händer, kan Hushmail vara ett bra alternativ för dig. Det är prisvärt, robust, extremt högteknologiskt och har ett gott rykte för service. Vad’s mer, det’är prisvärd och skalbar, vilket gör den idealisk för flexibla behov.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2