Kolab Nu granskning via e-post

Letar du efter en säker e-postklient som erbjuder något som skiljer sig från mainstream-leverantörerna? Du kanske är intresserad av att lära dig mer om Kolab Now. den’s en gruppvaru- och webbaserad e-posttjänst som är utformad kring öppen källkod och helt gratis programvara för bastjänsten.


Den här säkra e-postklienten har ett antal attraktiva funktioner och en prisvärd prisstruktur (ovanför gratisversionen) som gör den populär bland många användare. Vår Kolab Now-granskning får dig snabbt upp.

Vad är säkra e-postklienter för?

Säkra e-postklienter är för alla onlineanvändare som vill skicka e-post privat och säkert, både från en individ och från ett affärsperspektiv. Vissa e-posttjänster skannar datainnehåll för att rikta in sig på användare med reklam, och det har varit ett ämne med stor kontrovers de senaste åren.

Detta är oroande för många användare som vill behålla sin integritet och också en stor irritation för alla som vill kommunicera online utan att bombarderas av annonser!

Informationen om intrång i sekretess finns hos många stora e-postleverantörer som Microsoft, Facebook och Google, så Kolab Now är väl värt att titta på som ett alternativ.

Vad är Kolab nu?

Kolab Now förvaltas och ägs av Kolab Systems AG och gick ursprungligen under namnet My Kolab. den’är en öppen källkodsprogram för e-postprogramvara. Systemet erbjuder e-post såväl som textmeddelanden, adressbok, kalender och andra bekanta funktioner.

Affärsinriktad

den’är mycket populärt bland företag för e-post, fil och kontaktdelning, och företaget säger att det gör det möjligt att skicka över 108 miljarder filer varje dag.

Molnbaserad över enheter

Plattformen fungerar över Windows, Chromebooks, Mac, Linux och majoriteten av andra operativsystem som stöder moderna webbläsare. Du kan komma åt Kolab Nu när du är igång genom webbläsarversionen. Du kan också komma åt leverantören’s tjänster via iOS- och Android-mobila enheter.

Som en molntjänsttjänst erbjuder den också utmärkta samarbetsfunktioner samt automatiska systemuppgraderingar och omfattande fillagring.

Kolab Nu har funktioner

Vår Kolab Now-granskning visade att systemet var ett särskilt bra alternativ för Google, liksom Hotmail och Outlook.com. Alla applikationer som erbjuds är fria från reklam och inkluderar:

  • E-post
  • kalendrar
  • En omfattande adressbok med möjlighet att dela poster.
  • Online-kontorprogram som ersätter Word, Excel och så vidare, samt Google Docs.
  • Filredigerare
  • Online LibreOffice-åtkomst för snabb onlineåtkomst till säker ordbehandling, presentationsprogramvara, kalkylark och mer - varav ingen kräver programinstallationer.
  • Uppgifter, som gör det möjligt för grupper att samarbeta tillsammans där de använder en organisationsövergripande eller gruppabonnemang.
  • anteckningar

Alla applikationer och funktioner kan synkroniseras över dina enheter och erbjuda samarbete på ett sätt som är bekant för Dropbox- och Google Docs-användare.

Kolab nu prissättning

Det grundläggande Kolab Now-paketet är gratis för användare i en 30-dagars provperiod. Från och med då kostar det cirka £ 3,50 per månad för ett enskilt konto eller cirka 1 £ per månad för en grupp, eller företag, konto.

Du kan också köpa gruppanvändarkonton som är populära bland företag och dessa kostar lite mer än enskilda konton. Men Kolab Now är mycket billigare som helhet än att driva en intern kommunikationsserver.

Är Kolab nu e-post säkert?

Tjänsten bygger helt och hållet på öppen källkodsprogramvara, vilket gör den i sig säkert och säkert - det beror på att alla kodare kan komma åt källkoden och se spionprogram, buggar eller olaglig information som samlas in på ett ögonblick. där’är en anledning till att Facebook aldrig skulle tillåta källkodåtkomst!

Helt säkert

Kolab Nu säljer INTE bara dina data till företag för reklamändamål, utan blockerar också spionprogram från myndigheter och offentliga organisationer. Ja, den brittiska regeringen har förmågan att spionera på sina medborgare’ digital kommunikation, men Kolab Now har teknik som förhindrar att detta händer. Du kommer också aldrig se reklam på plattformen.

Schweizisk integritet

Webbplatsen och dess servrar finns i Schweiz, som är ett land känt för sina strikta sekretesslagar. Inget schweiziskt företag - eller ens dess regering - får spionera på någon onlineaktivitet. Det är därför de viktigaste e-postleverantörerna som har visat sig kränka användarnas integritet inte har några schweiziska servrar!

Användare kommenterar också den utmärkta kundservice som erbjuds av företaget bakom plattformen.

Alla Kolab-e-post-nackdelar?

Det enda som kan läggas till erbjudandet är kanske möjligheten att skicka krypterade e-postmeddelanden. Ja, allt lagras säkert och säkert på företaget’s servrar, men när dina e-postmeddelanden har skickats in i den digitala världen är de utsatta för samma risker för integritetsinvasion och spionering som andra stora e-postföretag regelbundet utför.

Om du till exempel skriver ett e-postmeddelande på Kolab Now är det säkert medan du gör det. Men om du skickar den till en Gmail med kontakt, kommer Google att använda sina e-postservrar för att skanna den vid mottagandet - liksom andra enheter och routrar som finns på dataspåret mellan de två e-postklienterna. GCHQ kan naturligtvis läsa det också på vägen och en gång’s hos Google om hennes majestät så önskar!

Men det’det är möjligt att se till att dina meddelanden förblir helt privata genom att använda en VPN för att tillhandahålla en säker tunnel för alla dina dataöverföringar och för att täcka din geolokalisering genom att maskera din IP-adress.

Många onlineanvändare väljer att använda VPN nu tillsammans med sina onlinetjänster för att förbli både anonyma och säkra när de arbetar online, eftersom de flesta VPN också krypterar data. Vår bästa VPN-lista är ett utmärkt ställe att börja undersöka om de bästa VPN-leverantörerna där ute.

Slutsats för Kolab Nu e-post

Det här är en bra e-postklient om du letar efter säkerhetsfunktioner i toppområdet, utmärkt integritet och en kostnadseffektiv prissättningstruktur, med en tjänst som är starkt inriktad för att underlätta samarbete och kommunikation på företagsnivå. Att det kan nås via webben, skrivbordet eller mobilsynkroniseringen är också attraktivt.

Sist men inte minst är attraktionen att ha en e-postklient baserad i det mycket säkra och sekretessmedvetna landet Schweiz en bra försäljningsplats för alla som är intresserade av att kommunicera med kontakter utan att veta att deras e-postmeddelanden blir spionerade av stora företag som vill sälja data till annonsörer!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =