LuxSci Review

Definitionen av en säker e-postklient har utvecklats över tid. Idag det’handlar inte bara om att hålla e-postmeddelanden säkra och krypterade utan också om att hålla anonymiteten intakt.


Många leverantörer av e-posttjänster har misslyckats med att möta den växande efterfrågan, men alternativ som LuxSci har behärskat konsten att förse konsumenterna med önskad kryptering och anonymitet, samtidigt.

Vad är LuxSci?

LuxSci är en säker e-postklient som fungerar genom att säkra de olika kanaler genom vilka e-postmeddelanden kommer in och går ut. LuxSci är kanske den mest mångsidiga och dynamiska säkra e-postklienten på marknaden just nu.

Det tillhandahåller HIPPA-kompatibel kryptering, utökar stöd för PGP och handlar också i direkta SMTP-sändningar. LuxSci stöder också S / MME- och TLS-överföringar som garanterar full säkerhet för e-postmeddelanden som du skickar och tar emot.

LuxSci-e-postmeddelanden är snabb, pålitlig och fungerar i integration med nästan alla populära e-postprogram.

Funktioner hos LuxSci

 1. End-to-end-kryptering

Luxsci håller dina e-postmeddelanden säkra genom att kryptera e-postmeddelandet i slutet som bara kan dekrypteras av mottagaren med en unik nyckel. Engagemang av offentliga och privata nycklar gör kryptering och dekryptering till en smidig uppgift och säkerställer snabbare och säkrare överföring av data över webben. Sådan kryptering ger användare en garanti för att inga avlyssningar på deras e-postmeddelanden.

 1. Säker vidarebefordran av TLS-e-post

LuxSci låter dig gå vidare och begränsa alla vidarebefordran av e-postsidan på e-postsidan och göra det lättare för dig att uppnå nödvändig säkerhet och anonymitet. Den här funktionen fungerar endast när mottagaren i andra änden har en e-postserver som följer Secure TLS-protokoll.

 1. Skyddade inloggningar

Full kryptering garanterar fullständig säkerhet utan kryphål. LuxSci ger dig en skyddad inloggningsfunktion genom vilken du kan logga in och logga ut var som helst i världen utan att oroa dig för att dina referenser landar i fel händer.

 1. Definiera mottagare för undantag från kryptering

Om det finns information som inte kräver någon kryptering eller behöver skickas till flera personer, kan du släppa krypteringen för det e-postmeddelandet. Företag behöver ofta skicka e-post till flera mottagare då och då. Denna LuxSci-funktion är utformad för att ge en kvalitetsupplevelse utan att hindra säkerheten.

 1. Kryptering på serversidan

Du behöver inte lägga till plugins eller installera programvarupaket. Serverns kryptering som tillhandahålls av LuxSci är helt enkelt jämförbar. Du får massor av funktioner att arbeta tillsammans med och njuta av tillgång till högkvalitativa tjänster till överkomliga priser.

 1. Du kan undanta meddelanden från kryptering

LuxSci låter dig inte kryptera e-postmeddelanden inte bara på grundval av mottagare utan också på grundval av meddelanden du skickade. Med LuxSci är det nu möjligt att undanta e-post från kryptering på grundval av e-postinnehåll.

 1. E-post marknadsföring

Förutom att tillhandahålla massor av fantastiska funktioner, erbjuder LuxSci e-post också en rad e-postmarknadsföringsverktyg. Du kan välja mellan ett urval av mallar, medan anpassning också är tillåtet.

Vidare ger tjänsten dig även omfattande analyser som hjälper dig att mäta hur framgångsrik en viss kampanj kommer att visa sig vara innan den går live, vilket är mycket användbart.

 1. Prissättning

LuxSci e-post erbjuder fyra planer för dig att välja mellan. Shared Business-planen ger åtkomst till 50 användare till en kostnad av $ 10. Du kan välja att gå till Shared Enterprise-planen till 25 $ för 50 användare, som erbjuder en rad avancerade funktioner som serverisolering och andra. Om du vill lägga till obegränsade användare kan du välja att gå till en dedikerad affärsplan som kostar $ 67,50 per månad. Det finns en annan plan som heter Dedicated Enterprise som kostar $ 407,50 och kommer med de bästa funktionerna.

Hur fungerar LuxSci på mobil?

 • Steg 1: Användaren konfigurerar en “Utbyta” konto på sin mobil underlättar LuxSci att göra krypteringen innan e-postmeddelandena skickas. Mobila enheter måste anslutas till luxsci.mobi
 • Steg 2: Kund’s mobiltelefon laddar ner alla data som e-post, uppgiftslistor, adressböcker och kalendrar.
 • Steg 3: Varje gång ett nytt e-postmeddelande, meddelande eller ping mottas, laddas de senaste uppgifterna till telefonen och de nödvändiga ändringarna görs enligt den nya e-postmeddelanden eller det mottagna pinget. Allt detta händer i realtid.
 • Steg 4: Du kan också välja att ta emot e-postmeddelanden enligt din hastighet. Om du är någon som får många e-postmeddelanden kan den här e-posttjänsten hjälpa dig att fortsätta uppdatera data på din telefon i realtid.
 • Steg 5: Alla ändringar som du gör i din e-post, adressbok, kalender eller aktivitetslistor uppdateras direkt i din e-post. Dina uppdateringar synkroniseras ständigt med e-postmeddelandet så snart du börjar skriva dem.

Är LuxSci säkert?

Företagsledare har förlitat sig på LuxSci för att kryptera sina e-postmeddelanden eftersom det är jämförbart säkert, snabbare och mycket pålitligt. Det faktum att LuxSci använder sig av HIPAA- och SMTP TLS-överföringsprotokoll garanterar att e-postmeddelanden är säkra och endast kan dekrypteras av auktoriserade e-postinnehavare.

Är LuxSci anonym?

LuxSci är kanske den enda säkra e-postklienten som har tillhandahållit nödvändig anonymitet i ett decennium nu.

LuxSci’s nya anonyma SMTP tillåter människor att dölja sin plats, identitet och webbläsarinformation för mottagarna. Sådan information när den avslöjas för mottagaren kan påverka företagets övergripande motiv och e-post i synnerhet. Genom att tillhandahålla den nödvändiga anonymiteten har LuxSci gjort sitt namn och människor är ganska nöjda med tjänsterna.

LuxSci vs. ProtonMail

Funktioner LuxSci Mail ProtonMail
Ägare Lux Scientiae Proton Technologies AG
Släppte N / A 2014
Plats USA schweiz
Gratis version tillgänglig Nej Ja
Kosta Delad affärsplan för $ 10. Delad företagsplan för $ 25. Dedikerad affärsplan för $ 67,50 per månad. Dedikerat företag för $ 407,50. Fri; 48,00 € / år för Plus-plan, 75,00 € / år / användare för Professional-plan och 288,00 € / år för Visionary plan
Mailbox-lagring 500 GB - obegränsat beroende på din plan 500 MB - 20 GB beroende på din plan
Max. fästgräns N / A 25 MB
Säkerhetsfunktioner HIPAA-kompatibelt, PGP, S / MIME-stöd AES, RSA och OpenPGP

Rekommenderade läsningar:

De flesta säkra e-postleverantörer

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2