Mailfence granskning

Ända sedan internet förvandlades till en hacker’i trädgården har användare begärt ett system som kan förhindra hackning, identitetsstöld och skapa en säkrare miljö för att skicka och ta emot konfidentiella data via post. Människor har lagt sina hjärtan, sinnen och kontanter i sin post och allt eller någon som kan avlyssna, förändra eller hindra detta är ett potentiellt hot.


Mailfence gör ett försök att utesluta sådana möjligheter med en alternativ väg till säkrare post. Mailfence är en webbläsarbaserad tjänst som förhindrar hackare och tjuvar från att få obehörig åtkomst till dina e-postmeddelanden. Låta’s gå in i de finare detaljerna i Mailfence och försöka förstå det bättre.

Vad är Mailfence?

ContactOffice Group, moderbolaget till Mailfence, som inrättades 1999, har vistats i en säkrare arbetsmiljö i 20 år nu, och där’är inget annat företag som förstår problemet med hacking bättre än Mailfence. Det är kanske det enda företaget som inte bara vet vad de gör, utan de är lika bra på det också.

Mailfence är en webbläsarbaserad e-postklient som säkrar din e-post mot potentiell hacking och obehörig åtkomst. Med oavbruten användning av Mailfence som brandvägg kan du rädda dig från hacking och identitetsstöld.

Mailfence-funktioner

  • Kräver ingen installation eller integration

Till skillnad från dess samtida koaxerar Mailfence dig inte för att installera plugins eller programvarupaket. Med Mailfence behöver du inte spendera timmar på att integrera dina e-postmeddelanden med tredjepartsappar för att skydda det. Det webbläsarbaserade systemet ger erforderlig säkerhet.

  • Skyddad av belgisk lag

Endast ett fåtal skyddsverktyg ger sina användare tillgång till säkerhet som är bunden av lagen. Mailfence fungerar under legitimiteten i belgiska lagar, vilket säkerställer att ingen tredje part kan komma åt eller stjäla data från din e-post.

  • Ojämförligt skydd mot spårning

Det faktum att någon kan spåra din rörelse över internet är kanske det största säkerhetsproblemet. Mailfence använder korrekt kryptering för att säkerställa att dina e-postmeddelanden inte fångas upp på något sätt.

  • Digitala signaturer för att skapa förtroende

Denna exceptionella funktion gör det lättare för dina kunder att lita på de e-postmeddelanden de får. Varje post som har en digital signatur skickas verkligen av dig, medan resten helt enkelt är ett försök att hacka deras data. Man kan lätt överbrygga förtroendegapet med hjälp av sådana digitala signaturer och bygga en säkrare arbetsmiljö.

  • Avancerad sekretess- och säkerhetsfunktioner

Mailfence tillhandahåller en rad sekretess- och säkerhetsfunktioner och ser till att alla dina känsliga data förblir skyddade. Tjänsten tillhandahåller en-till-ende-kryptering och använder OpenPGP tillsammans med olika andra protokoll som IMAP, CalDAV, LDAP-support och så vidare. E-postklienten kan också filtrera virus och skräppost.

  • Tydligt gränssnitt

En av de många förmånerna med Mailfence är att dess användarvänliga gränssnitt definitivt är rent, smidigt och snabbt.

  • Prissättning

E-postklienten är gratis tillgänglig och kommer med ytterligare tre planer - Entry, Pro och Business, börjar på € 2,50 ($ 2,78) per månad. Mailfence donerar 15% av sina årliga Pro-planintäkter till Electronic Frontier Foundation och European Digital Rights Foundation.

Avancerade verktyg

Mailfence är mer av ett komplett paket med verktyg än bara en e-postklient. Förutom att tillhandahålla yttersta säkerhet tillåter tjänsten att ha alias, dina egna domännamn och tillgång till tredjeparts brevlådor. där’s också en praktisk kalender som kan delas enkelt och säkert med andra.

Med Mailfence får du ett utrymme för dina dokument där de kan redigeras och delas. Och för att ha någon att dela dessa dokument med är ett alternativ för att lägga till kontakter och kontaktgrupper lätt tillgängligt. Allt du behöver är att importera dem, gruppera dem (om du vill) och börja dela!

Är Mailfence säkert?

Svaret med ett ord är: ja. Mailfence är säkert och ger dig, mig och alla andra det nödvändiga skyddet mot hacking, spårning, intrång i privatlivet och identitetsstöld. Mailfence är ett webbläsarbaserat krypteringssystem som säkerställer att varje bit data är korrekt krypterad.

Är Mailfence anonym?

Olika hot på webben har gjort att användare kräver ett system som tillhandahåller anonymitet, och Mailfence gör det bara. Du kan vara journalist, entreprenör, socialaktivist eller politiker och använda Mailfence utan en aning av tvivel. Du, din rörelse, data och integritet är i rätt händer med Mailfence.

Flera scenarier Mailfence tar hänsyn till för att säkerställa korrekt anonymitet:

  • Tjänar som VPN
  • Stödjer kryptovaluta

Mailfence vs ProtonMail

Funktioner Mailfence ProtonMail
Ägare ‎ContactOffice Group Proton Technologies AG
Släppte 2013 2014
Plats belgien schweiz
Gratis version tillgänglig Ja Ja
Kosta 30,00 € / år för inträdesplan
90,00 € / år för Pro-plan
Anpassat pris för affärsplan
48,00 € / år för Plus-plan
75,00 € / år / användare för Professional plan
288,00 € / år för Visionary plan
Mailbox-lagring 500 MB - 20 GB beroende på din plan 500 MB - 20 GB beroende på din plan
Max. fästgräns 50 MB 25 MB
Säkerhetsfunktioner AES, OpenPGP AES, RSA och OpenPGP

Rekommenderade läsningar:

De flesta säkra e-postleverantörer

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 93