Privat e-postgranskning

Private-Mail är en ny säker e-postprodukt för individer och företag från tillverkarna av TorGuard VPN och TorGuard Email. den’Det är inte ens ett år sedan TorGuard Email introducerades, men nu verkar det som om TorGuard har beslutat att allvarligt konkurrera med de bästa på säker e-postmarknad.


Ska du byta från TorGuard E-post eller annan säker e-post till Private-Mail? Är det säkert nog? Läs mer om vilka funktioner och innovationer Private-Mail tar med sig till bordet.

Privata-mail-funktioner

Till att börja med erbjuder Private-Mail inte bara e-posttjänster utan också krypterad molnlagring utformad för säker delning - något som var frånvarande i TorGuard’s tidigare säkra e-postklient. Eftersom dina filer på Secure Cloud lagras och krypteras separat från din e-post, ger detta extra säkerhet - i osannolikt att ditt e-postkonto kompromitteras kommer ditt molnlagring att förbli säkert.

Detta är inte den enda nyheten från skaparna av Private-Mail. Deras säkra e-postlösning har också följande funktioner:

1. Säkra OpenPGP-e-postkryptering

Ärvt från TorGuard-e-posten, säker OpenPGP-e-postkryptering ger 100% garanti för att dina data kommer att förbli privata. Eftersom du är kompatibel med OpenPGP, ger Private-Mail dig obrottslig säkerhet och låter dig också lagra PGP-nycklar i din webbläsare. Nu du’Jag kan hindra annonsörerna från att komma åt och sälja dina uppgifter.

2. Cloud Storage-kryptering

Privatmails molnlagring använder Paranoid-kryptering för att skydda dina filuppladdningar med AES-256-kryptering av militär kvalitet. Eftersom du är den enda som har nyckeln, där’det är inte på något sätt att en tredje part, eller ens Private-Mail, kunde läsa innehållet i dina filer.

3. MITM-attackskydd

Private-Mail kommer att skydda dig mot de så kallade MITM-attackerna och liknande hot. Det där’är möjligt på grund av krypteringen som gör det omöjligt för någon tredje part att läsa eller avlyssna din e-postkorrespondens.

4. Enkel åtkomst

Medan det’är omöjligt för andra att läsa dina e-postmeddelanden, det’Det är väldigt enkelt för dig att komma åt dem. Även om det har stationära och mobila klienter, gör Private-Mail det inte’t kräver någon specifik programvara och kan hanteras var som helst i världen utan kompromiss med säkerheten. Allt du behöver är en webbläsare för att få åtkomst till dina data.

5. Perfekt för företag

Även om många säkra e-postmeddelanden är anpassade för individer, kan inte alla tillgodose behoven hos företagskunder. Det där’det är inte fallet med privat e-post. Det låter dig hantera allt med ett enda administratörskonto, använda Groupware för samarbete med ditt team och anpassa inkorgen med vitmärkesvarumärke eller ditt eget domännamn.

6. Funktionsrik webbmail

Att fokusera på sekretess lämnar ofta säkra e-postmeddelanden som saknar funktioner som vi’är van vid. Lyckligtvis har Private-Mail sin egen kalender (som kan synkroniseras med din smartphone), uppgifter, anteckningar, bulkimport, e-postalias och IMAP / POP3-stöd. Viktigast av allt är att dess avancerade sökning gör att du snabbt kan hitta rätt meddelande utan att söka igenom dem alla.

7. Alias ​​via e-post

Problemet med till och med det säkraste e-postmeddelandet är att när din adress blir offentlig kan du förvänta dig oönskade meddelanden i din inkorg. För att motverka detta, med Private-Mail kan du skapa e-postalias som fungerar som speditörer. När du inte har gjort det’t behöver det, helt enkelt ta bort aliaset, och inga fler meddelanden kommer på din väg.

8. Kundtjänst dygnet runt

Privat-postklienter i USA kan dra nytta av telefonsupport dygnet runt, medan livechatt också är tillgängligt. Och om detta är samma supportteam som vi känner från TorGuard VPN, var redo för artiga och kunniga representanter som kommer att ta itu med alla dina problem.

Hur fungerar Private-Mail?

Private-Mail använder OpenPGP-kryptering för att säkra både sändning och mottagning. Du gör inte’t måste ange all personlig information för att skapa ett privat-e-postkonto. Även om du gjorde det skulle det inte’t vara tillgänglig för TorGuard på grund av krypteringen.

Vad’s mer, du inte’t behöver någon speciell programvara för att använda ditt Private-Mail-konto - din webbmailinkorg är tillgänglig med alla webbläsare. Dessutom kan företagskunder också ställa in IMAP- och POP3-konton. Slutligen kan du också använda en stationär, Android eller iOS-klient för din bekvämlighet.

Molnlagring som medföljer Private-Mail krypterar dina filer med hjälp av Paranoid-kryptering som använder 256-bitars AES-kryptering i bankklass. Och sedan det’s separat från din e-postlagring kommer en alltid att hålla sig säker i fall en annan kompromitteras.

Är privat-post säker?

Private-Mail är lika säker som säker e-post blir. Krypterat med OpenPGP, är ditt innehåll utöver åtkomst även för skapare av privat e-post. Nycklarna lagras lokalt och kan enkelt importeras till valfri webbläsare för användning överallt i världen. När dina e-postmeddelanden blir krypterade och dekrypterade lokalt, där’Det är inget sätt för tredje part att ändra innehållet.

Private-Mail-nätverket genomgår regelbundna säkerhetsrevisioner för att se till att dina data förblir privata. Kombinationen av OpenPGP, AES, RSA-krypteringsalgoritmer och open source-programvara gör att dina e-postmeddelanden är skyddade av modernaste lösningar.

Är privat-mail anonymt?

Privat e-post är lika anonymt som en riktig säker e-post borde. Till att börja med, du inte’t måste ange personlig information när du skapar ett konto. Dessutom är dina data krypterade på klientsidan på ett sådant sätt att ingen, inte ens Private-Mail-teamet kan dechiffrera dem.

Private-Mail har inga annonser och gör det inte’t spåra, lagra eller logga någon av dina uppgifter. Men din anonymitet beror också på om du kan förbli inkognito före och efter att du använder säker e-post. För det, det’s rekommenderade att du använder ett virtuellt privat nätverk (VPN).

Att använda en VPN döljer din IP-adress både från Internetleverantören och andra tredje parter. Det kommer också att kryptera hela din anslutning och sätta all din trafik i en säker tunnel som ingen kan komma åt. Därför rekommenderar vi att du får någon av de 10 bästa VPN-tjänsterna för att förbli riktigt anonym när du använder Private-Mail.

Priser för privat e-post

Prissättningsplaner för privat e-post

Private-Mail erbjuder mer än en plan riktad mot individer och företag:

  • Fri - 100 MB e-post och 100 MB molnlagring
  • Standard - 10 GB e-post och 10 GB molnlagring - $ 8.95 / month
  • Proffs - 20 GB e-post och 20 GB molnlagring - $ 15.95 / month
  • Business Pro - 100 GB e-post och 100 GB molnlagring - $ 64,95 / månad

Planerna skiljer sig inte bara i lagringsutrymme. Den mest grundläggande gratisplanen har bara tillgång till webmail, medan Standard lägger till iOS- och Android-privata-mail-appar, 5 e-postalias, prioritetsstöd och extra klientfunktioner (kontakter, kalender, synkronisering).

Pro-planen skiljer sig inte så mycket från standardplanen vad gäller kvalitet, men den kompenserar säkert sitt nästan dubbla pris med dubbelt så mycket lagringsutrymme och 20 e-postalias.

Slutligen innehåller den mest lyxiga Business Pro-planen för Private-Mail tio separata e-postkonton, anpassad domän, anpassad logotyp och möjligheten att konfigurera POP3, IMAP och SMTP-åtkomst.

Är Private-Mail billig jämfört med tävlingen?

Det är svårt att jämföra priser med privat e-post till sina konkurrenter eftersom de funktioner som erbjuds är valfria för vissa och viktiga för andra. Till exempel privat e-post’s Standardplan erbjuder 10 GB lagringsutrymme jämfört med den liknande prissatta branschledaren ProtonMail‘s 5 GB Professionell plan. Men det senare ger dig två anpassade domäner, och Private-Mail erbjuder dem endast i Business Pro.

Men om vi var tvungna att dra en slutsats om prissättning av privat e-post, är det’är ganska lik den med de bästa säkra e-postmeddelandena. Trots att tjänsten just har börjat, förväntar dig att de kommer att gå med i VIP-klubben - om inte i år, så år 2020 helt säkert.

Privat e-post kontra ProtonMail

Låta’se hur Private-Mail jämförs med ProtonMail.

Private-post ProtonMail
Ägare TorGuard Proton Technologies AG
Släppte 2019 2014
Plats Förenta staterna schweiz
Gratis version tillgänglig Ja, 100 MB Ja, 500 MB
Kosta $ 8,95 / månad för Standard
15,95 $ / månad för Pro
64,95 $ / månad för Business Pro
$ 5,50 / månad för Plus
8,80 USD / månad / användare för Professional
33 $ / månad för Visionary
användare
1 eller 10 1-5000
Mailbox-lagring 100 MB - 100 GB 500 MB – 20 GB, +1 GB för $ 1,1 / månad
Anpassade domäner Business Pro-plan endast 0–10, +1-domän för $ 2,2 / månad
Säkerhetsfunktioner AES, RSA och OpenPGP AES, RSA och OpenPGP
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 56