Runbox-granskning

Letar du efter en ny säker e-postklient? Vår Runbox-granskning förklarar vad du vill veta om den här tjänsten.


Varför välja en säker e-postklient?

Ledtråden är i namnet! De flesta onlineanvändare är extremt försiktiga nu för hur stora företag använder sina uppgifter. Företag som Microsoft, Facebook, Google och Twitter har ställts inför granskning, kontroverser och juridisk utmaning över datamissbruk. Från att logga in konfidentiella användardata och skanna e-postmeddelanden för reklamändamål, till att sälja privata data för kommersiella arrangemang, är lockelsen av verkligt säkra digitala tjänster starkare än någonsin.

Säkra e-postklienter erbjuder just det - helt privata och säkra e-post- och Office-baserade tjänster. Oavsett om du köper tjänsten som enskild användare, familjegrupp eller företag, kommer du att dra nytta av avancerad säkerhet och teknik som skyddar din integritet. Dessa kombineras med policyer som säkerställer att dina data aldrig släpps eller säljs på.

Dessa leverantörer verkar inom lagen - noterar till exempel att i länder som Storbritannien har statliga organisationer rätt att skanna enskilda e-postmeddelanden. Men de kan komma runt detta genom att lokalisera sina servrar i Sverige, som har några av de strengaste sekretesslagarna i världen.

Säkra e-postklienter används av alla typer av människor och av olika skäl. De don’t stöder olagligt beteende på något sätt men tillåter ofta företag att operera. Till exempel använder juridiska och medicinska företag säkra e-postplattformar som ett alternativ till osäkra kommersiella och vanliga erbjudanden för att uppfylla lagkrav.

Runbox är en sådan säker e-postleverantör, och i vår Runbox-granskning, vi’Vi tittar på de funktioner och fördelar som det erbjuder kunderna.

Vad är Runbox?

Runbox erbjuder både e-post och webbhotell till kunder över hela världen. Dess huvudkontor finns i Oslo, Norge och det’har verkat sedan 2000. Hittills har det erbjudit över en miljon e-postbrevlådor till kunder globalt, och verksamheten är stolt över att arbeta med en stark etisk inställning. Förutom att det är anställdsägt, tror det grundläggande på mänsklig rätt att kommunicera privat, och behovet av att detta sker på ett ekologiskt vänligt sätt.

Runbox-funktioner

  • Säker e-post som använder den senaste krypteringstekniken
  • Bäst i klassen autentiseringshantering
  • Utmärkt tillförlitlighet tack vare flera lager nätverk och server redundans lager
  • 25 GB utrymme per enskild användare
  • Möjlighet att konsolidera e-postmeddelanden mellan olika plattformar i ett enda utrymme och vy
  • Fullständiga mobilfunktioner, så att du kan synkronisera dina e-postmeddelanden när du är på språng
  • Möjligheten att skapa en rad alternativa e-postadresser och domäner för alla ändamål
  • Webbhotell-tillägg tillgängliga, liksom alternativet att installera WordPress och andra programvarupaket.
  • Möjlighet att anpassa e-postlösningar (t.ex. för företag och varumärken)
  • Helt fri från reklam.

Snabbt, enkelt och attraktivt

Systemet är designat för att vara användarvänligt och har ett intuitivt gränssnitt som ser bra ut samtidigt som det är okänt. Det finns ingen reklam alls och det’Det är snabbt och enkelt att börja använda ditt nya e-postmeddelande, med 100 alternativa adresser tillgängliga när du behöver dem inom grundabonnemanget.

Affärsfördelar

För företag erbjuder Runbox chansen att dela en professionell och omedelbar kommunikationslösning utan de höga kostnaderna för drift av interna servrar. Tjänsten har utmärkt drifttid och fungerar säkert dygnet runt, vilket ger företagen den säkerhet och förtroende som de behöver i datasekretess. Programvaran med öppen källkod hjälper till att hålla kostnaderna nere samtidigt som kvaliteten och integriteten hos tjänsten bibehålls. Runbox erbjuder också prisplaner till företag som är helt flexibla och skalbara.

Jättebra service

Det finns också ett expertkundsteam till hands och ett stort engagemang för service. Runbox säkerställer att eventuella biljetter besvaras snabbt och kunder har kommenterat positivt på tjänsten de har fått.

Miljövänlig

Och som något annorlunda som appellerar till miljövänliga kunder, driver företaget också förnybar energi. Dess servrar drivs med 100% certifierade vattenkraft elkällor, vilket hjälper till att stödja den låga koldioxidekonomin och minimera användningen av skadliga växthusgaser.

Prissättning av runbox

Det finns tre olika nivåer av paket med Runbox, beroende på dina användningskrav och om du är en individ eller grupp / företag användare. Micro-paketet kostar $ 19,95 och har 1 GB lagringsutrymme för e-post och 1 MB fillagring. 5 e-posthotelldomäner ingår. För Medium-paketet, du’Jag betalar $ 34,95 USD och får 5 GB utrymme och 500 MB e-postlagring. Max-planen kostar $ 79,95 och erbjuder 25 GB lagringsutrymme för e-postmeddelanden och 2 GB fillagring, med 25 e-posthotelldomäner.

Värdtjänsterna för e-post, webb och domännamn är också kostnadseffektiva och enkla att fixera till den primära e-posthanteringslösningen.

Är Runbox säkert

Ja, det ligger i Norge av en anledning, eftersom landet har extremt strikta sekretesslagar, mycket i linje med Sverige.

För ökat skydd väljer dock många användare att använda ett VPN (Virtual Private Network) utöver Runbox. VPN kan hjälpa användare att vara mer anonyma online eftersom det ger en säker tunnel för alla deras data. Det döljer också deras verkliga plats genom att förfalska deras IP-adress.

Av den anledningen rekommenderar vi verkligen att du använder både Runbox och en betrodd VPN (som du hittar på vår lista över de 10 bästa VPN: erna).

Runbox vs ProtonMail

Låta’s avslutar vår Runbox-granskning genom att väga den upp mot en av de andra mest populära säkra e-postklienterna på marknaden idag, ProtonMail.

Runbox ProtonMail
Grundare Runbox-lösningar Andy Yen, Wei Sun och Jason Stockman
Släppte 2011 2013
Plats Sverige schweiz
Gratis version tillgänglig 30 dagars gratis prövotid Ja
Kosta Mikropaket: 19,95 $ med 1 GB e-postlagringsutrymme och 1 MB fillagring. 5 webbhotelldomäner ingår.
Medium paket: 34,95 USD med 5 GB utrymme / 500 MB e-postlagring.
Max plan: 79,95 $, 25 GB lagringsutrymme för e-post / 2 GB fillagring, plus 25 e-posthotelldomäner.
5-30 euro / månad
betala för extra lagring, domäner eller adresser för EUR 1-2 per månad.
Mailbox-lagring 25 GB för enskilda konton Gratis version: 500 MB
Betalas: 20 GB
Max. fästgräns 130 MB 25 MB och 100 bilagor
Säkerhetsfunktioner End-to-end-kryptering
Flerskiktsserver och redundanslager för att garantera drifttid
Tvåstegs-autentisering efter behov
Norsk lag tillämpades
Processer och procedurer som garanterar integriteten av användardata
Inloggningsprocess med två faktorer
End-to-end-kryptering för att säkerställa fullständig integritet

Sammanfattningsvis

Om du vill veta att dina e-postmeddelanden är fria från nyfikna ögon, att dina data är skyddade från digital åtkomst och att du kan njuta av kommunikation säkert på nätet utan reklam är Runbox ett bra alternativ att överväga. Den har tusentals nöjda kunder över hela världen, har varit i drift i flera år och har en kraftfull etikdriven etos, med värden som stöds av dess anställdes ägarstruktur och kontinuerligt engagemang för ständig förbättring och kundleverans.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 37