StartMail-granskning

Om du’har alltid trott att din e-postadress är säker, kanske du måste tänka om det igen.


Har du någonsin stött på annonser relaterade till dina senaste online-sökningar i din Gmail? Någonsin undrar hur Google vet vad du letar efter?

Svaret är enkelt. De tar en ledtråd från dina online-aktiviteter. Så här använder de flesta e-posttjänster din information

Även om detta kanske inte är en stor sak för många människor där ute. Men om du är en smart användare och är mycket speciell när det gäller din internetsäkerhet finns det tack och lov ett antal säkra privata e-postalternativ som kan komma till din räddning.

Och StartMail är en av dem.

Vad är StartMail?

StartMail är en säker e-postklient som skyddar dina e-postkonversationer, allt tack vare de senaste krypteringsprotokollen som tjänsten använder. Det säkerställer att ingen av dina e-postmeddelanden utsätts för tredje part och att du förblir skyddad mot oönskad intrång och massövervakning.

Låta’s veta mer om StartMail och titta på alla funktioner som gör denna tjänst till en av de bästa som vi har med oss ​​idag.

Startmail-funktioner

  1. 10 GB lagring

StartMail ger dig 10 GB lagring i ett personligt valv som är mer än vad du behöver för att lagra all din känslig information säkert och säkert.

  1. Tillfälliga e-postadresser

Tjänsten låter dig skapa din egen tillfälliga e-postadress när du är på språng. Den här funktionen visar sig vara praktiskt när du inte gör det’t vill dela din riktiga e-postadress med mottagaren och letar efter något mer tillfälligt.

  1. Lätt att installera och konfigurera

Hela processen som kretsar kring att ställa in och konfigurera e-postmeddelandet är ganska enkel. Du gör inte’t behöver ladda ner programvara eller köra tunga installationer.

  1. IMAP / SMTP-kompatibel

Om du har för vana att hantera dina e-postmeddelanden via tredjepartsprogram som Outlook, Apple Mail och Thunderbird, har StartMail fått dig också här.

Tjänsten är kompatibel med alla större e-postprogram, vilket ger dig full flexibilitet.

  1. Använd din egen domän

StartMail-e-post har din rygg även när du vill använda den på din egen domän eller underdomän. Tjänsten tillåter till och med att du har anpassade e-postadresser.

  1. Prissättning

StartMail låter dig testa vattnet. Efter det, om du planerar att fortsätta använda tjänsten, kan du välja den personliga planen som kostar $ 59,95 per år och ger dig tillgång till privat och krypterad e-post.

Dessutom kan du välja affärsplanen som kostar $ 59,95 / postlåda / år.

Hur fungerar StartMail?

I en tid då tredje parter, identitetstjuvar, hackare och till och med regeringar kan intrång i ditt privata utrymme och få tillgång till oskyddad kommunikation, ger StartMail dig en pålitlig och säker e-postanslutning.

Tjänsten är baserad på PGP-kryptering (Pretty Good Privacy) som ursprungligen skrevs 1991. PGP använder sig av digitala nyckelpar och varje par består av två nycklar: en offentlig nyckel och en privat nyckel. Den offentliga nyckeln delas, som namnet antyder, för att kryptera posten, medan den privata nyckeln hålls privat och används för att dekryptera posten.

Att ställa in och konfigurera StartMail är som en promenad i parken. Här är stegen du behöver följa:

  1. Börja med att välja ett användarnamn som inte redan är upptaget. Registreringssidan meddelar dig när ditt valda namn är tillgängligt.
  2. Skapa ett kontolösenord och godkänn villkoren.
  3. Du blir då ombedd att ange en återställningspostadress så att du inte är låst ur ditt konto i oförutsedda stunder.

Ditt nya konto är nu redo att användas. Tjänsten låter dig skicka och ta emot meddelanden till och från personer som inte redan är StartMail-användare.

Är StartMail säkert?

Definitivt. StartMail-e-post, som nämnts ovan, använder sig av PGP-krypteringsmodellen. Tjänsten skapar det offentliga och privata nyckelparet som krävs.

Du kan dock skapa din egen offentliga nyckel för utgående meddelanden också. Det hela är ganska lätt att förstå. StartMail ser till att din personliga identitet förblir intakt och inte delas med någon vid någon tidpunkt. Vad mer kan du be om?

StartMail vs. ProtonMail

För att titta närmare på StartMail-tjänster och funktioner, låt’s jämföra det med ProtonMail och se hur det fungerar.

Funktioner Smartmail ProtonMail
Ägare Surfbräda Holding B.V Proton Technologies AG
Släppte N / A 2014
Plats Europa schweiz
Gratis version tillgänglig Ja Ja
Kosta $ 59,95 / år för personlig plan och $ 59,95 / år / brevlåda för affärsplan 48,00 € / år för Plus-plan, 75,00 € / år / användare för professionell plan och 288,00 € / år för Visionary plan
Mailbox-lagring 10 GB 500 MB - 20 GB beroende på din plan
Max. fästgräns N / A 25 MB
Säkerhetsfunktioner PGP AES, RSA och OpenPGP

Rekommenderade läsningar:

De flesta säkra e-postleverantörer

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7