TorGuard E-postgranskning

Visste du att 92% av skadlig programvara skickas via e-post?


Våra e-postmeddelanden är inte säkra längre. Det är viktigt att tänka två gånger innan du delar känslig information via e-post. Du vet aldrig när din e-post kommer att bli hackad eller inkräkt av tredje part, och du avslöjar alla viktiga detaljer för dem.

Att sluta använda e-post helt är inte en livskraftig lösning, det som är viktigt är att vara specifik om dina krav och välja en e-postklient som erbjuder säkra tjänster. TorGuard-e-post är en effektiv tjänst i detta avseende, som är känd för att ge ett e-post-till-slut-e-skydd.

Vad är TorGuard-e-post?

Efter den stora framgången med TorGuard VPN har TorGuard nyligen introducerat en egen säker e-postklient som heter TorGuard Email. Med e-postsäkerhet är ett problem idag, säkra e-postklienter är timmens behov, och TorGuard-e-post uppfyller alla dina behov perfekt.

Tjänsten är utrustad med OpenPGP-krypteringsprotokollet och ser till att alla dina e-postmeddelanden förblir säkra och privata. TorGuard ger dig också en rad funktioner, vilket gör att du inte gör det’Jag måste kompromissa med funktioner på grund av integritet.

Så är TorGuard-e-post värd all hype? Ska du prova det? Det här är vad denna recension handlar om. Låta’s titta närmare på alla funktioner i TorGuard och se hur tjänsten fungerar när det gäller säkerhet och skydd.

TorGuard E-postfunktioner

 1. Använder säker OpenPGP-kryptering

Om du ofta hanterar konfidentiella e-postmeddelanden och behöver 100% försäkran om att alla dina känsliga e-postmeddelanden och data är säkra, har TorGuard fått dina behov täckta. Tjänsten säkerställer att dina data är privata och säkra, allt tack vare deras OpenPGP-kompatibilitet.

 1. Skydd mot MITM-attacker

TorGuard-e-post ser till att du har en säker upplevelse genom hela. E-postmeddelandet är effektivt för att skydda dig mot attacker som Man-in-the-Middle-attacker och andra hot. Detta beror helt enkelt på att tjänsten krypterar alla dina e-postmeddelanden, vilket säkerställer att tredje parter inte får obehörig åtkomst till ditt innehåll.

 1. Förhindrar att din information används i marknadsföring och reklam

Många e-postklienter offrar din integritet. Detta är ett område där TorGuard tappar alla dina bekymmer och håller alla dina e-postmeddelanden krypterade samtidigt som de erbjuder avancerade funktioner och viktiga inställningar. TorGuard krypterar din e-post med de senaste standarderna och ser till att ingen av dina uppgifter delas, säljs eller återges på något sätt.

 1. Få tillgång till e-postmeddelanden på språng globalt

Oavsett från vilket hörn av världen du kommer åt din e-post, TorGuard’s-servrar kan användas i alla delar av världen. Du kan använda en säker PGP-nyckelring för att hålla dina e-postmeddelanden säkra och skyddade hela tiden.

 1. Stöd dygnet runt

Om du har problem eller möter några problem med att använda TorGuard-e-post kan du alltid kontakta deras mycket kompetenta personal och få dina frågor löst när du är på språng.

 1. En rad funktioner

TorGuard ser till att e-posttjänsten förutom att ge den bästa säkerheten också är utrustad med alla de senaste funktionerna. För att hålla jämna steg med detta serverar e-postklienten dig med en rad spännande funktioner för att tillgodose alla dina e-postbehov inklusive uppgifter, bulkimport, nyckellagring, avancerad sökning, anteckningar och så vidare.

Hur fungerar TorGuard E-post?

TorGuard är baserat på det säkra PGP / GPG-krypteringsprotokollet som är mycket effektivt för att bibehålla din säkerhet. E-postmeddelandet fungerar genom att skydda dina data, oavsett hur du går till e-postmeddelandet.

TorGuard håller dina e-postmeddelanden säkraade, oavsett hur du kommer åt dem. Från mobila enheter till webbläsarbaserad e-post och andra programvaruklienter är TorGuard-e-post tillgänglig överallt och ger 100% hack-proof säkerhet.

Är TorGuard E-post säker?

TorGuard-e-postmeddelandet är helt säkert eftersom det är baserat på OpenPGP-protokollet. För att skicka ett e-postmeddelande behöver du bara följa stegen nedan:

 1. Skapa din e-postadress genom att klicka på Nytt meddelande. Skriv ditt meddelande och ange minst en mottagare.
 2. Klicka sedan på PGP-tecken / kryptering. När du gör det visas en ruta där OpenPGP endast accepterar vanlig text. Den kommer att be dig klicka på OK för att ta bort all formatering.
 3. Klick OK.
 4. Nu kommer du att uppmanas att ange ditt lösenord som du skapade när du skapade ditt nyckel tidigast. Klicka sedan på skylten och kryptera.
 5. Detta kommer att kryptera din e-post, och din e-posttext ser nu ut som en kod som är hur krypteringen fungerar.

Så här skyddar TorGuard din känslig information och håller din e-post säker.

Är TorGuard E-post anonym?

TorGuard Email är inte bara helt anonymt, utan den nyligen introducerade uppdateringen har förbättrat plattformen ännu mer. Det nya webmailsystemet består av en rad funktioner, inklusive:

 • Ett förbättrat användargränssnitt som gör det enklare för användarna att skicka och ta emot e-postmeddelanden
 • Mobiloptimering som ser till att din e-post inte bara är läsbar utan också passar till den skärmstorlek som den har åtkomst till
 • OpenPGP-kryptering som håller din e-post säker oavsett vilken enhet du använder den på

Den krypterade e-postplattformen som drivs av TorGuard ger alla användare 10 GB gratis lagringsutrymme. Om det behövs kan du dock uppgradera till faktureringsalternativ varje månad, kvartal och år för mer lagring.

För det bästa, e-postmeddelandet har en rad avancerade funktioner som:

 • End-to-end säkerhet och skydd
 • Noll marknadsföring och reklam
 • Framåt sekretess
 • 24/7 dedikerat support
 • Kompatibilitet med alla större plattformar och enheter

TorGuard E-post kontra ProtonMail

Låta’se hur TorGuard presterar jämfört med ProtonMail.

Funktioner TorGuard-e-post ProtonMail
Ägare TorGuard Proton Technologies AG
Släppte 2019 2014
Plats N / A schweiz
Gratis version tillgänglig Ja Ja
Kosta $ 6,95 faktureras varje månad eller $ 15,95 faktureras kvartalsvis eller $ 49,95 faktureras årligen 48,00 € / år för Plus-plan, 75,00 € / år / användare för Professional-plan och 288,00 € / år för Visionary plan
Mailbox-lagring 10 GB 500 MB - 20 GB beroende på din plan
Max. fästgräns N / A 25 MB
Säkerhetsfunktioner OpenPGP AES, RSA och OpenPGP

Rekommenderade läsningar:

De flesta säkra e-postleverantörer

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 67 =