LuxSci gjennomgang

Definisjonen av en sikker e-postklient har utviklet seg over tid. I dag er det’handler ikke bare om å holde e-poster sikre og krypterte, men også om å holde anonymiteten intakt.


Mange e-postleverandører har ikke klart å takle den økende etterspørselen, men alternativer som LuxSci har mestret kunsten å gi forbrukerne ønsket kryptering og anonymitet, på en gang.

Hva er LuxSci?

LuxSci er en sikker e-postklient som fungerer ved å sikre de varierte kanalene som e-post kommer inn og går ut gjennom. LuxSci er kanskje den mest mangfoldige og dynamiske sikre e-postklienten på markedet akkurat nå.

Den gir HIPPA-kompatibel kryptering, utvider støtte for PGP og tilbyr også direkte SMTP-sendinger. LuxSci støtter også S / MME og TLS-overføringer som sikrer full sikkerhet for e-postene du sender og mottar.

LuxSci e-post er rask, pålitelig og fungerer i integrasjon med nesten alle populære e-postprogrammer.

Funksjoner ved LuxSci

 1. End-to-end-kryptering

Luxsci holder e-postene dine sikre ved å kryptere e-posten på slutten, som bare kan dekrypteres av mottakeren med en unik nøkkel. Innblanding av offentlige og private nøkler gjør kryptering og dekryptering til en smidig oppgave og sikrer raskere og tryggere overføring av data over nettet. Slik kryptering gir brukere en garanti for at ingen avlytting av e-postene deres.

 1. Sikker TLS-videresending av e-post

LuxSci lar deg gå foran og begrense alle videresendingsregler på e-postsiden og gjøre det lettere for deg å oppnå den nødvendige sikkerheten og anonymiteten. Denne funksjonen fungerer bare når mottakeren i den andre enden har en e-postserver som følger Secure TLS-protokoller.

 1. Beskyttede pålogginger

Full kryptering sikrer full sikkerhet uten smutthull. LuxSci gir deg en beskyttet påloggingsfunksjon som du kan logge deg på og logge ut hvor som helst i verden uten å bekymre deg for at legitimasjonen din lander i gale hender..

 1. Definer mottakere for fritak fra kryptering

Hvis det er informasjon som ikke krever noen kryptering eller som må sendes til flere personer, kan du slippe krypteringen for den e-posten. Bedrifter trenger ofte å sende e-post til flere mottakere nå og da. Denne LuxSci-funksjonen er designet for å gi en kvalitetsopplevelse uten å hindre sikkerheten.

 1. Kryptering på serversiden

Du trenger ikke å legge til plugins eller installere programvarepakker. Krypteringen på serversiden levert av LuxSci er bare makeløs. Du får massevis av funksjoner til å jobbe sammen med det og glede deg over tilgang til kvalitetstjenester til rimelige priser.

 1. Du kan unnta meldinger fra kryptering

LuxSci lar deg ikke kryptere e-post ikke bare på grunnlag av mottakere, men også på bakgrunn av meldinger du har sendt. Med LuxSci er det nå mulig å unnta e-post fra kryptering på grunnlag av e-postinnhold.

 1. Epost markedsføring

I tillegg til å tilby massevis av fantastiske funksjoner, gir LuxSci e-post også en rekke e-postmarkedsføringsverktøy. Du kan velge mellom et utvalg av maler, mens tilpasning også er tillatt.

Tjenesten gir deg også omfattende analyser som hjelper deg å måle hvor vellykket en bestemt kampanje vil vise seg å være før den går i live, noe som er veldig nyttig.

 1. Priser

LuxSci e-post tilbyr fire planer du kan velge mellom. Delt forretningsplan gir tilgang til 50 brukere til en pris av $ 10. Du kan velge å gå for Shared Enterprise-planen som er priset til $ 25 for 50 brukere, som tilbyr en rekke avanserte funksjoner som serverisolasjon og andre. Hvis du vil legge til ubegrensede brukere, kan du velge å gå til en dedikert forretningsplan som koster $ 67,50 per måned. Det er en annen plan kalt Dedicated Enterprise som koster $ 407,50 og kommer med de beste funksjonene.

Hvordan fungerer LuxSci på mobil?

 • Trinn 1: Brukeren konfigurerer en “Utveksling” konto på mobilen sin, slik at LuxSci kan gjøre krypteringen før e-postene sendes. De mobile enhetene må være koblet til luxsci.mobi
 • Steg 2: Kunden’s mobiltelefon laster ned alle data som e-post, oppgavelister, adressebøker og kalendere.
 • Trinn 3: Hver gang en ny e-post, melding eller ping mottas, lastes de siste dataene ned til telefonen og de nødvendige endringene blir gjort i henhold til den nye e-posten eller pingen du mottok. Alt dette skjer i sanntid.
 • Trinn 4: Du kan også velge å motta e-post i henhold til hastigheten din. Hvis du er noen som mottar mange e-postmeldinger, kan denne e-posttjenesten hjelpe deg med å oppdatere dataene på telefonen din i sanntid.
 • Trinn 5: Alle endringene du gjør i e-postadressen, adresseboken, kalenderen eller oppgavelistene dine blir oppdatert i e-posten din umiddelbart. Oppdateringene dine synkroniseres kontinuerlig med e-posten så snart du begynner å skrive dem.

Er LuxSci sikker?

Bedriftsledere har stolt på LuxSci for å kryptere e-postene sine fordi det er makeløst trygt, raskere og svært pålitelig. Det faktum at LuxSci benytter seg av HIPAA og SMTP TLS overføringsprotokoller garanterer at e-postmeldinger er sikre og bare kan dekrypteres av autoriserte e-posteiere.

Er LuxSci anonym?

LuxSci er kanskje den eneste sikre e-postklienten som har gitt nødvendig anonymitet i et tiår nå.

LuxSci’den nye anonyme SMTP-enheten lar folk skjule sin beliggenhet, identitet og nettleserdetaljer for mottakerne. Slik informasjon når den avsløres for mottakeren, kan påvirke det generelle motivet for virksomheten og e-posten spesielt. Ved å gi den nødvendige anonymiteten, har LuxSci gitt et navn for seg selv og folk er ganske fornøyde med tjenestene.

LuxSci vs. ProtonMail

Funksjoner LuxSci Mail ProtonMail
Eieren Lux Scientiae Proton Technologies AG
Løslatt N / A 2014
plassering USA Sveits
Gratis versjon tilgjengelig Nei Ja
Koste Delt forretningsplan for 10 dollar. Delt Enterprise plan for $ 25. Dedikert forretningsplan for $ 67,50 per måned. Dedikert foretak for $ 407,50. Gratis; € 48,00 / år for plussplan, € 75,00 / år / bruker for profesjonell plan og € 288,00 / år for visjonær plan
Postbokslagring 500 GB - ubegrenset avhengig av planen din 500 MB - 20 GB avhengig av planen din
Maks. vedleggsgrense N / A 25 MB
Sikkerhetsegenskaper HIPAA-kompatibel, PGP, S / MIME-støtte AES, RSA og OpenPGP

Anbefalte leser:

Mest sikre e-postleverandører

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 49