Mailfence gjennomgang

Helt siden internett ble til en hacker’bakgården har brukerne bedt om et system som kan forhindre hacking, identitetstyveri og skape et tryggere miljø for sending og mottak av fortrolige data via post. Folk har lagt hjerter, sinn og penger i posten sin, og alt eller noen som kan avskjære, endre eller hindre dette er en potensiell trussel.


Mailfence gjør et forsøk på å utelukke slike muligheter med en alternativ rute til tryggere post. Mailfence er en nettleserbasert tjeneste som forhindrer hackere og tyver fra å få uautorisert tilgang til e-postene dine. La’s komme inn på de finere detaljene om Mailfence og prøve å forstå det bedre.

Hva er Mailfence?

ContactOffice Group, morselskapet til Mailfence, ble opprettet i 1999, og har hatt tilgang til et tryggere arbeidsmiljø i 20 år nå, og der’er ingen andre virksomheter som forstår problemet med hacking bedre enn Mailfence. Det er kanskje det eneste foretaket som ikke bare vet hva de gjør, men de er like flinke til det også.

Mailfence er en nettleserbasert e-postklient som sikrer e-posten din mot potensiell hacking og uautorisert tilgang. Med ustanselig bruk av Mailfence som brannmur, kan du redde deg fra hacking og identitetstyveri.

Mailfence-funksjoner

  • Krever ingen installasjon eller integrasjon

I motsetning til samtiden, kobler Mailfence deg ikke til å installere plugins eller programvarepakker. Med Mailfence trenger du ikke bruke timer på å integrere e-postene dine med tredjepartsapper for å holde det trygt. Det nettleserbaserte systemet gir den nødvendige sikkerheten.

  • Beskyttet av belgisk lov

Bare noen få postbeskyttelsesverktøy gir brukerne tilgang til sikkerhet som er bundet av loven. Mailfence fungerer under legitimiteten til belgiske lover, som sikrer at ingen tredjepart kan få tilgang til eller stjele data fra din e-post.

  • Ukomparabel beskyttelse mot sporing

At noen kan spore bevegelsen din over internett, er kanskje den største sikkerhetsproblemet. Mailfence bruker riktig kryptering for å sikre at e-postene dine ikke blir snappet opp på noen måte.

  • Digitale signaturer for å etablere tillit

Denne eksepsjonelle funksjonen gjør det lettere for kundene dine å stole på e-postene de mottar. Enhver e-post som har en digital signatur blir virkelig sendt av deg, mens resten bare er et forsøk på å hacke dataene deres. Man kan lett bygge bro av tillitsgapet ved hjelp av slike digitale signaturer og bygge et tryggere arbeidsmiljø.

  • High-end personvern og sikkerhetsfunksjoner

Mailfence tilbyr en rekke personvern- og sikkerhetsfunksjoner og sikrer at alle sensitive data forblir beskyttet. Tjenesten gir kryptering fra ende til ende og benytter seg av OpenPGP sammen med forskjellige andre protokoller som IMAP, CalDAV, LDAP-støtte og så videre. E-postklienten er også i stand til å filtrere virus og spam.

  • Tydelig grensesnitt

En av de mange fordelene med Mailfence er at det brukervennlige grensesnittet definitivt er rent, glatt og raskt.

  • Priser

E-postklienten er gratis tilgjengelig og kommer med tre tilleggsplaner - Entry, Pro og Business, som starter på € 2,50 ($ 2,78) per måned. Mailfence donerer 15% av sine årlige Pro-planinntekter til Electronic Frontier Foundation og European Digital Rights Foundation.

Avanserte verktøy

Mailfence er mer en komplett pakke med verktøy enn bare en e-postklient. I tillegg til å gi størst sikkerhet, tillater tjenesten å ha aliaser, dine egne domenenavn og tilgang til tredjeparts postkasser. Der’er også en hendig kalender som kan deles enkelt og sikkert med andre.

Med Mailfence får du et rom for dokumentene dine der de kan redigeres og deles. Og for å ha noen å dele disse dokumentene med, er et alternativ for å legge til kontakter og kontaktgrupper lett tilgjengelig. Alt du trenger er å importere dem, gruppere dem (hvis du vil) og begynne å dele!

Er Mailfence sikker?

Svaret med ett ord er: ja. Mailfence er trygt og gir deg, meg og alle andre den nødvendige beskyttelsen mot hacking, sporing, brudd på personvern og identitetstyveri. Mailfence er et nettleserbasert krypteringssystem som sikrer at hver bit av data er riktig kodet.

Er Mailfence anonym?

Varierte trusler på nettet har fått brukerne til å kreve et system som gir anonymitet, og Mailfence gjør det bare. Du kan være journalist, gründer, sosialaktivist eller politiker og bruke Mailfence uten noen tvil. Du, din bevegelse, data og personvern er i rette hender med Mailfence.

Flere scenarier Mailfence tar hensyn til for å sikre korrekt anonymitet:

  • Tjener som VPN
  • Støtter kryptovalutaer

Mailfence vs ProtonMail

Funksjoner Mailfence ProtonMail
Eieren ‎KontaktOffice Group Proton Technologies AG
Løslatt 2013 2014
plassering Belgia Sveits
Gratis versjon tilgjengelig Ja Ja
Koste € 30,00 / år for inngangsplan
€ 90,00 / år for Pro plan
Tilpasset pris for forretningsplan
€ 48,00 / år for plussplan
€ 75,00 / år / bruker for profesjonell plan
€ 288,00 / år for Visionary plan
Postbokslagring 500 MB - 20 GB avhengig av planen din 500 MB - 20 GB avhengig av planen din
Maks. vedleggsgrense 50 MB 25 MB
Sikkerhetsegenskaper AES, OpenPGP AES, RSA og OpenPGP

Anbefalte leser:

Mest sikre e-postleverandører

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 76