Runbox gjennomgang

Ser du etter en ny sikker e-postklient? Gjennomgangen vår av Runbox vil forklare hva du vil vite om denne tjenesten.


Hvorfor velge en sikker e-postklient?

Ledetråden er i navnet! De fleste online brukere er ekstremt på vakt nå for hvordan store selskaper bruker dataene sine. Bedrifter som Microsoft, Facebook, Google og Twitter har stått overfor gransking, kontrovers og juridisk utfordring overfor misbruk av data. Fra logging av konfidensielle brukerdata og skanning av e-postmeldinger til annonseringsformål, til salg av private data for kommersielle arrangementer, er lokket av virkelig sikre digitale tjenester sterkere enn noen gang.

Sikre e-postklienter tilbyr akkurat det - helt private og sikre e-post- og Office-baserte tjenester. Enten du kjøper tjenesten som individuell bruker, familiegruppe eller virksomhet, vil du dra nytte av nyskapende sikkerhet og teknologier som ivaretar ditt privatliv. Disse er kombinert med retningslinjer som sikrer at dataene dine aldri blir utgitt eller solgt på.

Disse leverandørene opererer innenfor loven - og bemerker for eksempel at i land som Storbritannia har regjeringsorganisasjoner rett til å skanne individuelle e-poster. Imidlertid kan de komme seg rundt dette ved å lokalisere serverne sine i Sverige, som har noen av de strengeste personvernlovene i verden.

Sikre e-postklienter brukes av alle slags mennesker og av forskjellige grunner. De don’t støtter ulovlig oppførsel på noen måte, men lar ofte virksomheter operere. For eksempel bruker juridiske og medisinske virksomheter sikre e-postplattformer som et alternativ til usikre kommersielle og mainstream-tilbud for å oppfylle myndighetskrav.

Runbox er en slik sikker e-postleverandør, og i vår Runbox-gjennomgang, vi’La oss se på funksjonene og fordelene det gir kundene.

Hva er Runbox?

Runbox tilbyr både e-post og webhotell til kunder over hele verden. Dets hovedkontor er i Oslo, Norge og det’har vært i drift siden 2000. Til dags dato har den tilbudt over en million e-postbokser til kunder globalt, og virksomheten er stolt over å operere med en sterk etisk holdning. I tillegg til å være ansatt eid, tror den grunnleggende på menneskerettigheten til å kommunisere privat, og behovet for at dette skal skje på en miljøvennlig måte.

Runbox-funksjoner

  • Sikker e-post som bruker den nyeste krypteringsteknologien
  • Beste autentiseringsadministrasjon i klassen
  • Utmerket pålitelighet, takket være flerlags nettverks- og serverredundanselag
  • 25 GB plass per individuell bruker
  • Evne til å konsolidere e-poster på forskjellige plattformer i et enkelt rom og visning
  • Fulle mobilfunksjoner, slik at du kan synkronisere e-postene dine mens du er på farten
  • Muligheten til å opprette en rekke alternative e-postadresser og domener for alle formål
  • Webhotelltillegg tilgjengelig, samt muligheten til å installere WordPress og andre programvarepakker.
  • Mulighet for å tilpasse e-postløsninger (f.eks. For bedrifter og merkevarer)
  • Helt fri for reklame.

Raskt, enkelt og attraktivt

Systemet er designet for å være brukervennlig og har et intuitivt grensesnitt som ser bra ut mens det er ryddig. Det er ingen reklame i det hele tatt, og det’Det er raskt og enkelt å begynne å bruke den nye e-posten din, med 100 alternative adresser tilgjengelig som du trenger dem i basisabonnementet.

Forretningsfordeler

For bedrifter tilbyr Runbox sjansen til å dele en profesjonell og øyeblikkelig kommunikasjonsløsning uten de høye kostnadene ved drift av interne servere. Tjenesten har suveren oppetid og fungerer sikkert døgnet rundt, og gir bedrifter den tryggheten og tilliten de trenger i datasikkerhet. Open source-programvaren hjelper deg med å holde kostnadene nede mens du opprettholder kvaliteten og integriteten til tjenesten. Runbox tilbyr også prisplaner til virksomheter som er helt fleksible og skalerbare.

God service

Det er også et ekspertkundeserviceteam for hånden og et stort engasjement for service. Runbox sørger for at eventuelle billetter blir svart raskt og kunder har kommentert tjenesten de har mottatt.

Miljøvennlig

Og som noe litt annerledes som vil appellere til grønnsinnede kunder, driver selskapet også med fornybar energi. Serverne drives av 100% sertifiserte vannkraft-strømkilder, noe som hjelper med å støtte lavkarbonøkonomien og minimere bruken av skadelige klimagasser.

Runbox-priser

Det er tre forskjellige nivåer av pakken med Runbox, avhengig av bruksbehov og om du er en individuell eller gruppe- / forretningsbruker. Micro-pakken er 19,95 dollar og har 1 GB lagringsplass for e-post og 1 MB fillagring. 5 vertsdomener for e-post er inkludert. For Medium-pakken, du’Jeg betaler $ 34,95 USD og får 5 GB plass og 500 MB e-postlagring. Max-planen koster 79,95 dollar og tilbyr 25 GB lagringsplass for e-post og 2 GB fillagring, med 25 e-posthotelldomener.

Hosting-tjenestene for e-post, web og domenenavn er også kostnadseffektive og enkle å slå fast på den primære e-postadministrasjonsløsningen.

Er Runbox trygt

Ja, den ligger i Norge av en grunn, da landet har ekstremt strenge personvernlover, mye i tråd med Sverige.

For ekstra beskyttelse velger imidlertid mange brukere å bruke et VPN (Virtual Private Network) i tillegg til Runbox. VPN-er kan hjelpe brukere med å være mer anonyme på nettet, siden det gir en sikker tunnel for alle dataene deres. Det skjuler også deres sanne beliggenhet ved å forfalske IP-adressen deres.

Av den grunn vil vi virkelig anbefale å bruke både Runbox og en pålitelig VPN (som du kan finne på vår liste over de 10 beste VPN-ene).

Runbox vs ProtonMail

La’s avslutter Runbox-gjennomgangen med å veie den opp mot en av de andre mest populære sikre e-postklienter på markedet i dag, ProtonMail.

Runbox ProtonMail
Grunnlegger legger~~POS=HEADCOMP Runbox Solutions Andy Yen, Wei Sun og Jason Stockman
Løslatt 2011 2013
plassering Sverige Sveits
Gratis versjon tilgjengelig 30-dagers gratis prøveperiode Ja
Koste Mikropakke: 19,95 dollar med 1 GB lagringsplass for e-post og 1 MB fillagring. 5 vertsdomener for e-post er inkludert.
Middels pakke: $ 34,95 USD med 5 GB plass / 500 MB e-postlagring.
Maks plan: $ 79,95, 25 GB lagringsplass for e-post / 2 GB fillagring, pluss 25 e-posthotelldomener.
5-30 euro / måned
betale for ekstra lagring, domener eller adresser for EUR 1-2 per måned.
Postbokslagring 25 GB for individuelle kontoer Gratis versjon: 500 MB
Betalt: 20 GB
Maks. vedleggsgrense 130 MB 25 MB og 100 vedlegg
Sikkerhetsegenskaper End-to-end-kryptering
Flerlags server- og redundanslag for å garantere oppetid
To-trinns autentisering etter behov
Norsk lov gjaldt
Prosesser og prosedyrer som garanterer integriteten til brukerdata
2-faktor autentiseringspåloggingsprosess
Ende-til-ende-kryptering for å sikre fullstendig personvern

oppsummert

Hvis du vil vite at e-postene dine er fri fra nysgjerrige øyne, at dataene dine er beskyttet mot digital tilgang, og at du kan glede deg over kommunikasjon sikkert på nettet uten reklame, er Runbox et flott alternativ å vurdere. Den har tusenvis av glade kunder over hele verden, har vært i drift i flere år og har en kraftfull etisk drevet etos, med verdier som støttes av dens ansattes eierstruktur og kontinuerlig forpliktelse til konstant forbedring og kundelevering.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 73 =