StartMail gjennomgang

Hvis du’har alltid trodd at e-postadressen din er sikker, kan det hende du må tenke nytt på det.


Har du noen gang kommet over annonser relatert til de nylige nettbaserte søkene dine i Gmail? Noen gang lurt på hvordan Google vet hva du leter etter?

Svaret er enkelt. De tar en indikasjon fra aktivitetene dine på nettet. Slik bruker de fleste e-posttjenester informasjonen din

Selv om dette kanskje ikke er en stor sak for mange mennesker der ute. Imidlertid, hvis du er en smart bruker, og er veldig spesiell med hensyn til din internettsikkerhet, er det heldigvis en rekke sikre private e-postalternativer der ute som kan komme deg til unnsetning.

Og StartMail er en av dem.

Hva er StartMail?

StartMail er en sikker e-postklient som holder e-postsamtalene dine beskyttet, alt takket være de siste krypteringsprotokollene som tjenesten bruker. Det sikrer at ingen av e-postene dine blir utsatt for tredjeparter, og at du forblir beskyttet mot uønsket inntrenging og masseovervåking.

La’s vite mer om StartMail og se på alle funksjonene som gjør denne tjenesten til en av de beste vi har med oss ​​i dag.

Startmail-funksjoner

  1. 10 GB lagring

StartMail gir deg 10 GB lagring i et personlig hvelv som er mer enn det du trenger for å lagre all sensitiv informasjon trygt og sikkert.

  1. Midlertidige e-postadresser

Tjenesten lar deg opprette din egen midlertidige e-postadresse mens du er på farten. Denne funksjonen viser seg å være veldig praktisk når du ikke gjør det’t vil dele den virkelige e-postadressen din med mottakeren og leter etter noe mer midlertidig.

  1. Enkel å sette opp og konfigurere

Hele prosessen som dreier seg om å sette og konfigurere e-posten er ganske enkel. Du don’t trenger å laste ned programvare eller kjøre tunge installasjoner.

  1. IMAP / SMTP-kompatibel

Hvis du er i vanen med å administrere e-postene dine gjennom tredjepartsprogrammer som Outlook, Apple Mail og Thunderbird, har StartMail fått deg dekket her også.

Tjenesten er kompatibel med alle større e-postprogrammer, og gir deg dermed full fleksibilitet.

  1. Bruk ditt eget domene

StartMail e-post har ryggen selv når du vil bruke den på ditt eget domene eller underdomenet. Tjenesten lar deg til og med ha tilpassede e-postadresser.

  1. Priser

StartMail lar deg prøveperiode for å teste farvannet. Etter det, hvis du planlegger å fortsette å bruke tjenesten, kan du velge den personlige planen som koster $ 59,95 per år, og gir deg tilgang med privat og kryptert e-post.

I tillegg kan du velge forretningsplan som koster $ 59,95 / postkasse / år.

Hvordan fungerer StartMail?

I en tid hvor tredjeparter, identitetstyver, hackere og til og med myndigheter kan inntrenge i det private rommet ditt og få tilgang til ubeskyttet kommunikasjon, gir StartMail deg pålitelig og sikker e-postforbindelse.

Tjenesten er basert på PGP-kryptering (Pretty Good Privacy) som opprinnelig ble skrevet i 1991. PGP benytter seg av digitale nøkkelpar, og hvert par består av to nøkler: en offentlig nøkkel og en privat nøkkel. Den offentlige nøkkelen deles som navnet antyder for å kryptere e-posten, mens den private nøkkelen holdes privat og brukes til å dekryptere e-posten.

Å sette opp og konfigurere StartMail er som en spasertur i parken. Her er trinnene du trenger å følge:

  1. Begynn med å velge et brukernavn som ikke allerede er okkupert. Påmeldingssiden vil varsle deg når det valgte navnet ditt er tilgjengelig.
  2. Opprett et kontopassord og godta vilkårene og betingelsene.
  3. Du blir deretter bedt om å oppgi en gjenopprettingsadresse slik at du ikke blir låst ute av kontoen din i uforutsette øyeblikk.

Den nye kontoen din er nå klar til bruk. Tjenesten lar deg sende og motta meldinger til og fra personer som ikke allerede er StartMail-brukere.

Er StartMail sikker?

Helt sikkert. StartMail e-post, som nevnt over, benytter seg av PGP-krypteringsmodellen. Tjenesten oppretter det nødvendige offentlige og private nøkkelpar.

Du kan imidlertid også opprette din egen offentlige nøkkel for utgående meldinger. Det hele er ganske enkelt å forstå. StartMail sørger for at din personlige identitet forblir intakt og ikke blir delt med noen på noe tidspunkt. Hva mer kan du be om?

StartMail vs. ProtonMail

For å se nærmere på StartMail-tjenester og funksjoner, la’s sammenligne det med ProtonMail og se hvordan det fungerer.

Funksjoner Smartmail ProtonMail
Eieren Surfebrett Holding B.V Proton Technologies AG
Løslatt N / A 2014
plassering Europa Sveits
Gratis versjon tilgjengelig Ja Ja
Koste 59,95 dollar / år for personlig plan og 59,95 dollar / år / postkasse for forretningsplan € 48,00 / år for plussplan, € 75,00 / år / bruker for profesjonell plan og € 288,00 / år for visjonær plan
Postbokslagring 10 GB 500 MB - 20 GB avhengig av planen din
Maks. vedleggsgrense N / A 25 MB
Sikkerhetsegenskaper PGP AES, RSA og OpenPGP

Anbefalte leser:

Mest sikre e-postleverandører

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 24 =