TorGuard e-postgjennomgang

Visste du at 92% av skadelig programvare sendes via e-post?


E-postmeldingene våre er ikke sikre lenger. Det er viktig å tenke seg om to ganger før du deler sensitiv informasjon via e-post. Du vet aldri når e-posten din vil bli hacket eller inntrengt av tredjepart, og du ender opp med å avsløre alle viktige detaljer for dem.

Å slutte å bruke e-post helt er ikke en levedyktig løsning, det som er viktig er å være spesifikk om dine krav, og velge en e-postklient som tilbyr sikre tjenester. TorGuard e-post er en effektiv tjeneste i denne forbindelse som er kjent for å gi en-til-ende e-postbeskyttelse.

Hva er TorGuard e-post?

Etter den enorme suksessen til TorGuard VPN, har TorGuard nylig introdusert sin egen sikre e-postklient kalt TorGuard Email. Med e-postsikkerhet er det et problem i disse dager, sikre e-postklienter er timens behov, og TorGuard e-post oppfyller alle dine behov perfekt.

Tjenesten er utstyrt med OpenPGP-krypteringsprotokollen og sørger for at alle e-postene dine forblir sikre og private. TorGuard gir deg også en rekke funksjoner, og sørger dermed for at du ikke gjør det’Jeg må gå på akkord med funksjoner på grunn av personvern.

Så er TorGuard e-post verdt all hypen? Skal du prøve det? Dette er hva denne anmeldelsen handler om. La’s se nærmere på alle funksjonene til TorGuard, og se hvordan tjenesten yter når det gjelder sikkerhet og beskyttelse.

TorGuard e-postfunksjoner

 1. Bruker sikker OpenPGP-kryptering

Hvis du ofte håndterer konfidensielle e-poster og trenger 100% prosent sikkerhet for at alle sensitive e-postmeldinger og data er sikre, har TorGuard dekket dine behov. Tjenesten sørger for at dataene dine er private og sikre, alt takket være OpenPGP-kompatibilitet.

 1. Beskyttelse mot MITM-angrep

TorGuard e-post sikrer at du har en trygg opplevelse gjennom hele. E-posten er effektiv for å beskytte deg mot angrep som mann-i-midten-angrep og andre trusler. Dette er ganske enkelt fordi tjenesten krypterer alle e-postene dine, og sikrer dermed at tredjeparter ikke får uautorisert tilgang til innholdet ditt.

 1. Hindrer at informasjonen din blir brukt i markedsføring og reklame

Mange e-postklienter ofrer personvernet ditt. Dette er et område der TorGuard kaster alle bekymringene dine og holder alle e-postene dine kryptert mens de også tilbyr avanserte funksjoner og viktige innstillinger. TorGuard krypterer e-posten din ved å bruke de nyeste standardene og sikrer at ingen av informasjonen din blir delt, solgt eller reprodusert på noen måte.

 1. Få tilgang til e-postmeldinger mens du er på farten globalt

Uansett fra hvilket hjørne av verden du får tilgang til e-posten din, TorGuard’s servere kan brukes i alle deler av verden. Du kan bruke sikker PGP-nøkkelring for å holde e-postene dine sikre og beskyttet til enhver tid.

 1. Døgnet rundt støtte

Hvis du har problemer eller får problemer med å bruke TorGuard-e-post, kan du alltid nå ut til deres meget kompetente personale og få spørsmålene dine løst mens du er på farten.

 1. En rekke funksjoner

TorGuard sikrer at e-posttjenesten i tillegg til å gi den beste sikkerheten også er utstyrt med alle de nyeste funksjonene. For å følge med dette serverer e-postklienten deg med en rekke spennende funksjoner som dekker alle e-postbehovene dine inkludert oppgaver, bulkimport, nøkkellagring, avansert søk, notater og så videre.

Hvordan fungerer TorGuard e-post?

TorGuard er basert på den sikre PGP / GPG-krypteringsprotokollen som er svært effektiv for å opprettholde sikkerheten din. E-posten fungerer ved å beskytte dataene dine, uavhengig av måten du får tilgang til e-posten.

TorGuard holder e-postene dine sikret, uansett hvordan du får tilgang til dem. Fra mobile enheter til nettleserbasert e-post og andre programvareklienter, er TorGuard e-post tilgjengelig overalt, og gir 100% hack-proof sikkerhet.

Er TorGuard e-post sikker?

TorGuard-e-postadressen er helt sikker ettersom den er basert på OpenPGP-protokollen. For å sende en e-post, alt du trenger å gjøre er å følge trinnene gitt nedenfor:

 1. Opprett e-posten din ved å klikke på Ny melding. Skriv inn meldingen og skriv inn minst en mottaker.
 2. Klikk deretter på PGP Sign / Encrypt. Når du gjør det, vises det en boks som sier at OpenPGP bare godtar ren tekst. Den vil be deg om å klikke OK for å fjerne formatering.
 3. Klikk OK.
 4. Nå blir du bedt om å oppgi passordet du opprettet mens du genererte nøkkelen din tidligst. Deretter klikker du på skiltet og krypterer.
 5. Dette vil kryptere e-posten din, og e-postteksten din ser nå ut som en kode som er slik krypteringen fungerer.

Slik beskytter TorGuard din sensitive informasjon og holder e-posten din sikker.

Er TorGuard e-post anonym?

Ikke bare er TorGuard Email helt anonym, men den nylig introduserte oppdateringen har forbedret plattformen enda mer. Det nye webmailsystemet består av en rekke funksjoner, inkludert:

 • Et forbedret brukergrensesnitt som gjør det lettere for brukerne å sende og motta e-post
 • Mobiloptimalisering som sørger for at e-posten din ikke bare er lesbar, men også passer til skjermstørrelsen du får tilgang til
 • OpenPGP-kryptering som holder e-posten din sikker uavhengig av enheten du får tilgang til den på

Den krypterte e-postplattformen drevet av TorGuard gir alle brukere 10 GB gratis lagringsplass. Om nødvendig kan du imidlertid oppgradere til faktureringsalternativer for månedlig, kvartalsvis og årlig for mer lagring.

For å toppe det hele, kommer e-posten med en rekke avanserte funksjoner som:

 • End-to-end sikkerhet og beskyttelse
 • Null markedsføring og reklame
 • Fremover hemmelighold
 • Døgnåpen dedikert support
 • Kompatibilitet med alle større plattformer og enheter

TorGuard e-post vs. ProtonMail

La’se hvordan TorGuard presterer når det sammenlignes med ProtonMail.

Funksjoner TorGuard e-post ProtonMail
Eieren TorGuard Proton Technologies AG
Løslatt 2019 2014
plassering N / A Sveits
Gratis versjon tilgjengelig Ja Ja
Koste $ 6,95 faktureres månedlig eller $ 15,95 faktureres kvartalsvis eller $ 49,95 faktureres årlig € 48,00 / år for plussplan, € 75,00 / år / bruker for profesjonell plan og € 288,00 / år for visjonær plan
Postbokslagring 10 GB 500 MB - 20 GB avhengig av planen din
Maks. vedleggsgrense N / A 25 MB
Sikkerhetsegenskaper OpenPGP AES, RSA og OpenPGP

Anbefalte leser:

Mest sikre e-postleverandører

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 58 =