LuxSci-arvostelu

Suojatun sähköpostiohjelman määritelmä on kehittynyt ajan myötä. Tänään se’Sen lisäksi, että pidät sähköpostiviestit turvallisina ja salattuina, myös pitää nimettömyys ennallaan.


Monet sähköpostipalveluntarjoajat eivät ole kyenneet selviytymään kasvavasta kysynnästä, mutta LuxSci-kaltaiset vaihtoehdot ovat hallinneet taiteen tarjota kuluttajille haluttu salaus ja nimettömyys kerralla..

Mikä on LuxSci?

LuxSci on turvallinen sähköpostiohjelma, joka toimii suojaamalla monipuoliset kanavat, joiden kautta sähköpostit tulevat ja lähtevät. LuxSci on ehkä markkinoiden monimuotoisin ja dynaamisin suojattu sähköpostiohjelma tällä hetkellä.

Se tarjoaa HIPPA-yhteensopivan salauksen, laajentaa PGP-tukea ja käsittelee myös suoria SMTP-lähetyksiä. LuxSci tukee myös S / MME- ja TLS-lähetyksiä, jotka takaavat täydellisen suojauksen lähettämillesi ja vastaanotetuille sähköpostille.

LuxSci-sähköposti on nopea, luotettava ja toimii integroituna melkein kaikkiin suosittuihin sähköpostiohjelmiin.

LuxSci: n ominaisuudet

 1. Päittäin salaus

Luxsci pitää sähköpostisi suojattuina salaamalla loppusi sähköpostit, jotka vastaanottaja voi salata vain yksilöllisellä avaimella. Julkisten ja yksityisten avainten osallistuminen tekee salauksesta ja salauksen purkamisesta sujuvan tehtävän ja varmistaa tiedon nopeamman ja turvallisemman siirron verkossa. Tällainen salaus antaa käyttäjille takuun siitä, ettei heidän sähköpostinsa ole salakuuntelua.

 1. Suojattu vain TLS-sähköpostien edelleenlähetys

LuxSci antaa sinun edetä ja rajoittaa kaikkia palvelinpuolen sähköpostin edelleenlähetyssääntöjä ja helpottaa tarvittavan tietoturvan ja nimettömyyden saavuttamista. Tämä ominaisuus toimii vain, kun toisessa päässä olevalla vastaanottimella on sähköpostipalvelin, joka noudattaa Secure TLS -protokollia.

 1. Suojatut kirjautumiset

Täysi salaus takaa täydellisen turvallisuuden ilman porsaanreikiä. LuxSci tarjoaa sinulle suojatun kirjautuminenominaisuuden, jonka avulla voit kirjautua sisään ja ulos mistä päin maailmaa tahansa huolehtimatta siitä, että käyttäjätiedot laskeutuvat väärään käsiin.

 1. Määritä vastaanottajat, jotka vapauttavat salauksen

Jos on tietoja, jotka eivät vaadi salausta tai jotka on lähetettävä useille ihmisille, voit vapauttaa kyseisen sähköpostin salauksen. Yritysten on usein lähetettävä sähköpostia useille vastaanottajille silloin tällöin. Tämä LuxSci-ominaisuus on suunniteltu tarjoamaan laadukas kokemus estämättä turvallisuutta.

 1. Palvelinpuolen salaus

Sinun ei tarvitse lisätä laajennuksia tai asentaa ohjelmistopaketteja. LuxScin tarjoama palvelinpuolen salaus on juuri vertaansa vailla. Saat paljon ominaisuuksia työskennelläksesi sen kanssa ja nauttiaksesi laadukkaiden palveluiden kohtuuhintaan.

 1. Voit vapauttaa viestit salauksesta

LuxSci antaa sinun salata sähköpostit paitsi vastaanottajien, myös lähettämiesi viestien perusteella. LuxSci: n avulla nyt on mahdollista vapauttaa sähköpostit salauksesta sähköpostisisällön perusteella.

 1. Sähköposti markkinointi

Sen lisäksi, että LuxSci-sähköposti tarjoaa paljon hämmästyttäviä ominaisuuksia, se tarjoaa myös erilaisia ​​sähköpostimarkkinointityökaluja. Voit valita malleista, mutta myös mukauttaminen on sallittua.

Lisäksi palvelu tarjoaa sinulle myös laajan analytiikan, joka auttaa sinua arvioimaan kuinka menestyvä tietty kampanja tulee olemaan ennen sen julkaisua, mikä on erittäin hyödyllistä.

 1. hinnoittelu

LuxSci-sähköposti tarjoaa neljä suunnitelmaa, joista voit valita. Jaettu liiketoimintasuunnitelma tarjoaa pääsyn 50 käyttäjälle hintaan 10 dollaria. Voit halutessasi käyttää yhteisyrityssuunnitelmaa, jonka hinta on 25 dollaria 50 käyttäjälle ja joka tarjoaa valikoiman edistyneitä ominaisuuksia, kuten palvelimen eristäminen ja muut. Jos haluat lisätä rajoittamattomia käyttäjiä, voit valita omistetun liiketoimintasuunnitelman, joka maksaa sinulle 67,50 dollaria kuukaudessa. On myös toinen suunnitelma nimeltään Dedicated Enterprise, joka maksaa 407,50 dollaria ja sisältää parhaat ominaisuudet.

Kuinka LuxSci toimii mobiililaitteissa?

 • Vaihe 1: Käyttäjä määrittää “Vaihto” -tili matkapuhelimellaan helpottaen LuxSci-salauksen tekemistä ennen sähköpostien lähettämistä. Mobiililaitteet on liitettävä luxsci.mobi -sovellukseen
 • Vaihe 2: Asiakas’matkapuhelin lataa kaikki tiedot, kuten sähköpostin, tehtäväluettelot, osoitekirjat ja kalenterit.
 • Vaihe 3: Joka kerta kun uusi sähköposti, viesti tai ping vastaanotetaan, puhelimeen ladataan viimeisimmät tiedot ja tarvittavat muutokset tehdään uuden vastaanotetun postin tai pingin mukaan. Kaikki tämä tapahtuu reaaliajassa.
 • Vaihe 4: Voit myös valita sähköpostien vastaanottamisen nopeuden mukaan. Jos olet joku, joka vastaanottaa paljon sähköposteja, tämän sähköpostipalvelun avulla voit päivittää puhelimesi tietoja reaaliajassa.
 • Vaihe 5: Kaikki sähköpostiosoitteeseesi, osoitekirjaasi, kalenteriin tai tehtäväluetteloihisi tekemäsi muutokset päivitetään sähköpostissasi heti. Päivityksesi synkronoidaan jatkuvasti sähköpostin kanssa heti, kun aloitat niiden kirjoittamisen.

Onko LuxSci turvallinen?

Yrityksen johtajat ovat luottaneet LuxSciin sähköpostiensa salaamiseen, koska se on verrattain turvallinen, nopeampi ja erittäin luotettava. Se, että LuxSci käyttää HIPAA- ja SMTP TLS -lähetysprotokollia, takaa, että sähköpostit ovat turvallisia ja että vain valtuutetut sähköpostinhaltijat voivat purkaa niiden salauksen..

Onko LuxSci tuntematon?

LuxSci on ehkä ainoa suojattu sähköpostiohjelma, joka on tarjonnut vaaditun nimettömyyden jo kymmenen vuoden ajan.

LuxSci’Uuden nimettömän SMTP: n avulla ihmiset voivat piilottaa sijaintinsa, henkilöllisyytensä ja selaintietonsa vastaanottajilta. Tällaiset tiedot vastaanottajalle paljastettuna voivat vaikuttaa yrityksen ja erityisesti sähköpostin yleiseen motiiviin. Antamalla vaaditun nimettömyyden LuxSci on nimennyt itselleen ja ihmiset ovat varsin tyytyväisiä palveluihin.

LuxSci vs. ProtonMail

ominaisuudet LuxSci Mail ProtonMail
Omistaja Lux Scientiae Proton Technologies AG
julkaisi N / A 2014
Sijainti Yhdysvallat Sveitsi
Ilmainen versio saatavilla Ei Joo
Kustannus Jaettu liiketoimintasuunnitelma 10 dollaria. Jaettu yrityssuunnitelma 25 dollaria. Omistettu liiketoimintasuunnitelma 67,50 dollaria kuukaudessa. Dedicated Enterprise hintaan 407,50 dollaria. Vapaa; 48,00 € / vuosi Plus-suunnitelmalle, 75,00 € / vuosi / käyttäjä Professional-suunnitelmalle ja 288,00 € / vuosi Visionary-suunnitelmalle
Postilaatikon säilytys 500 Gt - rajoittamaton suunnitelmasi mukaan 500 Mt - 20 Gt suunnitelmasi mukaan
Max. kiinnitysraja N / A 25 Mt
Suojausominaisuudet HIPAA-yhteensopiva, PGP, S / MIME-tuki AES, RSA ja OpenPGP

Suositus:

Suojaisimmat sähköpostin tarjoajat

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 46