Runbox-arvostelu

Etsitkö uutta suojattua sähköpostiohjelmaa? Runbox -katsauksessamme selitetään, mitä haluat tietää tästä palvelusta.


Miksi valita suojattu sähköpostiohjelma?

Vihje on nimessä! Suurin osa verkkokäyttäjistä on nyt erittäin varovainen tapaan, jolla suuret yritykset käyttävät tietojaan. Yritykset, kuten Microsoft, Facebook, Google ja Twitter, ovat joutuneet tietojen väärinkäytön valvontaan, kiistoihin ja oikeudellisiin haasteisiin. Luottamuksellisten käyttäjätietojen kirjaamisesta ja sähköpostien skannaamisesta mainostarkoituksista yksityisten tietojen myyntiin kaupallisiin järjestelyihin asti todella turvallisten digitaalisten palvelujen houkuttelevuus on vahvempi kuin koskaan.

Suojatut sähköpostiasiakkaat tarjoavat juuri sen - täysin yksityiset ja suojatut sähköposti- ja Office-pohjaiset palvelut. Ostatko palvelun yksittäisenä käyttäjänä, perheryhmänä tai yrityksenä, hyödyt huippuluokan tietoturvasta ja yksityisyyttäsi turvaavista tekniikoista. Ne yhdistetään käytäntöihin, jotka varmistavat, että tietojasi ei koskaan vapauteta tai myydä.

Nämä palveluntarjoajat toimivat lain mukaisesti - panemalla merkille esimerkiksi, että Ison-Britannian kaltaisissa maissa viranomaisjärjestöillä on oikeus skannata yksittäisiä sähköposteja. He voivat kuitenkin kiertää tämän etsimällä palvelimiaan Ruotsissa, jossa on joitain maailman tiukimmista tietosuojalakeista.

Suojattuja sähköpostiohjelmia käyttävät kaikenlaiset ihmiset ja eri syistä. He eivät’t tue millään tavalla laitonta käyttäytymistä, mutta salli usein yritysten toimia. Esimerkiksi juridiset ja lääketieteelliset yritykset käyttävät suojattuja sähköpostiympäristöjä vaihtoehtona epävarmoille kaupallisille ja valtavirran tarjouksille täyttääkseen lainsäädännölliset vaatimukset.

Runbox on yksi tällainen suojatun sähköpostin tarjoaja, ja me olemme Runbox-arvosteluessamme’Katsotaan sen ominaisuuksia ja etuja, joita se tarjoaa asiakkaille.

Mikä on Runbox?

Runbox tarjoaa sekä sähköpostin että web-hosting-palvelun asiakkaille ympäri maailmaa. Sen pääkonttori on Oslossa, Norjassa’s on toiminut vuodesta 2000. Tähän päivään mennessä se on tarjonnut yli miljoona sähköpostilaatikkoa asiakkaille maailmanlaajuisesti, ja yritys on ylpeä toimiessaan vahvalla eettisellä asenteella. Sen lisäksi, että se on työntekijöiden omistuksessa, se uskoo perusteellisesti myös ihmisoikeuteen kommunikoida yksityisesti ja sen tarpeeseen tapahtua ekologisesti ystävällisellä tavalla.

Runbox-ominaisuudet

  • Suojattu sähköposti, joka käyttää uusinta salaustekniikkaa
  • Luokan paras todennusten hallinta
  • Erinomainen luotettavuus monikerroksisten verkko- ja palvelin redundanssikerrosten ansiosta
  • 25 Gt tilaa yksittäistä käyttäjää kohti
  • Kyky yhdistää sähköpostit eri alustoille yhdestä tilasta ja näkymästä
  • Täydet mobiiliominaisuudet, joten voit synkronoida sähköpostisi tien päällä
  • Mahdollisuus luoda valikoima vaihtoehtoisia sähköpostiosoitteita ja verkkotunnuksia kaikkiin tarkoituksiin
  • Saatavilla web-hosting-lisäosia sekä mahdollisuus asentaa WordPress ja muut ohjelmistopaketit.
  • Mahdollisuus muokata sähköpostiratkaisuja (esim. Yrityksille ja tuotemerkeille)
  • Täysin vapaa kaikesta mainonnasta.

Nopea, helppo ja houkutteleva

Järjestelmä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja siinä on intuitiivinen käyttöliittymä, joka näyttää hyvältä samalla, kun se on siistinä. Ei mainosta lainkaan, ja se’Nopea ja helppo aloittaa uuden sähköpostisi käyttö. 100 vaihtoehtoista osoitetta on käytettävissä, kun tarvitset niitä perustilauksen yhteydessä.

Liiketoiminnan edut

Yrityksille Runbox tarjoaa mahdollisuuden jakaa ammattimainen ja välitön viestintäratkaisu ilman, että sisäisten palvelimien käyttö vaatii korkeita kustannuksia. Palvelulla on erinomainen käytettävyys ja se toimii turvallisesti ympäri vuorokauden, tarjoamalla yrityksille tietosuojaan tarvittavan turvallisuuden ja luottamuksen. Avoimen lähdekoodin ohjelmisto auttaa pitämään kustannukset alhaalla pitäen samalla palvelun laadun ja eheyden. Runbox tarjoaa myös hinnasuunnitelmia yrityksille, jotka ovat täysin joustavia ja skaalautuvia.

Upea palvelu

Siellä on myös asiantunteva asiakaspalvelutiimi ja suuri sitoutuminen palveluun. Runbox varmistaa, että kaikkiin lippuihin vastataan nopeasti ja asiakkaat ovat kommentoineet saatuaan palvelua myönteisesti.

Ympäristöystävällinen

Ja kuin jotain hiukan erilaista, joka houkuttelee vihreämielisiä asiakkaita, yritys harjoittaa myös uusiutuvaa energiaa. Sen palvelimia käytetään 100-prosenttisesti sertifioiduilla vesivoiman lähteillä, mikä auttaa tukemaan vähähiilistä taloutta ja minimoimaan vahingollisten kasvihuonekaasujen käytön.

Runbox-hinnoittelu

Runboxilla on kolme erilaista pakettitasoa riippuen käyttövaatimuksista ja siitä, oletko yksityishenkilö vai ryhmän / yrityksen käyttäjä. Mikropaketti on 19,95 dollaria, ja siinä on 1 Gt sähköpostitilaa ja 1 Mt tiedostovarastoa. 5 sähköpostin hosting-verkkotunnusta on mukana. Medium-paketti, sinä’Maksan 34,95 dollaria USD ja saat 5 Gt tilaa ja 500 Mt sähköpostien tallennustilaa. Max-suunnitelma maksaa 79,95 dollaria ja tarjoaa 25 Gt tallennustilaa sähköposteille ja 2 Gt tiedostojen tallennustilaa, 25 sähköpostipalvelimen verkkotunnusta.

Sähköpostin, web- ja verkkotunnusten isännöintipalvelut ovat myös kustannustehokkaita ja helppo kiinnittää ensisijaiseen sähköpostinhallintaratkaisuun.

Onko Runbox turvallinen

Kyllä, se sijaitsee Norjassa syystä, koska maassa on erittäin tiukat yksityisyyttä koskevat lait, mikä on suurelta osin Ruotsin mukainen.

Lisäsuojan lisäämiseksi monet käyttäjät kuitenkin valitsevat VPN: n (Virtual Private Network) runboxin lisäksi. VPN: t voivat auttaa käyttäjiä olemaan tuntemattomampia verkossa, koska se tarjoaa suojatun tunnelin kaikille heidän tiedoilleen. Se myös piilottaa heidän todellisen sijaintinsa väärentämällä heidän IP-osoitteensa.

Tästä syystä suosittelemme todella sekä Runboxin että luotettavan VPN: n käyttöä (joka löytyy kymmenen parhaan VPN: n luettelosta).

Runbox vs. ProtonMail

Antaa’S päättelemme Runbox-tarkastelumme punnitsemalla sen suhteessa markkinoiden nykyään markkinoiden suosituimpiin suojattujen sähköpostien asiakasohjelmiin, ProtonMailiin..

Runbox ProtonMail
Perustaja Runbox-ratkaisut Andy Yen, Wei Sun ja Jason Stockman
julkaisi 2011 2013
Sijainti Ruotsi Sveitsi
Ilmainen versio saatavilla 30 päivän ilmainen kokeilu Joo
Kustannus Mikropakkaus: 19,95 dollaria, 1 Gt sähköpostitilaa ja 1 Mt tiedostovarastoa. 5 sähköpostin hosting-verkkotunnusta on mukana.
Keskipitkä paketti: 34,95 dollaria USD, 5 Gt tilaa / 500 Mt sähköpostien tallennustilaa.
Max suunnitelma: 79,95 dollaria, 25 Gt tallennustilaa sähköposteille / 2 Gt tiedostojen tallennustilaa, plus 25 sähköpostin hosting-verkkotunnusta.
5-30 euroa / kk
maksaa ylimääräisestä tallennustilasta, verkkotunnuksista tai osoitteista 1–2 euroa kuukaudessa.
Postilaatikon säilytys 25 Gt yksittäisille tileille Ilmainen versio: 500 Mt
Maksettu: 20 Gt
Max. kiinnitysraja 130 Mt 25 Mt ja 100 liitetiedostoa
Suojausominaisuudet Päittäin salaus
Monikerroksiset palvelin- ja redundanssikerrokset takaavat käytettävyyden
Kaksivaiheinen todennus tarvittaessa
Sovelletaan Norjan lakia
Prosessit ja menettelyt, jotka takaavat käyttäjätietojen eheyden
2-kertainen todennus kirjautumisprosessi
Päästä päähän -salaus täydellisen yksityisyyden varmistamiseksi

Yhteenvetona

Runbox on loistava vaihtoehto harkita, jos haluat tietää, että sähköpostisi eivät ole uteliaita, että tietosi on suojattu digitaaliselta käytöltä ja että voit nauttia viestinnästäsi turvallisesti verkossa ilman mainontaa. Sillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa, se on ollut toiminnassa useita vuosia ja sillä on voimakkaasti etiikkavetoinen etiikka, jonka arvoja tukevat työntekijöiden omistajarakenne ja jatkuva sitoutuminen jatkuvaan parantamiseen ja asiakastoimituksiin.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 85 =