Kuinka käyttää Surfsharkia

Viimeisin päivitys: 08.26.2019


Vuoden 2018 alussa Surfshark VPN oli nimi, jonka tunsivat vain sen luojat ja ystäväryhmä. Tänä vuonna me’kirjoittamalla uudelleen artikkelin Surfsharkin käytöstä, VPN-palvelusta, joka kasvattaa edelleen käyttäjäpohjaansa ja kerää positiivisia arvosteluja verkossa.

Yhtiö takana Surfshark sijaitsee Britannian Neitsytsaaret (BVI), joka ei ole’t kuuluvat neljäntoista silmän allianssiin, eikä sillä ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Surfshark VPN on tiukka “ei-tukit” politiikkaa ja jopa vaati itse tarkastusta osoittaen, että he’Re tosissaan säilyttää heidän tahraton maine.

Surfshark VPN Surfshark VPN VPNpro -luokitus: 9,0 / 10

Vuoden 2018 lopussa heillä oli 500 palvelinta 50 maassa. Nyt yli 800 heillä Surfshark vahvistaa edelleen maailmanlaajuinen kattavuus ja hyvät nopeudet.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä heidän asiakas on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Siksi sen ei pitäisi’Surfsharkin käyttöä ei ole vaikea oppia. Heidän CTO Magnus Steinberg ovat ilmoittaneet, että Surfshark haluaa taata “online-yksityisyys koko perheellesi - yksinkertainen ja intuitiivinen ulkopuolella, vahva turvamekanismi sisällä.” Meillä ei ole syytä uskoa, että he voivat’t tehdä niin.

Surfsharkin ammattilaiset

Ennen kuin vastaat Surfsharkin käyttöön, anna’Näemme mitä ammattilaisia ​​sillä on. Eri käyttäjillä on erilaiset tarpeet. Joillekin turvallisuus on ensisijainen tavoite, kun taas toiset ehkä haluavat vain jotain, joka vapauttaa Netflixin tai sallii torrentin. Kuten huomautimme Surfshark VPN -katsauksessa, palvelu onnistuu miellyttämään monia yksilöllisiä makuja, vaikka olisikin suhteellisen uusi VPN-liiketoiminnassa.

Nämä ovat Surfshark VPN: n tärkeimmät edut:

  • Vahva ja nopea salaus (AES-256-CBC)
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • 24/7 live chat -tukea
  • Avaa Netflix, Kodi, BBC iPlayer
  • Mahdollistaa torrentin
  • Loistava suoritus
  • Sovellukset Windowsille, macOS, iOS, Android, Amazon FireTV, Apple TV ja pelikonsolit
  • Firefoxin ja Chromen selainlaajennukset (tarkastettu riippumattomasti)
  • Ilmainen 7 päivän kokeilu MacOS-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille
  • Anonyymit maksutavat

Haluamme korostaa rajatonta samanaikaisten yhteyksien ominaisuutta. Useimmissa VPN-verkoissa on enintään kuusi, mikä tarkoittaa, että yhtä tiliä ei voi käyttää isommassa kotitaloudessa, jossa kaikilla on useita laitteita. Mutta Surfshark ei’t vain kuvata itseään “perhe-VPN,” se toimii kuin yksi, varmistaen, että jopa setäsi, joka pysyy yön yli perheenyhdistyksen jälkeen, voisi selata nimettömästi vierashuoneesta, parempaan tai huonompaan.

Toinen hieno ominaisuus, jota ei vieläkään löydy jokaisesta parhaiten arvioidusta VPN: stä 24/7 live chat. Me’olet testannut sitä, ja joka kerta Surfshark’Tukikaverit olivat avuliaita ja kohteliaita. Siksi tällä palveluntarjoajalla on etuna verrattuna kilpailijoihin, jotka eivät vieläkään halua investoida asiakastukeensa.

Suoratoisto ja torrenting ovat myös hienoja Surfsharkin kanssa. Tämä VPN tarjoaa jopa tarpeeksi hyvät nopeudet katsellaksesi Ultra HD: tä (4K) joissain tapauksissa ylläpitäen samalla korkeimman tason salausta. P2P-yhteydet eivät ole’t on kuristettu, joten tiedostojen jakaminen on nopeaa ja helppoa.

Lopuksi, Surfshark on yksi harvoista premium-VPN-verkoista, jotka tarjoavat ilmainen 7 päivän kokeiluversio useimmille alustoille. Mutta vaikka et’t saada sitä siellä’s aina a 30 päivän rahat takaisin takuu.

Kuinka ladata ja asentaa Surfshark VPN

Surfshark VPN ei’t ei ole ilmaista kokeiluversiota Windowsille, joten seuraavia ohjeita on noudatettava, kun olet valmis ostamaan VPN: n. Apple ja matkapuhelimen käyttäjät voivat löytää laajoja oppaita Surfsharkista’s Tukisivu.

Lataa Surfshark-asiakasohjelma

Sinä ensin’Sinun on määritettävä tili. Tee se napsauttamalla Aloittaa päällä Kotisivu. Tässä sinä’Voit valita hinnoittelusuunnitelmasi ja maksutapasi. Huomaa, että Surfshark vaatii vain tilisi sähköpostisi. Kiva.

kuinka käyttää surfshark lataa

Kun tilauksesi on vahvistettu ja aktivoitu, voit siirtyä suoraan sovellukset > Windows päällä Kotisivun valikko ja lataa Surfshark-asiakasohjelma.

Surfshark-asiakkaan asentaminen

Surfshark-asiakasohjelman asentaminen on helppoa - noudata vain näytön ohjeita.

Napsauta onnistuneen asennuksen jälkeen Juosta.

Valitse sovelluksessa Kirjaudu sisään. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja paina Kirjaudu sisään.

Näet Päävalikko. painamalla Kytkeä yhdistää sinut nopeimpaan palvelimeen. Voit myös valita napsauttamalla hampurilavalikkoa Lähin maa tai Nopein P2P-sijainti. Valitse jokin 50 käytettävissä olevasta maasta napsauttamalla Toimipaikat vasemmassa yläkulmassa.

surfsharkin päävalikko 2019

Kun onnistunut yhteys, sinä’Näet taustan, jossa Surfshark-logo muuttuu sinivihreäksi ja harmaaksi “Ei yhteyttä” vaihtuu vihreäksi “kytketty.”

Surfshark VPN liitetty 2019

Sen tulisi kattaa kaikkien käyttäjien perustarpeet. Mutta jos haluat lisää vaihtoehtoja tai ylimääräistä tietoturvaa, lue alla oleva kohta, kuinka Surfsharkia käytetään.

Kuinka käyttää Surfshark VPN -sovellusta

Napsauttamalla Toimipaikat vasemmassa sivupalkki-valikossa tarjoaa sinulle täydellisen haettavissa olevan luettelon käytettävissä olevista kaupungeista ja maista, joihin yhteys voidaan muodostaa. Kaikki fyysiset palvelimet on lajiteltu alueen mukaan, kun taas virtuaali- ja P2P-palvelimilla on omat luettelonsa.

Surfshark Multi-hop

siellä’s toinen vaihtoehto nimeltään monihyppyasennoitu-. Tämä ominaisuus tarjoaa erittäin turvallisen yhteyden käyttämällä kahta palvelinta yhden sijaan. Tällä tavalla siellä’Sillä on käytännössä nolla mahdollisuus kenenkään jäljittämiseen. Tämä kuitenkin tapahtuu yhteyden nopeuden kustannuksella.

Sijaintien alapuolella, löydämme CleanWeb, joka toimii mainosten estäjänä. CleanWeb suojaa haittaohjelmilta, tietojenkalasteluhyökkäyksiltä ja estää myös jäljittäjiä, ponnahdusikkunoita ja mainoksia.

Seuraavaksi tulee Whitelister - jaettu tunnelointitoiminto, jonka avulla voit lisätä luetteloon valitut sovellukset ja verkkosivustot, joita Surfshark ei suojaa. Tämä voi olla hyödyllinen ominaisuus, jos haluat nopeamman yhteyden luotettaviin resursseihin, mutta suosittelemme tätä vain kokeneille käyttäjille, koska jokaisella verkkosivustolla ja sovelluksella voi olla tuntemattomia tietoturva-aukkoja.

Surfshark-asetukset

Painamalla valkoinen Asetukset-vaihde vasemmalla sivupalkilla vie sinut Surfsharkin konepeiton alle.

yleinen > liitettävyys

Alkaen yleinen > liitettävyys, voit valita käynnistä VPN Windowsilla ja automaattinen yhdistäminen joko nopeimpaan sijaintiin tai mihin tahansa muuhun haluamaasi sijaintiin.

Automaattinen yhdistäminen mahdollistaa myös voittaneiden wifi-verkkojen tarkistamisen’t noudata tätä sääntöä. Tämä on tärkeää käyttäjille, jotka muodostavat yhteyden usein eri paikoista. Joskus voi olla aikoja’d Pitäkää mieluummin kotikannettavasi liittämään toimistoosi’s VPN voidakseen käyttää paikallisia resursseja.

Seuraavaksi tulee Tapa kytkin ominaisuus, joka on oletuksena pois päältä. Suosittelemme, että se on aina päällä. Vaikka se tarkoittaa, että voitit’Et voi käyttää Internetiä muodostamatta ensin yhteyttä VPN: ään, yksityiset tietosi voitettiin’t olla alttiina, jos VPN-yhteys katkeaa.

Muutto Tilailmoitukset, suosittelemme pitämään sen yllä. Ajatellaan, että VPN toimii, kun se ei toimi’t auttamaan turvallisuuttasi.

yleinen > Pitkälle kehittynyt

yleinen > Pitkälle kehittynyt ei ole niin pitkälle kuin voi ajatella. Tässä on vain kolme vaihtoehtoa, joista kaksi on oletuksena käytössä.

Surfsharkin lisäasetukset

Ensimmäinen on pöytäkirjat. Jos sinulla ei ole aavistustakaan, mikä tämä on, jätä se sellaiseksi, se on hienoa. Mutta jos sinä’Olen jo viettänyt aikaa lukemassa sekä OpenVPN: ää että IKEv2: ta, kokeile vapaasti, etenkin vakaamman TCP: n ja nopeamman UDP: n kanssa. Voimme vain sanoa etukäteen, että Kiinan osalta sinun tulisi kokeilla uutta Shadowsocks-välityspalvelinta.

Rajoitetusta Internet-käytöstä puhuttaessa NoBorders-tila pitäisi auttaa sellaisissa maissa kuin Kiina. Tämä tavaramerkkinä oleva lukituksen estävä ominaisuus havaitsee rajoitetut verkot automaattisesti reagoimalla algoritmeilla, jotka on toteutettu rajoituksen ohittamiseksi.

Lopuksi viimeinen vaihtoehto nimeltään Törmäysraportit on oletuksena päällä. Ehdotamme sen jättämistä päälle, koska se auttaa Surfsharkia varmistamaan, että seuraavalla kerralla teillä tai muilla ei ole ongelmia. Sammuta se, jos sinä’uudelleen nihilisti.

johtopäätös

Surfshark asiakas on erittäin helppo ladata, asentaa ja käyttää. Kaikki ominaisuudet selitetään siten, että jopa käyttäjät, joilla ei ole VPN-tietämystä, voivat mukauttaa asennustaan. Ja jos sinulla on kysyttävää, nopea ja hyödyllinen 24/7 live-chat-tuki on valmis palvelussasi.

Siksi ainoan syyn, miksi sinun pitäisi valita toinen VPN Surfsharkin yli, pitäisi liittää muuhun kuin käyttökokemukseen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 22