Surfshark για torrenting


Τα περισσότερα δίκτυα VPN (εικονικά ιδιωτικά δίκτυα) επιτρέπουν το torrenting και από τα VPN που κατατάσσονται σήμερα ως τα καλύτερα, μόνο το VyprVPN απαγορεύει μια τέτοια πρακτική. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει’t σημαίνει ότι είναι όλοι το ίδιο όταν πρόκειται να κάνει το έργο.

Προειδοποίηση!

Το torrenting χωρίς VPN είναι πρόβλημα

Ενώ η torrenting είναι νόμιμη στις περισσότερες χώρες, η λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα δεν είναι. Υφηγητής’t να πιάσετε να το κάνετε - χρησιμοποιήστε ένα VPN!

Λάβετε Surfshark τώρα ▸

Μερικοί προσφέρουν εξαιρετική ασφάλεια, αλλά χαμηλές ταχύτητες, ενώ άλλοι σας δίνουν εξαιρετικές ταχύτητες αλλά διαχέουν τη διεύθυνση IP σας. Οτι’Γιατί εμείς’γράφοντας αυτό το άρθρο για να δείτε εάν η επιλογή του Surfshark VPN για torrenting είναι μια καλή ιδέα.

Επιτρέπει Surfshark torrenting?

Η απάντηση είναι σαφής “Ναί.” Η συντριπτική πλειοψηφία του Surfshark’Οι 800+ διακομιστές σε 50+ χώρες είναι κατάλληλοι για κυκλοφορία μέσω P2P, που περιλαμβάνει streaming και torrenting.

Επίσης, δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης, τόσο MB-wise όσο και Mbps-wise. Το μόνο πράγμα που πρέπει να βεβαιωθείτε είναι εάν ο ISP σας (πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου) δεν το κάνει’t μπλοκ ή κυκλοφορία P2P γκάζι.

Το Surfshark βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, πράγμα που σημαίνει δεν υπάρχουν νόμοι διατήρησης δεδομένων. Ενώ πολλοί πάροχοι VPN διαθέτουν “μηδέν-λογ” πολιτικές, η έλλειψη νόμων διατήρησης επιτρέπει στο Surfshark να αποθηκεύει πραγματικά “μηδενικά αρχεία καταγραφής.” Οι μοναδικές πληροφορίες που συλλέγουν είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ο κρυπτογραφημένος κωδικός πρόσβασης (για σύνδεση στο λογαριασμό σας) και τα στοιχεία χρέωσης. Το τελευταίο μπορεί να διαγραφεί αν επιλέξετε μία από τις ανώνυμες επιλογές πληρωμής.

Τελικά, Το Surfshark VPN έχει μια καθαρή φήμη και σκοπεύει να τη διατηρήσει με αυτόν τον τρόπο, καλώντας τον εαυτό του να διενεργήσει ανεξάρτητο έλεγχο το 2018.

Κατοπιν τουτου, δεν βρίσκουμε κανένα λόγο για τον οποίο το Surfshark VPN θα πρέπει να εμποδίσει το torrenting οποτεδήποτε σύντομα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς όταν επιλέγετε ένα ετήσιο ή ακόμα μεγαλύτερο σχέδιο τιμολόγησης, ξεκινώντας από $ 1,99 / μήνα.

Λόγοι για να επιλέξετε Surfshark για torrenting

Εκεί’είναι λίγοι από αυτούς, και θα πρέπει να βοηθήσουν να αποφασίσετε.

  1. Ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το Surfshark VPN χρησιμοποιεί μια γρήγορη και ασύγκριτη κρυπτογράφηση AES-256-GCM και SHA-512. Προσφέρει επίσης DNS μηδενικής γνώσης, κάλυψη IP, διαρροή DNS, διαρροή WebRTC και προστασία από διαρροές IPv6. Τέλος, οι πελάτες των Windows και της Apple διαθέτουν ενσωματωμένο διακόπτη kill.
  2. Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις. Ενώ αυτό το χαρακτηριστικό είναι απίστευτο από μόνο του, δείχνει επίσης ότι το Surfshark δεν το κάνει’t καταγράψτε τη δραστηριότητά σας - διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να παρακολουθήσετε πόσες συσκευές συνδέονται με κάθε λογαριασμό.
  3. Πολύ καλές ταχύτητες. Οι δοκιμές μας έχουν δείξει ότι το Surfshark καταφέρνει να διατηρήσει ένα καλό ποσοστό της αρχικής σας ταχύτητας. Οι αριθμοί ποικίλουν σε διαφορετικές τοποθεσίες, αλλά ο συνεχώς διευρυνόμενος κατάλογος 800+ εξυπηρετητών σε 50+ χώρες μας επιτρέπει να πιστεύουμε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί μόνο.
  4. Το Torrenting επιτρέπεται στους περισσότερους διακομιστές. Ενώ πολλοί πάροχοι προσφέρουν μόνο μερικούς διακομιστές που είναι έτοιμοι για P2P, το Surfshark VPN σας προσφέρει τη συντριπτική πλειοψηφία των 800+ εξυπηρετητών τους.
  5. Εύκολη λήψη και εγκατάσταση. Το Surfshark VPN διαθέτει εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογητών.
  6. 24/7 live chat. Όταν σχεδιάζετε να κατεβάσετε ένα τεράστιο αρχείο torrent, βγείτε έξω για μερικές ώρες και ανοίξτε το όταν εσείς’πίσω στο σπίτι, εκεί’δεν είναι τίποτα πιο απογοητευτικό από το να μην μπορεί να το κάνει. Σε στιγμές όπως αυτό, Surfshark’Η 24/7 ζωντανή υποστήριξη είναι ένας σωστός τρόπος ζωής.
  7. Ανώνυμες επιλογές πληρωμής. Υπάρχουν ακόμη πολύ λίγες υπηρεσίες VPN που επιτρέπουν την πληρωμή ανώνυμα, π.χ. με κρυπτογράφηση. Surfshark κάνει ακριβώς αυτό!

Λόγοι να μην επιλέξετε Surfshark για torrenting

Εκεί’δεν είναι πολλά από αυτά, και ένα από αυτά τα δύο είναι μάλλον ασήμαντο.

  1. Λεπτό τμήμα αυτοβοήθειας. Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα μεταξύ όλων των επερχόμενων υπηρεσιών VPN. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί να γίνει εμφανές είναι το Surfshark’με θέματα εμπειρίας υποστήριξης. Και από τη στιγμή που θα συμβεί, το τμήμα αυτοβοήθειας θα έχει πάρει πιθανώς αρκετό πάχος.
  2. Δεν υπάρχει διακόπτης kill για την εφαρμογή Linux. Ενώ αυτό’είναι απίθανο να σας’να διαβάζετε αυτό το άρθρο από μια συσκευή με λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Linux και να μην έχει ενσωματωμένο διακόπτη kill είναι ένα σοβαρό con αν εσείς’επανειλημμένα. Εμείς’επικοινωνήσατε με το Surfshark’και μας είπαν ότι από το 2019, εκεί’Δεν υπάρχει σχέδιο για την εφαρμογή Linux.

Πώς να ρυθμίσετε το Surfshark VPN με το uTorrent ή άλλο πελάτη torrent

Πρώτον, θα πρέπει να πάρετε Surfshark αν don’Δεν το έχετε ήδη. Αν εσύ’δεν είσαι σίγουρος’Θα το χρησιμοποιείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, απλά πάρετε ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών από το Google Store ή το App Store. Και εάν εσύ’χρησιμοποιείτε διαφορετική συσκευή, εκεί’είναι πάντα α 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων έτσι ώστε στο τέλος της περιόδου μπορείτε να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων εάν δεν το χρειάζεστε πλέον ή να δείτε ότι η σύνδεση Surfshark και uTorrent δεν’Νιώθω σωστός.

Μετά τη λήψη του προγράμματος-πελάτη Surfshark, εγκαταστήστε τον στην προτιμώμενη τοποθεσία σας. Εκκινήστε την εφαρμογή και επιλέξτε Βέλτιστη τοποθεσία στον κύριο πελάτη’s οθόνη. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι έχετε τη μέγιστη ταχύτητα και το λιγότερο φορτισμένο διακομιστή όχι μακριά από τη φυσική σας θέση. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη χώρα αν θα φορτώσετε ιχνηλάτες από μια συγκεκριμένη βάση δεδομένων με βάση τη θέση.

Ανοίξτε το uTorrent ή άλλο πελάτη torrenting μόνο αφού έχετε συνδέσει με επιτυχία έναν διακομιστή VPN με το Surfshark

Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα torrenting, βεβαιωθείτε ότι το Surfshark έχει ένα διακόπτη θανάτου. Το’s που χρησιμοποιούνται για την αποφυγή διαρροής των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση προβλήματος συνδεσιμότητας. Μπορείτε να το βρείτε πατώντας το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία του πελάτη Surfshark. Υπό Γενικός, διαλέγω Ασφάλεια και ενεργοποιήστε Σκότωσε το διακόπτη αν αυτο’δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη. Αυτό ισχύει για τα Windows και τις συσκευές Apple. Η εφαρμογή Linux δεν συμβαίνει’t έχει αυτή τη δυνατότητα ακόμα. Οι χρήστες Android 7.0+ θα πρέπει να χρησιμοποιούν το “Πάντα VPN” χαρακτηριστικό.

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε πριν ξεκινήσετε τη λήψη του torrent σας είναι η διεύθυνση IP. Ενώ το Surfshark θα δείξει τη νέα σας IP με βάση την επιλεγμένη χώρα, κέρδισε’δεν βλάπτετε για να ελέγξετε αν δεν υπάρχουν διαρροές. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εργαλείο ηλεκτρονικής εντοπισμού τοποθεσίας IP, όπως το iplocation.net.

Συμπέρασμα - είναι το Surfshark VPN καλό για torrenting?

Αυτή τη φορά η απάντηση είναι επίσης απλή - ναι, είναι.

Το Surfshark VPN δεν έχει σοβαρά μειονεκτήματα και άφθονους λόγους για να το επιλέξει για torrenting. Αυτός ο πάροχος προσφέρει κορυφαία ασφάλεια, μεγάλες ταχύτητες, απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις και όλα τα άλλα πράγματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Τι γίνεται με την τιμή Surfshark; Εδώ εμείς’δεν αξιολογεί όχι το πλήρες πακέτο αλλά αντίθετα πόσο ένα VPN ζητά από ένα άτομο που θέλει μόνο να torrent με ένα VPN, χωρίς να φροντίζει να παρακάμπτει Netflix geo-blocking ή 24/7 live chat υποστήριξη.

Οτι’γιατί τα καλύτερα δίκτυα VPN για torrenting είναι λίγο διαφορετικά σε σύγκριση με την καλύτερη συνολική λίστα VPN. Όταν πρόκειται για το Surfshark VPN, έχει μια θέση και στις δύο αυτές λίστες, επειδή υπάρχουν μόνο λίγοι ανταγωνιστές που μπορούν να τους προσφέρουν όλα για μια παρόμοια τιμή στο Surfshark’$ 1,99 / μήνα.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =