De 11 beste torrent-nettstedene som fortsatt fungerer i 2020


Siste oppdatering: 02.01.2020

Å finne gode torrentsteder i 2020 er en kontinuerlig kamp. Akkurat når du tror deg’Vi har funnet den perfekte trackeren, med mange torrents av høy kvalitet og et fantastisk seeder-til-leecher-forhold, blir det stengt på grunn av klager om copyright.

Vær trygg mens torrentingFå startet med en av de beste VPN-ene for torrenting: ExpressVPN ▸

Den kraftigste VPN på markedet dekker alt fra en torrenter’s hastighets- og sikkerhetsbehov.

NordVPN ▸

Ikke bare den raskeste VPN for øyeblikket, men også en som har noen gode tilbud for brukere.

CyberGhost ▸

Billig og brukervennlig - CyberGhost tilbyr en flott serverliste og gode P2P-evner.

Og så må du starte hele prøve- og feilprosessen igjen. Hvis du’er du lei av det, don’t bekymre deg - vi’har gjort forskningen for deg.

Våre kriterier

Vi’Vi har undersøkt og prøvd hundrevis av de beste gratis torrent-nettstedene for å finne ut om de:

 • jobber fremdeles i 2020
 • har liten eller ingen skadelig programvare
 • tilby et bredt utvalg av innhold eller programvare

Til slutt klarte vi å kutte den enorme listen over torrent-nettsteder ned til bare 11. Disse nettstedene tilbyr en opplevelse så trygg og rik som torrenting blir, men de har alle forskjellige styrker. Vi prøver å oppsummere hva du kan forvente av hver, slik at du ikke gjør det’Jeg må gå gjennom bryet.

Likevel er torrenting risikabelt, så vi gjorde all nedlastingen mens vi brukte NordVPN - et topp anonymt verktøy som kan skjule IP-en din og kryptere all trafikken din.

Dessverre kunne vi ikke’t analysere følgende populære torrent-nettsteder, for å se at de alle ble lagt ned nylig (eller i noen tilfeller ikke så nylig):

 • SeedPeer
 • Zooqle
 • Bit Torrent Scene (BTScene)
 • YourBittorrent
 • Demonoid

Så la’s grave i de beste torrent-nettstedene som fremdeles fungerer i 2020.

1. The Pirate Bay

 • nettside: https://thepiratebay3.org/ (og fullmektiger)
 • proffene: stort utvalg og innholdssortiment, lett å navigere, god torrentkvalitet
 • Ulemper: ikke bra for uoversiktlig innhold, spesielt musikk
 • Blokkert i: Argentina, Australia, Østerrike, Belgia, Kina, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, India, Indonesia, Irland, Iran, Italia, Malaysia, Nederland, Norge, Portugal, Qatar, Romania, Russland, Saudi-Arabia, Singapore, Spania , Sverige, Tyrkia, De forente arabiske emirater, Storbritannia

alle’går til kilde for alle slags innhold eller programvare. Ja, til tross for alle forsøk på å legge ned The Pirate Bay, er den her på en liste over fungerende torrent-nettsteder. TPB går ned fra tid til annen, men det er alltid levedyktige fullmakter hvis du kan’t last det originale nettstedet.

The Pirate Bay - et av de beste torrentstedene

På grunn av populariteten, TPB har mye variasjon. For mange er dette # 1-ressursen for spilltorrenter, filmtorrenter og alt annet.

Pirate Bay er lett å navigere - den har stort sett uendret siden starten. For å bruke den, bare søk etter torrenten, les all nødvendig informasjon, og klikk deretter på Få denne torrenten eller magnetikonet til venstre.

Hvordan laste ned torrenter fra The Pirate Bay

2. 1337x

 • Nettsted: https://1337x.to/ (og fullmektiger)
 • Pros: fantastiske surfefunksjoner og torrentinformasjon, mye variasjon
 • Ulemper: ikke bra for uoversiktlig innhold, noe risiko for å bli omdirigert til tredjeparter
 • Blokkert i: Østerrike, Australia, Danmark, India, Irland, Italia, Finland, Frankrike, Norge, Russland, Spania, Storbritannia (listen er sannsynligvis ufullstendig)

Selv om dette ikke er det flotteste torrentstedet på listen, kommer 1337x godt når du’re leter etter et aktivt torrent nettsted med et bredt spekter av innhold. I følge TorrentFreak er dette den tredje mest brukte torrent-søkemotoren i 2018.

Nettstedet er pent lett å navigere, med kategorier beleilig oppført nederst på hjemmesiden (og på sidefeltet når du’gå dypere på siden).

En anmeldelse av torrentnettstedet 1337x

1337x blir ofte sitert som den beste torrent-søkemotoren, tilsvarende i kvalitet som The Pirate Bay.

Når du klikker på en bestemt torrentfil, får du en pent organisert side med all nødvendig informasjon (seeders, leechers, alder for opplasting, filinfo, etc.) pluss noen få alternativer for å laste ned filen.

Men vær advart: Selv om det kan se ut til å være fire alternativer for å laste ned torrent-filen, vil bare to av disse faktisk gi deg filen, og de andre kan noen ganger ta deg til tilfeldige steder.

Hvordan laste ned torrenter fra 1337x

3. MagnetDL

 • nettside: https://www.magnetdl.com/
 • Pros: velordnet, rask, mye variasjon, ingen annonser
 • Ulemper: færre såmaskiner enn på de mer populære torrent-nettstedene
 • Blokkert i: N / A

Ryktene om MagnetDL’døden ser ut til å ha blitt sterkt overdrevet.

Dette er et nettsted for de som kjenner: det har en old-school design, men all informasjonen blir presentert på en ren måte og nettstedet er veldig raskt.

MagnetDLs hjemmeside

MagnetDL er kanskje ikke veldig populær, men det er en topp torrent-side. Den’er rik på innhold og dårlig for tull, for eksempel pop-up-annonser som plager mange av de andre aktive torrent-trackerne. Det har lenge vært go-to-torrent-søkemotoren for britiske brukere, hvor det gjenstår å være en av få som ikke er blokkert av Internett-leverandører.

Når du kommer til nedlastingssiden, gjør du det’Jeg ser standardoppsettet. Bare klikk på magnetikonet, så kan du begynne å laste ned:

MagnetDLs nedlastingsside

4. YTS (YIFY)

 • nettside: http://www.yts.am/
 • Pros: bra for filmer
 • Ulemper: ikke bra for noe annet, irriterende annonser
 • Blokkert i: Australia, India, Indonesia, Singapore, Storbritannia (listen er sannsynligvis ufullstendig)

YTS er den første kilden for å laste ned filmtorrenter fra YIFY, en populær opplaster av HD-filmer i små filstørrelser. Dette inkluderer innhold på eksotiske språk, som Telugu.

En gjennomgang av torrentstedet YTS (YIFY)

Nettstedet er rent, godt organisert og gir besøkende muligheten til å laste ned filmer i enten 720p eller 1080p, med 1080p-versjonene som en større fil, og 720p vanligvis mindre enn 1 GB i størrelse.

YTS (YIFY) torrent nedlastingsalternativer

Ikke bare får du muligheten til å laste ned forskjellige filstørrelser og kvaliteter, men YTS gir deg også Rotten Tomatoes-kritikere, Rotten Tomatoes Audience-vurdering, IMDB-poengsum og nettstedet’egne lik / favoritter.

5. LimeTorrents

 • nettside: https://www.limetorrents.info/ (og limetorrents.asia, limetorrents.zone, limetor.com, limetor.pro)
 • Pros: mye variasjon, bra for å finne kildene til torrentfiler
 • Ulemper: risikabelt hvis du’ikke vær forsiktig med hvor du befinner deg’lastes ned fra
 • Blokkert i: Australia, Frankrike, India, Storbritannia, USA (listen er sannsynligvis ufullstendig)

En annen oldie og goodie er LimeTorrents, som har kommet langs siden oppstarten i 2009. Denne er forskjellig fra de fleste andre torrentnettsteder på denne listen fordi den ikke er en torrent tracker, men heller en metasøkemotor (den samler søkeresultater fra andre torrentnettsteder).

LimeTorrents anmeldelse

Når du bruker LimeTorrents, det’er viktig at du bare klikker på enten Last ned torrent eller Magnet knapper - de andre knappene tar deg til noen rare steder. Tenk også på kilden til torrenten du har’er i ferd med å laste ned.

LimeTorrents laster ned torrenter

6. RARBG

 • nettside: https://rarbg.to (og rarbgmirror.com, rarbg.link, rarbg.is, rarbgs.com, rarbgaccess.org, rargbunlock.com, rarbgmirror.xyz, rarbgproxy.org)
 • Pros: mye torrentinformasjon, godt innholdssortiment, rent nettsted
 • Ulemper: noen ganger kan’Jeg finner veldig populært innhold eller seeder tall er lave
 • Blokkert i: Australia, Bulgaria, Danmark, Frankrike, India, Indonesia, Italia, Portugal, Saudi-Arabia, Storbritannia

RARBG er en respektert old-school bulgarske torrenting nettsted med mye variasjon. En av styrkene er hvor detaljert informasjonen er på hver torrentliste.

RARBG anmeldelse

RARBG er ganske rik på uklarheter og kan være et bra sted for de som leter etter B-filmer, porno eller kunsthus. Av torrent-nettstedene som fremdeles fungerer, er RARBG en av de beste for hindi-filmer, sprakk programvare og spill.

Det er en lek å laste ned filene - deg’Jeg ser lenken øverst på hver side.

RARBG nedlastingsside

7. EZTV

 • nettside: https://eztv.ag/ (og eztv.rocks, eztvproxy.com, eztv.red, eztv.ukunblock.download, eztv.unblocked.pl, eztv.unblockall.org, eztv.ag, eztv.unblocked.bet, eztvmirror.com, eztv.bypassed.cool)
 • Pros: kjempebra for TV-serier
 • Ulemper: ikke bra for noen annen innholdstype
 • Blokkert i: Australia, Canada, Irland, Storbritannia, USA

Designet spesielt for nedlasting TV-serier og serier, EZTV har vært en jevn tilstedeværelse i det stormende samfunnet.

En gjennomgang av EZTV-torrent-siden

Selv om den absolutt opprettholder estetikken rundt 2005 og UX, tilbyr den likevel en enkel, lettfattelig metode for å finne og laste ned torrents for TV-show.

Du kan laste ned torrent- eller magnetfilen direkte fra søkeresultatene, eller du kan gå inn på den spesifikke nedlastingssiden for filen.

EZTVs torrent nedlastingsside

Torrent-nettsteder som fremdeles fungerer, men under gjennomsnittet

Dette er noen av de mer populære nettstedene som fremdeles fungerer i 2020.

Men selv om de ble hevdet å være blant de beste torrent-nettstedene tilgjengelig på internett, viste testene våre store hull i deres faktiske ytelse.

8. iDope

 • nettside: https://idope.xyz/ (og idope.prox4you.icu, idope.nocensor.xyz, idope.t0r.club, idope.123unblock.pro, idope.unblockproject.xyz)
 • Pros: enkel og har mye variasjon
 • Ulemper: surfing er upraktisk, ingen filtrering, irriterende annonser
 • Blokkert i: N / A

iDope er en hyllest til den legendariske Kickass Torrents - uansett hva det betyr. Den’er et annet eksempel på nettsted for minimal torrent-søkemotor: iDope har en veldig lik layout og fargepalett som vår gode venn Google.

Det betyr imidlertid også at det er n’t spesielt praktisk for surfing - du’Det kan du bare gjøre ved å klikke på rullegardinmenyen øverst.

iDope - en av de beste torrent-nettstedene

Det ser ikke ut til å være noen måte å laste ned torrentfiler direkte fra søkeresultatene - deg’Jeg må oppgi hver liste og bla til bunnen.

iDope torrent nedlastingsside

9. Torlock

 • nettside: https://www.torlock.com/
 • Pros: bra for anime, TV, filmer og spill; veldig enkel å bruke
 • Ulemper: veldig irriterende annonser
 • Blokkert i: Australia, India, Storbritannia (listen er sannsynligvis ufullstendig)

Torlock er et av de mer enkle nettstedene for torrent-søkemotorer og en av de beste hvis du vil finne noe raskt. Den’s spesielt bra for anime torrents (selv om lukkede torrent trackere som BakaBT fortsatt er bedre), men har også en godt utvalg av TV-serier, filmer og spill.

Torlock torrent site review

Torlock viser de mest populære torrent-søkeordene øverst, så hvis du har det’Når du leter etter det hotteste innholdet, trenger du kanskje ikke engang å søke etter det.

Oppsettet av nedlastingssiden er ganske enkelt og stort Torrent-knapp øverst gjør det enkelt å laste ned filen. Alternativt kan du klikke på magnetikon øverst til høyre på siden.

Torlock nedlastingsside

10. TorrentDownloads

 • nettside: https://www.torrentdownloads.me/ (og torrentdownloads.unblockall.org/, torrentdownloads.unblocker.cc/, torrentdownloads.unblocker.win/, torrentdownloads.immunicity.cab/)
 • Pros: praktisk surfing, mye innhold
 • Ulemper: feil, risiko for å bli omdirigert
 • Blokkert i: N / A

TorrentDownloads er et av de mer rikelig aktive torrent-nettstedene. Den har masse TV, film, musikk, spill, programvarestorrenter og mer. Hvis du kan’Hvis du ikke finner noe på noen av de andre populære torrent-søkemotorene, kan TorrentDownloads bare gjøre susen.

TorrentDownloads beste torrent-anmeldelse

Torrentene er velorganisert - hver kategori har mange underkategorier for å gjøre surfingen veldig effektiv.

Når du klikker på filen du vil laste ned, får du standard individuell nedlastingsside. Bare pass på at du bare klikker på sentrum Last ned Torrent knappen eller den grå Magnetkobling videre nedenfor.

TorrentDownloads nedlastingsside

11. Torrentz2

 • nettside: https://torrentz2.eu/ (eller https://torrentz2.cc/)
 • Pros: mye variasjon, bra for å finne kildene til torrentfiler
 • Ulemper: stor skadelig malware hvis du’ikke vær forsiktig
 • Blokkert i: N / A

Dette er et gammelt og slett torrentnettsted. Som LimeTorrents, Torrentz2 er en “metasøkemotor,” noe som betyr at den kombinerer resultatene fra andre nettsteder, i stedet for å tilby egne torrenter.

Torrentz2 nettstedanmeldelse

At Torrentz2 bare aggregerer resultater, betyr det’s ingen blafunksjon. Med en gang du’Når du har skrevet inn søkeordet ditt, har du noen filtreringsvalg - spesielt den Kvalitet valg. Torrentz2 kilder resultatene fra et stort antall torrentnettsteder, så dårlig kvalitet eller til og med malware-ridd lenker er uunngåelig med mindre du bare ser de bekreftede oppføringene.

Torrentz2 er flott hvis du kan’t finne noe direkte og vil spare deg for bryet med å gå til et dusin individuelle torrent trackere.

Torrentz2 nedlastingsside

Safe torrenting 101: bruk en VPN

Det ville være veldig uforsiktig å liste opp de mest fungerende torrent-nettstedene uten å nevne sikkerhet.

Som deg’det er sannsynligvis klar over, er myndigheter og rettighetshavere som hele tiden sikter mot å slå ned på torrenting nettsteder og torrent brukere. At’Det er grunnen til at mange av de populære torrent-nettstedene som fremdeles fungerer, er blokkert i mange land.

Blokkerer til side, å bli fanget som krenker opphavsretten kan føre til (og har resultert i) store bøter for torrentbrukere. Siden BitTorrent er en veldig gjennomsiktig protokoll, er det veldig enkelt å fange deg.

med mindre du’bruker du en VPN, som skjuler din sanne IP-adresse, slik at den ser ut som om du’er lokalisert i en annen by, land eller kontinent. Denne anonymiteten forsterkes av sterk kryptering - selv om Internett-leverandøren din ville se på trafikken din, ville den være helt ubrukelig for dem.

Så, hvilke av de beste torrentnettstedene som er oppført her i dag bruker du i 2020? Er det noen topp torrent nettsteder som vi savnet?

Noen som vi’har du listet opp som har problemer? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 22 =