De 7 beste alternativene til uTorrent for Android i 2020


La’s innse det - uTorrent-appen kan være en av de beste uTorrent-appene der ute. Det er veldig brukervennlig for alle Android-brukere. Det er ingen begrensning for nedlastingene dine, og du kan enkelt dele filer med alle fra hele verden.

Imidlertid er det ikke alltid jevn seiling. Det er mange uønskede annonser, faste torrenter, begrensninger, minimale muligheter og for ofte enn ikke feil. Vi elsker uTorrent akkurat som alle andre. Alternativer er imidlertid sårt nødvendig.

Vær trygg mens torrentingFå startet med en av de beste VPN-ene for torrenting: ExpressVPN ▸

Den kraftigste VPN på markedet dekker alt fra en torrenter’s hastighets- og sikkerhetsbehov.

NordVPN ▸

Ikke bare den raskeste VPN for øyeblikket, men også en som har noen gode tilbud for brukere.

CyberGhost ▸

Billig og brukervennlig - CyberGhost tilbyr en flott serverliste og gode P2P-evner.

Vi ønsker å introdusere deg de beste uTorrent-alternativene for Android-enheter. Å ha alternativer er alltid en god idé. Det er tross alt tider hvor hele uTorrent-serveren har vært nede. Dette er 2020 og sliter med torrent-apper og torrent-nedlastere bør være igjen i 2019.

La’hopper rett inn i det og tar en titt på de beste uTorrent-appene for dette nye året.

aTorrent

Den første på listen er aTorrent som tilbyr en gratis versjon, med alt du trenger. Det er enkelt å laste ned og ekstremt brukervennlig. Det tilbyr et moderne design og lar deg enkelt laste ned de ønskede filene.

aTorrent

Selv om dette kanskje ikke fungerer perfekt, fungerer det veldig bra. Funksjonaliteten og designen er moderne, elegant og veldig rent. Den har veldig like funksjoner som uTorrent for Android, og den lar deg gjøre det meste av de samme tingene. Du kan også spesifisere plasseringen på telefonen din for lagring. Du kan laste ned via wifi.

Den støtter magnet-URI og gir deg et praktisk skjermikon. Totalt sett er utformingen av denne appen mer estetisk behagelig enn uTorrent hvis vi måtte være ærlige. Det som imponerte oss mest er at det’er i stand til å støtte eksterne SD-kort. Det er enkelt å starte ved oppstart og er en flott app. Selv om det er feil, ser det ut til å være mer positive enn negativer.

Flud-Torrent Downloader

Flud er enkelt å laste ned uTorrent-app, bare gå direkte til Google Play-butikken. Designet er enkelt, men effektivt. Hvis du ikke gjør det’Husk noen få annonser, gratisversjonen er like kapabel. Den har lignende evner som uTorrent.

FLUD

Det har aldri vært enklere å laste ned filer og filmer. Hvis du vet hvordan du laster ned filmer på Android på uTorrent, vil dette være enkelt. Vi synes Flud var veldig imponerende. Den støtter større filer, som lar deg laste ned filmer med høyere definisjon enkelt og effektivt.

Flud gir deg muligheten til å laste ned filer sekvensielt. I tillegg kan du flytte filer mens de er opptatt i nedlastingsprosessen. Du får muligheten til å laste ned på WIFI bare hvis du velger å gjøre det. Det tilbyr mange ekstra bjeller og fløyter som “fullmaktsstøtte” og IP-filtrering.

Alt i alt er Flud en bemerkelsesverdig nedlastning av torrent. Den tilbyr alt i en liten app. Det kan til og med være bedre enn uTorrent på grunn av funksjonene. Du kan til og med endre temaet fra lys til mørke og tilpasse ting, i henhold til dine preferanser.

BitTorrent

BitTorrent er en utmerket Android torrent nedlaster. Ved første øyekast kan det se ut som nesten identisk med uTorrent. Grensesnittet er enkelt å bruke og har heller ingen begrensning på nedlastningsstørrelse. Du kan enkelt konfigurere grensene i innstillingsfanen.

BitTorrent for Android

BitTorrent er lilla, mens uTorrent er grønn. Imidlertid er det flere plattformsannonser enn uTorrent. For å bli kvitt annonsene, må du kjøpe pro-versjonen. Appen lar deg velge nedlastingssted og støtter magnetkoblinger. Den er ekstremt brukervennlig og lar deg søke, finne og laste ned favorittfilmene og -seriene på kort tid.

I tillegg er det integrerte video- og musikkbiblioteket. Du kan få tilgang til alt dette direkte fra telefonens medier. At BitTorrent også fordobler seg som mediespiller, gjør oss veldig spente.

Selv om BitTorrent er veldig lik uTorrent, kan vi det’t bestemme mellom de to. Totalt sett kan det bare være det perfekte alternativet til uTorrent.

tTorrent Lite

tTorrent Lite er en hendig, vennlig og pålitelig torrentklient. Brukergrensesnittet er rent, enkelt og effektivt. tTorrent lager nedlastinger “på farten,” raskt og enkelt.

tTorrent for Android

Du kan forvente lignende funksjoner som uTorrent. Den kan til og med laste ned noen av de større filene. Den støtter flere filnedlastinger og er spesielt designet for Android-enheter. Den nye versjonen har en fast RSS-strøm, og du kan laste ned direkte til telefonen din’s minne.

Alt i alt gjør designen og funksjonaliteten den til en vinner. Imidlertid ser den siste versjonen ut til å krasje for ofte enn ikke. Det har også en tendens til å sitte fast. Dessverre tilbyr uTorrent en mye jevnere brukeropplevelse. Risikoen for funksjonsfeil er ganske høy, noe som gjør at dette alternativet ikke er det beste etter vår mening. Dette er uheldig ettersom funksjonene og ubegrensede hastigheter gjør den til en sterk konkurrent.

Vuze

Vuze er en uTorrent-app som er kompatibel med alle Android-enheter. Brukergrensesnittet er veldig rent og enkelt. Det er ingen problemer og ingen oppstyr med Vuze. Bare last ned fra Google Play Store, installer, så er du god til å gå.

Vuze for Android

Den har en unik design og kan sees på som tre underinndelte faner på toppen. De tre kategoriene består av nedlasting, fullførelse og torrenter. Dette gir en veldig lik og brukervennlig nedlaster, som er lett, kompakt og veldig kraftig for sin størrelse.

Vuze har vært tilgjengelig for datamaskiner siden tilbake på dagen. Android-versjonen er like pålitelig og stabil. Den har en innebygd søkemotormagnet som gjør torrentene dine enkle å finne. Den er designet slik at du kan finne torrenter effektivt og enkelt. For å oppsummere det’er en flott torrent nedlaster og er absolutt et utmerket alternativ til uTorrent.

zetaTorrent

zetaTorrent har et veldig enkelt og brukervennlig grensesnitt. Denne utrolige uTorrent-appen gjør jobben perfekt. Den leveres med en innebygd nettleser. Den har sin egen annonseblokker som følger med nettleseren. Dette er en unik og flott torrent nedlaster med en kant til det.

zetaTorrent for Android

zetaTorrent er en veldig rask og effektiv torrent nedlaster. Den har mange lignende funksjoner som uTorrent. Det er gratis og inneholder annonser. Det er muligheten til å oppgradere til proversjonen for en liten avgift. Du kan også velge temaer som er flotte.

Totalt sett var vi veldig imponert over zetaTorrent. Det er en av de mest pålitelige og konsistente nedlasterne vi har kommet over. Det er et flott alternativ til uTorrent. Det har flere positive ting enn negative for sikkert. Det er ingen tvil om det zetaTorrent er en uTorrent Android-konkurrent.

TorrDroid

TorrDroid er en unik uTorrent-app tilgjengelig for direkte nedlastning via Play Store. Den har et grønt, hvitt og grått grensesnitt. Designet er både moderne og elegant. Det er brukervennlig og ekstremt enkelt å navigere seg rundt.

TorrDroid

TorrDroid er konsistent og pålitelig. Den har også sin egen søkemotor. Den har veldig like funksjoner som uTorrent. Den består av en enkel og ren design. De kraftige innebygde søkemotorene gjør det enda enklere å finne torrentene du søker etter.

Totalt sett kan TorrDroid være like effektiv som uTorrent. Dessverre gir det deg ikke muligheten til å kjøpe en betalt versjon. Dette betyr at du sitter fast med annonser uten å ha alternativer. Alternativene er alltid bedre enn ingen alternativer. Derfor, med mindre du er komfortabel med kontinuerlige annonser, er det midt i området.

Sikkerhet ved bruk av torrenter

Du må være trygg når du lurer. Forbløffende kommer dessverre med risikoer.

For det første hvis myndigheter fanger deg, kan konsekvensene være fryktelige. Risikoen for å laste ned infiserte filer uten din viten er veldig reell. Disse filene kan skade hele datamaskinen din. De kan stjele identiteten din og sette deg i fare for alle slags cyberkriminalitet. Du vil heller ikke at Internett-leverandøren din skal spore hver eneste bevegelse.

Et virtuelt privat nettverk, også kjent som VPN, kan hjelpe deg. Det kan forhindre at Internett-leverandøren din og andre tredjeparter ser på internettaktivitetene dine. Det vil skape fullstendig anonymitet for deg når du laster ned. I tillegg vil det holde deg trygg mot infiserte filer. Fordelene ved å bruke en VPN er uvurderlige. Du kan fremdeles få svært raske nedlastningshastigheter ved bruk av en VPN.

Selv om det er mange VPN-er tilgjengelige, valgte vi det aller beste for deg. ExpressVPN er den aller beste VPN-en for torrenting. Den har rundt de beste funksjonene og tilbyr ekstremt raske servere. Disse serverne opererer i nesten 100 land. Men hvis du av en eller annen grunn ikke har sympati for ExpressVPN, bør noen annen tjeneste fra listen over beste Android VPN-er klare seg.

Etter å ha undersøkt alle alternativene til uTorrent for Android, har vi bestemt oss for en vinner. Konkurransen var veldig tøff, og noen få kom på nært hold. Med tanke på alle aspektene har vi endelig tatt en beslutning.

Det beste uTorrent-alternativet for 2020 for Android er ingen ringere enn Flud.

Totalt sett var det like bra som uTorrent. Det kan til og med være bedre.

Så, hvilken av disse uTorrent for Android-alternativene som er oppført her i dag bruker du i 2020? Er det noen viktige som vi’har savnet?

Noen som vi’har du listet opp som har problemer? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 + = 75

map