De beste nettstedene for tamilske torrenter i 2020 og utover


Å se tamilske filmer og show er en av de beste måtene å tilbringe en helg hjemme. Den beste måten å glede seg over en uendelig forsyning med tamilsk underholdning er å bruke et torrenting nettsted.

Vær trygg mens torrentingFå startet med en av de beste VPN-ene for torrenting: ExpressVPN ▸

Den kraftigste VPN på markedet dekker alt fra en torrenter’s hastighets- og sikkerhetsbehov.

NordVPN ▸

Ikke bare den raskeste VPN for øyeblikket, men også en som har noen gode tilbud for brukere.

CyberGhost ▸

Billig og brukervennlig - CyberGhost tilbyr en flott serverliste og gode P2P-evner.

Denne artikkelen vil gjennomgå noen av de beste nettstedene for tamilske torrenter som fremdeles er aktive akkurat nå. Vi vil gjennomgå hvert nettsted slik at du kan se hvilke nettsteder som er verdt tiden din.

Tamil Rocker

Tamil Rocker er ideell hvis du leter etter nye tamilske torrenter du kan laste ned.

Tamil Rocker

Vi liker at dette nettstedet tilbyr et bredt utvalg av tamilske filmer, spesielt siden mange av filmene nylig er utgitt. Den største ulempen med nettstedet er hvor mange popup-annonser det er. Hvis du bruker dette nettstedet, vil du først installere en popup-blokkering.

Når det er sagt, ingen andre nettsteder hadde så mange tamilske filmtorrenter å velge mellom, så det er absolutt verdt å sjekke ut.

TamilYogi

TamilYogi er et annet stort tamilsk torrentnettsted som har et stort utvalg av torrenter å laste ned.

TamilYogi

Vi liker hvor godt organisert dette nettstedet er. Du kan søke etter kategorier, inkludert nye filmer, dubbede filmer og hindi filmer. Brukere kan også rangere titler slik at du kan se hvilke filmer publikum har reagert positivt på.

Med mye grafikk er dette nettstedet også en av de mest visuelt tiltalende for gjengen. Vi likte å bruke nettstedet, delvis, fordi vi synes designen var mer engasjerende enn de andre tamilske torrenting-nettstedene.

Thiruttu VCD-er

Thiruttu VCDs er et tamilsk torrenting-sted som ligner i det oppsettet til TamilYogi.

Thiruttu VCD-er

En stolpe øverst på skjermen lar deg dele torrentene ned i kategorier. Du kan søke etter nye tamilske filmer, Hindi, Telugu og mer.

Dette nettstedet hadde også mye farge og grafikk, som vi likte. En ting vi ikke gjorde’det var hvor mange annonser det var. Noen av annonsene distraherte oss. Når det er sagt, det var mange filmer å velge mellom, og de var lette å laste ned.

Sammendrag av tamilske torrenter

Med de fleste Tamil Torrent-nettsteder vi fant, måtte du forholde deg til annonser og popup-vinduer. Til syvende og sist utvalget gjorde mest forskjell. Tamil Rocker hadde mest å velge mellom. Imidlertid likte vi også TamilYogi mye. Begge hadde titler nok til å holde oss tilbake for mer.

Nedlasting av torrenter medfører potensielle farer. Spesielt må du bekymre deg for lover om opphavsrett. En måte å unngå risikoen på er å bruke en VPN-tjeneste. Dette vil holde din torrenting aktivitet konfidensiell ved å hindre folk i å spore din IP-adresse.

Den beste VPN-tjenesten vil holde deg trygg uten å redusere nedlastingshastigheten. Den beste VPN-tjenesten for torrenting vi har brukt er NordVPN, som fungerer på Windows, Mac, Chrome, Android og mer. Vi liker denne VPN-en på grunn av hvor mange servere den kobles til. Ingen andre tjenester tilbyr mer privatliv.

ExpressVPN ExpressVPN 9.5 / 10Utilgjengelig sikkerhet, pålitelig geo-blokkering og over gjennomsnittlige hastigheter gjør ExpressVPN til et av våre favoritt VPN-er totalt sett. Et førsteklasses verktøy i alle henseender, inkludert prisen.

 • Vanntett sikkerhet
 • Massiv serverliste
 • Flott for streaming
 • Veldig bra for å torrenting
 • Veldig fort
 • 24/7 kundestøtte

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Feilfri personvernpraksis, avanserte sikkerhetsfunksjoner og pålitelige geo-avblokkeringsfunksjoner gjør NordVPN til den ubestridte bransjelederen. Uansett hvilke behov du har, har denne VPN-en du dekket - alt starter fra bare $ 3.49 / måned.

 • Utmerket sikkerhet
 • Flott serverliste
 • Fantastisk for Netflix
 • Bra for å tulle
 • Veldig enkel å bruke
 • Overkommelige priser

Hotspot Shield Hotspot Shield 7.6 / 10Hotspot Shield nyter utrolig popularitet blant VPN-brukere for sin høye oktanytelse og pålitelige tilgang til Netflix. Trenger du en solid VPN for torrenting og underholdning? At’er nøyaktig hva du’Jeg får med Hotspot Shield.

 • Fort
 • Bra for Netflix
 • Stor serverflåte
 • 24/7 live chat support
 • Beskyttelse mot skadelig programvare
 • Stor nedlastingshastighet

Så, hvilke av de beste tamilske torrentene som er oppført her i dag bruker du i 2020? Er det noen viktige som vi’har savnet?

Noen som vi’har du listet opp som har problemer? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Anbefalte leser:

Hvordan laste ned torrenter trygt?

Hvordan få fart på torrenting?

Beste VPN for Torrenting

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1