Den eneste hindi-filmen torrents nettsteder du noensinne vil trenge i 2020


Er du fan av hindi-filmer med komplekse historier, fengslende lydspor, fascinerende danser og fargerike omgivelser? Vi vet hvor mye folk elsker å se på Bollywood-filmer, så vel som andre hindi-filmer.

Du kan ofte finne de nyeste og beste indiske filmene online gratis, men det er ofte vanskelig å vite hvilket nettsted som har riktig innhold, samt være lett å navigere og bruke.

Dessuten bør brukerne passe på at nedlasting av opphavsrettsbeskyttet innhold kan få dem i alvorlige problemer. For å unngå å bli rødt, må du skjule din online identitet ved å bruke en proxy- eller VPN-tjeneste.

Her er de syv beste VPN-leverandørene for å dele filer anonymt:

#PROVIDERMINIMUM PRISEMINIMUM PRIS1.NordVPN1.NordVPN 3. $ 3.492.CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753.Surfshark VPN4.Surfshark VPN ‣ $ 1.994.ExpressVPN3.ExpressVPN 8 $ 8.325.PrivateVPN5.PrivateVPN 3.8 $ 3,826.Hotspot Shield6.Hotspot Shield ‣ $ 7.997.TorGuard7.TorGuard ‣ $ 4.17

Sjekk ut hele listen over Beste VPN-er for torrenting.

For å hjelpe deg å følge din lidenskap for hindifilmer, vi’Vi har avrundet noen av de beste torrent-nettstedene med hindi filmtorrenter som fungerer i 2020.

rarbg

Den eneste hindi-filmen torrents nettsteder du noensinne vil trenge i 2020

RARBG er et utmerket nettsted for flere typer torrenter, spesielt filmer og TV-serier. Hjemmesiden viser nyheter relatert til filmer og showforretning, så du’Jeg må navigere til fanen Torrenter for å se de tilgjengelige torrentene.

Vi likte det faktum at RARBG har et felleskap av dedikerte opplastere som deler det siste innholdet, og i motsetning til mange andre nettsteder, har dette nettstedet strenge kvalitetsstandarder, så de fleste filmer og innhold er av høy kvalitet. Den har omtrent 700 000 torrenter tilgjengelig og 500 000 brukere, med antallet økende daglig.

99HD-filmer

Den eneste hindi-filmen torrents nettsteder du noensinne vil trenge i 2020

99 HD Films har en dedikert seksjon for Bollywood og andre hindi filmer, hvor du kan finne en skattekule av filmer fylt med action, romantikk og alle andre sjangre. Som alltid, det’er best å torrent anonymt ved å bruke en tjeneste som ExpressVPN.

På 99HD-filmer kan du finne filmer merket og kategorisert etter forskjellige fraser og tagger. Imidlertid er torrenthelsen, alder og antall såmaskiner ikke synlig, så du vant’t vet hvilke som skal jobbe.

Vi anbefaler absolutt dette nettstedet for hindi-elskere, da du ikke bare får filmen’s sammendrag, men nettstedet’s layout gjør det veldig enkelt å finne filmer av hvilken som helst sjanger du ønsker. Imidlertid kan det hende du ikke vil finne den nøyaktige filmen du ønsker, ettersom de ikke gjør det’Jeg har mange eldre filmer.

Beste HD-filmer

Den eneste hindi-filmen torrents nettsteder du noensinne vil trenge i 2020

Dette er stedet for de nyeste Bollywood-filmer, men i motsetning til tradisjonelle torrent-nettsteder, der’er bare et surfealternativ tilgjengelig. Hver side har en liste over hindi filmer du kan laste ned, men du kan’t søke etter en bestemt film.

Dette gjør nettstedet litt mindre nyttig for hindi-entusiaster. Også torrenthelsen, alder og antall såmaskiner er ikke synlig, så du vant’Jeg vet hvilke som har nok såmaskiner for god hastighet.

Vi anbefaler dette nettstedet for folk som tilfeldig leter etter noen hindi filmer å se på, men ikke leter etter noen film spesielt.

ExtraTorrents

Den eneste hindi-filmen torrents nettsteder du noensinne vil trenge i 2020

Med et ganske uoversiktlig grensesnitt gjør Extratorrents det ikke’t vinner noen stilpoeng, men det er flott for hindi-fans. Dette torrent-nettstedet leverer virkelig varene, med tusenvis av hindi filmer tilgjengelig for nedlasting.

Husk imidlertid at du’Jeg må bruke litt tid på å søke etter det du trenger, da det ikke er’t en dedikert seksjon for hindifilmer. Vi elsker det faktum at helsen til hver torrent er tydelig synlig og at du kan sortere filmer etter antall frø.

LimeTorrents

Den eneste hindi-filmen torrents nettsteder du noensinne vil trenge i 2020

Vi liker Limetorrent’er enkel layout og brukervennlig grensesnitt. Du kan finne hva du enn’kan du lete raskt etter ved å bla gjennom de 100 beste torrentene eller bruke søkealternativet øverst på siden. Brukere kan også opprette kontoer for å lage bokmerker, gi tilbakemelding og chatte med andre brukere.

På ulempen kan det hende at mange eldre hindifilmer ikke er tilgjengelige eller har sunne torrenter, så i slike tilfeller kan det hende du må lete andre steder.

The Pirate Bay

Den eneste hindi-filmen torrents nettsteder du noensinne vil trenge i 2020

The Pirate Bay er et legendarisk nettsted for torrenter, og du vet kanskje at den opprinnelige siden ble tatt ned, og siden har forskjellige speil og reinkarnasjoner kommet og gått. Pirate Bay er enkel å bruke, og har en enkel, minimalistisk utforming.

Hjemmesiden har et søkefelt for å finne det du ønsker, og du kan også bla gjennom de beste torrentene i flere kategorier.

Mens kvalitetsstandardene for innhold er’Det er så strengt som på noen andre torrent-nettsteder, og den store brukerbasen, millioner av torrenter og opplastingssamfunn gjør dette til et bra sted å finne både nye og gamle hindi filmer. VIP / Trusted-brukerkodene kan hjelpe deg med å identifisere falske eller dårlige torrenter.

Dette nettstedet anbefales for å finne nylige utgivelser av hindi, men på grunn av dårlig torrenthelse, vil alternativene for å finne eldre filmer være mye lavere enn på noen nettsteder..

Torlock

Den eneste hindi-filmen torrents nettsteder du noensinne vil trenge i 2020

Torlock er ikke’t så godt kjent som de andre nettstedene på denne listen, men det er et anstendig sted for hindifilmer. Med få bannere, popup-vinduer og 5 millioner bekreftede torrenter, er dette nettstedet en glede å bruke.

Fordelene med dette nettstedet inkluderer at det’Det er lett å se helsa til en torrent, den har innhold av høy kvalitet, og det er enkelt å søke etter det du ønsker.

For de som foretrekker å bla gjennom, er alternativet å bla gjennom de beste torrentene i forskjellige kategorier også tilgjengelig. Blant ulempene er det lille antallet hindi-filmer, mangelen på en dedikert hindi filmdel og vanskeligheter med å surfe på hindi språk..

Zooqle

Den eneste hindi-filmen torrents nettsteder du noensinne vil trenge i 2020

Zooqle er basert på torrentdataene fra Bitsnoop, så den har en enorm database med torrenter, selv om noen av torrentene er ganske utdaterte. Selv om det’er ikke en dedikert hindifilmseksjon, kan du bla gjennom og søke fra et stort utvalg av hindifilmer.

På plussiden kan du se en beskrivelse, foto og et kort sammendrag av hver film, noe som gjør det enklere å bestemme om du vil se den. Ulempen med Zooqle er det lille antallet Bollywood-filmer og alderen på noen av torrentene, så det er ikke sikkert at du finner såmaskiner på mange av dem.

Bruk Zooqle til å finne eldre utgivelser for hindi-filmer, men på grunn av dårlig torrenthelse kan du få problemer. Så dette vant’t være ditt førstevalg.

Kickass Torrents

Den eneste hindi-filmen torrents nettsteder du noensinne vil trenge i 2020

Navnet Kickass Torrents er kjent for enhver gammel torrentsentusiast, og det’har sett sin del av oppturer og nedturer nylig, etter å ha blitt tatt ned og deretter reinkarnert på forskjellige speil.

Det tilbyr et kjent, rent grensesnitt, og du kan bla gjennom nylig lastede filmer. På ulempen ser det ut til at søkefunksjonen er ødelagt for øyeblikket, så det vil ikke være lett å finne den hindi filmen du vil se.

På det siste mener vi at dette er et godt alternativ for å finne nylig utgitte hindi-filmer og populære filmer.

Torrent Nedlastinger

Den eneste hindi-filmen torrents nettsteder du noensinne vil trenge i 2020

Dette nettstedet tilbyr torrenter i forskjellige kategorier, og har et enkelt, rent grensesnitt med lett å visualisere torrenthelse og

Torrent Downloads har en ganske omfattende samling av hindi filmer, både gamle og nye. Imidlertid er eldre filmer ofte ikke seedet, så ikke’t forventer å finne noe for esoterisk. Men hvis du vil se de nyeste hindi filmer, det’Jeg finner dem lett her.

Sikkerhet når du bruker torrenter

Selv om det å se filmer gjennom torrenter både er morsomt og ikke koster deg noe, kan det også være risikabelt!
Hvis din online aktivitet blir sporet av et åndsverksbyrå eller en rettshåndhevelse, kan du bli bøtelagt eller straffet for nedlasting eller se på en film.

I tillegg kan hackere samle informasjon om hvor du befinner deg eller datamaskinen din gjennom torrenter, slik at de får tilgang til dine personlige data.

Den beste måten å beskytte deg mot disse farene er å holde deg anonym online ved å bruke en VPN. En flott VPN-tjeneste som ExpressVPN eller NordVPN beskytter deg ikke bare for juridiske konsekvenser når du laster ned ulovlige torrenter, den skjuler din plassering og IP-adresse, slik at du får tilgang til nettsteder som ofte er blokkert i ditt område.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map