Hvordan bruke torrenter

Du kan bruke torrenter for å laste ned en mengde innhold anonymt og uten begrensninger. Det kan være litt vanskelig å finne ut hvordan man bruker torrenter, spesielt for folk som internett ikke er intuitivt for.


Vi vil ta vare på det for deg ved å lede deg gjennom hele prosessen med å bruke torrenter på en trinnvis måte.

Denne guiden vil lede deg gjennom prosessen med å laste ned torrenter anonymt og fortelle deg om noen av de pålitelige nettstedene du kan bruke til å laste ned ‘.torrent’ filer.

Vær trygg mens torrentingFå startet med en av de beste VPN-ene for torrenting: ExpressVPN ▸

Den kraftigste VPN på markedet dekker alt fra en torrenter’s hastighets- og sikkerhetsbehov.

NordVPN ▸

Ikke bare den raskeste VPN for øyeblikket, men også en som har noen gode tilbud for brukere.

CyberGhost ▸

Billig og brukervennlig - CyberGhost tilbyr en flott serverliste og gode P2P-evner.

Vi vil også fortelle deg hvordan du åpner torrentfiler og gir deg tips og triks for å få mest mulig ut av torrentene dine.

La’s gå foran og se på hvordan du enkelt kan åpne .torrent-filer på en trinnvis måte for å få tilgang til et vell av innhold, samtidig som du sikrer at personvernet ditt forblir intakt.

Vi starter med trinn 1 - å laste ned en VPN for sikker torrenting.

Trinn 1: Last ned en VPN for sikker torrenting

Zenmate VPN for torrenting

Virtuelle private nettverk lar deg anonymt og trygt laste ned torrenter ved å maskere IP-adressen din via en ekstern server. Dessverre har disse tjenestene vanligvis en månedlig serviceavgift som du må betale. Imidlertid har de fleste av disse tjenestene en gratis eller prøveversjon som du kan teste ut før du kjøper dem.

For å bruke en VPN er alt du trenger å gjøre å laste ned den foretrukne VPN-klienten, registrere en konto og begynne å bruke torrenter mens VPN er aktiv i bakgrunnen. VPN-registreringsprosessen er ganske enkel og rask.

Noen av de beste VPN-ene for torrenting tilgjengelig i markedet er følgende:

  • Hotspot Shield (500 MB daglige data gratis)
  • ExpressVPN (dedikerte torrenting-servere og 30-dagers pengene-tilbake-garanti)
  • Windscribe (10 GB månedlig grense)
  • NordVPN (billigere enn alle de andre)
  • ZenMate (mange funksjoner)

Hotspot Shield VPN for torrenting

Trinn 2: Last ned en torrentklient

Hvordan laste ned uTorrent

Torrent-klienten er det du bør laste ned først, siden dette er applikasjonen som skal håndtere alle dataene som lastes opp og lastes ned av deg. Det er mange kunder tilgjengelig for din bruk, både gratis og betalt.

Siden vi ønsker å gjøre deg kjent med prosessen med å åpne torrenter i stedet for å forbedre opplevelsen din, vil vi se på klienter som har en intuitiv følelse og enkel tilgang fremfor de som er avhengige av deres funksjoner for å skille seg ut.

Nett-torrent

Webtorrent gjennomgang

Web Torrent er en ny klient som først har oppstått i 2017. Imidlertid har den raskt fått en ganske stor følge på grunn av brukervennlighet og minimalistisk følelse. Selv om denne klienten kanskje ikke er for alle, bør nye torrentbrukere absolutt prøve det å se om de liker det elegante grensesnittet og den fantastiske presentasjonen.

Nett-torrent er en åpen, hentet klient som kan kjøres i nettleseren din uten å måtte installere noe. Hvis du vil ha noe litt mer konkret, kan du også få applikasjonen som er tilgjengelig for flere operativsystemer. Appen fungerer på samme måte i begge modusene.

For å begynne å bruke torrenten, trenger du bare å lime inn torrentfilen eller URL-en til magnetkoblingen i vinduet for å starte nedlastingen. Det er kanskje ikke en funksjonsmaskin, men den har nok til å tilfredsstille de fleste kunder. Du har muligheten til å streame video til Chromecast, legge til eksterne undertekster til den innebygde videospilleren og enkelt administrere alle torrentene dine.

Alt i alt kan de som har brukt torrenter før ha blandede følelser rundt nett-torrent, men nye brukere vil sannsynligvis elske bekvemmeligheten og tilgjengeligheten som nett-torrent tilbyr, og burde absolutt gi den en sjanse.

qbittorrent

qBitTorrent-grensesnitt

qBittorrent er en av de mest kjente torrentklientene på internett. Den beste måten å beskrive qBittorrent er at det er den ‘komplett pakke’. Det er ikke tungt på funksjonssiden (men det er heller ikke lett), og det er heller ikke en klient som går ut av veien for et elegant grensesnitt.

Det som virkelig skiller qBittorrent fra resten, er det faktum at alt på det er bra nok, slik at når du setter det hele sammen, føler du at du har en god klient.

Med qBittorrent får du en reklamefri opplevelse som har mange tilpasningsmuligheter, inkludert muligheten til å passordbeskytte grensesnittet slik at ingen kan rote med nedlastningene dine. Du kan også segmentere torrentene ut fra deres art og organisere dem når du er innfallende, eller bruke søkefeltet for å finne torrenter du leter etter.

qBittorrent kan være et godt valg for folk som ønsker å få det beste fra begge verdener, funksjoner så vel som enkelhet.

µTorrent

uTorrent nedlasting

µTorrent er den desidert mest brukte torrentklienten i verden. Det er kjent for sin ekstremt små størrelse så vel som den minusrike mengden ressurser den bruker. Det administreres av det samme teamet som opprettet BitTorrent-klienten, som var den første ekte markedsdominatoren så langt torrentklienter går.

Den nåværende størrelsen µTorrent bruker er mindre enn det gjennomsnittlige mp3-sporet. Den kan enkelt kjøres i bakgrunnen mens du bruker datamaskinen din til andre formål, og gir deg en god del funksjoner, inkludert båndbreddekontrollere, mulighet til å koble dine mobile enheter og sortere torrenter etter dine ønsker.

µTorrent kan være torrentklienten du bruker hele livet. Det er ganske utbredt, og har alle funksjonene som kreves for å fungere som en anstendig torrentklient. Hvis du er usikker på hvilken klient du skal bruke, er det bare å gi µPrøv og prøv selv hvorfor det er så populært overalt.

Herfra og utover bruker vi µTorrent som den valgte kunden for hva vi forklarer. Prosessen mellom de tre klientene (eller en hvilken som helst annen klient du velger) er lik, og det skal ikke være noe problem å følge instruksjonene gitt i denne guiden på noen klient.

Trinn 3: Finn en pålitelig torrentnettsted

Når du har funnet og avgjort en torrentklient, kan du gå videre til neste del av prosessen. Her skal vi ta en titt på forskjellige nettsteder der du kan laste ned .torrentfiler til din bruk.

Vi har besluttet å nevne to gratis nettsteder her sammen med 1 som krever at du mottar en invitasjon. Vi vil se på både fordeler og ulemper som hver av nettstedene på denne listen har. Til slutt, hvis du er en ny bruker og usikker på hva du skal velge, velger du bare en av de to første.

The Pirate Bay

The Pirate Bay torrent site review

Helt siden Kickass Torrents la ned, anser mange The Pirate Bay for å være den ubestridte torrents konge. Utvalget her er stort og utrolig mangfoldig. Ikke bare det, det er mange filtre, så vel som andre måter du kan bla gjennom torrenter som topp 100-lister og etter kategorier / underkategorier.

Et av problemene vi har funnet på dette nettstedet, er at det noen ganger ser ut til å ha hull i databasen. I nesten alle slags kategorier er den full av de nyeste tilbudene og har nok dybde til at den er tilstrekkelig for de fleste brukere. Imidlertid viser det seg ofte at det er torrenter som er lett tilgjengelige på andre nettsteder.

For de fleste er The Pirate Bay mer enn nok. Det kan hende du må ta turen til noen andre nettsteder av og til for en torrent som ikke er tilgjengelig, men det er tilfelle med hvert eneste torrentnettsted som eksisterer..

1337x

En anmeldelse av torrentnettstedet 1337x

Denne nettsiden er uten tvil vår personlige favoritt. Den tar det The Pirate Bay har bygget og viderefører det til et annet nivå. Den har alle funksjonene som TPB har sammen med mange ekstra godbiter, for eksempel en rekke ekstra funksjoner når du oppretter en gratis konto og en liste over filtre som er mye større enn konkurrentene..

Grensesnittet og fargevalget på nettstedet gjør det umiddelbart enklere å bla gjennom. Tilgjengeligheten til nettstedet fortsetter helt til nedlastingsfasen. Ikke bare det, samlingen her ser ut til å være mye større enn i The Pirate Bay, noe som mange ikke ser ut til å være klar over.

1337x for boktorrenter

Valget mellom 1337x og TPB kommer til det meste av personlig preferanse. Vi foretrekker 1337x siden det ser ut til å fungere mye jevnere, har en bedre samling av torrenter (etter vår mening), og ser ut til å ha mye mindre driftsstans enn konkurrenten.

IPTorrents

IP Torrents gjennomgang

Før vi begynner, er det viktig å merke seg at dette ikke er et anerkjent nettsted, og eierne er beryktede for å være involvert i en mengde skyggefulle forretningspraksis gjennom årene. IPTorrents er en tjeneste som lar folk enten bli invitert inn på plattformen fra en av de andre brukerne eller til å gi en donasjon og bli med i tjenesten på grunn av det.

Den viktigste grunnen til å inkludere IPTorrents her er det faktum at de ofte ender opp med nisjestorrenter som ikke finnes andre steder. Dette er fordi du trenger å laste opp nesten like mye data som du laster ned fra torrentene deres, og dette sikrer at torrenter blir riktig frø. Hvis du ikke er sikker på hva frø er, så ikke bekymre deg når vi utforsker det senere i denne guiden.

Det er ganske vanskelig å komme inn på denne tjenesten med mindre du kjenner noen som er med på det, men IPTorrents har fordelene. At det har vært en slik sky av negativitet over omdømmet, avskrekker imidlertid en ganske stor mengde mennesker, og du bør være forsiktig når du også besøker dette nettstedet.!

Trinn 4: Åpne .torrent-filen

Nå som du har hele oppsettet på plass, bare gå til et av nettstedene som er nevnt over og søk etter en torrent du trenger. Når du ser søkeresultatene, legger du merke til antall frø og purre på den torrenten. Enkelt sagt, jo høyere er forholdet mellom frø til igler, jo sunnere er torrenten og jo høyere nedlastingshastighet vil du være.

Frø er antall personer som for øyeblikket bare laster opp data, og igler er antall personer som fortsatt laster ned mer data enn de laster opp. Når du har valgt den torrenten du trenger, og den som har et godt frø-til-leech-forhold, klikker du på magnetikonet.

Pirate Bays magnetlenke

Dette vil be deg om å åpne din standard torrent-klient, og filen vil være klar til nedlasting.

Trinn 5: Last ned torrent-filen

Angi nedlastingssted

De fleste av klientene som brukes for øyeblikket gir deg muligheten til å velge katalogen der torrenten din vil bli lastet ned til. Du kan enkelt utpeke en mappe for den spesifikke torrenten fra menyen som dukker opp når du åpner en magnet-URL i torrentklienten.

Imidlertid, hvis du ikke husket å gjøre det og vil endre plasseringen til torrentnedlastingen, bare høyreklikk på torrenten, gå til avansert og velg deretter ‘Angi nedlastingsplassering’. Nå ber programmet deg om å angi den nye plasseringen til torrenten, og alle filene som er lastet ned så langt, vil bli flyttet til det nye stedet før du laster ned gjenopptar.

Du skal nå kunne laste ned og bruke torrenter fra hele nettet. Torrenter er tilgjengelige for stort sett alt det er, og det er bare et spørsmål om å finne den som har et godt frø / leech-forhold.

Har du noe å si? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Anbefalte leser:

Hvordan laste ned torrenter trygt?

Hvordan få fart på torrenting?

Beste torrent nettsteder

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6