TunnelBear gratis VPN

Med over 20 millioner brukere i verden er TunnelBear VPN en av de mest populære tjenestene. Utvilsomt er basen for dens popularitet ingen ringere enn gratisversjonen av TunnelBear. Siden mange brukere rett og slett ønsker å få tilgang til geo-blokkert nettinnhold, for eksempel sosiale mediesider og YouTube, kan til og med TunnelBear gratis VPN være til nytte.


Denne VPN-tjenesten har gode sikkerhets- og personvernfunksjoner, inkludert drepebryter og tilsløring, imponerende raske hastigheter og brukervennlige VPN-apper. Imidlertid kan TunnelBear-gratis VPN-månedlig datatekksperte sette deg av.

La’ser nå mer detaljert hva TunnelBear gratis VPN har å tilby, og om det’er verdt å bruke.

Generelle risikoer ved gratis VPN-tjenester

Generelt er det flere risikoer når du’bruker du en gratis VPN-tjeneste. Disse forholder seg for det meste til ditt personvern og sikkerhet på nettet, og det er derfor du vil bruke en VPN til å begynne med, ikke sant? Men det er andre ulemper også.

Her’er en liste over de vanligste gratis VPN-problemene og -risikoer:

 • For mye logging, inkludert personopplysninger i visse tilfeller (opprinnelig IP-adresse)
 • Tilbyderen kan selge din personlige informasjon til tredjepart
 • Ingen live chat support 24/7
 • Du kan bli utsatt for tredjepartsannonser
 • Noen gratis VPN-er kan bli infisert med malware (for det meste mobilversjonene)
 • Sakte hastigheter
 • Begrenset serverflåte
 • Begrenset månedlig eller daglig bruk av data
 • Ingen tilgang til Netflix og andre populære strømmetjenester
 • Gratis VPN-er kan lekke IP-adresser og DNS-forespørsler

Heldigvis er TunnelBear-gratisappen en av de beste og sikreste gratis VPN-tjenestene. Vi kan til og med kalle det pålitelig. Men hvor mye så? La’s se!

Hvor sikker er TunnelBear gratis VPN

Den gode nyheten er at TunnelBear gratis VPN er like sikker og anonym som den betalte versjonen. Denne leverandøren ser ut til å være dedikert til å holde personvernet ditt intakt under bruk av VPN-tjenesten.

TunnelBear utfører årlig uavhengige sikkerhetsrevisjoner for å bevise at de ikke gjør det “overvåke, logge eller selge noen av surfeaktivitetene dine.” Dette gir et ekstra lag med åpenhet og et grunnlag for tillit.

Denne VPN-en gjør det ikke’Jeg har et bredt utvalg av protokoller å tilby. Fortsatt bør OpenVPN- og IKEv2-protokollene være nok for online aktiviteter med en gratis VPN. Standard VPN-tunnelprotokoll er OpenVPN over UDP. Hvis du vil ha en mer pålitelig tilkobling for en bestemt server, kan du endre dette til TCP. Husk at hastigheten din kan falle som en konsekvens.

TunnelBær beliggenhet og jurisdiksjon

TunnelBear LLC. er basert i Canada, som definitivt ikke er det beste eller mest optimale for en online personverntjeneste. Canada er en av grunnleggerne av den såkalte Five Eyes internasjonale overvåkningsalliansen. Dette betyr at myndighetene samler inn mye data om innbyggerne, og at den innsamlede informasjonen også kan deles med andre medlemsland.

Når det er sagt, kan personvernet ditt fortsatt forbli intakt hvis VPN-leverandøren har en ekte ikke-loggpolicy. Når VPN-tjenesten ikke gjør det’t logg inn personlig identifiserbar informasjon, det kan’t dele noe nyttig med myndighetene.

TunnelBear ble kjøpt opp av McAfee, den USA-baserte cybersecurity-giganten, i fjor. Dette kan bety flere personvernproblemer.

Personvern

TunnelBear-personvernreglene er ganske detaljerte og brukervennlige. Den inneholder alt du trenger å vite om hvilke data som samles inn og hvorfor. Basert på dette juridiske dokumentet, kan vi gjøre det’Jeg kan si at TunnelBear er en streng leverandør av policyer uten logger. Sannheten er, der’s ganske mye logging skjer. Når det er sagt, må vi legge til med en gang at dataene som denne VPN-loggen ikke kan brukes til å identifisere deg eller din fysiske beliggenhet.

Den gode nyheten er at TunnelBear gratis VPN ikke samler inn og logger følgende:

 • IP-adresser som besøker nettstedet
 • IP-adresser ved tjenestetilkobling
 • DNS-spørsmål mens du er tilkoblet
 • All informasjon om applikasjoner, tjenester eller nettsteder brukere bruker når de er koblet til tjenesten

Dette er hva denne leverandøren mener med “ingen logger.” Så i denne forstand er TunnelBear en sikker VPN du kan bruke.

Vigilant Mode - VigilantBear

TunnelBear VigilantBear-funksjonen er virkelig en drepebryter. Uten den kan det hende du lekker ut sensitiv sensitiv informasjon som din IP-adresse og DNS-forespørsler. Hvis du slår på Vigilant Mode, vil alle appene dine som kobler seg til internett, blokkeres når de er der’s et tilkoblingsfall eller deg’endrer servere. Dette er for å sikre at ingen internettrafikk vil rute automatisk via Internett-leverandøren din.

GhostBear Mode

GhostBear-funksjonen er TunnelBear-måten å tilsløre seg. I hovedsak bruker GhostBear dobbeltkryptering slik at din krypterte VPN-trafikk kan virke som vanlig internettrafikk. Denne funksjonen bør brukes i sensur-freak land som Kina eller i noe annet tilfelle når VPN eller falske IP-en din blir blokkert. GhostBear-funksjonen er ikke’t tilgjengelig for iOS.

TunnelBear-gratis VPN-funksjoner - det du får gratis

Du kan bruke den gratis VPN-klienten TunnelBear på følgende plattformer som støttes: Windows, macOS, iOS og Android. Denne VPN har også “lettvekt” nettleserutvidelser for Chrome, Firefox og Opera. Disse utvidelsene tunneler bare internettrafikken din i nettleserne.

Som vi allerede har nevnt, gir gratisversjonen deg de samme sikkerhets- og personvernfunksjonene som den betalte versjonen. Imidlertid er det også noen begrensninger for gratis VPN.

For det første har du en latterlig 500 MB månedlig datalokk, som du kan tømme i løpet av minutter. Å kjøre 4-5 hastighetstester vil faktisk ødelegge denne gratis datamengden. Dette stiller naturlig spørsmålstegn ved bruken av TunnelBear gratis VPN.

På en mer positiv tone’er mulig å “fylle opp” datahetten din og legg ekstra 1 GB til den. Alt du trenger å gjøre er å tweete om TunnelBear. Klienten din vil varsle deg om denne muligheten.

TunnelBear gjør det ikke’Jeg støtter ikke P2P-fildeling, så det er ikke sikkert du lurer på med dette gratis VPN. Men du vil også oppleve problemer med å omgå Netflix-deteksjon, så vel som de fleste andre underholdningsplattformer.

Den gratis tunnelen TunnelBear tilbyr 20+ steder å koble seg til. Dette virker som et ganske lite nettverk uten tvil. Imidlertid viser våre siste hastighetstester forbedret ytelse. Vi var faktisk imponert over å se slike hastigheter med gratis VPN.

TunnelBear gratis VPN-hastighetstest

Selv om denne VPN-en bare tilbyr 20+ land eller VPN-steder over hele verden, opplevde vi uventede nedlastings- og opplastningshastigheter under testene våre.

Sjekk de siste TunnelBear-gratis VPN-hastighetstestresultatene:

USA

TunnelBear gratis VPN hastighetstest USA

 • Ping: 116 ms
 • Last ned: 94 Mbps
 • Last opp: 12 Mbps

Storbritannia

TunnelBear gratis VPN hastighetstest Storbritannia

 • Ping: 42 ms
 • Last ned: 86 Mbps
 • Last opp: 26 Mbps

Australia

TunnelBear gratis VPN hastighetstest Australia

 • Ping: 332 ms
 • Last ned: 9 Mbps
 • Last opp: 3 Mbps

Med disse raske hastighetene, bør alt du gjør på nettet være glatt og sømløst. Husk imidlertid at du har 500 MB (pluss 1 GB) gratis databruk.

Hvordan bruke TunnelBear gratis VPN

Etter å ha lansert din gratis TunnelBear VPN, må du først logge deg på. For dette må du opprette en gratis konto.

TunnelBear gratis VPN hvordan du bruker

Denne VPN-en er kjent for sine VPN-apper. For nybegynnere kan TunnelBear gratis VPN være et godt valg. Det morsomme bjørnefylte temaet gjør hele opplevelsen glad.

TunnelBear gratis VPN hvordan du bruker

Etter at du har logget deg på, viser appen din fysiske plassering (angitt av sauer) og varsler deg om å slå på VPN. Hvis du lar alternativet Auto Tunnel være valgt - i stedet for å velge et sted -, vil TunnelBear tilby den nærmeste og raskeste serveren med den laveste pingen.

TunnelBear gratis VPN hvordan du bruker

Hvis du vil endre posisjonen din, bruker du det interaktive kartet og klikker på et land, dvs. en tunnel. Eller, som et alternativ, klikker du på rullegardinmenyen øverst ved siden av på / av-vekslingen.

TunnelBear-gratis VPN har en ekstremt liten månedlig datakap (500 MB), som ikke er bra for noe alvorlig.

Dette måtte vi møte etter å ha kjørt VPN-hastighetstestene våre:

TunnelBear gratis VPN hvordan du bruker

Likevel, det’det er verdt å se på hva slags innstillinger denne VPN-en tilbyr.

TunnelBear gratis VPN-innstillinger

Det er fire faner i Innstillinger-menyen, slik at du kan konfigurere noen få parametere.

Generell

TunnelBear gratis VPN-innstillinger

Den kanskje viktigste innstillingen her er TCP Override. Hvis du slår den på, blir VPN-tilkoblingen din mer stabil og pålitelig. Imidlertid kan denne stabiliteten komme til en pris: hastighet.

Sikkerhet

TunnelBear gratis VPN-innstillinger

Her kan du veksle mellom de to viktigste sikkerhetsfunksjonene: VigilantBear og GhostBear.

Pålitelige nettverk

TunnelBear gratis VPN-innstillinger

For å beskytte enheten din mens du kobler til wifi, kan du legge til pålitelige nettverk slik at TunnelBear vet når du skal beskytte internettforbindelsen automatisk og når ikke.

Regnskap

TunnelBear gratis VPN-innstillinger

Hvis du vil administrere kontoen din eller logge ut, er det her du kan gjøre det.

Alt i alt er TunnelBear gratis VPN et søtt og intuitivt verktøy for alle støttede plattformer.

Konklusjon - hva er TunnelBear gratis VPN bra for?

Etter alt dette er det’det er på tide å oppsummere hva denne gratis VPN-en er bra for. Som du kan se, har denne gratis VPN-appen TunnelBear gratis sikkerhet og et godt personvernnivå sammen med gode hastigheter. Men dette gjør det ikke’t mener det’er et nyttig verktøy for alle VPN-brukere.

Den største ulempen er definitivt 500 MB månedlig datapakke. Selv om du klarer å utvide den med 1 GB ekstra gratis datalternativ, er allsidigheten og brukervennligheten til denne tjenesten ganske begrenset. Brukere har spurt hvordan de kan få ubegrenset TunnelBear gratis, men vi ser dessverre ingen måte hvordan dette kan oppnås.

Du vant’t kunne streame alle populære underholdningssentre som Netflix, Amazon Prime, Hulu og BBC iPlayer. Den’det er heller ikke mulig å bruke denne gratis VPN-en til torrenting.

I utgangspunktet er det du kan gjøre med TunnelBear-gratis VPN å oppdage hva en VPN er, forfalske plasseringen din og få tilgang til geo-blokkert webinnhold å lese. Noe annet kan tømme datahuset på kort tid. Hvis du har 1,5 GB å brenne på den digitale motorveien, gir det deg litt mer frihet. Men på slutten av dagen handler denne gratis VPN om å overbevise deg om å kjøpe en betalt plan.

Anbefalte leser:

TunnelBear Review

Hvordan bruke TunnelBear VPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 51 = 56