TunnelBear Kodille

Oletko yksi miljoonista ihmisistä, jotka virtauttavat viihdesisältöä Kodista tänään? Jos on, oletko ryhtynyt toimenpiteisiin virran suojaamiseksi ulkoiselta valvonnalta? Tässä artikkelissa me’Yritän selvittää, onko TunnelBearin käyttö Kodille hyvä idea.


TunnelBear-tyyppisen virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) asentaminen käytettäväksi Kodin kanssa on välttämätöntä. VPN ja Kodi sopivat hyvin, ja tarjoavat lisäsuojaa siellä missä sitä todella tarvitaan. Ja ne tarjoavat myös paljon enemmän.

Tässä katsauksessa arvioidaan tunnelBearin, yhden maailman ansioita’johtavat VPN: t. Ja me’Katsotaan onko TunnelBear vastaus Kodi-tarpeisiisi. Mutta ensin, anna’tarkastelemme miksi VPN: t ovat tärkeitä Kodi-yhteisölle.

Mikä tekee mahtavasta Kodi VPN: stä?

Mikä tekee mahtavasta Kodi VPN: stä?

VPN: n käyttö Kodin kanssa on ehdottoman välttämätöntä. Aikoo sitten suoratoistaa täysin laillisia kanavia tai laillistaa rajoja laillisuudesta, VPN: llä on useita etuja.

Salaus suojaa Kodi-virtauksia snooppereilta, auttaen samalla neutraloimaan ISP: n kuristusta. Hyvä VPN auttaa myös kiertämään Netflixin kaltaisten palvelujen määräämiä maantieteellisiä estäjiä, nimeämättä henkilöllisyyttäsi - toinen suojaus valtion tai yrityksen valvontaa vastaan.

Nämä tavoitteet mielessä on joitain asioita, joita on etsittävä mahtavasta Kodi VPN: stä:

 • Yhteensopivuus Kodin kanssa - Ilmeinen tekijä, mutta helposti huomioimatta. Kaikkia VPN-verkkoja ei ole suunniteltu toimimaan saumattomasti Kodi-käyttöliittymän kanssa, ja monet voivat’t olla asennettuna laitteisiin, kuten palotikkuihin, joita käytetään Kodin käyttämiseen. Joten tarkista, ennen kuin lataat mitään.
 • Nopeus - Suoratoistettaessa elokuvia, urheilu- tai TV-ohjelmia nopeus on kaikki. Stuttering, viivästynyt VPN voitti’t tehdä arvosana.
 • salaus - Kodi-suoratoiston suojaaminen on elintärkeää. Mene 256-bittiseen AES-salaukseen ja RSA-2048-todennukseen varmistaaksesi, että kukaan ei näe streamisi.
 • Kokonaisvuodonsuojaus - Jos IP-osoitteesi vuotaa, myös henkilöllisyytesi. Joten etsi VPN-verkkoja, joissa on erittäin kiinteät IP-vuototiedot.
 • Toimivalta - Vältä VPN-verkkoja maissa, jotka ovat vihamielisiä uhkailulle ja suoratoistolle, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa ja EU-maissa. Monet hyvät VPN-verkot sijaitsevat yksityisyyttä suojelevissa maissa, joten valitse ne sen sijaan.
 • Ei kaistanleveysrajoituksia - Jotkut VPN: t ovat tiukempia kuin toiset kaistanleveyden rajoissa. Jos aiot suoratoistaa päivittäin, siirry palveluntarjoajiin, jotka tarjoavat rajoittamatonta liikennettä.

Onko TunnelBear-Kodi -yhdistelmä syytä harkita?

Onko TunnelBear ja Kodi -yhdistelmä, jota kannattaa harkita?

Joten, nyt tiedämme vähän enemmän siitä, mikä tekee mahtavasta Kodi VPN: stä. Mutta tässä katsauksessa me’koskettaa pääasiassa yhtä palveluntarjoajaa: TunnelBear.

Niille, jotka don’Tiedän, että TunnelBear on torontolainen VPN, jonka perustivat vuonna 2011 Daniel Kaldor ja Ryan Dochuk. Siitä lähtien siitä on tullut yksi suurimmista tarjoajista maailmassa, ja turvallisuusjätti McAfee otti sen käyttöön vuonna 2018.

Se’s saatavana ilmaisina ja maksullisina versioina - mutta Kodi-fanit haluavat keskittyä maksettuihin vaihtoehtoihin. Ilmainen TunnelBear-asiakasohjelma on hieno perusselailuun, mutta saat vain 500 Mt ilmaista kaistanleveyttä kuukaudessa. Että’Se ei aio kattaa monien suoratoistojen tietotarpeita.

Silti, jos haluat kokeilla VPN: ää, ilmainen versio on loistava paikka aloittaa. Kaikki ominaisuudet ovat olemassa, vain hyvin pienellä datalla leikkiä varten.

TunnelBear: Tärkeimmät ominaisuudet, joita Kodi-faneille on ajateltava

TunnelBear: Tärkeimmät ominaisuudet, joita Kodi-faneille on ajateltava

Antaa’Oletetaan, että olet valmis maksamaan todella poikkeuksellisesta Kodi VPN: stä. Kuinka TunnelBear- ja Kodi-yhdistelmä todella mitataan? Tässä on joitain tärkeitä ominaisuuksia, joita Kodi-käyttäjät arvostavat:

 • Rajoittamaton data - Kaikki maksetut TunnelBear-paketit sisältävät rajoittamattoman määrän tietoja (toisin kuin ilmainen versio), joten sinäkin’Voin katsoa niin monta elokuvaa tai jaksoja ohjelmistasi kuin haluat.
 • Useita laitteita - TunnelBear sallii viiden samanaikaisen laitteen, joten voit käyttää Kodia kannettavalla tietokoneella, älypuhelimella tai erityislaatikoilla. Ja sinä’Meillä on vähän kapasiteettia jäljellä myös muille laitteille.
 • Valpas tila - TunnelBear’s kill switch potkut, jos VPN-suojaus putoaa, ja varmista, että voitit’t paljasta henkilökohtaisia ​​tietoja.
 • Ei kirjautumiskäytäntöä - Kodi-fanit voittivat’Haluamme, että heidän toimintaansa ei tallenneta kolmansille osapuolille, ja TunnelBearilla on tässä suhteessa hyvä tulos. Sinun ei pitäisi’Ei tarvitse huolehtia toimintalokien luovuttamisesta tutkijoille.
 • salaus - Kuten edellä selitettiin, 256-bittinen AES-salaus on tällä hetkellä kultastandardi VPN: lle ja TunnelBear toimittaa.
 • Monia alustoja - TunnelBear on saatavana Android- ja iOS-puhelimille, Windowsille, macOS: lle ja tärkeimmille selaimille. Joten vaikka käytät Kodia, pitäisi olla vaihtoehto.
 • GhostBear - tämä on lisäominaisuus, jonka avulla TunnelBear voi piilottaa sen, että käytät VPN: ää. Joissakin maissa tämä voi olla välttämätöntä Kodi-suoratoistolle, mikä tekee mahdottomaksi VPN: n tunnistamisen. Ja se’s merkittävä etu ihmisille, jotka vierailevat kohteissa, kuten Saudi-Arabia tai Kiina.
 • Palvelimet ympäri maailmaa - TunnelBear ylläpitää palvelimia Pohjois-Amerikan, Euroopan, Etelä-Amerikan ja Aasian ja Tyynenmeren maissa. Joten maantieteellisten estäjien ympärillä työskentelemisen pitäisi olla mahdollista.

Entä negatiivit? Onko Kodi-käyttäjillä huomioitavia kysymyksiä?

Kuten yllä olevasta luettelosta voi nähdä, TunnelBear tarjoaa joukon positiivisia ominaisuuksia, joista Kodi-faneille tulee. Mutta siellä’s aina haittapuoli, jopa maailman kanssa’s eliitin VPN: t.

Ensinnäkin TunnelBear sijaitsee Kanadassa, ja Kanadalla on sekoitettu maine torrentin ja Kodin suhteen. Tekijänoikeuksien nykyaikaistamista koskevan lain hyväksymisen jälkeen Ottawan viranomaisilla on ollut enemmän valtaa torjua suoratoistoja, jos he jakavat tekijänoikeuksien alaista materiaalia.

Se’Sitä ei käytetä niin laajasti kuin Yhdysvalloissa, mutta lain pitäisi saada Kodi-käyttäjät ajattelemaan kahdesti ennen luottamista Kanadan VPN-verkkoon liikenteen suojelemiseksi..

VPN-suorituskyky vaihtelee sijaintisi ja valitsemiesi palvelimien mukaan

Toiseksi TunnelBear ei ole’t erittäin nopea. Se’Se ei ole hitain VPN maailmassa, mutta se on parempi verrattuna vaihtoehtoihin, kuten NordVPN tai ExpressVPN. Ja tuo’on valtava ongelma Kodi-käyttäjille. Muista kuitenkin, että VPN: n suorituskyky vaihtelee sijaintisi ja valitsemiesi palvelimien mukaan. Joten kokeile TunnelBear-kokoa ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

TunnelBearilla on myös ollut ongelmia Netflixin avaamisen kanssa aiemmin. Että’Se ei välttämättä ole valtava asia Kodi-käyttäjille. Loppujen lopuksi Kodi-kirjastot voivat antaa sinun ohittaa kaupalliset isännät, kuten Netflix. Mutta monet käyttäjät haluavat käyttää Kodia Netflix-tilinsä pääsyyn. TunnelBear ei ehkä ole paras vaihtoehto niille ihmisille.

Joten kuvaa ei ole’t niin selkeä kuin saatat ajatella. Vaikka TunnelBear tarjoaa paljon houkuttelevia ominaisuuksia, on kuitenkin joitain haittapuolia.

Onko TunnelBear-Kodi -kokoonpanon luominen helppoa?

Onko TunnelBear- ja Kodi-kokoonpanojen luominen helppoa??

Entä varsinainen TunnelBear-asennusprosessi Kodiin? Jos sinä’Kun käytät Kodia kannettavalla tai pöytätietokoneella, prosessi on erittäin yksinkertainen. Voit vain asentaa VPN: n, käynnistää sen ja ladata sitten Kodi. Jos VPN toimii oikein, sinä’Peitän siitä lähtien.

TunnelBearin asentaminen laitteisiin, kuten Fire Sticks ja Kodi, on kuitenkin monimutkaisempi. Siitä huolimatta’ei ole ulottumattomissa useimmille käyttäjille. Ja TunnelBear’Asiakas on suunniteltu lisättäväksi Kodiin, joten sen ei pitäisi olla’t olla ristiriitoja.

Jos valitset tämän reitin, sinä’Sinun on lisättävä Kodi VPN -hallintaohjelma asennukseen. Zomboidedia suositellaan yleensä valitsemaksi versiona, ja löydät sen täältä.

Voit sitten siirtää Zomboided-laitteen Kodi-laitteeseesi USB-tikun tai kaapelin avulla ja käyttää “Lisäosat” -toiminto Kodilla asentaaksesi arkiston. Milloin’Valmis, VPN-hallintaohjelma antaa sinun lisätä TunnelBear-kirjautumistietosi ja kirjautua sisään automaattisesti, kun käynnistät Kodi.

Valitettavasti TunnelBear ei ole’t käytettävissä reitittimen asennukseen, mikä on sääli. Tämä ei’t välttämättä tee siitä vähemmän sopivaa Kodi-käyttäjille, mutta se olisi kätevä joissakin tilanteissa.

Tuomio: onko TunnelBear Kodi VPN -vaihtoehto?

Tuomio: onko TunnelBear hyvä Kodille?

Punnittuna edut ja haitat, se’On selvää, että TunnelBear on vahva vaihtoehto Kodi-käyttäjille miettiä. Se’Kodelle optimoitu, sillä on erinomainen salaus ja IP-suojaus, se on helppo asentaa ja ei’t aseta liikenteelle rajoituksia toiminnallesi.

Varmista kuitenkin ennen tilauksen ostamista, että testaat ilmaisen version varmistaaksesi, että kohtuulliset nopeudet ovat saatavana. Sinun on myös tehtävä päätös Kanadan lainkäyttövallasta. Kaikki eivät mielellään ota (pientä) syytteeseenpanon riskiä, ​​ja turvallisemmissa lainkäyttöalueissa on aina VPN-vaihtoehtoja..

Tästä huolimatta TunnelBear on Kodi VPN, joka saa paljon oikein. Niin se’se kannattaa kokeilla.

Suositeltu lukema:

TunnelBear arvostelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 81