TunnelBear για Netflix

Το TunnelBear είναι από καιρό γνωστό για την δωρεάν έκδοση και εύκολη στη χρήση διεπαφή πελάτη. Αλλά πώς αυτό το VPN ναύλο όταν πρόκειται για streaming? Οι δοκιμές μας που έγιναν το 2018 έδειξαν ότι το TunnelBear είναι σε θέση να απεμπλακεί την πιο περιζήτητη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ Netflix. Αλλά γνωρίζουμε ότι η κατάσταση με το γεωφυσικό μπλοκάρισμα μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Οτι’Γιατί εμείς’αποφάσισε να επαναλάβει τις δοκιμές μας και να σας δώσει τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του TunnelBear για το Netflix.


Πώς πραγματοποιήσαμε τη δοκιμή NetNews VPN TunnelBear

Για να δοκιμάσουμε σωστά το TunnelBear, χρησιμοποιήσαμε μια πληρωμένη έκδοση και εκτελέσαμε τις δοκιμές από την Ευρώπη, με ταχύτητα λήψης βάσης 270 Mbps όταν δοκιμάστηκε σε Netflix’s Fast.com. Χρησιμοποιώντας ένα κοντινό διακομιστή, η ταχύτητα ήταν 70 Mbps, γεγονός που είναι μια σημαντική επιβράδυνση, ειδικά όταν η απόσταση μετράται σε εκατοντάδες, όχι χιλιάδες μίλια.

Εμείς’δοκιμασμένους διακομιστές TunnelBear στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία και την Ιαπωνία. Δυστυχώς, το TunnelBear δεν το κάνει’t σας επιτρέπουν να επιλέξετε μια συγκεκριμένη τοποθεσία μέσα σε μια χώρα. Με χώρες όπως οι ΗΠΑ, η σύνδεση με ένα διακομιστή στην ανατολική ακτή ή στη δυτική ακτή μπορεί να είναι μια τεράστια διαφορά όσον αφορά την απόδοση. Και επειδή οι διακομιστές έχουν διαφορετικές διευθύνσεις IP, θα πρέπει να προσπαθήσετε τουλάχιστον μερικούς για να δείτε αν το Netflix πραγματικά αποκλείει όλα αυτά.

Χρησιμοποιώντας το TunnelBear για το Netflix

“Netflix” είναι ένα κουμπί στα τηλεχειριστήρια της τηλεόρασης στις μέρες μας και σχεδόν το ένα τρίτο των χρηστών VPN ρέει αυτό. Ως εκ τούτου, έχει γίνει πραγματικά μια υπηρεσία που οι εταιρείες υλικού και λογισμικού είτε υποστηρίζουν είτε κινδυνεύουν να χάσουν πελάτες.

Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το TunnelBear ή οποιοδήποτε άλλο VPN με Netflix είναι το geo-blocking. Λόγω αυτών των μέτρων, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μόνο στη βιβλιοθήκη Netflix της χώρας διεύθυνσης IP. Αν εσύ’σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στον Καναδά, δεν μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας εκπομπή Netflix US μέχρι να επιστρέψετε. Μέχρι εκείνη την εποχή, οι καναδοί συνεργάτες σας θα το έχουν ήδη χάσει για σας.

Οτι’όπου ένα VPN όπως το TunnelBear έρχεται να βοηθήσει. Με την ικανότητά του να αποκρύπτει την πραγματική σας διεύθυνση IP και να σας αναθέσει έναν από την επιθυμητή τοποθεσία σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix σαν να ήσασταν εγκατεστημένος σε αυτή τη χώρα. Δυστυχώς, δεν συμβαίνει’t λειτουργεί όλη την ώρα ως Το Netflix παίρνει σοβαρά το geo-blocking και προσπαθεί συνεχώς να ανιχνεύει και να κλείνει τις δυνατότητες για ένα VPN για να ανοίξει το floodgate. Οτι’Γιατί εμείς’δοκιμασμένους διακομιστές TunnelBear από διαφορετικές χώρες για να σας δώσουμε τη συνολική εικόνα της χρησιμότητάς του για την απεμπλοκή του Netflix.

Το TunnelBear και τη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ Netflix

tunnelbear χαρτών μας netflix

Ξεκινήσαμε από τη σημαντικότερη βιβλιοθήκη, η πρόσβαση στην οποία συνήθως υποδηλώνει εάν ένα VPN είναι καλό για το Netflix ή όχι. Αρχικά, συνδεθήκαμε με ένα διακομιστή VPN που αποδείχθηκε ότι ήταν στο Clifton, New Jersey. Δυστυχώς, χρησιμοποιώντας αυτόν τον διακομιστή δεν μπορέσαμε να εκτελέσουμε τη δοκιμή ταχύτητας fast.com ή να ανοίξουμε το Netflix.com, παρόλο που και οι δύο λειτουργούσαν τέλεια χωρίς ένα VPN. Ένας άλλος διακομιστής από το Νιου Τζέρσεϋ μας απέτυχε επίσης.

Η επόμενη προσπάθειά μας αποδείχθηκε Νέα Υόρκη. Δυστυχώς, καταλήξαμε στα ίδια αποτελέσματα. Τον δώσαμε μια τελευταία προσπάθεια, ελπίζοντας να πιάσουμε ένα διακομιστή της West Coast. Με τέτοια τύχη, θα έπρεπε’βγήκατε στο Λας Βέγκας, αλλά ευτυχώς βρεθήκαμε και στο Σαν Φρανσίσκο. Αυτό είναι όπου η Lady Luck στράφηκε μακριά από μας - ούτε η δοκιμή ταχύτητας ούτε η ιστοσελίδα Netflix λειτούργησαν.

Ενεργοποιώντας τη λειτουργία GhostBear, η οποία βοηθά την κρυπτογραφημένη επισκεψιμότητά σας να μοιάζει περισσότερο με την επισκεψιμότητα HTTPS’δεν κάνουμε κανένα καλό, ούτε πρόσθεσε άλλο επίπεδο απορρήτου χρησιμοποιώντας μια επέκταση προγράμματος περιήγησης. Αν και μας επέτρεψε να ελέγξουμε την ταχύτητα στο Fast.com (και να το δούμε αυτό’s λιγότερο από 2 Mbps), η πραγματική ροή δεν ήταν διαθέσιμη. Κατά την προσπάθεια φόρτωσης του Netflix.com, έχουμε ένα ασυνήθιστο σφάλμα:

dial tcp: αναζήτηση netflix.com στο 8.8.4.4:53: γράψτε udp 165.227.196.100:57014->8.8.4.4:53: γράψτε: η λειτουργία δεν επιτρέπεται

Μας έδωσε μια ιδέα να αλλάξουμε το πρωτόκολλό μας από UDP σε TCP. Έτσι πήγαμε στο Settings > Γενικά και ενεργοποίησε την παράκαμψη του TCP. Οι προσπάθειές μας αποδείχτηκαν άκαρπες, αφήνοντας μας το συμπέρασμα αυτό Το TunnelBear VPN δεν αποκλείει πλέον τη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ.

TunnelBear για το Netflix στον Καναδά

tunnelbear netflix canada montreal 20

Ελπίζαμε να βρούμε περισσότερη τύχη να κινείται Βορρά - ο Καναδάς έχει τον τρίτο μεγαλύτερο πληθυσμό καφέ αρκούδας, ο οποίος θα πρέπει σίγουρα να περιλαμβάνει ορισμένα δείγματα του υποείδους της σήραγγας. Το Μόντρεαλ, Κεμπέκ, αποδείχθηκε αρκετά δασώδες για να φτάσει στο Fast.com απαρατήρητο. Το αποτέλεσμα, 20 Mbps, μας άφησε λίγο απογοητευμένο, δεδομένου ότι η αρχική ταχύτητά μας ήταν πάνω από δέκα φορές πιο γρήγορη.

Ακόμη και όταν υπολογίζουμε από την κοντινή σύνδεση VPN των 70 Mbps, θα περίμενε κανείς τουλάχιστον το μισό από αυτόν μετά τη διέλευση του Ατλαντικού. Τώρα μπορούμε να πούμε ότι ενώ θεωρητικά, μια τέτοια ταχύτητα είναι αρκετή για τη μετάδοση HD σε Netflix (το Ultra HD απαιτεί τουλάχιστον 25 Mbps), θα εξακολουθούσαμε να θεωρούμε την ταχύτητα στον Καναδά ως αρκετά κακή.

Όταν δοκιμάσαμε streaming, μπήκαμε στο “Κάτι, κάτι πήγε στραβά…” οθόνη που συνθλίβει τις ελπίδες μας - Το TunnelBear δεν συμβαίνει’t ξεμπλοκάρετε το Netflix στον Καναδά.

TunnelBear και την έκδοση Netflix της Αυστραλίας

Μετά από δύο αποτυχίες, ήμασταν πρόθυμοι να δούμε αν οι ελεύθεροι χρήστες έκλειναν τίποτα δεν πληρώνουν για αυτό το VPN. Ήμασταν πρόθυμοι να δούμε τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας του Σίδνεϊ. Δυστυχώς, ήταν αβυσσαλέες, φτάνοντας μόλις 630 Kbps. Ήμασταν σχεδόν ευτυχείς να δούμε το “Περίπου” όπως σήμαινε ότι θα το θέλαμε’μην παρακολουθείτε μια τραυματική παρουσίαση εικόνων SD. Οτι’δεν είναι αυτό που είναι το Netflix.

Το TunnelBear και τη βιβλιοθήκη του Ηνωμένου Βασιλείου Netflix

tunnelbear netflix uk london 5

Η δοκιμή ταχύτητας μας έδωσε λιγότερο από 5 Mbps, γεγονός που είναι ένα φοβερό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η θέση δοκιμής μας είναι επίσης στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τον τυπικό ορισμό για streaming Netflix εάν το TunnelBear έδωσε πρόσβαση σε αυτό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό δεν συμβαίνει’t.

Ολλανδία και Γερμανία’t καλωσορίζω το TunnelBear

tunnelbar netflix Ολλανδία amsterdam 6

Οι Κάτω Χώρες και η δοκιμή ταχύτητας μας έδωσαν την ελπίδα ότι θα είμαστε σε θέση να προβάλλουμε περιεχόμενο HD, το οποίο απαιτεί τουλάχιστον 5 Mbps. Το TunnelBear δεν μας έδωσε ούτε HD ούτε streaming σε γενικές γραμμές.

Η κατάσταση δεν έγινε’αλλάζει πολύ μετά τη μετάβαση στη Γερμανία. Ναι, η ταχύτητα ανέβηκε στα 25 Mbps που είναι αρκετή για Ultra HD, αλλά θα έπρεπε πραγματικά να είναι πολύ καλύτερη, έχοντας ιδιαίτερα κατά νου ότι η TunnelBear κατάφερε να βγάλει 20 Mbps στον Καναδά. Όσον αφορά την απεμπλοκή της γερμανικής βιβλιοθήκης του Netflix, η εργασία πρέπει να αφεθεί καλύτερα σε άλλα δίκτυα VPN.

Netflix Ιαπωνία και TunnelBear

tunnelbear netflix Ιαπωνία tokyo 210kbps

Τέλος, μεταβαίνουμε στην Άπω Ανατολή για να δούμε αν το TunnelBear είναι σε θέση να σκοράρει τουλάχιστον ένα σημείο σε αυτόν τον αγώνα ενάντια στο Netflix’της γεωπολιτικής. Αφού συνδεθήκαμε σε ένα διακομιστή στο Τόκιο, εξευτελίσαμε το Fast.com, το οποίο παρουσίασε έναν τριψήφιο αριθμό που μοιάζει με την ταχύτητα που δεν έχει VPN. Μόνο αυτή τη φορά ήταν Kbps. Στη συνέχεια πήγαμε στο Netflix.com, μόνο για να τρέξουμε στο ίδιο μαύρο “Περίπου” οθόνη ξανά.

Χρησιμοποιώντας το TunnelBear με άλλες υπηρεσίες ροής

Όταν ο Netflix είναι εντελώς μη διαθέσιμος, οι χρήστες του TunnelBear πιθανότατα θα αναζητήσουν εναλλακτικούς τρόπους για τη ροή του επιθυμητού περιεχομένου τους.

BBC iPlayer είναι μια από τις πιο γνωστές πλατφόρμες περιεχομένου που επιτρέπει streaming απευθείας από την ιστοσελίδα τους. Δυστυχώς, δεν το έκανε’t λειτουργεί πολύ καιρό πριν η Netflix ξεκινήσει να εμποδίζει το TunnelBear, έτσι εμείς’είναι απαισιόδοξες για αυτή την υπηρεσία VPN να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να απεμπλακεί το BBC iPlayer οποιαδήποτε στιγμή σύντομα.

Hulu είναι μια πολύ γνωστή πλατφόρμα ροής (η οποία επίσης πηγαίνει από το HappyOn.jp εάν εσείς’στην Ιαπωνία). Ωστόσο, φαίνεται ότι το TunnelBear VPN δεν μπορεί να ξεμπλοκάρει την υπηρεσία αυτή.

Amazon Prime είναι μια άλλη δημοφιλής πλατφόρμα ροής που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, ειδικά μεταξύ εκείνων που χρησιμοποιούν το Fire TV Stick. Δυστυχώς, οι χρήστες του TunnelBear αναφέρουν ζητήματα με την απεμπλοκή του Amazon Prime από τις αρχές του 2018. Με το τέλος του 2019, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η κατάσταση είναι απίθανο να αλλάξει.

συμπέρασμα

Το TunnelBear κέρδισε’t να σας βοηθήσει να κάνετε stream Netflix και αυτή η πραγματικότητα φαίνεται απίθανο να αλλάξει στο εγγύς μέλλον. Ούτε θα βοηθήσει η TunnelBear με το BBC iPlayer, Hulu ή Amazon Prime. Αυτό μας αφήνει να κάνουμε ένα γενικό συμπέρασμα Το TunnelBear δεν συνιστάται για streaming και όσοι αρέσουν να παρακολουθούν εμφανίσεις στο Netflix ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

Ανασκόπηση της σήραγγας

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 80