Kajian Proxy.sh

Setiap sekali-sekala penyelesaian VPN datang bersama-sama yang mencatatkan kebanyakan nota yang betul. Ini adalah salah satu penyelesaian yang akan ditunjukkan oleh Proksi.sh kami. Kami’akan meneruskan ciri keselamatan, amalan privasi, dan mana-mana pengguna maklumat penting yang mungkin ingin tahu.


Penyelesaian ini sangat baik untuk pelbagai aplikasi privasi, namun ia’s juga serba boleh dan baik untuk tujuan hiburan.

Ciri-ciri keselamatan

Proxy.sh mempunyai ciri keselamatan yang kukuh:

 • Enkripsi AES-256-bit pepejal dengan pengesahan SHA-512 dan 4096-RSA Handshake
 • Ciri-ciri Pemeriksaan Pakej anti-Deep (DPI) untuk negara-negara penapisan tinggi: Obfsproksi (integrasi Tor) dan XOR patched OpenVPN
 • Protokol terowong selamat - OpenVPN
 • Perlindungan kebocoran DNS
 • Perlindungan kebocoran IPv6
 • Multi-hop (kos tambahan)
 • Bunuh suis

Mempunyai tahap keselamatan ini menjadikan Proxy.sh sangat menjanjikan hak kelawar. Beberapa perkhidmatan VPN menawarkan pengguna mereka senjata api yang banyak ini. Secara umum, ini sepatutnya cukup untuk kumpulan yang paling mencabar - wartawan, aktivis politik, penggodam, dan sebagainya.

Adakah Proxy.sh menyimpan log?

Hampir setiap syarikat VPN di luar sana mendakwa bahawa mereka tidak menyimpan log pengguna mereka’ data. Dalam banyak kes, pandangan yang lebih mendalam menunjukkan kebimbangan. Proxy.sh nampaknya legit dalam pengertian ini - Dasar Privasi mereka tidak’t mempunyai senarai panjang data yang mereka log.

Dengan itu, pembalakan melalui klien VPN hanya disebut dalam satu ayat, yang agak kabur:

Proxy.sh tidak mengumpul atau melog masuk sebarang lalu lintas atau menggunakan teknologi proksinya termasuk rangkaian peribadi maya.

Tidak jelas, contohnya, sama ada kenyataan itu meliputi pembalakan pelbagai “tidak dapat dikenalpasti secara peribadi” data, seperti cap waktu, atau jumlah data yang dipindahkan.

Proxy.sh didaftarkan di Seychelles, yang merupakan lokasi yang mesra privasi. Itu’s tanda yang baik untuk mereka yang mahukan nama yang tidak dikenali, seperti ciri-ciri seperti keupayaan untuk menjadikan kredensian log masuk anda menjadi hash anonim.

Kelajuan dan prestasi

Semua perkhidmatan VPN mengurangkan kelajuan anda’s hanya soal berapa banyak. Proxy.sh nampaknya menyebabkan kehilangan kelajuan kecil: bilangan besar pelayan mereka dan liputan negara yang baik membolehkan mereka untuk memberikan kelajuan yang baik ke pelbagai lokasi di seluruh dunia.

Proxy.sh menawarkan 300 pelayan di 57 negara, yang merupakan kehadiran pelayan yang sangat kuat dan menjadikannya pilihan yang sangat menarik.

Kemudahan penggunaan dan sokongan berbilang platform

Perisian VPN Safejumper (Proxy.sh’klien VPN tersuai) menyokong 5 sistem operasi utama. Mereka juga mempunyai penyelesaian OpenVPN untuk pelbagai peranti dan pelbagai perkhidmatan lain seperti router VPN.

Safejumper boleh didapati di:

 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Linux

Di sana’senarai panduan yang luas tersedia di laman web Proxy.sh, memaklumkan kepada pengguna tentang cara memasang dan menggunakan perkhidmatan di platform di mana aplikasi tersuai tidak tersedia. Safejumper sendiri adalah mudah dan mudah digunakan, walaupun terdapat beberapa ciri keselamatan canggih yang baru dapat diperjuangkan.

Membuka kunci Netflix dan platform penstriman lain

Walaupun Proxy.sh mendakwa bahawa perkhidmatan mereka adalah berkesan untuk melangkau geo-blocking di Netflix, banyak pengguna melaporkan kesulitan mengakses kandungan di Netflix AS. Syarikat juga membuat tuntutan mengenai pembongkaran Hulu dan perkhidmatan lain, yang sebahagian besarnya disahkan oleh laporan pengguna.

P2P & mengerikan

Ciri-ciri keselamatan dan kelajuan yang tersedia dengan Proxy.sh sangat kuat, dan menjadikannya hebat untuk mengerikan. Perkhidmatan ini tidak mendiskriminasi lalu lintas P2P dan juga menawarkan beberapa bonus yang mengagumkan untuk mengutuk khususnya. Ini termasuk proksi SOCKS5, yang boleh anda sediakan secara terus pada klien torrent anda, dan suis membunuh (untuk melindungi daripada penurunan sambungan).

Penapisan dalam talian di China dan di tempat lain

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Proxy.sh tidak menawarkan satu tetapi dua ciri anti-DPI: Obfsproxy dan OpenVPN yang ditoreh XOR. Firewall Besar China menggunakan DPI untuk mencari lalu lintas VPN di rangkaian dan menyekatnya. Untuk mendapatkan sekitar ini, VPN menawarkan ciri-ciri yang menyamarkan trafik sebagai sesuatu yang lain - kedua-dua ciri yang disebutkan di atas melakukannya dengan tepat.

Namun, ini hanya sebahagian daripada sebab mengapa Proxy.sh patut menjadi baik bagi negara China dan negara lain yang pedih. Perkhidmatan ini juga mempunyai senarai lokasi pelayan yang hebat, termasuk banyak negara Asia. Ini bermakna kelajuan sambungan yang baik di rantau ini dan seterusnya.

Sokongan pengguna

Opsyen sokongan pelanggan yang ditawarkan oleh Proxy.sh boleh mendapat manfaat daripada beberapa jenis pilihan komunikasi langsung. Pada masa ini, pembekal menawarkan:

 • Tiket sokongan
 • Panduan
 • Soalan Lazim

Walaupun bahan-bahan bertulis di laman web ini memang komprehensif, di sana’tiada cara untuk menyelesaikan masalah mudah dengan cepat. Banyak perkhidmatan VPN teratas pada pemasaran telah mula menawarkan pilihan sembang 24/7 secara langsung untuk alasan yang tepat ini.

Harga

Proxy.sh mempunyai pelbagai pelan:

 • Pelan 3-hari (Pelan Pantas): $ 2.00 (2 negara)
 • Pelan Asas 1 bulan: $ 5.00 / bulan (5 negara)
 • Pelan asas 1 tahun: $ 39.96 ($ 3.33 / bulan) (5 negara)
 • Pelan pepejal 1 bulan: $ 10.00 / bulan (57 negara)
 • Pelan pepejal 1 tahun: $ 90 ($ 7.50 / month) (57 negara)
 • Pelan Pro 1 bulan, termasuk banyak ciri bonus: $ 20.00 / bulan
 • Pelan Pro 1 tahun, termasuk banyak ciri bonus: $ 199.92 ($ 16.66 / bulan)

Di samping pilihan langganan ini, anda juga boleh membeli ciri-ciri tertentu (add-on) secara berasingan:

 • Tingkatkan - akses kepada rangkaian khusus 7 lokasi pelayan tambahan yang ekstra di 5 negara: $ 1 / bulan
 • Pelayan VPN pelbagai hujung untuk keselamatan tambahan: $ 5 / bulan

Walaupun harga berada di hujung yang lebih tinggi, Proxy.sh menawarkan dasar pembayaran balik tanpa had. Ya, itu’betul, anda boleh meminta bayaran balik pada bila-bila masa dan mereka menjamin bahawa anda akan menerimanya. Satu-satunya keperluan adalah bahawa secara teknikalnya mungkin untuk mengeluarkan bayaran balik, yang bermakna anda boleh’t membayar dalam Bitcoin (yang sebaliknya merupakan pilihan pembayaran yang tersedia).

Pokoknya

Penyelesaian VPN ini sangat beretika dan menyediakan pelbagai ciri keselamatan yang kukuh. Walaupun kita’Bukan peminat sistem harga kompleks dan kekurangan pilihan sokongan pelanggan halaju tinggi, nampaknya Proxy.sh mempunyai banyak potensi. Biarkan’s melihat bagaimana ia berjaya menjadi kenyataan.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2