Kajian Rangkaian Expat saya

Dengan perjalanan dan kebebasan pergerakan menjadi cara hidup yang lazim, Jaringan Expat saya bertujuan untuk demografi ini. Oleh itu, tujuan kajian Semula Rangkaian Saya adalah menentukan sama ada ia memenuhi janji itu.

Apa yang melanda kami tentang perkhidmatan adalah bahawa ia memberi tumpuan kepada kandungan streaming yang disekat rantau. Justeru itu, Rangkaian Expat saya sepatutnya cemerlang pada kelajuan.

Walaupun ia’s pasti VPN, Rangkaian Expat saya tidak’t hadir sendiri seperti itu, tetapi sebagai alat untuk menonton (kebanyakannya) TV berbahasa Inggeris di luar negara. Namun perkhidmatan ini mempunyai beberapa isu di kawasan ini. Baca terus untuk mengetahui lebih lanjut.


Adakah rangkaian Expat saya selamat untuk digunakan?

Kami’gembira melaporkan bahawa perkhidmatan itu digunakan AES-256-bit penyulitan untuk menjamin sambungan pengguna. Ini adalah cipher besar yang digunakan terhadap industri VPN. Rangkaian Expat saya menyokong OpenVPN dan IKEv2 protokol, yang merupakan dua protokol paling selamat dalam industri hari ini.

Malangnya, berita gembira berakhir di sana; Rangkaian Expat saya tidak mempunyai suis membunuh dalam senjata. Ini bermakna bahawa kehilangan sambungan VPN anda boleh menyebabkan data anda tidak selamat, yang suis bunuh biasanya akan dijaga.

Terdapat juga banyak laporan yang My Expat Network terdedah kepada kebocoran IP dan DNS.

Privasi

Rangkaian Expat saya berpusat di Hong Kong, yang lebih baik daripada negara-negara seperti AS, China, atau Rusia. Walau bagaimanapun, kami mendapati ini sedikit bimbang. Pada tahun 1997, UK menyerahkan kawalan Hong Kong ke China, yang bermaksud bahawa kerajaan China secara beransur-ansur mendapat kawalan di wilayah itu.

Ini termasuk melaksanakan undang-undang Cina di Hong Kong dari masa ke masa, dan jika anda tahu apa-apa tentang kebebasan bersih Cina, anda’akan tahu itu “kebebasan” adalah perkataan yang anda harus gunakan untuk menggambarkannya. Ini bermakna, seperti di China, VPN yang berpangkalan di Hong Kong akhirnya akan dipantau oleh pihak berkuasa.

Dengan itu berkata, My Expat Network menyimpan sedikit maklumat tentang aktiviti anda, jadi ini tidak akan’biasanya kebimbangan.

Kelajuan & Prestasi

Perkara pertama yang perlu anda ketahui mengenai Rangkaian Ekspataku ialah bahawa ia telah direka untuk ekspatriat untuk menyiarkan TV semasa di luar negara. Itu menjadikan VPN’kelajuan tidak mengasyikkan mengecewakan, terutamanya apabila terdapat banyak perkhidmatan saingan yang membolehkan pengguna melakukan perkara yang sama.

Secara ringkasnya, semasa menguji kelajuan sambungan untuk kajian Rangkaian Ekspatase My, kami menghadapi sambungan hampir lambat yang hanya dapat mengurus video YouTube di 480p.

Untuk membuat keadaan lebih teruk lagi, My Expat Network hanya mempunyai pelayan di dua belas negara, yang semuanya berada di Eropah, Amerika Utara, dan Australia.

Bukan sahaja Rangkaian Expat saya hanya menyekat kandungan video dalam definisi standard, maka ia hanya menyahsekatkan dua belas negara. Dengan televisyen India, Jepun, dan Korea yang mempunyai fanbases yang begitu besar, Rangkaian Expat saya benar-benar hilang banyak.

Kemudahan penggunaan & Sokongan

Di sana’keperluan kecil untuk sokongan pada peringkat awal menggunakan Network Expat saya. Ia’s di antara perkhidmatan paling cepat seumpamanya untuk memasang dan mengkonfigurasi.

Sekiranya anda memerlukan sokongan, ada sistem e-mel yang tersedia. Perkhidmatan itu tidak’t mempunyai pilihan sokongan sembang secara langsung, yang malangnya.

Tanggapan yang kami hasilkan ketika meneliti untuk tinjauan Rangkaian Ekspatase My saya adalah tidak ditujukan untuk para pakar, tetapi bukan untuk pakar.

Harga

Harga untuk pelbagai pakej My Expat Network agak rumit. Memilih langganan anda melibatkan pemilihan negara untuk membuka sekatan-kami’akan menggunakan UK untuk contoh-dan kemudian peranti yang anda mahu gunakan (PC / Mac / Router atau Tablet / Mobile).

Mana-mana peranti yang anda pilih, pengecualian UK berharga £ 5.00 / mo untuk pakej satu bulan, £ 4.50 / mo selama enam bulan, dan £ 4.00 / mo selama dua belas bulan.

Pakej ini lebih kurang sama untuk setiap mata wang; € 4,80 / mo untuk langganan 12 bulan untuk pelayan Eropah, US $ 5.60 / mo untuk pelayan AS, dan sebagainya.

Walau bagaimanapun, jika anda mahu menggunakan pelbagai sambungan (sehingga 5), ​​berbilang peranti, atau membuka sekatan banyak negara, anda dikehendaki melanggan keseluruhan pakej. Ini berharga £ 8.00 / mo untuk satu bulan, £ 7.20 / mo untuk enam, dan £ 6.40 / mo selama dua belas.

Singkatnya, Rangkaian Expat saya tidak mahal. Anda boleh mendapatkan VPN yang lebih baik untuk kurang.

Rangkaian Expat saya untuk Netflix

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, Rangkaian Expat saya direka untuk ekspatriat untuk menyiarkan TV. Walaupun Rangkaian Ekspataku tidak menyekat Netflix dan platform penstriman lain, kelajuannya tidak bagus dan tidak juga senarai lokasi.

Rangkaian Expat saya untuk mengutuk

Rangkaian Ekspataku tidak menyebut sebarang pelanggaran di mana saja dari segi perkhidmatan, tetapi ia secara ringkas mengisytiharkan bahawa pelanggaran hak cipta melanggar peraturan sepenuhnya.

Adakah ia baik untuk pengguna di China?

Memandangkan kebimbangan yang kami nyatakan mengenai Hong Kong’asimilasi secara beransur-ansur ke bidang kuasa Cina, mungkin tidak.

Walau bagaimanapun, terdapat peluang bahawa ia sebenarnya akan berfungsi untuk pengguna yang cuba memintas Great Firewall China. Walau bagaimanapun, walaupun pengguna di negara ini boleh menggunakan lebih banyak keselamatan dan privasi daripada My Expat Network yang boleh ditawarkan.

Apps & Pelanjutan

Rangkaian Expat saya boleh didapati di rangkaian operasi yang relatif sederhana: Windows, macOS, Linux, iOS, dan Android. Ia juga boleh digunakan pada penghala, yang bagus untuk menutup seluruh rangkaian rumah anda dalam satu stroke.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 17

Adblock
detector