Kajian semula Anonine VPN


Gambaran keseluruhan

Anonine VPN adalah perkhidmatan VPN pertengahan jalan yang mempunyai semua barangan standard, penting, dan tidak ada faktor wow. Baca lebih lanjut mengenai kajian semula Anonine VPN kami yang mendalam.

Walaupun ia mendakwa sebagai syarikat VPN yang diasaskan Sweden, Anonine dibeli oleh syarikat induk berasaskan Seychelles Edelino Commerce Ltd. (yang juga memiliki FrootVPN, BoxPN, Easy Hide IP VPN, dan VPNTunnel).

Mereka menawarkan 150+ pelayan di 34 buah negara, yang cukup baik mengingat penyebaran globalnya. Ia bukan’Ia amat mahal, membolehkan anda sehingga 5 sambungan serentak. Ia’s VPN tanpa log, dengan protokol standard dan penyulitan kuat. Mereka mempunyai suis bunuh sahaja untuk Windows.

Keseluruhannya, ia’s penyedia VPN OK yang kami tidak akan mengesyorkan secara terang-terangan, atau memberi amaran kepada anda.

Adakah VPN Anonine selamat digunakan?

Anonine nampaknya VPN cukup selamat untuk digunakan. Ia mempunyai dasar tidak ketat, dan mereka tidak’t menyimpan timestamp sambungan, tempoh sambungan, lokasi / pelayan yang digunakan, alamat IP atau permintaan DNS.

Di sisi teknikal, Anonine menawarkan enkripsi AES-256-CBC yang terkemuka di industri dengan kunci RSA 2048-bit. Mereka juga menggunakan protokol standard industri berikut:

  • OpenVPN / Stunnel
  • IPSec IKEv2
  • L2TP / IPSec

Atas sebab itu, kita boleh menuntut bahawa Anonine selamat untuk digunakan.

Kelajuan dan prestasi

Pada asas, kelajuan bukan VPN hampir 300 Mbps, kita melihat beberapa penurunan standard 80% dalam kelajuan. Terdapat satu soalan yang kami ada: berapa banyak pelayan yang mereka ada? Halaman Rangkaian mereka menyenaraikan 150 pelayan, termasuk status, beban, uptime dan latency. Kami percaya ini adalah nombor yang tepat. Walau bagaimanapun, halaman harga mereka menyenaraikan 800 pelayan:

Ciri-ciri Anonie - 150 atau 800 pelayan

Sokongan kemudiannya mengesahkan bahawa ia sebenarnya 150 pelayan, bukan 800. Tetapi walaupun mendapat jawapan daripada mereka adalah sedikit tugas, yang dibincangkan lebih lanjut di bawah dalam bahagian Sokongan.

Kelajuan di sini cukup baik dengan kedua OpenVPN dan PPTP, walaupun PPTP menunjukkan beberapa kelajuan yang lebih baik. Walau bagaimanapun, dengan kelajuan OpenVPN kami berada di antara 50-60 Mbps, yang akan cukup baik untuk penstriman berkualiti tinggi, permainan, dan perkhidmatan dalam talian standard.

Anonine untuk Netflix

Walaupun kami berjaya beberapa hari untuk mengakses Netflix AS, pada hari-hari ujian yang lain tidak ada pelayan berfungsi sama sekali, untuk sebarang versi Netflix.

Ini mungkin disebabkan oleh tugas yang sangat sukar untuk mengekalkan alamat IP VPN dari Netflix’radar anti-VPN. Ia’s hanya masalah masa untuk VPN biasa-biasa saja untuk membolehkan pelayan mereka dikenal pasti dan disekat. Atas sebab itu, kami tidak’t berasa selesa mengesyorkan Anonine untuk Netflix. Anda boleh menyemak VPN Terbaik kami untuk senarai Netflix.

Anonin untuk torrenting

Aktiviti nuansa dan P2P dibenarkan pada Anonine’pelayan VPN s. Torrenting tidak disokong oleh pelayan AS walaupun, yang merupakan sekatan yang banyak penyedia VPN sering ditempatkan pada pengguna mereka.

Walau bagaimanapun, ini bermakna bahawa Torrent Amerika akan menjadi lebih baik dengan VPN lain yang menyokong torrenting pada pelayan AS mereka. Anda boleh mulakan dengan memeriksa VPN Terbaik kami untuk senarai mengerikan.

Anonine untuk China

Anonine tidak’t nampaknya membolehkan pengguna mendapatkan sekitar China’s Firewall Besar. Oleh itu, kami tidak’tidak mengesyorkan membeli jika anda’kembali ke China. Sebaliknya, anda boleh menyemak senarai VPN terbaik untuk China.

Harga VPN Anonine

Anonine menawarkan pengguna tiga pakej:

  • 1 bulan pada $ 6.99 / bulan
  • 3 bulan pada $ 5.99 / bulan
  • 12 bulan pada $ 3.99 / bulan

Harga VPN Anonine

Terdapat aren’t mana-mana batasan untuk mana-mana rancangan - perbezaan itu semata-mata dalam harga. Mereka tidak’t mempunyai sebarang versi percuma atau percubaan, walaupun mereka mempunyai jaminan wang balik 7 hari jika anda mengubah fikiran anda.

Pilihan pembayaran mereka agak kuat, berbanding dengan pembekal VPN yang lain. Mereka membenarkan anda bukan hanya untuk membayar dengan kad kredit dan PayPal, tetapi juga:

  • cryptocurrency (Bitcoin, Litecoin, dan lain-lain)
  • perkhidmatan pembayaran global (pemindahan bank, pudina, uKash, dan lain-lain)
  • Payson dan pembayaran telefon / SMS (untuk pelanggan Sweden sahaja)
  • Wang yang sempurna

Apabila anda mendaftar, anda’Anda juga perlu memasukkan alamat e-mel anda. Secara keseluruhannya, anda boleh membayar secara anonim untuk Anonine VPN jika anda menggunakan e-mel yang selamat (seperti ProtonMail) dan cryptocurrency, seperti Bitcoin.

Sokongan pengguna

Anonine mempunyai sokongan pelanggan yang biasa-biasa saja. Soalan Lazim mereka baik-baik saja, dengan kira-kira 50 + artikel untuk pertanyaan umum dan spesifik platform yang spesifik. Mereka “sembang langsung” Sokongan pelanggan agak sederhana.

Permintaan pertama kami - cuba memikirkan jika mereka mempunyai 150 pelayan atau 800 pelayan - membawanya 13 minit untuk menjawab. Malangnya, jawapan mereka tidak’t benar menjawab soalan kami sama sekali. Apabila kami meminta penjelasan, tidak ada yang berlaku. Ia mengambil masa 45 minit untuk menjawabnya….dengan mengatakan bahawa mereka’anda perlukan lebih banyak masa untuk menjawab:

Sembang sokongan pelanggan Anonine

Tetapi, akhirnya, kita mendapat jawapan yang kita mahu - ia’s 150 pelayan, bukan 800.

Sembang sokongan pelanggan Anonine

Jadi di sana’s itu.

Pokoknya

Ia’yang terbaik untuk menggunakan metafora kereta di sini. Anonine adalah seperti 2015 Kia Sportage atau Ford Focus. Ia’s…hanya kereta. Ia mungkin akan membawa anda dari titik A ke titik B dan akan mempunyai ciri biasa yang dimenanginya’t tidak mengesan sesiapa pun, dan tidak menghidupkan orang lain. Ia’s pasti tidak mencolok, dan anda menang’t memukul BMW dalam mana-mana perlumbaan dengannya.

Dan jika brek mula tergelincir atau kereta hanya menang’t bermula pada pagi yang sangat sejuk - dengan baik, itu’s cukup banyak kesalahan anda untuk membeli di tempat pertama.

Ini bukan’t VPN terbesar di dunia, atau yang paling buruk. Kami menyukai protokol standard dan penyulitan kuat, serta sokongan yang mengerikan. Kami suka suis membunuh untuk Windows, tetapi juga untuk pelanggan lain.

Kami tidak’Tidak seperti itu’s tidak dapat dipercayai dengan Netflix, atau tidak’t bekerja di China. Keseluruhannya, ia’s…hanya VPN, dan ia’s OK untuk penggunaan biasa. Hanya don’tidak mengharapkan apa-apa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1