Kajian VPN Goose

Kemas kini terakhir: 11.12.2018


VPN Goose membolehkan anda mendapatkannya dan berjalan dalam masa kurang dari satu minit. Tetapi sebelum membiarkannya longgar di rangkaian anda, baca melalui kajian Goose VPN kami.

VPN Goose berpusat di Belanda dan memberikan anda akses kepada a rangkaian pelayan VPN yang munasabah lebih daripada 63 lokasi di 28 negara. Kebanyakannya terletak di Amerika Syarikat dan Eropah, tetapi terdapat pelayan di Singapura, India, Hong Kong, Israel, dan Australia juga. Angsa mempunyai pelanggan tersuai Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh mengkonfigurasinya untuk menjalankan router untuk melindungi nombor tanpa had peranti anda.

Pelanggan VPN Goose menawarkan pelbagai pilihan lokasi proksi, serta pelayan P2P dan streaming khusus untuk pelanggaran undang-undang-akibat-buruk & kandungan geo disekat streaming, masing-masing.

Dengan pelan yang berbeza, anda boleh bayar sedikit $ 4.99 sebulan untuk VPN tanpa had. Sekiranya ada soalan, anda’akan gembira mengetahui bahawa mereka menawarkan 24/7 live chat service.

Kajian VPN Goose kami akan melihat VPN’kelajuan dan prestasi, sama ada’selamat dan mudah digunakan, sama ada anda boleh menggunakannya untuk mendapatkan akses kepada Netflix dan merosakkan, dan semua aspek penting lainnya untuk membantu anda membuat keputusan sama ada anda sepatutnya mendapatkannya.

Adakah Goose VPN selamat digunakan?

Protokol VPN Goose

VPN Goose mempunyai pelayan yang selamat dan pantas, yang menyampaikan penyulitan kuat untuk melindungi nama tidak dikenali anda.

GooseVPN menggunakan hampir tidak dapat dipecahkan AES-Penyulitan 256-bit teknologi yang menawarkan penyulitan dan perlindungan yang boleh dipercayai. Mereka OpenVPN protokol keselamatan adalah berdasarkan OpenSSL. Protokol ini menggunakan kaedah penyulitan yang berkaitan dan disokong oleh kemas kini keselamatan biasa. Perkhidmatan mereka juga mempunyai kewajipan suis bunuh disesuaikan yang akan menamatkan sambungan internet anda sekiranya kegagalan sambungan VPN.

Sebilangan pelayan VPN Goose menyokong protokol peer-to-peer (P2P), yang memberikan anda keupayaan untuk menggunakan laman web torrent dan memuat turun dengan mudah. Satu-satunya kaveat adalah bahawa anda’semula tidak dibenarkan untuk fail torrent melainkan anda menyambung ke salah satu daripada pelayan ini.

Kelajuan & Prestasi

Apabila menggunakan mana-mana perkhidmatan VPN, jarak pelayan yang anda sambungkan dan perkakasan yang anda gunakan boleh memberi kesan kepada kelajuan sambungan anda. Yang berkata, apabila kami melakukan ujian kelajuan untuk kajian Goose VPN kami, yang pelayan di UK agak mudah, manakala sambungan ke kebanyakan negara Eropah menyaksikan penurunan dalam kelajuan, walaupun masih agak munasabah.

Walau bagaimanapun, di beberapa lokasi seperti Belanda, hubungannya sangat perlahan. Pastikan untuk menguji pelayan yang berbeza untuk mencari angsa paling cepat kawanan.

Keseluruhannya, VPN Goose memberi kami prestasi yang adil dari segi kelajuan: bukan siput comatose, tetapi bukan Usain Bolt VPN sama ada.

Bagaimana untuk memuat turun dan memasang VPN Goose

Untuk menggunakan VPN Goose, anda’pertama sekali mesti mendaftar di laman web mereka. Tidak mengejutkan untuk perkhidmatan yang berpusat di Belanda, goosevpn.com mempunyai tema warna oranye. Ia’s juga direka dengan baik dan mudah dinavigasi.

Pergi ke proses muat turun dan pemasangan:

  1. Pergi ke goosevpn.com dan isi borang pendaftaran mereka.
  2. Selepas melengkapkan pendaftaran, anda’akan diberikan pautan untuk memuat turun aplikasinya.
  3. Buka fail persediaan, pilih bahasa anda dan pilih “Muat turun perisian.”
  4. Melalui perjanjian lesen dan terima.
  5. Pilih pilihan yang diperlukan dan klik “Pasang.”
  6. Selepas anda menyelesaikan pemasangan, pilih “Selesai.”

Anda juga boleh memasang VPN Goose pada Android TV anda. Untuk melakukan ini, muat turun aplikasi melalui Google Play Store di televisyen anda. Sekiranya TV anda tidak’t mempunyai akses ke Gedung Google Play, anda boleh memasang APK mereka secara manual:

  1. Muat turun fail APK melalui telefon Android anda, kemudian letakkan pada pemacu denyar USB atau kad SD dan masukkan ke dalam TV anda.
  2. Selepas memasang aplikasi, klik “Sambungkan” dan mulakan pengalaman VPN Goose anda.

Catatan: Di bahagian bawah laman web ini, anda’akan mencari beberapa ulasan cemerlang oleh pengguna lain. Anda mungkin perlu mengambilnya dengan garam secukupnya. Tak satu pun daripada mereka memberi Goose kurang daripada empat bintang, dan mungkin juga ditulis oleh angsa sebenar, tidak seperti kajian Goose VPN ini, yang ditulis oleh bebek manusia.

Bagaimana untuk menggunakannya

Selepas anda’melalui pemasangan, pelanggan VPN Goose akan menyambut anda dengan halaman log masuk, tempat anda’akan mencari pilihan untuk mendaftar masuk dengan Google atau Facebook. Untuk berada di bahagian yang lebih selamat, pergi ke kaedah tradisional untuk memasukkan nama pengguna dan kata laluan yang tetap.

Pelanggan VPN Goose mempunyai antara muka yang lebih mesra pengguna: di tetingkap utama, anda’lihat pelayan lalai anda, peta yang menunjukkan lokasinya, butang Sambung bersama alamat IP semasa anda, dan meter memberikan kemas kini langsung mengenai berapa banyak jalur lebar yang anda tinggalkan. Terdapat juga pautan untuk menaik taraf akaun anda dan menyemak kemas kini.

Pemilihan pelayan kelihatan seperti dengan pelanggan VPN yang lain. Mengetik lokasi lalai membuka senarai, menonjolkan pelayan mana yang sesuai untuk aplikasi tertentu (P2P dan streaming video), dan memaparkan penunjuk mudah beban pelayan. Butang Connect mengarahkan anda untuk memilih pelayan secara manual.

Terdapat atribut sambungan berasaskan lokasi yang tersembunyi dalam Tetapan, tetapi itu hanya terpakai jika anda menyediakan klien untuk menyambung secara automatik pada pelancaran. Anda boleh menetapkan pelayan tunggal sebagai anda “Kegemaran” yang secara automatik akan menyambung apabila anda memulakan pelanggan.

VPN Goose untuk mengutuk

Anda boleh menggunakan VPN Goose untuk torrenting, tetapi ini hanya terdapat pada pelayan tertentu.

Untuk mengetahui pelayan mana yang boleh anda gunakan dengan klien BitTorrent anda, klik pada “Negara” tab dalam aplikasi VPN Goose anda dan senarai drop-down akan muncul. Cari pelayan yang ditandakan sebagai “Pelayan P2P.” Mereka’akan mempunyai sedikit “P2P” ikon di sebelah penunjuk kekuatan isyarat.

Perhatikan bahawa negara yang anda pilih akan memberi kesan pada kelajuan muat turun anda, jadi pastikan untuk memilih salah satu itu’dekat dengan lokasi anda.

VPN Goose untuk Netflix

Pada masa kajian Goose VPN kami, pelanggan melakukan dengan baik dengan streaming Netflix. Walau bagaimanapun, perhatikan bahawa sejak Netflix bekerja tanpa henti untuk menghalang pelayan VPN yang diketahui, keadaan selalu berubah.

Untuk aliran kandungan eksklusif AS di Netflix, pilih pilihan pelayan Streaming Amerika Syarikat dengan senarai pelayan pintar yang didayakan. Peminat rancangan TV British boleh menggunakan pelayan streaming UK, yang telah terbukti berfungsi dengan lancar dengan Netflix UK.

Mengenai perkhidmatan penstriman lain, kami dapat mengakses Amazon Prime menggunakan pelayan UK; Walau bagaimanapun, pelayan berasaskan AS disekat oleh Amazon. Melalui pelayan UK, anda juga boleh mendapat akses ke BBC iPlayer.

Apps & Pelanjutan

aplikasi goosevpn

Pada pandangan pertama, VPN Goose menawarkan pemilihan biasa sistem operasi untuk pelanggan mereka: anda boleh menjalankannya Windows dan Mac OS komputer, dan juga iOS atau Android peranti mudah alih. Walau bagaimanapun, semasa kami menggali bahagian FAQ mereka untuk ulasan VPN Goose kami, kami dapati panduan yang menunjukkan cara mengkonfigurasi klien secara manual untuk pelbagai platform lain, termasuk OS Synology, Linux, Raspberry Pi 3, dan ChromeOS, yang merupakan sentuhan yang menarik.

Satu lagi kejutan yang menyenangkan adalah hakikat bahawa aplikasi mudah alih Goose VPN untuk iOS dan Android sangat mirip dengan pelanggan Windows, baik dalam pengalaman visual dan struktur. Para pemaju telah membuat rekaan dan UX dengan susah payah merentas semua platform sejauh yang jika anda’semula kepada pelanggan Goose VPN pada peranti tertentu dan memutuskan untuk berubah, anda akan menyesuaikan dengan cepat dan mudah, dengan pengalaman pengguna yang hampir sama.

Menyediakan VPN, serta memilih pelayan dan mengakses tetapan lain, hampir sama pada setiap platform. Dan dengan mengkonfigurasi perkhidmatan pada penghala, anda boleh melindungi semua peranti anda tanpa membayar lesen tambahan.

Juga, VPN Goose baru-baru ini mengeluarkan a Sambungan Chrome untuk akses mudah ke laman web yang disekat geo.

Bolehkah anda menggunakan VPN Goose di China?

Tidak ada di laman web rasmi Goose VPN dengan jelas menyatakan bahawa anda boleh menggunakan perkhidmatan mereka di China. Apabila melihat bahagian FAQ mereka untuk kajian GooseVPN kami, kami mendapati bahawa China hanya disebutkan berbanding dengan Rusia. Menurut syarikat itu, Goose VPN memberi tumpuan kepada memberi akses kepada pengguna di Mesir dan UAE, di mana kerajaan juga bekerja keras untuk menghapuskan penggunaan VPN.

Jika awak’tinggal di China, anda mungkin perlu melangkau Goose VPN. Walau bagaimanapun, tidak takut kerana terdapat banyak VPN lain yang bekerja di China, seperti pemarkahan ExpressVPN.

Sokongan

Sokongan GooseVPN

Ketika datang untuk memilih VPN yang tepat, salah satu perkara yang lebih penting untuk dilihat ialah kecekapan sokongan pelanggan. Seperti yang anda perhatikan, kami membuat sebilangan rujukan kepada bahagian FAQ dalam kajian Goose VPN kami setakat ini. Ini kerana ia’s benar-benar teratur untuk menjawab soalan am, serta yang berkaitan dengan pembayaran, privasi, dan persediaan. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai isu yang lebih khusus, terdapat a 24/7 sembang langsung pilihan yang ada. Malangnya untuk pemanggil yang gemar dan bersuara, Goose mempunyai tiada sokongan talian telefon pasukan.

Untuk soalan yang lebih khusus, anda mungkin mahu menggunakan borang hubungan yang akan menghubungkan anda dengan wakil Goose VPN melalui e-mel. Anda’sekali lagi kemungkinan besar akan mendapat sambutan yang munasabah dan berpengetahuan dalam tempoh yang singkat untuk mengemukakan permintaan, yang selalu ditambah untuk sokongan e-mel. Anda juga boleh menyambung melalui media sosial melalui Facebook dan Twitter, tetapi mereka hanya aktif sederhana pada platform tersebut.

Walaupun terdapat kes-kes pengguna yang mengadu mengenai maklumat salah, VPN Goose’Pasukan sokongan pelanggan secara umumnya agak cekap.

Harga

pilihan harga goosevpn

VPN Goose menawarkan pilihan pakej bulanan dan tahunan. Pelan tahunan adalah rancangan yang disyorkan untuk mereka $ 59.88 ($ 4.99 sebulan) dan tidak mempunyai had data. Dengan pelan bulanan, anda mempunyai dua pilihan: 50 GB data dan data tanpa had. Pelan 50 GB lebih murah dan kos $ 2.99 sebulan sementara kos pelan tidak terhad $ 12,99 bulanan. Sekiranya anda’lagi ragu tentang perkhidmatan itu, mereka menawarkan a Percubaan percuma 30 hari dengan akses penuh ke semua ciri.

Angsa memerlukan anda untuk memasukkan maklumat pembayaran anda sebelum anda boleh menggunakan percubaan percuma. Jika anda sampai pada kesimpulan negatif selepas menggunakan perkhidmatan, anda boleh membuat keputusan untuk membatalkan tanpa bayaran. Mereka menawarkan pilihan pembayaran berikut: Visa, MasterCard, iDeal, American Express, GiroPay dan PayPal MINT (sistem kad prabayar). Pilihan terbaik untuk tidak dikenali adalah MINT. Akaun adalah untuk penggunaan orang tunggal sahaja, tetapi anda boleh mendapatkan diskaun jika anda merujuk rakan.

Bahagian bawah tinjauan VPN Goose kami

Jadi, kepada Goose atau tidak kepada Angsa?

Keputusan vonis Goose VPN ini jelas: semua perkara dipertimbangkan, itu’s pasti bernilai ujian memandu menggunakan percubaan 30 hari percuma mereka, sekurang-kurangnya untuk kesederhanaan dan kemudahan penggunaannya.

VPN Goose mempunyai kebanyakan asasnya dilindungi: enkripsi adalah top-notch, antara muka yang sangat baik, mereka telah mendedikasikan pelayan P2P, dan mereka tidak melog masuk aktiviti dalam talian anda. Selain itu, kakitangan sokongan mereka cukup bagus, terutamanya sistem sokongan e-mel dan tiket berasaskan tiket mereka.

Angsa’s kekurangan akses di China (didakwa), prestasi tidak sekata, dan isu perkhidmatan streaming adalah masalah utama yang kami hadapi semasa kajian Goose VPN kami.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 30