Kajian VPN tanpa nama

Kemas kini terakhir: 03.14.2019.


Terdapat pelbagai perkhidmatan VPN yang berkesan yang telah datang dan hilang sepanjang tahun. Mampu menanggalkan IP anda dan menyemak imbas secara berkesan tanpa bocor maklumat tentang diri anda menjadi semakin penting dalam ciri penting hari ini’landskap dalam talian.

Hari ini, kami’sekali lagi membawa anda anjuran VPN Anonymizer. Kami berharap dapat memberi anda semua maklumat yang anda perlukan untuk memutuskan sama ada perkhidmatan VPN ini tepat untuk anda.

Pertama dalam tinjauan VPN Anonymizer kami, adalah gambaran keseluruhan.

Gambaran keseluruhan

Untuk tinjauan VPN Anonymizer kami, kami mendapati bahawa perkhidmatan tersebut telah menawarkan keselamatan yang baik dan bereputasi untuk peminat VPN pengguna untuk kekalahan 24 tahun. Syarikat ini diasaskan oleh Lance Cotrell pada tahun 1995.

Mereka telah menyediakan perkhidmatan VPN pengguna yang diterima selama 24 tahun yang panjang, dengan banyak perkara yang baik yang dikatakan oleh beberapa pelanggan mengenai perkhidmatan mereka. Walaupun kelajuan mereka sedikit tidak diingini, mereka menggunakan enkripsi keras dan mempunyai sejumlah besar ciri yang baik untuk memastikan asas pelanggan mereka berpuas hati.

Menariknya, pada tahun 2018, Anonymizer memutuskan untuk menukar gear dan memberikan kepakaran mereka kepada syarikat induk Ntrepid untuk mengembangkan perkhidmatan privasi yang berorientasikan perniagaan.

Malangnya untuk tinjauan Anonymousizer VPN kami, ini bermakna bahawa perkhidmatan VPN pengguna yang Anonymizer telah disediakan sebelum ini telah dihentikan.

Untungnya, bagaimanapun, Anonymizer masih menyediakan pengurusan atribusi perniagaan untuk perniagaan yang ingin mengekalkan aktiviti penyemakan imbas dan penyelidikan pasaran rahsia. Jika awak’masih dalam pasaran untuk penyelesaian privasi dan tanpa nama yang besar, di sana’s peluang bahawa perubahan ini sebenarnya akan berhasil demi kepentingan anda.

Walaupun ada’t banyak maklumat mengenai perkhidmatan di luar sana untuk kami disertakan dalam kajian Anonymousizer VPN kami, kami’akan melakukan yang terbaik untuk memberi anda idea tentang apa yang anda’akan mendapat jika anda pergi dengan Anonymizer’penyelesaian B2B VPN s.

Bagi pelanggan yang masih mencari perkhidmatan VPN pengguna, Anonymizer menyarankan Invincibull VPN dan menyediakan pemindahan percuma ke perkhidmatan mereka jika anda sudah melanggan Anonymizer.

Adakah VPN Anonymizer selamat digunakan?

Untuk kajian semula VPN Anonymizer yang asal, kami akan mengalami pelbagai jenis enkripsi dan protokol komunikasi yang Anonymizer akan digunakan untuk melindungi data anda, dan juga sebarang perundangan yang sah bahawa perkhidmatan itu mungkin tertakluk kepada.

Oleh kerana perkhidmatan telah beralih ke arah penyelesaian B2B, statistik VPN pengguna tidak’T mempunyai banyak kaitan dengan apa yang ditawarkan syarikat itu lagi. Walau bagaimanapun, untuk tujuan kajian semula Anonymousizer VPN kami, kami’akan termasuk beberapa statistik, dan beberapa maklumat dari syarikat itu sendiri, untuk memberikan anda beberapa idea tentang apa yang anda’semula berurusan.

VPN pengguna yang Anonymizer digunakan untuk menyediakan enkripsi AES-256 yang digunakan, dan kami boleh menganggap bahawa perkhidmatan baru mereka mempunyai enkripsi yang sama kuat. VPN pengguna asal mereka menggunakan protokol OpenVPN dan didn’t bocor sebarang data apabila diuji secara meluas.

Pada dasarnya, setiap pengimbasan VPN Anonymizer menunjukkan betapa baiknya perkhidmatan mereka. Walaupun anda boleh menemui beberapa aduan tentang kelajuan sambungan, sebahagian besar buzz dalam talian gembira untuk memuji Anonymizer’keselamatan dan fungsinya.

Sekarang, dari segi perkara undang-undang, terdapat beberapa perkara yang masih penting untuk diperhatikan.

Walaupun untuk kajian semula Anonymousizer VPN ini, perkhidmatan pengguna telah dihentikan, masih ada beberapa perkara undang-undang penting yang perlu anda pertimbangkan sebelum memutuskan sama ada VPN ini tepat untuk anda.

Pertama, ia’s penting untuk diperhatikan untuk kajian Anonymousizer VPN kami, bahawa syarikat itu berpangkalan di California dan Virginia. Kedua-dua negeri ini adalah sebahagian daripada Inisiatif Lima Mata, yang bermaksud bahawa apa-apa data yang dikumpulkan di satu negara boleh dikongsi dengan orang lain yang ditandatangani pada Lima Mata.

Negara Mata lima kini termasuk Amerika Syarikat, United Kingdom, Australia, Kanada, dan New Zealand. Walaupun penggunaan VPN adalah sah di negara-negara ini, beberapa aktiviti yang anda ambil bahagian semasa tanpa nama dapat dilihat dan dikongsi dengan komuniti perisikan dari lima negara ini.

Dari segi Ntrepid’perkhidmatan keselamatan dan anonim lain yang lain, butiran keselamatan mungkin berbeza sedikit, tetapi ramuan undang-undang akan tetap sama. Sekiranya syarikat anda bergantung kepada penyelidikan sensitif yang mungkin tidak menyenangkan kepada kerajaan anda, anda mungkin berhati-hati apabila membaca ulasan Anonymousizer VPN kami.

Jadi apa’s perjanjian itu?

Laman anonim

Walaupun Anonymizer telah menghentikan perkhidmatan VPN pengguna mereka dan memindahkan semua pelanggan mereka ke Invincibull VPN, kami masih banyak bercakap mengenai pengujian Anonymousizer VPN kami. Syarikat induk, Ntrepid, telah menghidupkan semula perkhidmatan Anonymizer untuk menyediakan beberapa nama tanpa nama dan perkhidmatan yang berkaitan dengan privasi untuk projek berskala perusahaan.

Untuk perkhidmatan baru mereka, Ntrepid telah memecah penyelesaian B2B mereka ke dalam beberapa kategori, masing-masing dilindungi oleh perkhidmatan yang mudah mereka’re penawaran:

  • Invincibull VPN. Ini adalah laman web pihak ketiga yang mengambil semua pelanggan VPN pengguna yang terpesong yang pernah dilindungi oleh Anonymizer. Walaupun tidak secara rasmi sebahagian daripada rangkaian Ntrepid, Invincibull VPN adalah VPN pengguna yang berkesan dan terkenal yang harus mengisi mana-mana kosong yang ditinggalkan oleh Anonymizer’ketiadaan s.
  • Ion. Ini adalah perkhidmatan web-scraping yang direka untuk memudahkan penambangan data tanpa nama dan cekap melalui internet. Di sana’s pelbagai sebab mengapa perusahaan mungkin mahu mengutip data dari laman web atau pesaing lain, dan Ion membolehkan anda berbuat demikian. Ia’s yang dirancang untuk meminimumkan protokol anti penuaian dan anonimkan pengumpulan data anda supaya anda boleh mendapatkan semua maklumat yang anda perlukan tanpa sebarang kerumitan.
  • Nfusion. Nfusion adalah Ntrepids yang menyalahgunakan perkhidmatan desktop. Ini bertindak sebagai desktop maya, memisahkan mana-mana aplikasi dan sambungan yang anda jalankan untuk menamakan dan menswastakan aktiviti anda. Ini membolehkan tempat kerja berurusan dengan data sensitif atau sambungan untuk menjalankan perniagaan mereka tanpa perlu bimbang akan dikompromikan oleh pesaing atau agen lain yang bermusuhan.
  • Laluan. Ini adalah penyemak imbas maya khusus yang direka untuk memberi nama dan menswastakan pelayaran internet anda. Perkhidmatan ini sangat serupa dengan cara kerja desktop Nfusion yang disalahgunakan, tetapi ia direka khusus untuk aktiviti penyemakan imbas.
  • Timestream. Ini adalah perkhidmatan yang direka untuk membuat garis masa berdasarkan data yang disediakan oleh syarikat anda. Ini membolehkan syarikat anda menganalisis dan bertindak atas maklumat yang berkembang dari semasa ke semasa. Walaupun ini bukan’t penyelesaian khusus berorientasikan privasi, ia masih menyediakan perkhidmatan yang diperlukan untuk jenis perusahaan yang disediakan oleh Ntrepid untuk perkhidmatan.

Seperti yang dapat anda lihat, syarikat masih dapat menyediakan perkhidmatan privasi yang luas untuk projek berskala perusahaan di mana privasi dan tidak mahu dikenali diperlukan.

Ini adalah perkara yang baik untuk kajian Anonymousizer VPN kami, kerana ia bermakna di sana’s masih merupakan perkhidmatan yang baik yang ada melalui syarikat ini kerana menyediakan privasi dan tanpa nama yang diperlukan oleh syarikat berskala usaha.

Jadi di mana saya pergi dari sini?

Apabila kami mula menulis peninjauan Anonymousizer VPN ini, kami menyediakan maklumat mengenai VPN pengguna yang telah berkhidmat dengan pelanggan setia dengan berkesan selama 24 tahun. Walaupun syarikat telah beralih gear ke arah penyelesaian B2B, ini tidak’t hujung cerita untuk VPN Anonymizer.

Jika awak’masih mencari perkhidmatan VPN pengguna yang berkesan dan diiktiraf dengan keselamatan dan kegunaan yang setanding, Invincibull VPN telah melangkah ke plat untuk mengambil semua pelanggan yang tersisa dalam kegelapan oleh Anonymizer’suis tiba-tiba.

Walaupun ditangani oleh pihak ketiga yang tidak dikaitkan dengan Ntrepid, Invincibull mempunyai keupayaan VPN yang telah dikaji semula dan berkesan yang seharusnya lebih dari cukup untuk mengisi kekosongan yang ditinggalkan oleh Anonymizer.

Jika anda masih mencari perkhidmatan tanpa nama dan privasi, dan anda memerlukan lebih banyak ciri daripada yang anda boleh dapatkan dari VPN pengguna biasa, anda mungkin berminat dengan Ntrepid’perkhidmatan B2B yang lain, yang kami pergi lebih awal. Walaupun titik harga dan spesifikasi teknologi berbeza dari pelanggan kepada pelanggan, Ntrepid pasti dapat menghasilkan pelan itu’betul untuk awak!

Apa yang boleh saya harapkan?

Ntrepid menawarkan perkhidmatan mereka secara konsultasi, jadi anda’Anda perlu melawat laman web mereka dan mengisi borang jika anda mahu melihat julat harga dan perkhidmatan mereka. Oleh kerana perkhidmatan semasa mereka ditawarkan pada skala perusahaan, ia’s berkemungkinan sepenuhnya bahawa mereka akan dapat menghasilkan satu pelan yang memenuhi keperluan dan keupayaan anda dengan sempurna.

Untuk memulakan proses, anda’Anda perlu mengisi borang di Ntrepid’laman web, memperincikan keperluan anda supaya mereka dapat membuat struktur dan struktur harga yang berfungsi untuk anda.

Dari segi perkhidmatan pelanggan, pasukan mereka dapat mengisi kami dengan semua maklumat ini apabila kami bertanya mengenai perubahan perkhidmatan mereka. Walaupun kami tidak’t mempunyai sebarang perkhidmatan VPN pengguna yang sebenar untuk menguji perkhidmatan pelanggan mereka dengan, pasukan mereka agak susah untuk menjawab semua soalan kami.

Apa yang perlu saya ketahui?

Mungkin ada banyak soalan lain yang anda’lagi bertanya di sini, sebagai pengguna. Apakah jenis penyelesaian privasi B2B yang mereka tawarkan, betul-betul? Apakah jenis enkripsi yang digunakan oleh persekitaran Nfusion mereka? Adakah perkhidmatan mereka berkesan di China? Bagaimana pula dengan kawasan kawalan lain?

Walaupun kita boleh’t memberikan terlalu banyak jawapan langsung kepada soalan-soalan ini, perundingan yang cepat dengan Ntrepid sendiri boleh membetulkan masalah itu. Jika awak’masih berminat untuk meneruskan penyelesaian privasi perusahaan, Ntrepid kemungkinan besar merupakan pilihan yang baik untuk anda.

Sementara itu, jika anda mencari pembekal VPN yang boleh dipercayai, semak imbas VPN premium terbaik di sini.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 61