Kajian VPN Yoga

Sebanyak kita’d suka untuk memulakan kajian VPN Yoga kami pada nota yang lebih terang, fakta mudah bahawa ia’s percuma menghantar sejuk ke bawah duri kami.


Kebanyakan orang menyedari bahawa mereka memerlukan VPN untuk memastikan maklumat mereka selamat, tetapi langganan jangka panjang boleh mahal. Seperti apa-apa percuma, ini menjadikan VPN Yoga suatu prospek yang menarik. Walau bagaimanapun, ia tidak mempunyai laman web dan maklumat di App Store / Google Play Store sangat tidak jelas.

Akibatnya, terdapat banyak maklumat yang hilang mengenai protokol keselamatan VPN Yoga dan perisian penyulitan. Walaupun kita boleh menguji VPN untuk kelajuannya dan memeriksa secara manual aplikasi mana yang tersedia untuknya, ada perkara-perkara tertentu yang kita ada’t privy to, dan itu’amalan buruk untuk menghilangkan maklumat sedemikian.

Walau bagaimanapun, kami mengendalikan gamut dan memberi VPN Yoga satu percubaan yang adil. Kami menyemaknya untuk segala-galanya pengguna mungkin ingin mendapatkannya: membuka kunci Netflix, mengotorkan, dan bagaimana pasukan sokongan mereka responsif. Baca terus untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Yoga VPN.

Adakah VPN Yoga selamat digunakan?

Sebahagiannya disebabkan oleh hakikat bahawa VPN Yoga tidak mempunyai laman web sendiri yang mungkin mengandungi seksyen FAQ, terdapat maklumat yang tidak mencukupi mengenai aspek teknikal VPN ini.

Oleh itu, kita tidak boleh mengatakan dengan pasti apa cipher penyulitan digunakan oleh Yoga VPN. Kami’d berharap ia menyokong enkripsi industri AES-256-bit, tetapi tanpa sebarang bentuk pengesahan mengenai perkara itu, kita tidak boleh mengatakan dengan pasti.

Begitu juga, syarikat di belakang Yoga VPN tidak mendedahkan sebarang maklumat mengenai protokol yang disokong oleh perkhidmatan tersebut. Ini satu lagi kecacatan utama kerana tanpa mengetahui apa-apa tentang teknologi di belakangnya, ia’s hanya mustahil untuk menilai keupayaannya dalam mendapatkan data peribadi anda.

Akhirnya, Yoga VPN tidak membuat tuntutan tentang mempunyai suis bunuh, yang melindungi data anda sekiranya sambungan anda jatuh.

Setiap VPN menggunakan cipher penyulitan, dan setiap VPN perlu menyokong satu atau lebih protokol, tetapi yang tidak’t mengiklankan suis membunuh secara umumnya tidak’t mempunyai satu sama lain. Ini hampir pasti berlaku untuk Yoga VPN.

Privasi

VPN Yoga didaftarkan di Hong Kong. Ini mungkin agak mengecewakan kerana Hong Kong berada di bawah kawalan yang semakin meningkat daripada Rakyat’Republik China-salah satu dunia’negara yang paling menindas untuk kebebasan bersih.

Lebih buruk lagi, ia pada asasnya hanya mengumpul apa sahaja maklumat yang disukainya. Semua log dan fail tempatan anda dilog oleh VPN, dan ia secara terbuka menyatakan bahawa ia’ll dengan senang hati menyerahkan segala maklumat ini.

Hakikat bahawa perkhidmatan ini mendakwa untuk menegakkan privasi data anda, oleh itu, tidak masuk akal.

Kelajuan & prestasi

Satu daripada satu-satunya maklumat VPN Yoga yang dinyatakan ialah armada pelayan, yang mana ia meliputi 10 negara atau 30 negara dan termasuk 500 individu proksi atau lebih 1,000 proksi individu.

Seperti yang anda dapat lihat, maklumat ini tidak banyak digunakan untuk sesiapa pun, terutamanya memandangkan spesifikasi produk ini disiarkan pada masa yang sama.

Kami tidak’T terutama percaya sama ada angka, yang membawa kita untuk mempercepatkan. Sudah cukup, Yoga’kelajuan tidak dapat diterima dalam perkhidmatan VPN moden.

Kemudahan penggunaan & sokongan

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, perkhidmatan tersebut tidak mempunyai laman web sendiri. Ini bermakna ia tidak mempunyai bahagian FAQ atau pangkalan pengetahuan sendiri, dan ia juga tidak mempunyai fungsi sembang langsung.

Pemaju menyediakan alamat e-mel untuk dihubungi jika timbul masalah. Untuk menjadi jujur ‚Äč‚Äčkejam, kami menggunakan perkhidmatan e-mel ini untuk meminta mereka menggunakan encryption cipher Yoga VPN dan kami’masih belum mendengar apa-apa daripada mereka. Buat apa yang anda kehendaki.

VPN Yoga untuk Netflix

Walaupun VPN Yoga’kelajuan muat turun yang dahsyat (yang kami uji di YouTube), sebenarnya berjaya memintas sekatan geografi pada Netflix AS dan BBC iPlayer.

Walaupun ujian jalan raya menguji keupayaan sebenar untuk kajian semula VPN Yoga kami, kami mendapati perkhidmatan mengalir kandungan kepada standard yang agak baik. Ini agak mengejutkan kerana ujian kelajuan.

VPN Yoga untuk torrenting

Tidak banyak orang yang mengguncang pada peranti mudah alih mereka, tetapi ia’satu soalan yang patut dijelaskan secara ringkas. Jawapannya tidak, VPN Yoga tidak menyokong sambungan yang teruk atau P2P sedikit.

Adakah ia baik untuk pengguna di China?

Sama sekali tidak. Yoga VPN didasarkan di sana dan ia berkongsi log tanpa mengira privasi. Percubaan untuk memintas Great Firewall China dengan VPN yang berdaftar ke wilayah China adalah idea yang buruk.

Aplikasi dan sambungan

Dari segi ketersediaannya, Yoga VPN hampir mencapai tahap minimum (sekali). Ia boleh didapati di iOS dan Android, tanpa sokongan tambahan untuk peranti desktop atau Windows Phone.

Sebahagiannya kerana ia’s VPN mudah alih sahaja, Yoga tidak menawarkan sebarang sokongan untuk router, bermakna ia tidak boleh memintas sekatan geografi pada Amazon Firestick dan peranti TV lain seperti itu. Ia juga bermakna bahawa anda tidak boleh menggunakan Yoga VPN untuk Kodi.

Anda mungkin ingin menyemak panduan ini:

VPN Terbaik untuk Amazon Fire Stick

VPN terbaik untuk Kodi

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 96