Tuxler VPN Review

Tuxler on VPN, joka tyyli itsensä “&# 64257; Ensimmäinen yhteisöpohjainen yksityinen VPN koskaan luotu.” Tämä tarkoittaa, että se on erikoistunut tarjoamaan asuinalueita (ts. IP-osoitteita, jotka on linkitetty kotiosoitteisiin, ei yrityksille). Joten se voisi olla kätevä työkalu kotikäyttäjille, jotka haluavat poistaa palveluita, kuten Netflix.


Tuxler VPN -paketti näyttää sekoittavan ilmaisia ​​ja maksettuja versioita, 300 000 ihmisen asiakaskunta ja lupaava korkeatasoinen suorituskyky. Mutta toimittaako se käyttäjien edellyttämät yksityisyys- ja turvaominaisuudet? Tässä katsauksessa tarkastellaan syvemmin tätä asunto-VPN-asiantuntijaa.

turvallisuus

Ensivaikutelmat turvallisuuspuolella eivät ole’t rohkaisevaa. Tuxler ei ole’t julkaistaan ​​monilla yksityiskohdilla ilmaisissa ja maksutetuissa versioissa käytettävää salaustyyppiä. Sen sijaan verkkosivusto vain ilmoittaa käyttävänsä “päittäin salaus” joka voi “estää salakuuntelun ja muun tyyppisen valvonnan.”

Että’hienoa, ja se’totta niin pitkälle kuin se menee, mutta käytetyllä E2E-salauksella on paljon merkitystä. Vanhempia lajikkeita on helppo murtaa ja niitä pidetään harvoin turvallisina, kun taas AES-256 ja vastaavat versiot ovat käytännössä kykenemättömiä. Se’Tuxler-verkkosivustolta on mahdotonta kertoa, mikä salauksen muoto sinulle kuuluu’Saan, ja se’se ei ole hyvä merkki.

Lisäksi Tuxler ei’t ominaisuus tap-kytkin, joka on hyvin perusturvaominaisuus ja joka kaikilla hyvillä VPN: llä tulisi olla. Tällä tavalla, jos VPN-suojaus epäonnistuu, Internet-yhteytesi otetaan offline-tilaan, kunnes suojaus voidaan palauttaa.

siellä’Tuxler-verkkosivustolla ei ole myöskään tietoja IP-vuotosuojauksesta, DNS-vuodonsuojauksesta, Stealth VPN -ominaisuuksista, todennusalgoritmista tai käytettävissä olevista protokollityypeistä. Joten jos lataat Tuxler VPN: n, sinä’Otan valtavan riskin. Jokainen kunnollinen palvelu tarjoaisi selkeät määritelmät näistä ominaisuuksista, jolloin käyttäjät voivat tehdä tietoisen valinnan. Että’ei tässä tapauksessa.

Pitääkö Tuxler VPN lokit?

Asiat muuttuvat vieläkin dikiksi, kun tarkastelemme Tuxler-tietosuojakäytäntöä. Kun valitset VPN: n, se’On tärkeää valita yksi, joka ei toimi’t pitää lokit, ja mikä ei’t kerätä ja myydä tietojasi kolmansille osapuolille. Data-nälkäisessä maailmassa se’S on jatkuvasti kiusaus, ja huonolaatuiset VPN: t epäonnistuvat usein tässä suhteessa.

Ainakin Tuxler on avoin tiedonkeruusta. Tietosuojakäytännössä todetaan selvästi, että “Tuxler tarjoaa kohdennettuja mainospalveluita mainostaja-asiakkaillemme” ja että yritys kerää tietoja seuraavista asioista: online-toiminta, laitteet ja selaimet, yhteystiedot, maksutiedot ja jopa “kolmansien osapuolien lähteet, joissa meillä on siihen oikeus.”

Viimeinen lause on omituinen lisäys VPN-maailmassa, mikä viittaa siihen, että käyttäjien on oltava erittäin varovaisia ​​myöntäessään käyttöoikeuksia Tuxler VPN -sovellukselle..

Lisäksi Tuxler on Yhdysvalloissa toimiva VPN. Tämä saattaa tarkoittaa, että mukana on P2P-latausten seurannan tai syytteeseen asettamisen riski. Joten pidä se mielessä.

Nopeus ja suorituskyky

Jotkut näistä turvallisuus- ja yksityisyysvirheistä voitaisiin anteeksi, jos Tuxler toimittaisi salamannopea nopeus. Siinä tapauksessa, että yksityisyyden suojan kannattajat haluaisivat pysyä poissa, Tuxler voi olla kätevä suoratoistoille ja tavallisille verkkokäyttäjille. Joten miten se menee yleiseen nopeustestiin?

Ei oikeastaan. Tuxler ei’t etualan nopeus yhtenä sen ainutlaatuisista myyntiehdotuksista, joten tietyllä tavalla tämä ei ole’t odottamaton, mutta löysimme nopeudet olivat erittäin alhaiset nykyaikaisten standardien mukaan. Se’On syytä huomata, että yhteyden nopeus vaihtelee palvelimelta toiselle (etenkin sijainnistasi olevan etäisyyden mukaan), mutta keskimääräinen on suhteellisen pieni. Tämä ei ehdottomasti ole’t VPN elokuvien tai TV: n suoratoistoa varten.

Palvelimen kattavuus

Tuxler keskittyy markkinoinnissaan tarjoamiensa asuin-IP-osoitteiden määrään (tarjota käyttäjille niin monta yksilöllistä, nimettömää asuinosoitetta kuin he tarvitsevat). Mutta se ei’t sopivat valtavaan palvelinpankkiin, vaikka verkkosivusto lupaa “miljoonia sijainteja.”

Tuo kieli on erittäin petollinen. Todellisuudessa Tuxler’s “yhteisövoimainen” palvelu ei’t luottaa kiinteisiin palvelimiin. Se käyttää lähellä olevien käyttäjien kaistanleveyttä ja prosessointitehoa liikenteen reitittämiseen.

Tämä tarkoittaa, että käyttäjät ovat riippuvaisia ​​muista lähellä olevista Tuxler-asiakkaista. Jos käyttäjiä on paljon, nopeudet voivat olla ylittäviä. Jos ei, palvelu tuskin toimii. Se’Se ei ole resepti luotettaville yhteyksille ja optimaaliselle suorituskyvylle.

Helppokäyttöisyys ja monimuotoinen tuki

Tuxler VPN -asiakas on saatavana seuraaville alustoille:

  • Windows
  • Mac käyttöjärjestelmä
  • Google Chrome (laajennus)
  • Firefox (laajennus)

Niin siellä’s-palvelu PC-käyttäjille ja Mac-tietokoneille, kun taas sivusto lupaa, että sekä Android- että iPhone-versiot ovat “tulossa pian.”

Sen asettaminen on erittäin helppoa. Lataa vain VPN Tuxler-kotisivun alaosasta ja sinäkin’re hyvä mennä. Se’Voit ladata sovelluksen ja kirjautua sisään muutamassa minuutissa, mikä on virkistävän nopeaa.

Kun lataat asiakkaan ja käynnistät Tuxlerin, käyttöliittymä on melko helppo käyttää. Ei ole mitään syvällisiä turvaominaisuuksia, joissa painia (valitettavasti). Valitset vain sijainnin ja muodostaa yhteyden. Kaikki on siististi esitetty, ja se’s yleensä erittäin käyttökelpoinen, hyvin suunniteltu sovellus. Joten meidän on annettava Tuxlerille hyvitystä siellä.

Netflixin ja muiden suoratoistoalustojen lukituksen poistaminen

Valitettavasti Netflix- ja Hulu-käyttäjät voittivat’t löytää Tuxler heidän mieleen. Kuten aiemmin totesimme, nopeudet ovat huonoja, joten’s välitön punainen lippu. Vaikka se ei olisikaan’Tässä tapauksessa Tuxler ei pysty kiertämään Netflix USA: n ja todennäköisesti myös joidenkin muiden alustojen geosuojaustoimenpiteitä..

Aina kun yritimme saada TV-sarjan Netflixistä, suoratoistoalusta havaitsi oikein, että reititimme IP-osoitteemme uudelleen ja estämme pääsyä.

Suositus: Paras suoratoisto VPN

P2P ja torrenting

Olet todennäköisesti voittanut’t ole yllättynyt kuullessani, että sama koskee P2P-latauksia. Nopeudet ovat erittäin hitaita, kun taas Kill-kytkimen puute tekee torrent-latauksista aivan liian riskialtisia. Jos tarvitset suojattua torrenttiratkaisua, katso ensiluokkaisia ​​VPN-palveluita, ei Tuxleria.

Suositeltu lukema: Paras VPN torrentia varten

Online-sensuuri Kiinassa ja muualla

Tuxler voitti’t ole luotettava liittolainen, jos aiot rikkoa Kiinan suurta palomuuria (tai tosiasiallisesti kiertää sensuuria millä tahansa sortovaltiolla). Itse asiassa se saattaa vaarantaa sinut.

siellä’Ei mitään merkkejä siitä, että Tuxlerin takana olevat kehittäjät suhtautuvat vakavasti sensuurin kukistamiseen. Ja ominaisuudet vahvistavat tämän tarinan.

Asiakaspalvelu

Vahva tukipeli voi mennä pitkälle VPN-maailmassa, jolloin käyttäjät voivat käsitellä pieniä ongelmia ja optimoida kokemuksensa. Valitettavasti tämä on toinen alue, jolla Tuxler ei tee’t pärjää hyvin. Ensinnäkin ohjeosasto ei ole’t ovat pääsyä kotisivulta, mikä vaikeuttaa löytämistä, kun taas UKK on yksinkertainen eikä ole erityisen hyödyllinen. Ja siellä’Ainoa yksi tapa tavoittaa Tuxler-tiimi: vanha väsynyt sähköpostiyhteyslomake. Live-chat-tuen aikakaudella se’s yksinkertaisesti ole niin hienoa.

Lisäksi sivuston kautta saatavissa olevat tiedot ovat vähäiset, eikä niistä todennäköisesti ole apua, jos ilmenee vakavia ongelmia.

hinnoittelu

Tuxler tarjoaa kaksi tapaa käyttää palvelua:

  • Ilmainen - hidas, mainostuki ja todennäköisesti ei kovin turvallinen, ilmainen Tuxler-asiakas lupaa rajoitetut asuin-IP-osoitteet, eikä paljon muuta.
  • Premium - saatavana hintaan 7,99 dollaria / kuukausi, premium-version väitetään olevan neljä kertaa nopeampi ja toimittaen rajoittamattomat sijaintimuutokset.

Mitä’enemmän, Tuxler ei tiedä’t noudattaa palautuskäytäntöä. Että’s toinen anteeksiantamattomat synnit VPN-maailmassa - varsinkin jos sinä’lataat 7,99 dollaria kuukaudessa todistamattomasta, ei hyvin arvostellusta palvelusta.

Kummallista, Tuxler ei’t tarjoa palautusta maksettuihin palveluihin “koska tarjoamme käyttäjille täysin varustellun Free Tuxler -version niin kauan kuin he haluavat.” Sillä ei ole mitään järkeä, kun otetaan huomioon, että maksettu versio on oletettavasti neljä kertaa nopeampi ja siihen sisältyy lisätty sijaintimuutos.

Alarivi

Jos sinä’olet etsinyt innovatiivista “yhteisö-powered” VPN, joka pystyy tasapainottamaan nopeuden, yksityisyyden ja arvon, etsimään jatkuvasti. Tuxler saattaa tarjota eräänlaista joukosta peräisin olevaa VPN-palvelua, mutta se epäonnistuu melkein kaikilla tasoilla. Salauksesta ja protokollista yksityisyyteen, nopeuksiin, hinnoitteluun ja suoratoistoon Tuxlerilla on hyvin vähän tarjottavaa vakaville käyttäjille..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 37