Καλύτερο VPN για ηλεκτρονικές τραπεζικές υπηρεσίες το 2020


Η ηλεκτρονική τραπεζική έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις οικονομικές συναλλαγές. Αυτές τις μέρες, σχεδόν κάθε αξιόπιστη τράπεζα προσφέρει μια προσαρμοσμένη ηλεκτρονική πύλη που σας δίνει μια σε βάθος ματιά στον λογαριασμό σας. Όπως θα περίμενε κανείς, η ηλεκτρονική τραπεζική βασίζεται σε αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την ευαίσθητη φύση των τραπεζών, είναι λογικό να προσθέσουμε ένα άλλο επίπεδο προστασίας.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα δίκτυα VPN (εικονικά ιδιωτικά δίκτυα). Αυτές οι υπηρεσίες έχουν την εξουσία να εξασφαλίζουν την σύνδεση στο διαδίκτυο και να επιτρέπουν προηγμένα πρωτόκολλα ασφάλειας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Εδώ’τι περιμέναμε από τα καλύτερα δίκτυα VPN για ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές:

 • Πολλοί διακομιστές: προσφέροντας έναν μεγάλο αριθμό διακομιστών, τα δίκτυα VPN μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους χρήστες διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο απόδοσης.
 • Στιβαρή κρυπτογράφηση: εμείς’μιλάμε για το καλύτερο VPN για ηλεκτρονική τραπεζική, το οποίο καθιστά δυνατή την ισχυρή κρυπτογράφηση.
 • Αλεξίσφαιρα πρωτόκολλα VPN: τέλος, κάθε VPN έρχεται με πολλά πρωτόκολλα VPN που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή προστασία.

Έτσι, εδώ είναι τα κορυφαία 5 καλύτερα VPN για online banking.

Δεν υπάρχει χρόνος για να διαβάσετε; Εδώ είναι τα καλύτερα VPN μας:

#PROVIDERMININIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN - $ 1.993. ExpressVPN3.ExpressVPN ‣ $ 8.324. PrivateVPN4.PrivateVPN - $ 3.825. VyprVPN5.VyprVPN ‣ $ 2.5

1. NordVPN

Λογότυπο υπηρεσίας NordVPN Επισκεφθείτε το NordVPN

Μπορείτε συχνά να δείτε το NordVPN που εμφανίζεται στη λίστα των VPN με τον μεγαλύτερο αριθμό διακομιστών. Οτι’s επειδή το συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο διακομιστών της υπολογίζει 5500 μονάδες αυτήν τη στιγμή. Αυτό το καθιστά την ιδανική επιλογή για τους συχνούς ταξιδιώτες.

Εκτός από το τυπικό σύνολο χαρακτηριστικών, το NordVPN έχει επίσης τη δυνατότητα να δρομολογεί τα δεδομένα σας στο Web μέσω δύο διακομιστών. Αυτό σημαίνει διπλή κρυπτογράφηση, διαγράφοντας οποιοδήποτε ίχνος της διαδικτυακής τοποθεσίας σας. Όσον αφορά την κρυπτογράφηση, χρησιμοποιεί το AES-256 και πολλά πρωτόκολλα VPN - και δεν το κάνει’μην συλλέγετε κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα.

2. Surfshark VPN

Λογότυπο υπηρεσίας Surfshark VPN Επισκεφθείτε το Surfshark

Ένας νέος παροχέας στη σκηνή VPN, το Surfshark VPN είναι ήδη μια πολύ σταθερή επιλογή όταν πρόκειται για τέτοια ευαίσθητα πεδία όπως η online τραπεζική. Το δίκτυο προσφέρει 1000+ διακομιστές σε 60+ χώρες με εύχρηστες εφαρμογές για επεκτάσεις για Windows, Mac, iOS, Android, Linux και Chrome και Firefox. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και σε δημόσιο Wi-Fi’s εύκολο να προστατεύσετε τη σύνδεσή σας.

Η υπηρεσία δεν συμβαίνει’χωρίς συμβιβασμούς σχετικά με τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά με την κρυπτογράφηση AES-256 από άκρο σε άκρο, με φίλτρα κακόβουλου λογισμικού και με ένα διακόπτη kill για να σας προστατεύσει εάν πέσει η σύνδεσή σας. Το Surfshark έχει επίσης το δικό του ιδιωτικό DNS σε κάθε server για να μειώσει την πιθανότητα να κατασκοπεύουν οι άλλοι στις δραστηριότητές σας. Εάν θέλετε να προστατεύσετε το πορτοφόλι σας Bitcoin ή να διασφαλίσετε τις τραπεζικές συναλλαγές σας, μπορείτε να υπολογίζετε στο Surfshark.

3. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN Επισκεφθείτε το ExpressVPN

Εμπιστευτείτε μας όταν λέμε ότι το ExpressVPN αξίζει τον κόπο να τοποθετηθεί στον κατάλογο των καλύτερων VPN για τραπεζικές συναλλαγές. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο VPN που βαθμολογείται υψηλά σε όλο το σκάφος.

Με πάνω από 3000 διακομιστές που προσφέρονται και χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλής ποιότητας, αυτή η υπηρεσία είναι εύκολα μεταξύ των καλύτερων VPN για online banking. Το’s με κρυπτογράφηση AES 256-bit, που συμπληρώνεται από OpenVPN και μια ολόκληρη σειρά άλλων πρωτοκόλλων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές πλατφόρμες, έτσι εσείς’προστατευθείτε στο σπίτι σας καθώς και εν κινήσει. Τέλος, η ExpressVPN έρχεται με μια αστρική φήμη για να προσφέρει φιλική και έγκαιρη υποστήριξη πελατών.

4. PrivateVPN

Λογότυπο υπηρεσίας PrivateVPN Επισκεφθείτε το PrivateVPN

Το PrivateVPN προέρχεται από τη Σουηδία και είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη δίκτυα VPN αυτή τη στιγμή. Τι’Μερικές φορές το να επικροτήσουμε γι 'αυτό είναι η πλήρης διαφάνεια και η αντοχή του απέναντι στο geo-blocking.

Έχοντας ασφαλείς διακομιστές σε περίπου 8,5 χώρες σε όλο τον κόσμο, εκεί’που προσφέρονται εδώ. Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε από αυτές, όσες φορές θέλετε, όλα αυτά ενώ παραμένετε στο υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης. Με ένα μόνο κλικ σε ένα κουμπί, μπορείτε να εξασφαλίσετε δημόσια hotspot Wi-Fi και να εμποδίσετε οποιονδήποτε να παρακολουθεί τι κάνετε online. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, το PrivateVPN είναι επίσης εξαιρετικό για torrenting και προσφέρει μεγάλες ταχύτητες.

5. VyprVPN

Λογότυπο υπηρεσίας VyprVPN Επισκεφθείτε το VyprVPN

Ερχόμενοι από την Ελβετία, το VyprVPN τροφοδοτείται από το δικό του πρωτόκολλο που ονομάζεται “Χαμαιλέοντας.” Το’s πιστεύεται ότι αυτό το πρωτόκολλο είναι πιο ασφαλές από αυτό που είναι η πλειοψηφία του σήμερα’οι τράπεζες προσφέρουν στους πελάτες τους. Με άλλα λόγια, ξεχάστε όποιον εκμεταλλεύεται τα δεδομένα σας.

Με πολλούς διακομιστές στο πλοίο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VyprVPN για να έχετε πρόσβαση σε αυτές από οποιαδήποτε συσκευή. Αυτό το VPN έρχεται με ένα εξαιρετικά γυαλισμένο UI, κατάλληλο για αρχάριους και πιο προηγμένους χρήστες. Και αφήστε’μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε εκπληκτικές ταχύτητες - αποδεδειγμένη από πολλές ανεξάρτητες δοκιμές.

Κίνδυνοι ασφάλειας που σχετίζονται με την online τραπεζική

Όσο εξυπηρετικό είναι, η ηλεκτρονική τραπεζική έρχεται επίσης με μια σειρά ζητημάτων ασφάλειας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που δεν είναι’t λαμβάνουν προληπτικά μέτρα κατά την πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στο διαδίκτυο. Αφήνω’να το εξηγήσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια, δείχνοντας μερικά παραδείγματα.

 • Όταν συνδέεστε στον Ιστό από το σπίτι σας, εσείς’να χρησιμοποιήσετε ένα ασφαλές δίκτυο (αν είναι’με προστασία κωδικού πρόσβασης, φυσικά). Αυτό σημαίνει ότι εσείς’η μόνη που χρησιμοποιεί τη σύνδεσή σας στο Web, η οποία αποτελεί βασική προϋπόθεση για την πρόσβαση σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής. Η μεγαλύτερη απειλή από αυτήν την άποψη είναι η πιθανή παρουσία ιών (που μπορεί να καταλάβει τα δεδομένα σας).
 • Όταν επισκέπτεστε τον ιστό από δημόσιο wifi ή μέσω του smartphone σας, εσείς’χρησιμοποιείτε πραγματικά ένα ιδιαίτερα ευάλωτο δίκτυο. Οι χάκερ μπορούν εύκολα να παρεμποδίσουν τα δεδομένα σας, να κλέψουν τα διαπιστευτήριά σας, να λάβουν χρηματοοικονομικές πληροφορίες και να σας διακυβεύσουν με περισσότερους τρόπους από έναν.

Όπως μπορείτε να δείτε, χρειαζόμαστε μια λύση που θα μπορούσε να εξασφαλίσει οποιαδήποτε σύνδεση στο Web, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Θέλετε επίσης απόλυτη ελευθερία σύνδεσης στο Web από οποιοδήποτε μέρος. Όπως μπορείτε να φανταστείτε - αυτό ακριβώς είναι που σχεδιάζονται να κάνουν τα VPN.

Γιατί θα χρειαστείτε ένα VPN για ηλεκτρονική τραπεζική?

Τα VPN είναι απίστευτα φιλικές προς το χρήστη και απλές εφαρμογές, συμβατές με υπολογιστές, smartphones, tablet και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας ένα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξαιρετικά ασφαλής σύνδεση στο Web, εμποδίζοντας οποιονδήποτε να διαβάσει ή να κλέψει τα δεδομένα σας.

Εδώ’s πώς λειτουργούν τα VPN:

 1. Κατά την εκκίνηση ενός VPN, εσείς’θα επιλέξω έναν ασφαλή διακομιστή VPN. Κάνοντας κλικ σε ένα θα σας συνδεθεί με αυτόν το διακομιστή.
 2. Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται αμέσως. Με άλλα λόγια, αποκρύπτεται από οποιονδήποτε άλλο στον Ιστό. Και επίσης, ακόμη και αν κάποιος κατορθώσει να κλέψει τα δεδομένα σας (κάτι που είναι πολύ απίθανο να συμβεί), κέρδισαν’t να είναι σε θέση να ανοίξει ή να διαβάσει ένα μόνο αρχείο (δεδομένου ότι’s κρυπτογραφημένο ή διαφορετικά αναφερόμενο - κωδικοποιημένο).
 3. Τώρα, μπορείτε να είστε ελεύθεροι να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο. Οποιεσδήποτε πληροφορίες στέλνετε και λαμβάνετε παραμένουν κρυμμένες ενώ η σύνοδος βρίσκεται σε εξέλιξη.
 4. Οτι’Καθίστε! Η ηλεκτρονική τραπεζική είναι μόνο μία από τις πολυάριθμες περιπτώσεις χρήσης VPN. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κάθε φορά που συνδέεστε στον Ιστό για να εξασφαλίσετε τη σύνδεσή σας και να κρατήσετε επικίνδυνα κακόβουλα προγράμματα, hackers και άλλες απειλές στον κόλπο.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές?

Πριν κάνετε τις συστάσεις μας, έχουμε κάτι σημαντικό να σας πούμε. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα την αποφυγή δωρεάν VPN! Αυτά μπορεί όχι μόνο να σας αφήσουν ευάλωτα σε προσπάθειες hacking, αλλά μπορούν να επωφεληθούν από τα προσωπικά σας δεδομένα.

Σε γενικές γραμμές, τα δωρεάν δίκτυα VPN συνδέονται με πρακτορεία μάρκετινγκ. Στέλνουν διαφημίσεις ή συλλέγουν σκόπιμα τα δεδομένα σας για να επιτρέψουν στους συνεργάτες τους να συλλέξουν πολύτιμες γνώσεις. Επίσης, αυτά μπορούν’t να συγκριθεί με τα εμπορικά VPN όσον αφορά τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και VPN. Και το πιο σημαντικό - όλα αυτά έρχονται με σοβαρούς περιορισμούς όσον αφορά το εύρος ζώνης και τις επιδόσεις.

Τι άλλο μπορείς να κάνεις? Πρόσθετες συμβουλές & κόλπα

Πριν σας αφήσουμε να φύγετε, εμείς’θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τη χρήση της online τραπεζικής με ασφαλή τρόπο. Η αξιοποίηση ενός VPN για τραπεζικές συναλλαγές είναι το πρώτο βήμα, αλλά εκεί’είναι περισσότερο που πρέπει να ξέρετε.

 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε κολλήσει σε ιστοσελίδες που αρχίζουν με “HTTPS.” Κάθε σύστημα ηλεκτρονικής τραπεζικής θα πρέπει να υποστηρίζει αυτό το πρωτόκολλο, το οποίο σημαίνει ότι κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας. Φυσικά, η χρήση ενός VPN επιπλέον είναι ακόμα καλύτερη.
 • Έρχονται με ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης. Υφηγητής’t Κάνετε λάθος χρησιμοποιώντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε όλους τους λογαριασμούς σας. Αν μπορείς’t έρχονται με κάτι μοναδικό, υπάρχουν αρκετοί ικανοί διαχειριστές κωδικών πρόσβασης που’Θα κάνει τη δουλειά για σας.
 • Χρησιμοποιήστε λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας. Παρόλο που τα VPN θα αποτρέψουν οποιαδήποτε απόπειρα hacking, αυτό’να επιβάλλεται η χρήση του antivirus για την κατάργηση κακόβουλων αρχείων, εφαρμογών ή σεναρίων. Ακόμα και οι δωρεάν επιλογές θα κάνουν τη δουλειά.
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 84 =