Το καλύτερο VPN για την Αυστραλία το 2020


Τα τελευταία χρόνια, η Αυστραλία εργάστηκε σκληρά για να μειώσει την ιδιωτικότητα των πολιτών της - ένας καλός λόγος να χρησιμοποιήσει ένα VPN. Η χώρα αυτή είναι όχι μόνο ιδρυτικό μέλος της συμμαχίας μαζικής επιτήρησης που είναι γνωστή ως η Πέντε μάτια, αλλά έχει επίσης γίνει όλο και περισσότερο λογοκριτική.

Οτι’Γιατί εμείς’v καταλήξουμε σε κατάταξη των καλύτερων υπηρεσιών VPN για την Αυστραλία με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Έχει τουλάχιστον ένα διακομιστή Down Under (ο οποίος είναι χρήσιμος όταν είστε ταξιδιώτης ή expat)
  • Παρέχει γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης για διακομιστές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες
  • Παρέχει ένα μεγάλο επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας, δηλ., καμία πολιτική αρχείων καταγραφής και προστασία από διαρροές

#PROVIDERMININIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. Surfshark VPN2.Surfshark VPN - $ 1.993. CyberGhost3.CyberGhost - $ 2.754. ExpressVPN4.ExpressVPN ‣ $ 8.325. PrivateVPN5.PrivateVPN - $ 3.826. VyprVPN6.VyprVPN ‣ $ 2.57. TorGuard7.TorGuard - $ 4.178. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο8.Διαφήμιση στο διαδίκτυο ‣ $ 3.33

Αφήνω’s εξετάστε λεπτομερώς τους καλύτερους.

8 καλύτερα VPN για την Αυστραλία

1. NordVPN

Λογότυπο υπηρεσίας NordVPN Επισκεφθείτε το NordVPN

Το NordVPN είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο VPN στην Αυστραλία 2020. Έχει 5500+ διακομιστές σε 58 χώρες Παγκόσμιος. Παρέχει επίσης αρκετά καλή ταχύτητα λήψης και φόρτωσης για τις διάφορες ανάγκες σας.

Το’είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN μέχρι τις 6 συσκευές ταυτόχρονα. Το NordVPN μπορεί ξεμπλοκάρετε το Netflix, το BBC iPlayer, τη Disney+, και άλλες πλατφόρμες streaming media, καθώς και προσφορές αποκλειστικούς διακομιστές P2P για χτύπημα. Αυτή είναι μια από τις πιο ασφαλείς υπηρεσίες, όπου η ιδιωτικότητα και η ανωνυμία σας προστατεύονται από ένα αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων και μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών ασφαλείας.

Με τα αποτελεσματική υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7, τα τεχνικά και άλλα σας ζητήματα δεν θα παραμείνουν ανεπίλυτα.

Δεν είστε σίγουροι σε ποιο σχέδιο τιμολόγησης θα πάτε; Χρησιμοποιήστε το χωρίς ταλαιπωρία 30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να το δοκιμάσετε!

2. Surfshark VPN

Λογότυπο υπηρεσίας Surfshark VPN Επισκεφθείτε το Surfshark

Παρά το γεγονός ότι είναι μια σχετικά νέα υπηρεσία, το Surfshark διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά για να προσγειωθεί στο καλύτερο μας VPN για τον κατάλογο της Αυστραλίας 2020. Το’s επίσης με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νόμοι διατήρησης δεδομένων και καμία σχέση με τη συμμαχία των 14 Eyes.

Αυτό το VPN έχει 1000+ διακομιστές σε 60+ χώρες και είναι ένας από τους ταχύτερους πελάτες VPN. Συνδυάστε τα με το Προστασία διαρροών IP και DNS, τα τελευταία πρωτόκολλα VPN και ελάχιστη καταγραφή, και έχετε τον εαυτό σας μια ασφαλή υπηρεσία.

Surfshark είναι εξαιρετικό για το Netflix και άλλες πλατφόρμες ροής. Το’s επίσης καλό για torrenting, που επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές.

Σε σύγκριση με άλλους παρόχους, αυτή η υπηρεσία είναι πολύ φθηνό - οι τιμές ξεκινούν από $ 1,99 / μήνα. Για αυτό, θα πάρετε επίσης ένα απεριόριστο αριθμό ταυτόχρονων συνδέσεων.

3. CyberGhost

Λογότυπο υπηρεσίας CyberGhost Επισκεφθείτε το CyberGhost

Το CyberGhost VPN έχει τελειώσει 6200 διακομιστές σε 90+ χώρες, η οποία είναι μεγάλη κάλυψη των κύριων και πιο σημαντικών τμημάτων του πλανήτη. Αυτό καθιστά την CyberGhost ισχυρό υποψήφιο για τον τίτλο του καλύτερου VPN στην Αυστραλία.

Παρόλο που κατά το παρελθόν ενδέχεται να έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα διαρροής DNS και IP, η υπηρεσία αυτή τη στιγμή δεν έχει τρύπες για να μιλήσει. CyberGhost έχει Προστασία διαρροών DNS και IP, ένα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος, και μια ποικιλία χαρακτηριστικών ασφάλειας που διασφαλίζουν την κυκλοφορία σας στο διαδίκτυο και είστε ασφαλείς και ανώνυμοι.

Το CyberGhost VPN είναι διαθέσιμο στις συνήθεις πλατφόρμες και προσφέρει επίσης ταυτόχρονες συνδέσεις μέχρι 7 συσκευές. Ευτυχώς, υπάρχει ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών καθώς και α 24ωρη δωρεάν δοκιμή. Έτσι, αν προτιμάτε να δώσετε αυτή την υπηρεσία μια βολή, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να χάσετε χρήματα.

4. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN Επισκεφθείτε το ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένα VPN ποιότητας με τεράστιο στόλο εξυπηρετητών 3000+ διακομιστές διάδοση σε 90+ χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η υπηρεσία συνοδεύεται από μεγάλες και αξιόπιστες ταχύτητες, η οποία είναι πραγματικά σημαντική εάν θέλετε να προβάλλετε τηλεοπτικές εκπομπές HD και ταινίες από υπηρεσίες streaming media που έχουν περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη όπως Netflix ή Hulu.

Αυτό το VPN έχει αποδείξει με ένα παράδειγμα πραγματικής ζωής που παίρνει τους καμία πολιτική αρχείων καταγραφής σοβαρά. Επιπλέον, είναι με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους όπου οι νόμοι περί διατήρησης δεδομένων δεν έχουν εξουσία.

Το ExpressVPN προσφέρει επίσης Προστασία διαρροής DNS / IPv6, διακόπτης σκοτώματος και διαχωρισμός σήραγγας για να σας κρατήσει ανώνυμη και αποτελεσματική στο μέτωπο ασφαλείας. Δεδομένου ότι αυτή η υπηρεσία VPN έρχεται επίσης με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, μπορεί να αξίζει μια δοκιμή.

5. PrivateVPN

Λογότυπο υπηρεσίας PrivateVPN Επισκεφθείτε το PrivateVPN

Ένας από τους μικρότερους στόλους διακομιστών VPN με 150+ διακομιστές σε 60+ χώρες. Ωστόσο, το PrivateVPN φαίνεται να καλύπτει τις πιο σημαντικές τοποθεσίες και να σας παρέχει σχετικά καλές ταχύτητες σύνδεσης.

Αυτή η υπηρεσία VPN έχει όλα τα καλύτερα διαθέσιμα πρωτόκολλα, Προστασία από διαρροές IPv6, προστασία από διαρροές DNS και διακόπτη kill. Θα πρέπει να συνεργαστεί με Netflix, Hulu και άλλες ταινίες πολυμέσων καθώς και με προγράμματα torrent όπως το BitTorrent και το uTorrent. Με ένα σχέδιο, αυτό’είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί 6 συσκευές.

Τα σχέδια τιμολόγησης είναι αρκετά λογικά σε σύγκριση με αυτά που παίρνετε γι 'αυτά. Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε δύο μειονεκτήματα. Κατ 'αρχάς, η 24/7 υποστήριξη live chat δεν είναι η καλύτερη στην αγορά. Δεύτερον, η υπηρεσία λειτουργεί από τη Σουηδία, η οποία δεν είναι η πιο φιλική προς την ιδιωτικότητα τοποθεσία.

6. VyprVPN

Λογότυπο υπηρεσίας VyprVPN Επισκεφθείτε το VyprVPN

Ένας από τους σπάνιους παρόχους VPN που κατέχουν και διαχειρίζονται το δικό τους στόλο, όλοι 700+ διακομιστές σε 70+ χώρες, αφήνοντας εκτός της εξίσωσης τρίτους. Αυτό καθιστά την υπηρεσία πιο ασφαλή και ιδιωτική. Εκτός από όλα τα πρότυπα πρωτόκολλα και τα χαρακτηριστικά προστασίας προσωπικών δεδομένων, το VyprVPN έρχεται με το δικό του Τεχνολογία VPN Chameleon (που αναπτύχθηκε από το Golden Frog), το οποίο βοηθά στην αποφυγή αποκλεισμού VPN και στραγγαλισμού.

Το VyprVPN γύρισε μια γωνιά κατά το τελευταίο έτος και έγινε ένα VPN χωρίς λογαρίθμους, το οποίο είναι ιδανικό για το απόρρητό σας. Τι’περισσότερα, η υπηρεσία είναι με έδρα την Ελβετία, που έχει δεν υπάρχουν νόμοι διατήρησης δεδομένων. Ακόμα καλύτερα, έχει μια ανεξάρτητη-ελεγχόμενη πολιτική μη-logs συν ένα δοκιμή 3 ημερών χωρίς κίνδυνο.

7. TorGuard

Λογότυπο υπηρεσίας TorGuard Επισκεφθείτε το TorGuard

Το TorGuard έχει πρακτικά καλή παγκόσμια κάλυψη 3000+ διακομιστές VPN σε 50+ χώρες και όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων. Το TorGuard είναι επίσης ένα VPN που λαμβάνει μηδενική πολιτική καταγραφής αυστηρά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει’δεν υπήρχε περίπτωση κατά την οποία ο παροχέας αυτός μπορούσε να μοιράσει χρήσιμα ή προσωπικά δεδομένα με τις αρχές.

Το TorGuard VPN είναι ένα από τα τα ταχύτερα δίκτυα VPN το 2020, η οποία είναι ανακουφιστική όταν θέλετε να προβάλλετε γεω-μπλοκαρισμένες τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες ή μεγάλα αρχεία torrent με την υψηλότερη δυνατή διακριτικότητα και ανωνυμία. Δεδομένου ότι το TorGuard προσφέρει ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών καθώς και α Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, μπορείτε να το δοκιμάσετε για μια εβδομάδα χωρίς να πληρώσετε ένα λεπτό.

Αυτό το VPN έρχεται με τιμές μεσαίας εμβέλειας αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε ανώνυμες επιλογές πληρωμής, όπως κρυπτοσυχνότητες.

8. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Ιδιωτικό λογότυπο υπηρεσίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

Παρόλο που η Private Internet Access δεν την κόβει ως την καλύτερη υπηρεσία VPN για την Αυστραλία. Πρώτα απ 'όλα, είναι με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία είναι πιθανώς η χειρότερη δικαιοδοσία όσον αφορά την ιδιωτική ζωή. Ωστόσο, η PIA έχει ήδη αποδείξει τη δέσμευσή της όσον αφορά την ανωνυμία των πελατών της.

Η PIA μπορεί να υπερηφανεύεται 3200+ διακομιστές, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτά διανέμονται σε μόλις 30 χώρες. Ενώ ορισμένες περιοχές του κόσμου μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορες συνδέσεις, άλλοι μπορεί να υποφέρουν από καθυστερήσεις που προκαλούνται από φυσικές αποστάσεις από διακομιστές.

Δυστυχώς, αυτό’μικρό δεν είναι δυνατή η χρήση του PIA για το Netflix αλλά μπορεί να πάρετε την τύχη με το torrenting.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι αυτός ο παροχέας έχει καμία υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7, κάτι που μπορεί να είναι μάλλον προβληματικό καθώς οι υπηρεσίες VPN δεν είναι’συνήθως λειτουργούν χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, έχετε μια εβδομάδα για να αλλάξετε γνώμη εάν χρησιμοποιείτε το Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών επιλογή.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στην Αυστραλία

Αυστραλία’η συμμετοχή της στην συμμαχία Five Eyes σημαίνει την επιθετική παρακολούθηση των Αυστραλών που χειροτέρεψε μόνο όταν εφαρμόστηκε η Αυστραλία υποχρεωτικών νόμων διατήρησης δεδομένων όχι πολύ καιρό πριν (2015). Αυτός ο εξαιρετικά ευνοϊκός για την προστασία της ιδιωτικής ζωής νόμος απαιτεί τη συλλογή μηνυμάτων κειμένου, κλήσεων και δεδομένων σύνδεσης στο διαδίκτυο. Αυτά τα δεδομένα είναι προσβάσιμα από τις αρχές χωρίς κανένα ένταλμα.

Χρησιμοποιήστε το VPN στην Αυστραλία

Πιστεύουμε ότι αυτά τα παραπάνω γεγονότα είναι ήδη πολύ περισσότερα από το να θέλουν να βρουν και να χρησιμοποιήσουν το καλύτερο VPN για την Αυστραλία 2020. Αλλά εκεί’περισσότερα στο πιάτο.

Είναι ένα έγκλημα κάτω από το torrent υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, παρόλο που υπάρχει’δεν γίνεται πολύ ενάντια στους χρήστες του BitTorrent, του uTorrent ή του Vuze. Εντούτοις, ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο διέταξε τους ISPs (πάροχοι υπηρεσιών Internet) να block sites BitTorrent tracker, όπως το IsoHunt, το ThePirateBay, το Torrentz και το TorrentHound πριν από δύο χρόνια. Πέρυσι, δεκάδες άλλες ιστοσελίδες torrent προστέθηκαν στον αποκλεισμένο κατάλογο, έτσι ο αριθμός των αποκλεισμένων τοποθεσιών torrent είχε φτάσει τα 160.

Παρόλο που δεν είμαστε εδώ για να ενθαρρύνουμε με κανέναν τρόπο τα torrenting τα υλικά που προστατεύονται με πνευματικά δικαιώματα - ούτε κάτω από κάτω ούτε από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο - πρέπει να είναι σαφές ότι αν βρίσκεστε στην Αυστραλία, θα πρέπει σίγουρα επιλέξτε το καλύτερο δυνατό VPN να σταματήσετε την παγκόσμια συμμαχία επιτήρησης, την κυβέρνησή σας, τους κυβερνοεγκληματίες, τον ISP σας και άλλα αδιάκριτα μάτια από την κατασκοπεία σας.

Η ασφάλεια και η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι τα βασικά σας δικαιώματα. Αν θέλετε να προστατευθείτε, εκεί’δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος σήμερα, τότε εγκαθιστώντας μια εφαρμογή VPN για όλες τις πλατφόρμες (Windows, Mac OS, iOS, Android και δρομολογητές) έχετε.

VPN για αποφυγή στην Αυστραλία

Η Αυστραλία εισήγαγε τους νόμους για τη διατήρηση δεδομένων το 2015, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα είδη δεδομένων επικοινωνίας (συμπεριλαμβανομένων των τηλεφωνικών σας κλήσεων και της δραστηριότητας στο διαδίκτυο) πρέπει να καταγράφονται και να τηρούνται από τους ISP για δύο χρόνια, καθώς και να καταστούν διαθέσιμα αυτά τα αρχεία καταγραφής για τις αρχές χωρίς ένταλμα. Όπως έχουμε επίσης αναφέρει, το torrenting υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι επίσης παράνομο Down Under - όχι ότι υποστηρίζουμε torrenting που χρησιμοποιούνται με αυτόν τον τρόπο.

Τώρα, αυτό είναι που λέγεται, είναι προφανές ότι οι περισσότερες υπηρεσίες VPN είναι εκτός θέματος εδώ. Γιατί; Επειδή και οι πληρωμένες υπηρεσίες VPN δεν μπορούν να διεκδικήσουν κανένα αρχείο καταγραφής, αλλά εξακολουθούν να καταγράφουν συνδέσεις και άλλα δεδομένα που θα μπορούσαν να σας ενοχοποιήσουν ή να σας αναγνωρίσουν σε ορισμένες περιπτώσεις. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε VPN που δεν συμμορφώνονται με τις πιο βασικές απαιτήσεις για το καλύτερο VPN για την Αυστραλία.

Συνιστούμε να αποφύγετε όλα τα δωρεάν δίκτυα VPN, επειδή απλά δεν είναι αρκετά ασφαλή για εσάς καθώς μπορούν να καταγράψουν πάρα πολλά δεδομένα και ακόμη να πουλήσουν ή να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες με τρίτους (εμπόρους) και τις αρχές. Έτσι, θέλετε να μείνετε μακριά από το VPN Hola, την πύλη VPN και τα παρόμοια. Τα μόνα δωρεάν VPN που σας συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε είναι στο Best Free VPN for Australia.

Επίσης, θέλετε να αποφύγετε τους πάροχους υπηρεσιών VPN premium που έχουν αποδειχθεί ότι δεν ανήκουν σε μητρώα τους και μοιράζονταν στην πραγματικότητα προσωπικά αναγνωρίσιμα αρχεία καταγραφής με τις αρχές που τελείωσαν άσχημα για τους εν λόγω χρήστες. Έτσι, το HideMyAss και το PureVPN είναι σίγουρα μακριά από τη λίστα των καλύτερων VPN για την Αυστραλία. Είναι επίσης σκόπιμο να διαγραφούν τα VPN από τη λίστα σας που έχουν επεμβατικές πρακτικές δεδομένων, όπως το Hotspot Shield VPN και το Betternet VPN.

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι παραπάνω πληροφορίες σας δίνουν μια ιδέα για το τι πρέπει να αναζητήσετε όταν επιλέγετε έναν παροχέα ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο VPN Australia που έχετε να προσφέρετε.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =