Το καλύτερο VPN για το Kodi το 2020


Ενώ η Netflix και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες έφεραν τις δικές τους αλλαγές, δεν ήταν’t ανοικτή σε όλους με σύνδεση στο διαδίκτυο. Το ίδιο μπορεί’δεν μπορεί να πει κανείς για το Kodi - η προσβασιμότητα δεν είναι’ένα από τα ζητήματά του. Η πλήρης αξιοποίηση αυτής της πρόσβασης, ωστόσο, είναι μια επικίνδυνη επιχείρηση. Ως εκ τούτου, η εξέταση του καλύτερου VPN για το Kodi δεν είναι κακή ιδέα!

Το Kodi έχει πρόσθετα τρίτων που θα σας επιτρέψουν να εισάγετε πειρατικό υλικό. Με αυτή την έννοια, αυτό’όπως ακριβώς και το torrenting, είναι πολύ απλούστερο. Ακριβώς όπως torrenting, χρησιμοποιώντας ένα αμφιλεγόμενο addon Kodi φέρει τους δικούς του κινδύνους - παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων μπορεί να είναι πολύ ακριβό! Οτι’όπου υπάρχει ένα VPN. Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε τον εαυτό σας ανώνυμο στο Διαδίκτυο.

Δεν υπάρχει χρόνος για να διαβάσετε; Εδώ είναι τα καλύτερα VPN μας:

#PROVIDERMININIMUM PRICEMIN. PRICE1. NordVPN1.NordVPN ‣ $ 3.492. CyberGhost2.CyberGhost ‣ $ 2.753. ExpressVPN3.ExpressVPN ‣ $ 8.324. Surfshark VPN4.Surfshark VPN - $ 1.995. Hotspot Ασπίδα5.Hotspot Ασπίδα ‣ $ 7.996. PrivateVPN6.PrivateVPN - $ 3.827. TorGuard7.TorGuard - $ 4.17

1. NordVPN

Λογότυπο υπηρεσίας NordVPN Επισκεφθείτε το NordVPN

Η ασφάλεια και η απόδοση πρέπει να έχουν μεγάλη σημασία κατά την επιλογή ενός VPN για το Kodi και το NordVPN είναι γνωστό και για τα δύο. Κέρδισες’Βρείτε την καλύτερη ασφάλεια οπουδήποτε: ανάμεσα στην κορυφαία κρυπτογράφηση, τα εξαιρετικά πρόσθετα χαρακτηριστικά, τη φιλική προς την ιδιωτικότητα δικαιοδοσία και τη διαπερατότητα σε κάθε είδους διαρροές, το NordVPN είναι το δεύτερο. Σε 5500+ διακομιστές σε 58 χώρες, οι ταχύτητες σύνδεσης είναι μεγάλες (αν και όχι το καλύτερο) και τα μέτρα γεω-μπλοκαρίσματος είναι ανίσχυρα. Τέλος, το NordVPN διαθέτει προσαρμοσμένες εφαρμογές για Android TV και είναι συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία συσκευών μπορεί να εκτελέσετε το Kodi.

Το’επίσης, σε λογικές τιμές. Μπορείτε να πάρετε μια συνδρομή που σας δίνει 6 ταυτόχρονες συνδέσεις για $ 11,95 / μήνα, $ 6,99 / μήνα χρεώνεται ετησίως, $ 4,99 / μήνα χρεώνεται κάθε 2 χρόνια, ή $ 3,49 / μήνα χρεώνεται κάθε 3 χρόνια.

2. CyberGhost

Λογότυπο υπηρεσίας CyberGhost Επισκεφθείτε το CyberGhost

Το CyberGhost μπορεί να σας προστατεύσει από τους κινδύνους παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Το’πήραμε ισχυρούς κρυφούς κώδικες και τα καλύτερα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Η υπηρεσία σας προσφέρει πολλές τοποθεσίες για να επιλέξετε - 6200+ διακομιστές σε 90+ χώρες. Αυτό κάνει για πολύ καλές ταχύτητες, αν και όχι αστραπιαία γρήγορα. Το CyberGhost θα πρέπει σίγουρα να σας προσφέρει αρκετές ταχύτητες για ροή όποτε κι αν βρίσκεστε.

Αυτό το VPN είναι επίσης ικανή να απεμπλακεί υπηρεσίες ροής όπως το Netflix. Δυστυχώς, αυτό’δεν είναι η καλύτερη υπηρεσία όσον αφορά τη συμβατότητα - δεν υπάρχει προσαρμοσμένη εφαρμογή δρομολογητή. Ωστόσο, η CyberGhost υποστηρίζει την τηλεόραση Amazon Fire και το Fire Stick.

Η τιμή είναι ανταγωνιστική: 12,99 δολάρια / μήνα, 5,99 δολάρια / μήνα χρεώνονται 63 δολάρια ετησίως, 3,69 δολάρια / μήνα χρεώνονται 88,56 δολάρια κάθε δύο χρόνια ή 2,75 δολάρια / μήνα χρεώνονται 89,90 δολάρια κάθε τρία χρόνια.

3. ExpressVPN

Λογότυπο υπηρεσίας ExpressVPN Επισκεφθείτε το ExpressVPN

Το ExpressVPN διαθέτει ένα τεράστιο οπλοστάσιο χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη kill, split tunneling και servers stealth. Το VPN διαθέτει επίσης 3000+ διακομιστές σε 90+ χώρες - και τα δύο ο όγκος και η εξάπλωση είναι μερικά από τα μεγαλύτερα στην αγορά.

Το ExpressVPN μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παράκαμψη μέτρων γεω-μπλοκαρίσματος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρησιμοποιούνται από το Netflix ή το BBC iPlayer. Τέλος, αυτό το VPN είναι συμβατό με πολλές συσκευές και επιτρέπει 5 ταυτόχρονες συνδέσεις. Αν και δεν συμβαίνει’t έχουν εγγενείς εφαρμογές τηλεόρασης, έχει οδηγούς χειροκίνητης ρύθμισης για τη λειτουργία MediaStreamer και μια εφαρμογή δρομολογητή.

Γιατί δεν είναι;’t το καλύτερο VPN για το Kodi; Λίγο πάρα πολύ ακριβό για να δικαιολογηθεί για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Το ExpressVPN διατίθεται για $ 12,95 / μήνα, $ 9,99 / μήνα χρεώνεται κάθε 6 μήνες ή $ 8,32 / μήνα χρεώνεται ετησίως.

4. Surfshark VPN

Λογότυπο υπηρεσίας Surfshark VPN Επισκεφθείτε το Surfshark

Το Surfshark είναι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι και αυτό’μια χώρα φιλική προς την προστασία της ιδιωτικής ζωής χωρίς νόμους περί διατήρησης δεδομένων. Ακόμη περισσότερο, το ίδιο το Surfshark πολιτική μη λογαρίθμων, προστασία από διαρροές και κρυπτογράφηση τραπεζικής ποιότητας.

Αυτή η υπηρεσία VPN μπορεί να διαθέτει 1000+ διακομιστές σε 60+ χώρες, γεγονός που βοηθάει στην προστασία του Surfshark γρήγορες ταχύτητες ροής και άλλες δραστηριότητες. Στην πραγματικότητα, αυτός ο παροχέας βρίσκεται στη λίστα με τα ταχύτερα δίκτυα VPN το 2020.

Εδώ‘ένα άλλο σημείο για το Surfshark VPN: διαθέτει μια εφαρμογή για Fire TV και υποστηρίζει επίσης μια δέσμη έξυπνων τηλεοράσεων και κονσολών παιχνιδιών. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η υπηρεσία είναι πολύ φτηνή: 11,95 δολάρια το μήνα, 5,99 δολάρια / μήνα χρεώνονται κάθε χρόνο ή 1,99 δολάρια / μήνα χρεώνονται κάθε δύο χρόνια. Τούτου λεχθέντος, κάθε συνδρομή Surfshark περιλαμβάνει τη δυνατότητα να έχετε απεριόριστο αριθμό ταυτόχρονων συνδέσεων.

5. Ασπίδα Hotspot

Λογότυπο υπηρεσίας Hotspot Shield Επισκεφθείτε την Ασπίδα Hotspot

Το Hotspot Shield διαθέτει 3200 διακομιστές σε 70+ χώρες σε όλο τον κόσμο και εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Τα πιο αξιοσημείωτα από αυτά είναι δικό του ιδιόκτητο πρωτόκολλο σήραγγας - Καταπέλτης Ύδρα.

Αυτό το VPN τσεκάρει και όλα τα άλλα σημαντικά κιβώτια ασφαλείας: χρησιμοποιεί στρατιωτική κρυπτογράφηση και προσφορές ένα καλό διακόπτη θανάτου για να σας εξοικονομήσει από ακούσιες διαρροές IP.

Η υπηρεσία διαθέτει εύχρηστες εφαρμογές, οι οποίες είναι διαθέσιμες για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες - Windows, Mac, iOS και Android. Μια συνδρομή θα είναι αρκετή καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε έως και 5 συσκευές.

Μιλώντας για αυτό, η τιμή συνδρομής είναι ίσως το μεγαλύτερο αδύναμο σημείο του Hotspot Shield. Μπορείτε να το πάρετε για 12,99 δολάρια / μήνα, 7,99 δολάρια / μήνα χρεώνονται ετησίως ή 6,99 δολάρια / μήνα χρεώνονται κάθε 2 χρόνια.

6. PrivateVPN

Λογότυπο υπηρεσίας PrivateVPN Επισκεφθείτε το PrivateVPN

Αυτή η υπηρεσία βασισμένη στη Σουηδία απομακρύνει τα καλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ιδιωτικού απορρήτου και τις εντυπωσιακές επιδόσεις, διατηρώντας ταυτόχρονα μικρό μέγεθος. PrivateVPN’η κρυπτογράφηση δεν είναι χειρότερη από την καλύτερη στην αγορά και διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για την ασφάλειά σας.

Παρά τους κάπως εντυπωσιακούς 150+ εξυπηρετητές σε 60 χώρες, το PrivateVPN δεν θα σύρει την ταχύτητά σας στο έδαφος. Κατά μέσο όρο, η απόδοση είναι παρόμοια με κάποια άλλα κορυφαία VPN, αν και όχι τα ταχύτερα.

Ενώ το PrivateVPN δεν το κάνει’t έχετε μια εφαρμογή Router ή εφαρμογές τηλεόρασης, είναι συμβατή και με τις δύο.

Το καλύτερο κομμάτι? PrivateVPN προσφέρει μια μεγάλη συμφωνία: $ 7,67 / μήνα, $ 4,88 / μήνα χρεώνονται κάθε 3 μήνες, ή $ 3,82 / μήνα χρεώνονται κάθε 13 μήνες. Εσείς’θα είναι δύσκολο να βρεθεί αυτό το επίπεδο ποιότητας για λιγότερο!

7. TorGuard

Λογότυπο υπηρεσίας TorGuard Επισκεφθείτε το TorGuard

Όταν πρόκειται για την ασφάλεια, το TorGuard δεν έχει τρύπες για να μιλήσει. Έχει αδιαπέραστη κρυπτογράφηση AES-256 συμπληρωμένη με αξιόπιστα πρωτόκολλα ασφάλειας. Το’είναι μόνο ατυχές ότι η εταιρεία πίσω από το TorGuard βρίσκεται στις ΗΠΑ, η οποία δεν είναι χώρα φιλική προς την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν από τους 3000+ διακομιστές που σας βοηθά εξασφαλίζουν συνεχή ροή.

Το TorGuard διαθέτει εφαρμογές για ποικίλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των κύριων (Windows, Mac, iOS, Android) καθώς και Linux και δρομολογητές. Οι χρήστες του Kodi εκτιμούν ότι είναι σε θέση να τρέξουν το TorGuard VPN σε δρομολογητές, διότι αυτό θα τους επιτρέψει να το χρησιμοποιήσουν με την Amazon Fire TV και άλλες παρόμοιες συσκευές.

Μπορείτε να πάρετε το TorGuard για $ 9,99 / μήνα, $ 6,66 / μήνα χρεώνονται ανά τρίμηνο, $ 4,99 / μήνα χρεώνονται κάθε έξι μήνες ή $ 4,99 / μήνα χρεώνεται ετησίως.

Συμπέρασμα

Θα πρέπει να προσθέσετε VPN στο Kodi - αυτό’είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχετε μια καλή νύχτα’του ύπνου. Με τα εργαλεία που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, εκεί’δεν χρειάζεται πλέον να δοκιμάζετε τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Και ενώ εσύ’γιατί να μην συμπεριλάβετε Netflix, BBC iPlayer, HBO, Hulu και άλλες πλατφόρμες συνεχούς ροής στην εμπειρία Kodi σας; Μπορείτε να το κάνετε αυτό σχεδόν οπουδήποτε με οποιοδήποτε από τα εργαλεία σε αυτό το καλύτερο VPN για τον κατάλογο Kodi.

Εάν κανένα από τα παραπάνω VPN δεν σας αρέσει, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα από τα σχόλια VPN!

Πώς δημιουργήσαμε αυτό το καλύτερο VPN για τον κατάλογο Kodi

Αυτό το κορυφαίο VPN για τον κατάλογο Kodi είναι αποτέλεσμα μακρών και εξαντλητικών δοκιμών και άλλων ερευνών. Τι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Προτιμούμε ευελιξία. Τα VPN είναι ισχυρά εργαλεία, αλλά δεν έχουν όλοι τους πλήρεις δυνατότητες. Αγοράζοντας ένα από αυτά τα εργαλεία sub-par είναι ένας σίγουρος τρόπος να χάσετε χρήματα!
  • Μέσα στους λόγους, η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη είναι τα άλφα και ωμέγα του VPN.
  • Ο κατάλογος θα επανεξετάζεται και θα ανανεώνεται συνεχώς.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 50 =